فاطمه هاشمی در این مصاحبه اظهار داشت که «در حالی که وی برای ریاست گروه علوم سیاسی واحد تهران جنوب اعلام آمادگی کرده بود به دلایل مسائل سیاسی از دانشگاه آزاد اخراج شده است».
پیگیریهای صورت گرفته شبکه علمی ثریا ابعاد جدیدی در این پرونده را روشن ساخته و مهمترین آن اینکه دختر مرحوم آیت الله هاشمی بدون رعایت ضوابط جذب و عدم صلاحیت علمی به عضویت گروه علوم سیاسی واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد در آمده است که با سیاسی کاری و فرافکنی سعی در پنهان ساختن نقایص علمی خود دارد.
مدرک دکتری ارائه شده توسط فاطمه هاشمی از یک دانشگاه در لهستان و به صورت غیرحضوری است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تنها در یک مقطع خاص آن را ارزشیابی کرده و در ادامه از تایید آن امتناع کرده است.
همچنین وی در زمان درخواست برای عضویت هیئت علمی شدن در دانشگاه (سال ۱۳۸۵) ۴۶ سال سن داشته است که پذیرش او خلاف ضوابط و آئین نامههای مصوب بوده است.
گفتنی است وی در سال ۱۳۸۵ با مدرک کارشناسی ارشد برای عضویت هیئت علمی استخدام شده است و از سال ۱۳۸۷ شروع به کار کرده و صلاحیت علمی وی نیز در سال ۱۳۹۲ تایید شده است که خلاف رویههای جاری دانشگاه و آموزش عالی بوده که بر این اساس در سالهای قبل از ۱۳۹۲ وی فاقد صلاحیت علمی برای تدریس بوده است.
طی سالهای گذشته مشخص شده است که برخی از افراد سیاسی و وابستگان آنها؛ تلاش زیادی برای اخذ عناوین دانشگاهی نظیر دکتر، مهندس، عضو هیئت علمی و... از مسیرهای نادرست به منظور افزایش اعتبار و منزلت داشته اند که افشای آن هزینههای اجتماعی بالایی را برای آنها داشته است.
باید منتظر بود و دید فاطمه هاشمی که سالها کسوت استادی و مدیریت گروه علوم سیاسی در نهاد آموزش عالی دانشگاه آزاد را داشته است حاضر است در راستای آگاه سازی دانشگاهیان (که اظهارداشته به آن اعتقاد دارد) درخصوص ارائه مدرک دکتری غیر حضوری از دانشگاه غیرمعتبر و عدم رعایت ضوابط جذب که بخشی از آن در بالا اشاره شد، شفاف سازی کند و یا اینکه همچنان بر سیاسی کاری اصرار دارد.
اول اینکه هیچ مدرکی مبنی بر مصاحبه عمومی در پرونده وی وجود نداشته در حالی که یکی از الزامات پذیرش افراد به عنوان هیات علمی دانشگاه دولتی و غیر دولتی مصاحبه عمومی است که البته ممکن است به خاطر انتساب وی به مرحوم هاشمی رفسنجانی مسئولین وقت دانشگاه در آن دوره از انجام این مصاحبه پرهیز کرده اند.
این در حالی است که موضوعاتی نظیر حبس، حمایت از فزقه ضاله بهائیت، حمایت از روند بدحجابی و امثال مسیح علی نژاد و ... در سوابق فائزه هاشمی غیر قابل انکار است.
دوم اینکه اساسا موضوع جذب فائزه هاشمی در شورای جذب مطرح نشده و مسئولین وقت واحد سرخود اقدام به جذب نامبرده با سفارش های رسمی و غیر رسمی می کنند.
سوم اینکه نتیجه ارزشیابی فائزه هاشمی بهرمانی از ۱۶۵ برابر ۸۲/۰۳ یعنی زیر ۵۰ درصد است و در پرونده وی مدرکی دال بر قبولی در مصاحبه علمی موجود نیست. این ارزشیابی مشتمل بر شاخص هایی نظیر چاپ مقالات در مجله های معتبر علمی، چاپ و تالیف کتاب، شرکت در پروژه های پژوهشی و ... است. که متاسفانه فائزه هاشمی نتوانسته نمره لازم را کسب نموده ولی با این حال در یک تخلف آشکار علمی و قانونی در زمان تصدی پدر مرحومش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس جذب شده است.
نکته دیگر اینکه شرکت فائزه هاشمی در فراخوان۹۲۱ جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز خالی از اشکال نبوده زیرا حداکثر سن در فراخوان باید ۴۰ سال باشد در حالی که وی متولد سال ۱۳۴۱ است و در زمان ثبت نام در فراخوان ۵۱ ساله بوده است. در حالی که در پرونده ایشان در همان فراخوان، اعلام شده شرایط سنی را دارد.
با این تخلف محرز به نظر می رسد مسئولان کنونی دانشگاه آزاد اسلامی باید هر چه سریع تر نسبت به استیفای حقوق از دست رفته دانشگاه و دانشجویان چه به لحاظ مادی و چه معنوی اقدام کنند و اخراج فائزه هاشمی کمترین کاری است که می توانسته صورت بگیرد.
گفتنی است روز گذشته نیز خبری مبنی بر پشت پرده مدرک فاطمه هاشمی دختر دیگر مرحوم هاشمی رفسنجانی منتشر شد که حکایت از تقلب و غیر معتبر بودن مدرک وی داشت که منجر به اخراج وی از دانشگاه آزاد اسلامی شد.
انتهای پیام/