"تیرماه هرسال انسان را یاد خاطره ای تلخ از فریب مردم توسط اصلاح طلبان می اندازد. همانهایی که برای ایجاد آشوب و بلوا از درون دولت خاتمی هرکاری که خواستند به دروغ انجام دادند.
به گزارش خبرنگار ما این غائله، با وجود تمام بازیگران داخلی و صحنه گردانان خارجی آن و با بپا کردن بلوایی کوچک یک نطفه برنامه ریزی شده برای ده سال آینده یعنی فتنه 88 شد که با حضور تاریخی مردم ایران اسلامی در 23 تیرماه همان سال تبدیل به شکستی تلخ برای دشمنان نظام گردید.
اتفاقات 18 تیرماه سال 78 که منشاء آن به نظر نویسنده هنوز مشکوک است و چرایی به وجود آمدن آن در گردوغبار اتفاقات بدتر بعد از آن به فراموشی سپرده شد باعث شد تا عده ای حرام زاده با دروغ و دقل و تحریف حقایق سر برخی مردم عوام با حمایت دولت خائن اصلاح طلب کلاه بگذارند و با بازی گرفتن احساسات مردم معرکه ای هرچند اندک به راه بیندازند و البته تمرینی بر اساس دستورات سیا برای فتنه ای گسترده تر.
به گزارش خبرنگار ما نگاهی به برخی از اظهارات کسانی که جزء سردمداران آن سالها بودند به خوبی نشان می دهد که عوامل خارجی با همراهی دولتیان داخلی چه خوابی برای آرامش مردم دیده بودند.
به گزارش عصر امروز اظهارات افرادی مانند باطبی که هم اکنون در دامن غرب به خود فروشی! و وطن فروشی مشغول است مبنی بر اینکه پیراهن معروف به خون آغشته در سال 78 را در خانه به رنگ آغشته کرده است تا نماد دورغینی برای آشوب بسازد و این عکس طبق یک برنامه ریزی از پیش طراحی شده توسط یک عکاس گرفته شد تا در ابعاد وسیع در روزنامه های زنجیره ای و شبکه های تلویزیونی ماهواره ای منتشر شود.
و یا اظهارات اکبر عطری در مورد ساختگی بودن ماجرای کوی دانشگاه 78 و منوچهر محمدی که اصلاً دانشجو نبود و باید در بین دانشجویان نفوذ پیدا می کرد و افراد دیگری همانند اکبر گنجی، علی اکبر موسوی خوئینی ها، فاطمه حقیقت جو، علی افشاری، امیر عباس فخرآور و... همه از یک واقعیت پرده بر می دارد؛ به بازی گرفتن احساسات مردم
در این بین منوچهره محمدی نفوذی بین دانشجویان در تحریک عده ای از دانشجویان ساده چنین اظهار داشته بود: «حکومتی غیرمذهبی باید در کشور سرکار بیاید، بنده در بین دانشجویان هستم و سازمان دانشجویی را به عنوان یک سازمان غیرمذهبی اداره می کنم و به دلیل بودن با دانشجویان به خواسته های آنها واقف هستم!!...»
همچنین امیر عباس فخرآور یکی دیگر از عوامل دشمن که بعدها به دوبی و سپس به آمریکا فرار کرده در این خصوص ابراز داشته بود که در ایران با ریچارد پرل که سالهای متمادی عضو کمیته دفاعی آمریکا و معاون وزیر دفاع ریگان بوده است در ارتباط بوده و روز 18 تیر با وی گفتگویی از طریق تلفن همراه برقرار کرده است.
همچنین ریچارد پرل بعدها ابراز می دارد که در آوریل 2006 در دبی با فخرآور ملاقات می کند. وی می گوید: «به دبی آمدیم که مرد جوانی به نام امیرعباس فخرآور که از ایران فرار کرده است را ملاقات کنیم....»
و اینها تنها گوشه کوچکی بود از بیان خیانتهای جماعت اصلاح طلب، و اما آنچه در خصوص شیوه آشوب سازی ضدانقلاب در فتنه 78 و 88 مشخص است این است که اگر بصیرت مردم نباشد دشمن راه نفوذ خود را بخوبی می شناسد و می تواند با تکیه بر احساسات مردم بازی خود را به سرانجام برساند.عصرامروز