به گزارش عدالت خواهان گلستان"در همین زمینه، محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاحطلب طی یادداشتی در روزنامه آرمان امروز نوشت: اصلاحطلبها نسبت به آقای هاشمی و آقای ناطق نوری تندروی کردند.
فاطمه راکعی نیز در بخشی از گفتوگوی خود با خبرگزاری ایلنا با بیان اینکه راهکار اصلی ما این است که بتوانیم در مسیر انتخابات سال ۹۴ ائتلافی را بین همه نیروهای معتدل در کشور ایجاد کنیم، تصریح کرد: مقتضیات زمان ثابت کرده اصلاحطلبان میتوانند با افرادی مانند آقای ناطق نوری دیدار داشته و نقطهنظرات مشترکی درباره مسائل کشوری و انتخابات مطرح کنند.
او افزود: ایشان در چندین سال گذشته ثابت کردهاند٬ از جمله افرادی هستند که همیشه اعتدال را رعایت میکنند و هیچگاه دچار افراط و تفریط نشدهاند و در یک چارچوب منطقی اندیشیده و عمل کردند. بنابراین میتوانند و امکان دارد با اصلاحطلبان در مسیر انتخابات و دیگر تصمیمگیریهای اساسی کشور در یک طیف قرار گیرند.
در همین زمینه، داریوش قنبری، از نمایندگان سابق اصلاحطلب مجلس نیز در بخشی از گفتوگوی خود با روزنامه آرمان امروز و در پاسخ به این سؤال که «اصلاحطلبان و اعتدالیون میکوشند با مذاکرات خود حجتالاسلام ناطقنوری را برای ورود به مجلس ترغیب کنند. نظر شما در این باره چیست؟» گفته بود:
بحث نزدیکی اصلاحطلبان به آقای ناطقنوری از چند سال پیش مطرح شده است. اصلاحطلبان میکوشند با توجه به موقعیت و جایگاه آقای ناطقنوری و همچنین تأثیرگذاری وی در شرایط حال حاضر کشور زمینه ورود دوباره وی به صحنه سیاسی کشور را فراهم کنند. از گذشته هم این ائتلاف نانوشته میان جریان اصلاحطلب کشور و اصولگرایان اعتدالی وجود داشته است.
احمد شیرزاد هم اصلاحطلب دیگری بود که در مصاحبه خود با روزنامه اعتماد؛ پیرامون مقوله وحدت اصولگرایان با اصلاحطلبان سخن گفت.
بحث ائتلاف اصلاحطلبان با آقای ناطق برای انتخابات آتی، هر از گاهی توسط محافل و تریبونهای اصلاحطلب پیش کشیده میشود.
این در حالی است که پیشینه حجتالاسلام ناطق نوری در بحث اصولگرایی و التزام به مانیفست اصولگرایی به عنوان ریل اصلی حرکت انقلاب اسلامی نیز بر همگان واضح است و با هیچ توضیح و تبصرهای نمیتواند از آن تعبیر اصلاحطلبانه و یا حتی اعتدالیگری مورد اشاره دولت (که به اذعان اصلاحطلبان نیز میانهگیری میان راست و چپ است) داشت.
در واقع باید بیان کرد که با «شیخ اعتدال» خطاب کردن آقای ناطق، قرار نیست سابقه اصولگرایانه و مبانی فکری ایشان اصلاحطلب فرض شود.
در عین حال، برخی مواضع و سخنرانیهای اخیر حجتالاسلام ناطق با انتقاد چهرههای اصولگرا نیز مواجه شده است.
تأکید اصلاحطلبان بر ضرورت ائتلاف با حجتالاسلام ناطق نوری در حالی صورت میگیرد که این جریان سیاسی خاص، طی ۱۴ سال گذشته در هیچ انتخاباتی نتوانسته است پیروز انتخابات باشد و همچنین لیدرهای این جریان نیز به دلیل ایفای نقش در حوادث سال ۸۸، با مشکلات عدیدهای برای شرکت و تأثیرگذار در انتخابات آینده مواجه شدهاند.