به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران" چندی پیش در سلسله گزارش های خبری تحلیلی از فعالیت های گسترده جمال پورکریم مطالبی منتشر شد، از حضور نمایشی در مناسک حج گرفته تا دیدار با مقامات سرویس امنیت و اطلاعات خارجی عربستان سعودی ( رئاسة الاستخبارات العامة) و فعالیت های مختلف بر علیه جمهوری اسلامی ایران و حضور در سمینارهای مختلف عربی، اما امروز جمال پورکریم در اطلاعیه ای ناگهانی، خبر استعفای خود از عضویت در گروهک تروریستی حزب دمکرات کردستان ایران را اعلام کرد.
، در پی استعفای ناگهانی جمال پورکریم که سالهای متمادی برای مصطفی هجری از هیچ تلاشی فروگذار نکرد، منبع خبری بولتن نیوز در شمال عراق، جزئیات بیشتری از این خبر را در اختیار خبرنگار بولتن قرار داد.
ماجرا از آنجا آغاز شد که در پی برگزاری کمپین هایی در مخالفت با طرح فدرالیزم از سوی جمال پورکریم و مخالفت سردمداران گروهک تروریستی دمکرات با این طرح، مصطفی هجری در غیاب جمال پورکریم یک نشست فوق العاده برگزار می کند.
سرکرده گروهک تروریستی دمکرات در نشست خود با برخی اعضای کمیته مرکزی از جمله حسن شرفی، خطاب به اعضای حاضر می گوید؛ تلاش های جمال در راستای مخالفت با طرح فدرالیزم که اخیرا در کمیته احزاب کردستانی به تصویب رسیده بود موجب اعتراض و ناراحتی اعضا و هواداران ما شده است و اعضای حزب از ما درخواست کرده اند تا جلوی این فعالیت های جمال را بگیریم.
هجری در ادامه از اعضای رهبری می خواهد هر چه سریع تر در یک نشست فوری در روزهای آینده، برای برکناری جمال پورکریم اقدام کنند تا جلوی اعتراضات اعضای این گروهک گرفته شود.
در نتیجه در غیاب جمال پورکریم و بدون آنکه از او برای ادای توضیح دعوت بعمل بیاورند، دسته کارگزاری حزب دمکرات جلسه ای را برای برکناری جمال پورکریم برگزار می کنند.
مقرر می شود آخر همین هفته به نامبرده خبر برکناری اش از حزب دمکرات ابلاغ شود، اما از طریق برخی منابع به جمال موضوع این نشست خبر داده می شود، پورکریم نیز بشدت ناراحت و عصبانی شده و به توصیه یکی از نزدیکانش در کمیته مرکزی دمکرات، تصمیم می گیرد پیش دستی کرده و قبل از آنکه حزب دمکرات خبر برکناری او را ابلاغ و رسانه ای کنند، خود در یک بیانیه کوتاه، اعلام کند که از عضویت در این گروهک استعفا داده و دیگر با دمکرات کار نخواهد کرد.
این اقدام جمال نوعی پیش دستی محسوب می شود تا جلوی اخراج رسمی خود از حزب دمکرات را گرفته باشد و به این ترتیب، دسته کارگزاری حزب دمکرات را دور می زند.
اما همانطوریکه در ابتدای این خبر اعلام شد دلیل این کناره گیری و تنش ها بخاطر مبحث فدرالیزم است، حزب دمکرات موافق فدرالیزم بوده اما جمال پورکریم طرفدار بحث تجزیه و چند کشوری در ایران بود و در همین راستا تلاش های زیادی نیز انجام داده بود از برگزاری کمپین های قومیتی گرفته تا نشست با اعضای سرویس جاسوسی عربستان با هدف مخالفت با فدرالیزم و برپایی گروههای طرفدار تجزیه طلبی در کشور.
حزب منحله دمکرات نیز اعلام کرده که از دیرباز تا کنون بدنبال حکومت فدرالی در ایران بوده و اساسنامه جدید این گروهک نیز بر همین اساس طرح ریزی شده است و نمی توانند بر خلاف اساسنامه رفتار کنند.
در متن استعفای جمال پورکریم بطور غیرمستقیم به این اختلاف نظرها با رهبری گروه نیز اشاره شده است، در بخشی از متن استعفای پورکریم آمده است؛
" اینجانب برای آنکه سد راهی در برابر سیاستهای حزب دمکرات کردستان ایران نباشم، استعفای خود را از عضویت در حزب دمکرات کردستان ایران اعلام می دارم."
اما گذشته از این حواشی، گروهکهای ضد انقلاب باور کنند که رژیم سعودی با کمک صدام حسین و با همه امکانات زیادی که در اختیار گروهکهای ضد انقلاب گذاشت کاری نتوانست به پیش ببرد، سران ضد انقلاب هم بیشتر این پول ها را خرج کردند، اما امروزه هم با وجود اینهمه ریخت و پاش های سعودی ها، باز هم کاری به پیش نخواهند برد، کما اینکه در گذشته نیز نتوانستند کاری به پیش ببرند.
البته مشکل پول و کمک مادی کشورهای متخاصم نیست مشکل خود گروهکهای ضد انقلاب هستند که همه آنها به خطا رفتند، آنها تلاش می کنند جلو پیشرفت و آبادانی شهرهای کردنشین ایران را به خاطر منافع حزبی شان در کردستان ایران بگیرند اما در این هدف هم موفق نخواهند شد.
ضد انقلاب باید بدانند، جمال پورکریم با همه تلاش هایی که این سالها انجام داد و سو استفاده هایی که از او شد، عاقبتش چه شد؟ و این آخر و عاقبت همه مزدوران و خودفروختگان است.