به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" سلسله مناظرات تاجزاده و زاکانی چند وقتی است که در حال برگزاری است. هر کدام از این مناظرات دارای نقاط اوج مختلفی است. مثل همین مناظره اخیر. تاجزاده در مناظره روز سهشنبه ۲۸ خرداد به زاکانی گفت: «انقدر فساد افزایش پیدا کرده که آقای زاکانی هم میترسد اسم فاسد را بیاورد فقط میگوید یک نفر هست که دو رییس قوه قضاییه از دستش عاجز شدهاند و عزل او کافی نیست و باید محاکمه شود.» در این بخش زاکانی به ناچار گفت: اینجا میگویم. اسمش "ط" است.» (جناب زاکانی به طور کامل اسم ایشان را می آورند اما ما برای رعایت مسائل حقوقی، فعلا به همین شمل اقدام می کنیم.) او در پاسخ به حرف تاجزاده که می گفت «این فرد معاون قوه است» میگوید: «مدیرکل قوه است»
به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" ، لازم است توضیح دهیم که نام این فرد "ا.ط.پ" است. نه آنطور که آقای زاکانی گفته اند «ط». نکته دوم این فرد معاون معاون اجرایی بوده و آنطور که آقای زاکانی بیان کرده اند، او صرفا یک «مدیرکل» نبوده؟ و سوم اینکه "ا.ط.پ" یک معاون ساده هم نبود. بلکه امور اجرایی قوه در دست او بود. لذا می توان به این نتیجه رسید که وی در قوه قضاییه دارای چه جایگاهی بوده.
آقای زاکانی در مورد وی گفته بود که او «دو رئیس قوه را بیچاره کرده» است. همچنین زاکانی در مصاحبه با خبرگزاری فارس مدعی است «همه از فساد او باخبرند» در ضمن زاکانی مدعی است «فساد این فرد» فساد آشکار است: «معتقدم این برکناری کفایت نمیکند و اگر کسی در دوره مسئولیت دچار فساد شده باید محاکمهاش کنند و اتفاقا محاکمه کردن فردی که فساد آشکاری دارد و توسط آقای رئیسی کنار گذاشته شده کمک میکند که آینده در قوه قضائیه تثبیت شود. البته همه کسانی که کنار گذاشته شدهاند مقصودم نیست بلکه فرد یا عنصر خاصی است که کنار گذاشته شده است.»
در مورد دلسوزی آقای زاکانی جای تردیدی نیست. سابقه وی در اتفاقات سال 78 و 88 کاملا نشان دهنده آن است که ما با یک بسیجی در خط ولایت سر و کار داریم. کسی که اگر می خواست با توجه به موقعیت هایی که در آن حضور داشته، می توانسته زندگی دیگری را برای خود رقم بزند اما وی زندگی برای انقلاب اسلامی را برگزیده و در این مسیر زیسته است. در مورد اظهارات شان در مناظره با تاجزاده نیز ایشان یکبار دیگر پیشتازی و بسیجی بودن خود را نشان می دهد. و حالا ...
و حالا نوبت قوه قضاییه است که دنبال این موضوع را بگیرد و کسی که عنوان می شود سالها با اقدامات شخصی و سلیقه ای اش باعث بدنامی دستگاه قضا و جمهوری اسلامی شده را به محاکمه بکشاند. هرچند وی الان در مجمع تشخیص مصلحت حضور دارد و این حضور، خودش خطری دیگر را برای کشور به ارمغان خواهد آورد اما وقتی رویه جدید آیت الله رئیسی را می بینیم و وقتی از زبان معاون اول دستگاه قضا می شنویم که همین اواخر، شصت قاضی فاسد از قوه قضاییه اخراج شده اند، این امید در دل مان روشن می شود که می شود حق جمهوری اسلامی را از کسانی که باعث بدنامی این نظام شده اند، بستانیم.
البته این را هم می دانیم که ما نه قاضی هستیم و نه دادگاه. بلکه این وظیفه دستگاه قضا است که به این مورد ورود کند و تعیین تکلیف نماید. اما وقتی به ناقل خبر نگاه می کنیم و وقتی به ادعای مطرح شده نگاه می کنیم، و وقتی مظلومیت جمهوری اسلامی را در این چهل سال مرور می کنیم، تنها چیزی که به ذهنمان می رسد این است که از قوه قضاییه بخواهیم نگذارد چنین لکه های ننگی بر دامن این نظام با این همه شهید و جانباز و ایثارگر بماند.