به گزارش عدالت خواهان گلستان "به نقل از ندای چناران، شهید مطهری در جلد اول کتاب فلسفه تاریخ می گوید: اگر گذشته را بهتر بشناسیم، امروز را بهتر می شناسیم؛ طبیعتا اگر امروز تحلیلمان قوی باشد، گذشته را هم بهتر می شناسیم و یک رابطه ای دو طرفه وجود دارد.
لذا موضع گیری مقام معظم رهبری طبق این اصل تاریخی بوده؛ حضرت آقا در رابطه با جریان فتنه بهترین تحلیل ها را ارائه کرده اند.
ایشان که از نزدیک در آتش جنگ حضور داشته اند ۸ سال جنگ را با ۸ ماه فتنه قیاس می کنند و بیان می دارند که در جریان فتنه می خواستند ایران را تسخیر کنند.
رهبری معظم در پاسخ کسانی که می خواستند انتخابات را به بهانه تقلب تعطیل بکنند می فرمایند که این شروع یک دیکتاتوری دیگر در کشور می باشد.
قرآن حدود ۱۶ عنوان افساد فی الارض دارد و یکی از اینها محاربه است. حرب یعنی جنگ، معمولا ما توپ و تانک و شمشیر را بعنوان محاربه فرض می کنیم حال آنکه این تمام قضیه نیست.
حال توضیح بدهیم که محاربه چیست؟
برای توضیح محاربه سوره مائده آیه ۳۳ را می خوانیم:
إِنَّما جَزاءُ الَّذینَ یُحارِبُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ یَسْعَوْنَ فِی الْأَرْضِ فَساداً أَنْ یُقَتَّلُوا أَوْ یُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَیْدیهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ أَوْ یُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ذلِکَ لَهُمْ خِزْیٌ فِی الدُّنْیا وَ لَهُمْ فِی الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظیمٌ
ترجمه این آیه عبارت است از :سزاى کسانى که با [دوستداران] خدا و پیامبر او مى جنگند و در زمین به فساد مى کوشند، جز این نیست که کشته شوند یا بر دار آویخته گردند یا دست و پایشان در خلاف جهت یکدیگر بریده شود یا از آن سرزمین تبعید گردند. این، رسوایى آنان در دنیاست و در آخرت عذابى بزرگ خواهند داشت.
آیه می گوید کسانی که با خدا و رسول خدا محاربه می کنند … از اینجا سوالاتی پیش می آید که عبارتند از: محاربه با خدا یعنی چه؟ تا حالا شنیدید که کسی بگوید که می خواهد خدا را به توپ ببندد؟ اعلام جنگ با خدا یعنی چه؟ اعلام جنگ با پیغمبر یعنی چه؟ امروز در ظاهر، پیغمبر اکرم در دنیا وجود ندارد و آیا می توانیم بگوییم تاریخ مصرف این آیه از بین رفته است؟
در ادامه آیه می گوید کسی که تلاش می کند که روی زمین فساد باشد، می شود مصداق محاربه با خدا و رسول خدا. نمی گوید که تلاش آنها به نتیجه رسید، می گوید فقط اگر تلاش کنند حتی اگر به نتیجه نرسند محارب است.
اهل بیت می گویند کسی که مشکلی پیدا کند و شما تلاش کنید که مشکل را رفع کنید، ولو به نتیجه نرسد، شما اجرتان را می برید. در سمت شر هم همین هست و اگر کسی تلاش بکند برای اقامه فساد ولی به نتیجه نرسد، باز هم او جرم را مرتکب شده است.
در بحث قرض الحسنه قرآن می گوید وقتی شما قرض می دهید، در واقع به خدا قرض می دهید یعنی قرض به بنده خدا را، قرض به خدا می داند و از این جا می توانیم بگوییم که خداوند محاربه با مؤمنین را، محاربه با خدا و رسول عنوان کرده است لذا نمی توان گفت تاریخ مصرف آیه گذاشته است.
کافرین را نمی توانیم راضی کنیم و همیشه هم آنها طلبکار ما هستند. عرصه بین الملل را هم طوری چیده اند که همیشه ما باید روی صندلی متهم بنشینیم
محارب کسی است که از جامعه اسلامی سلب امنیت کند.
قرآن کریم طبق آیه ۳۳ سوره مائده برای محارب ۴ نسخه می پیچد ویکی از اینها را باید انجام بدهیم و این طور نیست که به دلخواه خود برای محاربین نسخه بپیچیم.
۱- أَنْ یُقَتَّلُوا، به سختی او را بکش . اگر گفته می شد أَنْ یُقتَلُوا یعنی به آرامی و بدون سر و صدا او را بکش ولی عبارت استفاده شده یعنی به سختی او را بکش به طوری که مرگش آینه عبرت دیگران شود.
۲- أَوْ یُصَلَّبُوا یعنی او را آویزان کند و بدار بزن.
۳- أَوْ تُقَطَّعَ أَیْدیهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ، دست راست، پای چپ و دست چپ، پای راست البته باید ۴ انگشتش را بزنند.
۴- اگر نمی شود اقدامات بالا را انجام داد می توان أَوْ یُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ نفی بلد باید بشود.
علاوه بر این ها در ادامه آیه خداوند برای این فرد خاری در دنیا را خواسته است. خدا برای محارب خفت او را خواسته است نه عزت او را یعنی طوری با او برخورد شود که پایگاه اجتماعی اش تخریب شود.
این ها برای دنیای محارب بودند، برای آخرت محارب قرآن کریم می فرماید: وَ لَهُمْ فِی الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظیمٌ
آیه بعد سوره مائده می گوید این کارهایی که گفتیم برای محارب باید انجام داد مگر اینکه توبه کند.
إِلاَّ الَّذینَ تابُوا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَقْدِرُوا عَلَیْهِمْ فَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحیمٌ
مگر کسانى که پیش از آنکه بر ایشان دست یابید، توبه کرده باشند. پس بدانید که خدا آمرزنده مهربان است.
اسلام می گوید باب توبه روی این فرد باز هست ولی توبه محارب مربوط به قبل از دستگیری است. بعد از دست یافتن به محارب، دیگر باب توبه، بسته می شود. البته اگر اموال عمومی را به سرقت برده اگر توبه کرد عنوان محارب از او برداشته می شود و به او سارق می گویند و باید اموال عمومی را برگرداند.
برخی از آقایان خطاب به عناصر اصلی فتنه می گویند بیایید توبه کنید و آن ها هم با حالت طلبکارانه می گویند ما که کاری نکردیم و از چه چیزی باید توبه کنیم. در حالی که این طور نیست، چون آن ها در حصر هستند و دیگر فرصت توبه ندارند.
رییس جمهور محترم در اردیبهشت ۹۲ گفت که در مورد حوادث سال ۸۸ باید با تساهل برخورد کنیم. می خواهند تساهل کنیم دربرابر یک دیکتاتوری که قرار بود در جریان فتنه راه بیفتد؛ فتنه ای که قرار بود ایران را تسخیر کند!!
باید مواظب باشیم عده ای به نام انقلاب و نظام و روحانیت که مسوولیتی در نظام اسلامی دارند ، فتنه و جنایت عظیم فتنه گران در سال ۸۸ را تئوریزه نکنند که آقا اتفاقی نبوده، و بعد همان فتنه گران که داشتند خون شهدا را پایمال می کردند الآن بیایند و در دانشگاه های ما سخنرانی کنند! یا آن نماینده معلوم الحال هنوز هم دم از رفع حصر می زند؟! آیا برای این افراد هنوز شرایط جهان مشخص نشده که هر لحظه نور ولایت فقیه و شهدای جبهه مقاومت اسلامی بیشتر مشخص می شود. دیگر شیخ زکزکی ها و حزب الله لبنان و انصارالله یمن و… تحمل ظلم و جور استکبار را ندارند؛ شاید این آقایان هنوز هوس موج سواری بر روی خون شهدا را دارند و هنوز دست از تطهیر سران فتنه بر نمی دارند.
چرا برای بازیگر میدانی فتنه ۸۸ فرش قرمز پهن شد؟ موضوعی که باید از آن به عنوان بی سلیقگی نام ببریم و در سطح اقدام علیه امنیت ملی تحلیل کنیم، اجازه برای بازگشایی سفارتی است که در فتنه ۸۸ در موضوعات داخلی ایران دخالت کرد و دقیقاً هفت ماه قبل از انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان در سال جاری، با پهن کردن فرش قرمز، به ورود آن ها برای ادامه جاسوسی خوش آمد گفتیم./س ک