به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان"نمازجمعه این هفته شهرستان بندرگز همچون هفته های گذشته به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه انقلابی بندرگز برگزار گردید
در نماز جمعه این هفته تعدادی از جوانان از شهرستانهای مختلف استان گلستان که که برای شنیدن خطبه انقلابی حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی خود را به شهرستان بندرگز رسانده بودند حضور داشتند
مشروح خطبه دوم بدین شرح میباشد:
خودم و شما برادران و خواهران نمازگزاران این هفته را به تقوای الهی و مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه دعوت و سفارش می کنم.
فانها خیرالزاد و ذخیره المعاد زیرا تقوا بهترین ره توشه برای آخرت و بهترین گنجینه برای رستگاری اخروی است و برترین راه جلب محبت الهی در حیات دنیوی است .
چند نکته در مورد متن برجام و توافق هسته ای در این خطبه دوم به عرض شما عزیزان برسانم.
نکته اول : یک فرصت نود روزه ای برای بررسی مفاد جمع بندی مذاکرات وین وجود دارد ما به جای متهم کردن همدیگر بیاییم به صورت منطقی و شفاف در چارچوب انقلاب آن را بررسی کنیم این آن چیزی است که رهبری معظم در خطبه های عید سعیدفطر از مسئولین زیربط خواسته بودند که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی خط قرمزهای اسلام و انقلاب و قانون اساسی و خط قرمزهایی که رهبری معظم انقلاب ترسیم کردند را با این توافق نامه تطبیق کنند که چقدر رعایت شده است چرا که در بحث هسته ای هم منافع ملی لحاظ می شود و هم آرمانهای ما در آن دیده می شود لذا آرمانهای نهفته در بحث هسته ای همراه با مصالح کشور و منافع ملی مدنظر قرار بگیرد و بررسی و تصویب شود و بعد از تصویب مسئولیت آن را نیز مسئولین بپذیرند ،به قول رهبری معظم در محضر حق تعالی با گردنی افراشته پاسخگو با شند و در محضر امام راحل(ره)و شهدای عظیم الشان ،خصوصا شهدای غواصی که با دستان بسته در خاک تیره زنده به گور شده بودند که این روزها جنازه های آنها فضای کشور را عطرآگین کرده است آن کبوترهای خونین بالی که در آغوش مردم قرار گرفته و افتخار میزبانی دو شهید گمنام را در روز شهادت امام صادق(علیه السلام)در نوکنده شهرستان بندرگز داریم باید پاسخگوی آنها باشند که در مسیر آرمانهای اسلامی و عزت ملی بحث توافق هسته ای را به انجام رسانده باشند.
امروز مسئولیت مجلس شورای اسلامی بیش از همه دستگاهها است اولا باید دولت لایحه هسته ای برجام را به طور رسمی به مجلس ارائه بدهد نه اینکه برخی از دولتمردان وظیفه و اختیارات مجلس را نادیده بگیرند و بگویند لزومی ندارد که این متن برجام به تصویب نمایندگان برسد! بلکه طبق قانون اساسی توافقنامه های بین المللی بعد ازتصویب مجلس رسمیت پیدا می کند نه اینکه دولت ترجمه آن را به صورت نامه ای عادی تحویل مجلس دادند که به صورت لایحه ای نبوده که در دستور کار مجلس قرار بگیرد و حتی ترجمه ای که دارای غلط های فاحشی بود را مجلس آن را به وزارت خارجه برگردانده تا ترجمه درست بشود وقتی وزارت خارجه ترجمه اش غلط دارد براساس چه ترجمه ای توافق کردند ؟ لذا مردم از مجلس انتظار دارند که توافق نامه وین را که دولت باید به صورت لایحه به مجلس تقدیم کند ریاست مجلس آن را در دستور کار قرار بدهد نه اینکه سستی به خرج بدهند وقتی کنگره آمریکا با دغدغه تمام این متن برجام را بررسی می کند و به بررسی آن می پردازد مجلس شورای اسلامی ایران چگونه این مسئولیت را به انجام برساند. که متاسفانه در این مقطع حساس ما شاهد تعطیلی مجلس شورای اسلامی هستیم ! مجلس باید این توافق نامه را بررسی کامل کند که آیا با خط قرمزهای نظام منافات دارد ؟
آیا امنیت ملی ما را به چالش می کشد ؟
آیا جلوی پیشرفت موشکی و ساخت سلاح های دفاعی ما را می گیرد؟
آیا بازرسی از مراکز نظامی در آن درج شده است؟
که در این صورت بندهای آن مغایر با منافع ملی باشد آن بندها را حذف کنند . و برخی از بندها را بپذیرند و اینکه گفته می شود یا باید توافق یکجا را بپذیریم و همه را قبول کنیم یا همه را رد کنیم در مقابل این توافق نامه یکی از دو جواب بله یا خیر را بدهیم اشتباه محض است ! باید بعد ازصیقل کاری و صیقل خوردن بندها آن را تصویب کنند و بپذیریم و هیچ گونه تعجیلی هم برای رد یا قبول این تفاهم نداریم.
از آن طرف هم از نمایندگان خود در مجلس بخواهیم که به وظیفه هایشان عمل کنند اینکه همه مسائل را به رهبری ارجاع بدهند و نظر رهبری را بخواهند درست نیست! اگر رهبری می خواست در همه مسائل اعمال نظر مستقیم کند دیگر قوای سه گانه و مجلس شورای اسلامی ،شورای امنیت ملی برای چیست؟
هرکدام وظیفه ای دارند رهبری خطوط کلی و خطوط قرمز نظام را تعیین می کند ، مجلس شورای اسلامی شورای عالی امنیت ملی ،شورای نگهبان ،مجمع تشخیص مصلحت نظام براساس خطوط کلی و خطوط قرمز نظام باید از نظام محافظت و حراست کنند و این مسائل را بررسی کنند .
نکته دوم : چون هنوز هیچ توافقی به تصویب نرسیده یا انجام نشده ذوق زدگی و نگرانی از این مذاکرات بی معنا است! جریانی در کشور وجود دارد که تلاش می کنند این تفاهم را چنان بزرگ نمایی کنند که گویا انقلابی رخ داده است و فتحی بزرگتر از فتح خرمشهر را برای ملت به ارمغان آوردند و آن را فتح الفتوحی خواندند که از فتح خرمشهر دفاع مقدس برتر و بالاتر دانستند و کسانی که در دفاع دوران مقدس خونی ازدماغ فرزندانشان نچکیده تاثیر مذاکرات را از تاثیر خون شهیدان بیشترمی دانند که این گزافه گویی بازی سیاسی است.
یا برخی می گویند ما سه گل زدیم و دوگل خوردیم و نتیجه را سه بردو اعلام می کنند چه بسا گاهی ندانسته گل های زده شده به دروازه خودی باشد اما در هر صورت ما نباید قضاوت عجولانه ای داشته باشیم.
نکته سوم :در عین نقد منصفانه و با متانت باید جلوی دودستگی و ایجاد انشقاق در جامعه گرفته بشود ، هرگونه دوقطبی کردن جامعه به موافقان ومخالفان مذاکره ممنوع است ،چون همه در این نظام یک ملتیم و همه امت واحده ولایت فقیه هستیم همه باید با هم تصمیم بگیریم که این تفاهم نامه را بپذیریم با خیر؟و لازمه این کار این است که مردم را در جریان کار قرار بدهند هنوز مردم و حتی خواص و نخبگان ما از توافق هسته ای کاملا خبر ندارند ! اینکه تیم مذاکره کننده هسته ای و رئیس جمهور یکطرفه از این مذاکرات سخن می گویند نمی توان به تمام ابعاد این توافق نامه آگاهی کامل پیدا کرد بلکه باید نخبگان و دانشمندان و نمایندگان مجلس اجازه نقد و بررسی داشته باشند در یک برنامه زنده تلویزیونی مذاکره کنندگان بنشینند روزنامه نگاران منتقدین دانشمندان هسته ای بیایند بررسی کنند مردم بدانند چه اتفاقی افتاده است.
نه اینکه دهان هر منتقدی را ببندند نه اینکه روزنامه های منتقد و دلسوز را توقیف کند و تذکر بدهند و از آن سو به بی بی سی انگلیسی مجوز فعالیت بدهند!! و از روزنامه ها به طور رسمی بخواهند که فقط از متن برجام تعریف و تمجید کنند و هیچ گونه نقدی نداشته باشند در صورتی که اگر بیایند نقادی کنند و به مردم به طور شفاف تمام مسائل هسته ای را بدانند آن وقت به طور یکپارچه مردم پشت سر مسئولین قرار می گیرند و حمایت می کنند با مردم روراست باشید ، به مردم راست بگوئید ، مردم را محرم بدانید تا پیش از توافق مسئولان دولتی رقم پولهای بلوکه شده ایران را بیش از 100میلیارد دلار و تا 150میلیارد دلار و تا 180میلیارد دلار اعلام کردند به مردم نوید و امید می دادند که با حصول توافق هسته ای و بازگشت این پول به چرخه اقتصادی بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد اما یک روز بعد از توافق که هنوز جوهر متن برجام خشک نشده بود ناگاه این مبلغ به زیر 30میلیارد دلار کاهش یافته و اعلام کردند که این مبلغ کمتر از 30میلیارد دلار است . این کاهش بیش از 150میلیارد دلار چه معنا دارد؟ کجا رفته است ؟ ارقامی که در دوسال اخیر بارها و بارها تکرار کردند را انکار می کنند ! در صورتی که غربی ها ارقامی را خیلی بالاتر را مطرح می کنند اما مسئولین ما ارقام پایین تر را مطرح می کنند آنها می گویند ما ارقام خیلی بالایی را بیش از 100میلیارد دلار به ایران بدهکار هستیم اما مسئولین ایران می گویند 29 میلیارد دلار و 23میلیارد دلار اینها بدهکار هستند ما نمی دانیم این اختلاف ارقام موجب تعجب همگان است!!
قبل از توافق حتی آب خوردن و مشکل ازدواج و خالی بودن جیب مردم را به بلوکه بودن آن مبلغ بالا ذکر می کردند اما بعد از توافق گفتند این حرفها نیست منتظر معجزه نباشید حتی گفتند شاید تا دیگر هم یک ریال پول هم نیاید !! در صورتی که همه مسائل را به تحریم گره زدند. متاسفانه یکی از نمایندگان مجلس نمی توانند از این متن برجام به خوبی دفاع کنند این طور تمجید می کنند ،می گوید :بعد از توافق شرایط جوی هوا عوض شده بارشها افزایش یافته ،گرما کاهش یافته و علت خشکسالی های اخیر تحریم های هسته ای بود که در دوازده سال گذشته اروپا از ورود ابرهای بارشی به آسمان ایران جلوگیری کردند و احساس می شود که بعد توافق هسته ای ما به صفحه جهانی بازگشتیم .
جای تعجب دارد که حتی اینها باران نعمت الهی را به هسته ای گره زدند .
یکی از گروه ها و اصنافی که می توانند در بحث هسته ای و مسائل دیگر بصیرت افزایی کنند و به جامعه آگاهی ببخشند جامعه خبرنگاران هستند .
که در استانه روز خبرنگاری قرار داریم ،خبرنگارانی که در هشت سال دفاع مقدس جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا جانفشانی بسیجیان را به تصویر بکشانند و حتی امروز خبرنگارانی در کشور سوریه و عراق داریم که جان خود را فدا می کنند تا حقانیت مقاومت و باطل بودن و جنایتکار بودن داعشی های تکفیری را به جهان مخابره کنند نباید از جانفشانی خبرنگاران غافل باشیم که به مناسبت سالروز شهادت محمد صارمی خبرنگار جمهوری اسلامی در افغانستان به دست طالبان روز 17 مرداد را روز خبرنگار نامیدند که خبرنگاران باید بدانند در مسیر حقانیت تا پای جان بایستند و امروز در بحث هسته ای آن که باید شفاف سازی بکند و اصل متن برجام و نقد آن را به طور شفاف برای مردم بیان کند خبرنگاران خواهند بود آفرین و مبارک باد بر آن خبرنگاری که رسالتش را به درستی انجام می دهد.
نکته چهارم : هیچ فرد و حزب و جناحی حق ندارد از این مذاکرات و تفاهم به نفع خود بهره برداری کند چون رد یا قبول مذاکرات وین یک تصمیم ملی است نه حزبی و جناحی !! که برخی این تفاهم را چماق کردند به عنوان یک موفقیت بزرگ در طول تاریخ انقلاب که بر سر منتقدین کوبیدند که این بسیار غلط است دولت و رئیس جمهور بدانند فضای حمایت کنونی و به حداقل رسیدن نقدها نتیجه کدام مدیریت و چه توصیه هایی است ،اگر این جریان مدیریت شده به واسطه اغراق ها و بهره برداری های ناروا تحریک بشود هر لحظه ممکن است فنرش رها گردد و انسجام کنونی ازدست برود بنابراین لازم است دولتمردان خودشان را و هواداران شان را و جریانهای سیاسی همسوی خودشان را توجیه کنند تا به چنین مرحله ای نرسد! (تکبیرحضار)
حتی برخی می خواهند از مذاکرات هسته ای برای انتخابات مجلس آینده و ریاست جمهوری آینده بهره برداری سیاسی کنند که امروز مورد تمسک وزیر امورخارجه امریکا قرار گرفته جان کری می گوید اگر قطعنامه بهم بخورد و کنگره به آن رای ندهد روحانی و ظریف به دردسر می افتند یک جناح در انتخابات مجلس پیروز نمی شود و اگر به توافق پشت کنیم معلوم نیست در دوره دیگر ریاست جمهوری ایران چه برسر روحانی خواهد آمد!
اولا چرا انتخاب روحانی و جناح اصلاح طلب و اعتدال برای امریکا مهم است ،این خودش یک سئوال است؟
ثانیا مسئله مذاکرات هسته ای هیچ ربطی به انتخابات ندارد،و نباید اجازه بدهیم این مسئله جناحی بشود و در داخل هم مسئولین نباید طوری صحبت کنند که دشمنان ما چنین برداشتی داشته باشند ،لذا پیروزی اگر در مذاکرات هسته ای هست و اگر در این مذاکرات پیروز بشویم و به نتیجه خوبی برسیم مدیون و مرهون تدبیرو هوشمندانه رهبری و مقاومت ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته ای و صبوری خانواده های شهدا و زحمات دولت گذشته در پیشرفت هسته ای و دیپلماسی دولت اعتدال است.پس مخصوص دولت یازدهم نیست بخواهند ابزاری برای کارآمدی خودشان معرفی بکنند.دولتی کارآمد است که امروز بیاید خود را از روزمرگی خارج کند و کارآمدی خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی نشان بدهد تا مردم قدرت خریدشان بالاتر برود.
نکته پنجم : امریکا و متحدانش همچنان غیرقابل اعتماد هستند ،اولا رجزخوانی های زیادی دارند که باید وزارت خارجه با اقتدار به آنها پاسخ بدهد ،ثانیا هنوز جوهرمتن این تفاهم خشک نشده از آن سوءاستفاده کردند و زمان انقضاء دخالت شورای امنیت را از ده سال به پانزده سال افزایش دادند ،فضاسازی منطقه ای علیه ایران را تشدید کردند .
رئیس جمهور که گفته بودند :یکی از دستاوردهای متن برجام شکست ایران هراسی است بیبند که امروز شاهد اوج گیری جوسازی علیه ایران اسلامی در خصوص تحولات منطقه ای هستیم.کجا ایران هراسی شکسته شد؟ کجا ایران هراسی ازبین رفته است؟ لذا برداشت ساده لوحانه و القاء مغرضانه برخی از افراد و جریان های سیاسی مبنی بر پایان دوران مرگ بر امریکا غلط است.آنهایی که مخالف مرگ بر امریکا هستند به اشتباه بوی کباب به مشام شان خورده است در پی امیال و آرزوهای خود پایکوبی راه انداختند غافل از اینکه تقابل جمهوری اسلامی با امریکا تمام ناشدنی است آنها با ذات اسلام و مسلمین مخالفند که امروز شاهد سوزاندن یک کودک 18ماهه مسلمان توسط اسرائیل کودکش هستیم که کشورهای مدعی حقوق بشر در مقابل این جنایت سکوت کردند.
بعضی وقتها باید گفت :خدایا فرجام ما را با این برجام به خیر بفرما که هنوز هیچی نشده مهمانان خارجی که وارد ایران می شوند حداقل قواعد دیپلماسی را رعایت نمی کنند به هر وضعی در رسمی ترین جلسات با مسئولین ارشد نظام مثل رئیس جمهور ، رئیس مجلس دیدار می کنند آقایان و خانم هایی که با لباس خانگی ،با لباس خواب با کوله پشتی در دیدارهای دیپلماسی شرکت می کنند اینها به معنای زیرپا گذاشتن عزت اسلامی و نادیده گرفتن احترام به قانون یک کشور و تحقیر مسئولین نظام است.
نمی دانم چرا مسئولین متوجه نیستند چرا اجازه می دهند با آن وضعیت با آنها دیدار کنند انسان خجالت می شکشد اینها را می بیند .نظام جمهوری اسلامی با این همه خون شهدا، با این همه شهیدی که هنوز دارند به سوی ما برمی گردند ما باید ببینیم اینقدر عزت ما ازبین برود که در فرودگاه ترکیه می گویند چند خانم ایرانی را کتک زدند و چه کارها که نمی کنند در عربستان آن اتفاق افتاده بر و مهمتر اینکه هنوزاین برجام به تصویب نرسیده فرش قرمز زیرپای قاتلین فرزندانمان پهن کردند فابیوس وزیرامور خارجه فرانسه که یک روزی با وارد کردن خون های آلوده بدترین بیماری را وارد ایران کرده که عامل اصلی انتقال خون های آلوده به HIV به ایران و یمن است که قربانیان زیادی در کشور داشتیم و داریم و همچنان این جنایت در ایران در حال گسترش است برایش فرش قرمز پهن می کنیم و از دفاع می کنیم .رئیس جمهور هم می آید در صداوسیما در منظر و مرئا هفتادمیلیون ایرانی می گوید گذشته ها را فراموش کنیم ! این چه معنا دارد مگر می شود این جنایت بزرگ را فراموش کنیم ! درست است به عنوان یک دیپلمات و مقام رسمی وارد ایران می شود و مسئولین باید احترام دیپلماتیک را داشته باشند اما نباید جلوی اعتراضات خانواده های قربانی و دانشجویان گرفته بشود وقتی یک مقام ایرانی به اروپا و آمریکا سفر می کند آنها گروه های معاند نظام اسلامی را فعال و تحریک می کنند و همین فرانسه که میزبان فراریان ایرانی و میزبان منافقین می باشد هنگام سفر مقامات ایرانی آنها را علیه مقامات ایرانی و علیه نظام تحریک می کند فیلمهای ضد ایرانی را در همان روز به نمایش می گذارد اما وقتی آنها وارد ایران می شوند ما می خواهیم همه چیز را گل و بلبل نشان بدهیم فرش قرمز زیرپایشان پهن می کنیم ،حتی اعتراض مردم به گوش آنها نمی رسانیم و جلوی اعتراض مردم را می گیریم و معترضین را بازداشت می کنیم ،اما باید اعتراض مردم را به فابیوس عامل انتقال بیماری ایدز به ایران رساند و اعتراض مردم ایران به عامل شیمیایی رزمندگان را به آلمانی های جنایتکار برسانیم چه بلایی برسر جوان های مان آوردند خود مسئولین هم باید تمام جنایتها و کارشکنی های فابیوس را به ایشان گوشزد می کردند و اجازه کسب امتیاز اقتصادی مهم به آنها داده نشود و براساس اصول عزت و حکمت و مصلحت عمل شود.
مطلب دیگر : اهانت آقای هاشمی رفسنجانی به روستائیان انقلابی این روزها است که می گوید : بعضی ها اصلا آن موقع ها نبودند در کوچه های روستایشان می گشتند و حالا انقلابی شدند .
آری آن کسی که تجمل گرایی و اشرافی گری را در جامعه رواج داده است از روستائیان محروم هم یک روزی ابراز بیزاری می کند .ایشان از آن روزی که واژه قرانی مستضعفین را از فضای انقلاب حذف کردند و لفظ آسیب پذیر را به جای آن وارد ادبیات نظام کردند تفکر اشرافی گری و ضد روستایی داشتند .
اما آقای هاشمی بداند که انقلاب از روستاها آغاز شد آن روزی که از دست ساواک علمای انقلاب فرار می کردند جان پناه آنها خانه های فقیرانه روستائیان بود.
امروز چه شده است که هاشمی فراموش کرده است که روستائیان جنگ را اداره کرده اند ،جبهه ها را روستائیان پر می کردند و جانشان را فدا می کردند انقلاب را روستائیان حفظ کردند و که امام راحل(ره)فرمودند: من یک تار موی شما کوخ نشینان را با همه کاخ نشینان عالم عوض نمی کنم.
ما امروز خواستار هاشمی با تفکر دهه شصتی هستیم از آقای هاشمی می خواهیم برگردد به خطبه های آتشین و سخنان انقلابی ده شصت خود را بررسی کند و با صحبت ها و تفکر امروز خودش تطبیق دهد و ببیند کدام یک از این دو تفکر با آرمان امام و اصول و مبانی انقلابی تطبیق می کند ،همان را ادامه بدهد .
سخن پر معنای سیدحسن مصطفوی فرزند سیداحمدآقا که گفت: ما شجاعت ایستادن در مقابل خارجی ها را داریم اما ممکن است در مقابل تفکر دوستان مان آن شجاعت را نداشته باشیم.
درست می گوید ،درست است زمانی که دوستانشان و هم سفره ایشان فتنه کردند آنها در مقابل فتنه گران سکوت کردند و در مقابل تخلف دوستانشان شجاعت مقابله را نداشتند هر چه رهبری فریاد می زد أین عمار ،خواص جامعه موضع گیری کنند در مقابل فتنه بایستند برخی به خاطر دوستی های دیرینه با اصحاب فتنه سکوت کردند و هنوز هم حامی فتنه هستند و با آنها نشست ها دارند .
بله امروز اگر رودربایستی نداشته باشیم باید در مقابل عاملین پرونده کرسنت ایستاد در مقابل دوستانی که ضررهای ده ها هزارمیلیاردی برای کشور ایران به وجود آوردند را به محاکمه کشاند و لذا توصیه من به این شخصیتی که منتسب به بیت امام امت است این است که هیچ وقت معیار این سخن نباید براساس سلیقه سیاسی و تفکر جناحی و وابستگی حزبی و اندیشه باندی باشد که اگر این گونه باشد بسیار اشتباه است .