به گزارش پایگاه عدالت خواهان" متأسفانه پس از انتصاب علی نصیبی به سمت مدیرکل دفتر روستایی شاهد خلأ حضور مسئولی برای این جایگاه هستیم.جایگاهی که بعنوان عالی ترین جایگاه جوانان از اهمیت ویژه و خاصی برخوردار است و نقش اساسی در انسجام و اتحاد جامعه ی جوان استان را ایفا می کند.پس از رفتن علی نصیبی مشاور جوان سابق که حدودا۳ماه پیش اتفاق افتاد تا به امروز استاندار دولتی که جوانان را کلید حل مشکلات کشور می داند نتوانسته فردی را بعنوان مشاور جوان انتخاب کند.در بررسی این مسئله موارد ذیل را می توانیم بعنوان دلایل تعلل استاندار در عدم انتصاب مشاور جوان ارزیابی نمائیم:
۱-استاندار اصولا ارزشی برای سمت مشاور جوان قائل نیست و آن را جایگاهی خنثی می پندارد!
۲-استاندار تحت فشار لابی های متعدد با گزینه های متعددی برای انتصاب مواجه بوده و تعلل وی برای مشمول زمان کردن فشارها و درخواست ها ارزیابی می گردد.!
۳-استاندار بر اثر روی آوردن از تیم پیر و کهنه کار در تیم سیاسی خود در استانداری چنان از فضای جوانان و ارتباط با این قشر فاصله گرفته و دور شده که نمی تواند گزینه ای را در مجموعه ی خود برای این سمت برگزیند!
۴-زمزمه های مربوط به جابجایی استاندار و عزل وی از طرف جریان های مخالف انگیزه ی انتصاب و تحول در استانداری را از وی سلب کرده است.
۵-پایان عمر دولت یازدهم و ایام پایانی عمر دولت باعث بی اعتنایی استاندار به مقوله ی مهمی مثل امورات جوانان استان گشته است.
۶-استاندار بعلت پایان عمر دولت و با نگاهی به آینده برای ماندن در سمت استاندار در دولت دوازدهم که احتمالا پیروز را برای بار دوم روحانی میداند نمی خواهد با انتصاب گزینه ای از یک جریان جریان های دیگر را به مخالفت با خود برانگیزد.
به هر حال بر استاندار بعنوان عالی ترین مقام اجرایی استان و الگوی سایر مدیران استان لازم است هرچه سریعتر گزینه ای مناسب برای این پست در نظر بگیرد.و به بی اعتنایی به تنها جایگاه جوانان در استانداری خاتمه دهد.
و اما یک توصیه به استاندار محترم
مقام معظم رهبری فرمودند: شعار دولت، اعتدال است؛ اعتدال، شعار بسیار خوبی است، ما هم تأیید میکنیم اعتدال را؛ افراط محکوم است و بد است. سفارشی که من میکنم این است که مراقب باشید جریانهای مؤمن را با شعار اعتدال کنار نزنند؛ بعضیها این کارها را دارند میکنند، من میبینم در صحنهی سیاسی کشور؛ با شعار اعتدال، با شعار پرهیز از افراط، سعی میکنند جریان مؤمن را که در خطرها آن جریان است که زودتر از همه سینه سپر میکند، آن جریان است که دولتها را در مشکلات واقعی به معنای حقیقی کلمه حمایت میکند، کنار بزنند؛ مراقب باشید. اسلام، مظهر اعتدال است. این «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم»(۲۹) اعتدال است؛ «قتِلوا الَّذینَ یَلونَکُم مِنَ الکُفّار»(۳۰) اعتدال است؛ امربهمعروف و نهیازمنکر اعتدال است - اعتدال اینها است دیگر - معنای اعتدال این نیست که ما از کارهای احساس وظیفهای که فرد مؤمن، جریان مؤمن، مجموعهی مؤمن انجام میدهد، جلوگیری کنیم.