حضور حداقل 30 رییس مجلس و بیش از 50 هیات بلندمرتبه پارلمانی در اجلاس تهران که در نوع خود یک رکورد به حساب می آید، میزان اثرگذاری و اهمیت جمهوری اسلامی برای کشورهای اسلامی را به زیبایی به تصویر کشیده است.
براساس این گزارش، این کنفرانس در شرایطی برگزار می شود که سال گذشته نیز، شانزدهمین اجلاس جنبش عدم تعهد، با حضور بی سابقه سران کشورهای عضو و هیات های رده بالا در تهران برپا شده بود.
اگر با نگاهی منصفانه و خارج از حب و بغض به این اتفاقات نگریسته شود، وضعیت متمایز جمهوری اسلامی در میان کشورهای منطقه و در سطح بین المللی به خوبی نمایان خواهد شد؛ وضعیتی که البته با خشم و عصبانیت دشمنان انقلاب اسلامی به رهبری آمریکای جنایتکار و سگ نجس حرامزاده اش، رژیم صهیونیستی، همراه شده است.
نتیجه تلاش های شدت افزون یافته تروریست های تکفیری وابسته به سازمان های جاسوسی آمریکا، اسراییل و جهان غرب برای موج اسلام هراسی، ایران هراسی و شیعه هراسی، با برگزاری کنفرانس های اینچنینی به وضوح قابل رویت است که در این میان، کدام کشورها به جهت وابستگی بیشتر به آمریکا دچار انزوا شده اند و کدام کشورها، به واسطه فاصله گرفتن از شیطان بزرگ در حاد قدرتمندترشدن هستند.
در اجلاس بین المجالس تهران، تنها دو کشور عربستان سعودی و مصر غیبت دارند که درباره مصر، با توجه به وضعیت نابسامان سیاسی این کشور پس از کودتا علیه رییس جمهور قانونی، محمد مرسی، امر دور از انتظاری نبود اما مساله غیبت عربستان و منزوی شدن آن، به جهت حضور سایر کشورها در اجلاس تهران، از نکات حایز اهمیت به حساب می آید.
طی سال های اخیر که موج بیداری اسلامی شکل گرفته است، آل سعود با تجهیز تروریست های تکفیری و ترویج خشونت و جنگ و خونریزی در کشورهای مسلمان، از جمله سوریه، و نیز دخالت در امور کشور بحرین و کمک رسمی به دیکتاتور این کشور جهت سرکوب مردم بحرین با اعزام نیرو به منامه، اقدامات مشئمزکننده ای را مرتکب شده است.
در واقع، کنفرانس های اینچنینی با چنین استقبال بلندبالایی که صورت می گیرد، نشان می دهد که موج بیداری اسلامی، اثرات خود را به جای گذاشته و امروزه، نه تنها در منطقه، بلکه در سراسر جهان اسلام، نظرات و دیدگاه های جمهوری اسلامی به عنوان یک ابرقدرت اسلامی مورد پذیرش قرار گرفته است.
کشورهای اسلامی با عبور از توطئه های آمریکا و اسراییل و برخی مرتجعین منطقه، اینک به این باور رسیده اند که اقتدار انقلاب اسلامی برای آنان سایه امنیت، آرامش، صلح و عزت را به ارمغان خواهد آورد و برخلاف همه نقشه های استکبار، تقویت ایران اسلامی، تقویت کل جهان اسلام است.
سران کشورها نیز یک به یک، با عبرت از آنچه بر سر سران وابسته به آمریکا آمد و پشت کردن مقامات کاخ سفید در لحظات بحرانی به آنانی که قید ملت و کشور خود را زده و در آغوش یانکی ها غلطیدند، به این حقیقت نایل آمده اند که برای ثبات و اقتدار بیشتر، تنها راه، مقاومت با استکبار و اتحاد در دنیای اسلام و تکیه بر مردم خود کشورهاست؛ مانند آنچه که امروزه در سوریه به وقوع پیوسته است و پس از 3 سال جنگ خونریزی وحشیانه توسط تروریست های تکفیری تجهیزشده از سوی آمریکا و اسراییل و سعودی، دولت بشار اسد همینک به میزان اقتدار بیشتر دست یافته است.
چندی قبل، یکی از مسئولان فرهنگی کشور که نخواست نامش فاش شود، در جمعی محدود که خبرنگار "خیبرآنلاین" نیز حضور داشت، به دیدار خود با یکی از چهره های شاخص اهل سنت پاکستان اشاره کرد که این فرد معروف، به مسئول کشورمان گفته بود: با اینکه کشور و رهبر شما شیعه است، اما با این همه ما حاضریم زعامت امام خامنه ای برای امت اسلامی را پذیرفته و اعلام کنیم...
مجموع مسایل فوق از یک اتفاق فق العاده مهم حکایت می کند و آن اینکه موج بیداری اسلامی، پس از گذر از عواطف و احساسات، همینک به یک باور و مطالبه عمومی مبدل شده و حتی در سطوح رسمی حکومت ها نیز به آن با دیده تامل و احترام نگاه می شود و این موج، می رود تا با عبور از آخرین پیچ های حساس و تاریخی، آینده ای بهتر را برای امت اسلام به رهبری ایران اسلامی در صحنه جهانی رقم بزند.
این درحالی است که برخی واداده های داخلی، با انواع و اقسام رفتارها و گفتارها، با واسطه یا بی واسطه، در پازل دشمنان ایران بازی می کنند و می کوشند تا حضور قدرتمند ایران در قله های جهانی را از دید ملت پنهان کرده و با طرح ایده های انحرافی، افکار عمومی را از این واقعیت ها منحرف کنند.