به گزارش پایگاه عدالت خواهان"نمازجمعه این هفته (1تیر ماه 1397 ) شهرستان عباس آباد شمال کشور همچون گذشته به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه انقلابی برگزار گردید.متن مشروح خطبه دوم بدین شرح میباشد
-----
مشروح خطبه دوم نماز جمعه شهرستان عباس آباد
خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی به دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
یکی از راههای کسب تقوا صلابت و ایستادگی در برابر هر حرکت نابحق و در برابر ظلم و ظالم و در برابر انحراف راه خدا و طغیانگری و اغواگری است که مقام معظم رهبری در سالگرد حضرت امام راحل عظیم الشان فرمودند" یکی از صفات روح الله که درس گرفته از ولی الله امیرالمومنین(علیه السلام) همین صلابت و ایستادگی در مقابل انحراف و فتنه گری و طغیانگری بود.
اگر امیرالمومنین(علیه السلام) در مقابل قدرت طلبی معاویه ایستاد،اگر امیرالمومنین(علیه السلام) در مقابل اشرافی گری طلحه و زبیر و همسنگران دیروزش در انقلاب پیغمبر ایستاد، امیرالمومنین(علیه السلام)مقابل برجامیان صفین که مذاکره را به حضرت تحمیل کردند و بعد از برجام از علی خواستند که توبه و عذرخواهی کند که امیرالمومنین(علیه السلام) در جنگ نهروان در مقابل شان ایستاد امام راحل عظیم الشان هم در مقابل فساد رژیم پهلوی،در مقابل خوی استکباری امریکا،در مقابل تجاوز صدام به سرزمین ایران ایستاد و حتی در مقابل کسانی که در راه تحقق انقلاب اسلامی او را همراهی کردند و بعد راه انحراف را در پیش گرفتند در مقابل احکام دین ایستادگی کردند یعنی در مقابل مجاهدین خلق ،نهضت آزادی و جبهه ملی هم ایستاد ،در مقابل فتنه های داخلی داخلی و حتی در مقابل شاگرد قدیمی و صحابه قدیمی خود یعنی منتظری و حتی در مقابل ابوالحسن بنی صدر اولین رئیس جمهور ایران که راه انحراف و فتنه را در پیش گرفته بود ایستادگی کرد و با کسی تعارف نداشت این صفات ولایت دیروز و امروز است.
روزهای آخر خرداد و اوایل تیرماه یادآور حوادث مهمی در تاریخ انقلاب انقلاب اسلامی است که از جمله این رویداد، عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا و سپس برکناری او از ریاست جمهوری است.
بنی صدر در طی 17 ماه ریاست جمهوری خسارت های زیادی به کشور و نظام اسلامی وارد کرد او در طی این مدت ریاست جمهوری از یک سو با میدان دادن به گروهک های ضد انقلاب و منافقین سبب تقویت آنها شد و از سوی دیگر در مقابل مصوبات مجلس شوررای اسلامی ،در مقابل قوه قضائیه و شورای نگهبان و برخی از نهادهای انقلابی دیگر ایستادگی کرد چرا بنی صدر به اینجا رسید؟
یک بخاطر غرور بنی صدر
اول اینکه غرور بنی صدر از رای 11 میلیونی مردمی بود که فکر می کرد اگر او در مقابل نظام بایستد مردمی که به او رای دادند با او همراهی می کنند اما او فکر نمی کرد که مردم در مقابلش می ایستند و ایستادگی کردند.
دوم وجود انسانهای فاسد و بی لیاقت و فتنه گر در کنار بنی صدر بود که او به آنها اعتماد کرد اما آنها کار را بجایی رساندند که بنی صدر در مقابل نظام ایستاد.
سوم بنی صدر ،حمایت امام از ریاست جمهوری را حمایت از خودش می دانست،فکر می کرد امام برای بنی صدر حسابی باز کرد و از او حمایت می کند او نمی فهمید که امام شخصیت حقوقی ریاست جمهوری را حمایت می کند نه شخص بنی صدر را، علاوه بر این مسائل ،ایجاد اختلاف در سطوح بالای اجرایی و مدیریتی، ایجاد تنش و درگیری در سطح کشور، مخالفت آشکار و پنهان با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در عرصه جنگ هم به عنوان فرماندهی کل قوا نه تنها اقدام موثری نمی کرد بلکه با تاکتیک غلط زمین بدهیم زمان بگیریم و با عدم ارسال مهمات و نیرو به خط مقدم علاوه رغم جانفشانی های نیروه های بسیجی و سپاهی باعث اشغال مناطق وسیعی از خاک کشورمان شد که خیانت بنی صد رآن روز آنقدر آشکار شد که در خرداد 60 ،عرصه بر یاران انقلاب و امام تنگ شد که رهبری می فرماید " من و شهید بهشتی و آقای هاشمی برای گلایه به محضر امام به بیت و دفتر امام وارد شدیم،امام وقتی وارد جلسه شد بی مقدمه شروع به اعتراض به ما کرد که شما از خدا نمی ترسید چرا آنقدر اختلاف ایجاد می کنید؟ چرا به فکر مردم نیستید؟
که یکدفعه آقای هاشمی ناراحت شدند و شروع به گریه کردند که بنی صدر عرصه را بر ما تنگ کرده است،نظام و ما را بدنام کرده است،آبرویی برای ما و نظام نذاشته است در جنگ هم خیانت کرده است. که امام با ناراحتی جلسه را ترک کرده است که روز بعد سیداحمد خبر دادند که امام دیشب تا صبح نخوابیدند و صبح حکم عزل بنی صدر را از فرماندهی کل قوا صادر کردند که پس از عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا منافقین با اطلاعیه ای از بنی صدر حمایت کردند.
رئیس جمهور کشور ما که منافقین از او حمایت می کردند و خواستار حراست از جان رئیس جمهور شدند هم زمان مجلس انقلابی آن روز طرح دو فوریتی رسیدگی به عدم کفایت بنی صدر را تصویب کردند که منافقین با اطلاعیه ای نمایندگان را تهدید کردند ،نمایندگان خواستند در جلسه بررسی عدم صلاحیت رئیس جمهور شرکت نکنند که روز بیست و نه خرداد میلیون ها نمازگزار جمعه آن روز ،با راهپیمایی خواستار عزل و محاکمه بنی صدر شدند و از مجلس انقلابی آن روز خواستند که رسیدگی کنند به عدم کفایت بنی صدر و از مجلس انقلابی آن روز حمایت کردند یعنی نمازجمعه آن روز به مدد انقلاب و به مدد نمایندگان مجلس آمدند با این حمایت مردمی نمایندگان انقلابی آن روز ،شنبه 30 خرداد عدم کفایت سیاسی بنی صدر را بررسی کردند.
منافقین از دعوت هواداران خود در حمایت از بنی صدر آشوب بپا کردند به خیابان ها ریختند،خسارت مالی و جانی زیادی به بارآوردند که سپاه پاسداران وارد عمل شدند در چنین فضایی نمایندگان مجلس شورای اسلامی آن روز که نمایندگان انقلاب بودند با اقتدار طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر را با اکثریت مطلق آرا با یک رای مخالف در 31 خرداد 1360 به تصویب رساندند.
چه مجلس هم دستی بودند آن روز، چه مجلس همگرایی بودند آن روز، چه مجلس انقلابی بودند آن روز،که آن روز مجلس در رأس امور بودن خود را به منصه ظهور رساند و آن روز مجلس اثبات کرد که عصاره فضائل ملت است.
به دنبال رای مجلس به عدم کفایت بنی صدر بنیانگذار جمهوری اسلامی به موجب بند 5 اصل 110 قانون اساسی در اول تیرماه 1360 بنی صدر از ریاست جمهوری اسلامی ایران عزل کرد.
اگر چه امام مایل نبود و دوست داشت اولین رئیس جمهور انقلاب اسلامی با حکم عدم کفایت و به این صورت برکنار و عزل بشود اما کاسه صبر امام لبریز شد دیگر از نصیحت کردن نیز کاری ساخته نبود ،نگه داشتن بنی صدر هزینه جبران ناپذیری برای کشور داشت برخی فکر می کنند امام به راحتی بنی صدر را عزل کرده است.
عزل یک رئیس جمهور خیلی سخت و پرهزینه است برای همین امام و نظام 17 ماه بنی صدر را تحمل کردند.
17 ماه قانون شکنی و قانون گریزی بنی صدر را تحمل کردند.
17 ماه ناسازگاری بنی صدر با نهادهای انقلابی و نیروهای انقلابی را تحمل کردند.
17 ماه سخنرانی بنی صدر علیه آیت الله بهشتی و تهمت ایشان به این شخصیت انقلابی را تحمل کردند.
17 ماه تقابل بنی صدر با سپاه پاسداران و ایجاد اختلاف بین سپاه و ارتش را تحمل کردند.
17 ماه لجن پراکنی های بنی صدر علیه فرزندان انقلابی را تحمل کردند.
17 ماه همپیالگی بنی صدر با منافقین را تحمل کردند.
17 ماه همراهی بنی صدر با نهضت آزادی و جبهه ملی را تحمل کردند.
17 ماه ایجاد تنش ها و اغتشاشات در اکثر کشور را نظام و امام را تحمل کردند.
17 ماه تقابل امام با بنی صدر و عدم ولایت پذیری بنی صدر را امام و امت تحمل کردند.
با وجود اینکه آن روز امام یاران مخلص و انقلابی داشت،اما یارانی چون مقام معظم رهبری،شهید بهشتی،هاشمی دهه 60 را داشت،باوجود اینکه شاگردان مخلص و انقلابی دور و بر امام بودند ائمه جمعه ای چون شهید دستغیب و مدنی و صدوقی و اشرافی اصفهانی ها را داشت با وجود اینکه مردم آن روز آماده و بصیر بودند ،قوه قضائیه آن روز انقلابی به تمام معنا داشت که در رأس آن شهید بهشتی بود، با وجود اینکه امام آن روز مجلس انقلابی داشت.
مجلس آن روز غربگرا نبودند.
مجلس آن روز تکنوکرات نبودند.
مجلس آن روز تفکر لیبرالی نداشتند.
نمایندگان آن روز دنیا طلب نبودند.
نمایندگان مجلس آن روز جان برکف بودند.
نمایندگان مجلس آن روز با یک شام امضاء خود را پس نمی گرفتند.
نمایندگان مجلس آن روز اهل رانت نبودند.
نمایندگان مجلس آن روز دنبال تقسیم قدرت و مال نبودند.
نمایندگان آن روز خط شان عوض نمی شد خط شان انقلاب بود ،خط شان خدمت به موکلین و مردم بود خط شان مصلحت انقلاب بود ،خط شان اطاعت از امام و رهبری انقلاب و ولایت بود،عمل شان خوشنودی قبل امام بود،
مجلس آن روز برای سفر خارجی و برای همراهی با تیم ملی فوتبال و تفریحات خودشان و رای گیری و قرعه کشی نمی کردند.
آن روز مسئولین و نمایندگان اشرافی نبودند امام ،مسئولین و نمایندگانی داشت که به دنبال اشرافیگری نبودند مسئولین و برخی از نمایندگان آن روز اعلام کردند ما حاضر نیستیم حقوق بگیریم کشور در جنگ است چرا ما باید بخاطر نشستن برروی صندلی مجلس حقوق بگیریم .
اما امروز برخی از مسئولین اختلاس می کنند دچار مفاسد اقتصادی می شوند از رانت ها استفاده می کنند الان مجلس که شروع می شود اول می نشینند و جلسه می گذارند و حقوق خودشان را تعیین می کنند.
نگاه نمایندگان و دولتمردان آن روز به دست کدخدا نبود.
دولت و مجلس آن روز به دنبال برجام ها نبودند.
دولت و مجلس آن روز به دنبال تصویب و اجرای FATF ها نبودند.
با وجود اینکه آن روز احزاب با امام بودند،حزب جمهوری اسلامی آن روز در کنار امام بودند یاران امام بودند،آن روز جامعه روحانیت و جامعه مدرسین مطیع محض امام بودند،آن روز اصلاح طلبانی نبودند که با خارج نشینان همدست بشوند و به نظام و رهبری فشار بیاورند که تسلیم امریکا بشویم و با امریکا بنشینیم و با امریکا بدون پیش شرط مذاکره کنیم،آن روز کسانی نبودند که به رئیس جمهور امریکا نامه فدایت شوم بنویسند و علیه نظام تحریکشان کنند.
مگر اینها اروپا و امریکا را نمی شناسند اگر امروز عربستان سعودی به یمن حمله کرده است و این همه جنایت می کند این جنگ نیابتی است و به وکالت از امریکا و انگلیس و حتی به نیابت از فرانسه این جنگ علیه یمن کلید خورده است این همه جنایتی که می شود در این هیاهوی جام جهانی فوتبال خود امریکا و فرانسه مستقیم وارد جنگ با یمن شدند قایق های فرانسوی در سواحل الحدیده و واحدهای نظامی امریکا در یمن مستقر هستند چون اینها دیدند عربستان و امارات قادر به تسلط بر بندر استراتژیک الحدیده نیستند خود وارد عمل شدند تا بر دریای سرخ که دریای اسلامی است و تحت سیطره کشورهای اسلامی است مسلط بشوند تا منطقه را برای جولان دادن صهیونیست آماده کنند آنهایی که دل بستند به امریکا ،بدانند اگر امریکا دستش برسد و قدرت داشته باشد ایران را به یمن دیگری تبدیل می کنند تا بر تنگه هرمز و خلیج فارس مسلط بشود اگر نمی فهمند حال و روز یمن را ببینند و بفهمند.
در زمان امام احزاب فهمیده بودند،بصیرت داشتند،آن روز با آن همه افراد انقلابی و جان برکف که دور بر امام بودند آن روز امام برای اصلاح دولت، 17 ماه صبر کرد 17 ماه تحمل کرد چون عزل بنی صدری که تحت حمایت منافقین و جبهه ملی و نهضت ازادی بود هزینه داشت.
هزینه عزل بنی صدر ترور شهید بهشتی بود.
هزینه عزل بنی صدر ترور آیت الله خامنه ای بود.
هزینه عزل بنی صدر انفجار مقر جمهوری اسلامی و شهادت هفتاد و دو یار و یاور امام بود.
هزینه عزل بنی صدر انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت رجایی و باهنر بود.
هزینه عزل بنی صدر و صلابت امام در مقابل منافقین، 17 هزار شهید ترور پس از انقلاب توسط منافقین بود.
منافقین برای انتقام از نظام مقدس جمهوری اسلامی، بخاطر عزل بنی صدر ،اعلام قیام مسلحانه کردند و به حذف فیزیکی یاران انقلاب چهره های موجه و انقلابی دست زدند شخصیت های انقلابی که بیشترین سهم و در پیروزی حزب الله در تداوم خط ولایت روح الله و اجرای قانون و عزل بنی صدر را داشتند اینها را ترور کردند.
تاثیرگذارترین شخصیت که در عزل بنی صدر نقش داشت امام جمعه انقلابی آن روز حضرت آیت الله خامنه ای بود امام جمعه انقلابی آن روز تهران که با سخنان تاثیرگذار به بعنوان نماینده مردم در مجلس بررسی عدم کفایت یک رئیس جمهور ناکارآمد را یک تکلیف شرعی و مسئولیت الهی و پاسخ به یک خواست مردمی و عمومی دانستند و با بیان 14 دلیل قاطع نمایندگان را اقناع کردند به عدم کفایت سیاسی بنی صدر رای بدهند که یکی از دلایل رهبری به عدم کفایت سیاسی عدم درک صحیح ازجایگاه امام امت و عدم ولایتمداری و تقابل با رهنمودهای ولایت فقیه دانستند که در پاسخ به این استدلال های این شخصیت انقلابی در 6 تیرماه 1360 هنگامی که در مسجد ابوذر سخنرانی می کردند ترور کردند و به شدت مجروح شدند و افتخار جانبازی اسلام نصیبشان شد که خدا این ذخیره خود را برای اسلام و انقلاب نگه داشت تا سکاندار نظام مقدس جمهوری اسلامی بشود که باید شکرگزار خدا باشیم که امام پیام دادند به این خطیب جمعه که منافقین تحمل نکردند سخنان شما را در نمازجمعه و بعد سخنان شما را در مجلس شنیدند اینگونه با شما عمل کردند و شما را ترور کردند که یک روز بعد از ترور امام جمعه انقلابی آن روز تهران منافقین دفتر حزب جمهوری اسلامی را منفجر کردند که موثرتیرین افراد در عزل بنی صدر انسان های آزاده ای از اعضای حزب جمهوری اسلامی بودند که در راس آنها سیدالشهدای انقلاب دکتر بهشتی بود که آن مجتهد مسلم حوزه علمیه شاگرد برجسته امام که مظلوم زیست و خار چشم دشمنان بود او یک ملت بود که آن همه تهمت را به جان خرید اما از هدفش عقب نشینی نکرد که امام فرمود" مظلومیت اش از شهادتش برای ما دردناک تر بود که رهبری ایشان را پیشتاز انقلاب و معمار دستگاه قضای اسلامی می داند که به همین مناسبت هفته اول تیرماه هفته قوه قضائیه است که این روزها فرصتی برای قوه قضائیه است تا دستاوردها و چالش های فراروی این قوه را ارزیابی کنند و بدون تردید مردم بهترین قاضی برای تشخیص میزان کارآمدی و خدمت گذاری دستگاه قضایی خواهند بود اگر مردم راضی بودند معطل نشدند پس کار قضایی به خوبی انجام می شود.
امیدوارم که با عملکرد صحیح دستگاه قضایی خروجی عملکرد دستگاه رضایت و اطمینان مردم باشد که از سخنران قبل از خطبه ریاست دادگستری جناب آقای موسوی که امروز هم پاسخگوی مردم بودند تقدیر و تشکر می کنم.
می خواستم درباره سفر استاندار به غرب استان مازندران و وعده های بدون پشتوانه و عملکرد ضعیف مجموعه استانداری و ناکارآمدی مدیریت ارشد استان سخن بگویم که فرصت نیست ان شاءالله به شرط حیات در این باره سخن خواهیم گفت.