به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان "محمود فرشیدی وزیر اسبق آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران درباره تغییر مدیریتها در آموزش و پرورش اظهار داشت: اگر این تغییرات بر اساس یک مبنا و اصول و مصلحت تعلیم و تربیت باشد، باید همه قبول کنند، اما اگر بر اساس مسائل جناحی و حزبی باشد، طبیعی است مردم ضرر میکنند و به نظر بنده انتصابات باید همراه با قانونمندی باشد.
وی در خصوص فعالیت وزارت آموزش و پرورش درباره تعطیلی پنجشنبهها گفت: هنوز آنچه از سوی وزیر جدید آموزش و پرورش در خصوص تعطیلی پنجشنبهها بیان میشود، شکل اجرایی نگرفته است و باید منتظر ماند و دید برای سال تحصیلی جدید چه تصمیماتی برای این روز گرفته میشود.
فرشیدی افزود: اگر مبنا برداشته شدن تعطیلی مدارس در روز پنجشنبه باشد، این موضوع نباید به معنای تعطیلی رفاه معلمان تلقی شود میتوان در این روز از معلمان به صورت شیفتی یا دورهای برای توسعه فعالیتهای پرورشی استفاده کرد پس در خصوص تعطیلی پنجشنبهها باید رفاه معلمان هم در نظر گرفته شود و معلمان در این طرح، صدمهای نبینند.
وی درباره فعالیت تشکلهای معلمان افزود: تشکلهای صنفی بر اساس منافع اقتصادی فعالیت میکنند و این نوع نگاه به معلم درست نیست، چرا که معلم در خیلی موضوعات میتواند نظر بدهد؛ میتوان نظام معلمی ایجاد کرد تا این نظام از حقوق معلمان در همه ابعاد دفاع کند.
وزیر اسبق آموزش و پرورش اضافه کرد: در دورهای که بنده به عنوان وزیر آموزش و پرورش فعالیت میکردم، عدهای از دبیران شیمی نظراتی درباره مشکلات کتاب شیمی داشتند که پیش بنده آمدند؛ این موضوع را به پژوهشگاه آموزش و پرورش ارجاع دادم که پس از بررسی پژوهشگاه مشخص شد که حق با معلمان است.
وی به فعالیت بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: مقرر شده بود که بانک سرمایه برای فرهنگیان باشد اما در عمل اینگونه نشد و خدماتی که میتوانست این بانک به فرهنگیان ارائه دهد عملاً نصیب این قشر نشد.
فرشیدی در پاسخ به این پرسش که «آیا عضویت و موضعگیری فرهنگیان در کانون تربیت اسلامی منجر به ایجاد مشکلاتی برای آنها در وزارت آموزش و پرورش نمیشود؟»، گفت: این موضوع بستگی به سیاست مسئولان آموزش و پرورش دارد؛ گاهی فضای وزارتخانه باز است و اگر تشکلی موضعگیری منصفانه داشته باشد آنها استقبال می کنند و گاهی نیز برخی از مسئولان تحمل نقد را نداشته و مشکلاتی را برای فرهنگیان به وجود میآورند اما همواره کانون تربیت اسلامی تلاش کرده است رویکرد پرستارانه و قاطع نسبت به عملکرد و تصمیمات آموزش و پرورش داشته باشد.فارس