انتهای سال 94 با دو رویداد مهم انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری از هم اکنون مورد توجه احزاب، رسانه ها، شخصیت های سیاسی و عموم مردم قرار گرفته است.
بنا بر این گزارش دولت کنونی هم که متشکل و ملغمه ای از احزاب کارگزاران و اصلاح طلبان می باشد با نگاهی حزبی به این رویداد مهم می نگرد که البته جای تاسف دارد.
به گزارش خبرنگار ما از آنجایی که کارگزاران سازندگی بر روی عملکرد دولت در انتخابات آینده تاثیر بسزایی دارد قصد داریم با نگاهی به کارنامه این حزب به چند سئوال که می تواند گره گشا باشد پاسخ بدهیم.
*سئوالاتی از این قبیل که مردم چگونه در دهه هفتاد با اتفاقاتی که درباره اعضای دولت هاشمی در جریان بود آنها را کنار گذاشتند.
*چرا کارگزاران به دنبال بزرگ کردن بحران احمدی نژاد و مخفی کردن عملکرد خود از نگاه نسل سوم و چهارم انقلاب است.
* اعضای کارگزاران و به ویژه مرعشی به شدت شیفته هاشمی می باشند و تمام اقداماتشان در راستای احیای قدرت وی قرار دارد.
تاریخچه مختصری از حزب کارگزاران سازندگی
حزب كارگزاران سازندگي ايران در آستانه ی انتخابات پنجمین دوره ی مجلس شوراي اسلامي، به دليل اختلاف با جناح راست در تاريخ 27/10/1374 با صدور بيانيهاي با امضاء 16 نفر از وزراء، معاونان هاشمي، رئيس كل بانك مركزي و شهردار تهران، مبني بر اينكه حمايت از هاشمي حمايت از گسترش عدالت اجتماعي و رفاه عمومي، حمايت از راه امام(ره) و پيروي از ولايت فقيه است و...با شعار عزت اسلامي، تداوم سازندگي و آباداني ايران، اعلام موجوديت كرد و از جناح راست انشعاب و جناح راست مدرن را ايجاد نمود. البته بعدها به دلیل مخالفتهایی که بر سر نام این گروه توسط کارگزاران نظام به وجود آمد با نام «جمعی از کارگزاران سازندگی» به فعالیت خود ادامه داد.
اسامی این 16نفر عبارت بود از: اسماعيل شوشتري، عطاءالله مهاجراني، محسن نوربخش، محمد هاشمي رفسنجاني، محمدعلي نجفي، مرتضي محمدخان، عيسي كلانتري، اكبر تركان، سيدمحمد غرضي، بيژن زنگنه، غلامحسين كرباسچي، رضا امراللهي، غلامرضا فروزش، مصطفي هاشميطبا، غلامرضا شافعي و محمدرضا نعمتزاده.
شروع فعالیتهای سیاسی کارگزاران
حزب كارگزاران در انتخابات مجلس پنجم با ارائه ی ليست جداگانهاي وارد انتخابات شد و تعدادي از آنها از جمله فائزه هاشمی وارد مجلس شدند و در شرايطي كه حدود 20 نماينده در مجلس به جناح كارگزاران و ائتلاف خط امام وابسته بودند، با يكديگر اتحاد نموده و مجمع حزب الله را در مجلس تأسيس كردند!
اين گروه در انتخابات رياست جمهوري هفتم نیز ابتدا با طرح تغيير قانون اساسي و انتخاب مجدد رفسنجاني براي دوره ی سوم وارد انتخابات شدند و بالاخره پس از به نتیجه نرسیدن تلاشهایشان به این جمع بندي رسیدند که همگام با مجمع روحانيون از كانديداتوري محمد خاتمي حمايت نمایند.
پس از انتخابات رياست جمهوري و پيروزي خاتمي، گروه كارگزاران جزء ائتلاف نيروهاي به اصطلاح دوم خردادي، طرفدار اصلاحات و شعارهاي رئيسجمهور وقت قرارگرفت و در كابينه خاتمي با چند وزير شركت كرد.
پرونده های فساد اقتصادی مدیران هاشمی
به گزارش عصر امروز شاید یکی از مهمترین علت های کنارگذاشتن هاشمی توسط مردم عدم نظارت وی بر مدیران و فرزندانش بود که فسادها و رانت های عجیبی را بوجود آورده بودند، که حتی فساد گسترده برخی از آنان نارضایتی عموم توده مردم را بوجود آورده بود که مهمترین شخصی که محاکمه اش در دهه هفتاد جنجالی شد و به نوعی از مدیران طراز اول هاشمی و دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی هم بود غلامحسین کرباسچی می باشد.
غلامحسین کرباسچی از سال 68 تا 77 شهردار تهران بود. او در جریانات اقدامات خود در شهرداری از حمایت های جدی هاشمی رفسنجانی برخوردار بود. در دوران وی، برای اولین بار شهردار تهران امکان حضور در هیات دولت را در کنار وزرا و معاونان رییس جمهوری یافت.
اما پس از اتمام دوره هاشمی، کرباسچی در دوران ریاست جمهوری خاتمی که در آن زمان نیز دبیر کل حزب کارگزاران هم بود بواسطه تخلفات گسترده مالی خود به زندان افتاد که پس از کش و قوسهای فراوان و حمایت های مجلس اصلاحات از این مفسد اقتصادی و همچنین محمد خاتمی از وی، سرانجام پس از دوسال تحمل زندان و نوشتن نامه عفو به محضر رهبر معظم انقلاب که محمد خاتمی هم وساطتت آن را کرد از زندان آزاد گردید. البته این محاکمه سبب شد تا رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت سال 80 با صدور فرمانی هشت ماده ای روسای قوای سه گانه را ملزم به تشکیل ستاد ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی نمایند.
کارگزاران حزب سیاسی یا شیفته های هاشمی رفسنجانی
در خصوص اعضای کارگزاران که فعلا به یک حزب فامیلی شبیه است باید گفت که آنان بیش از اظهارات حزبی و سیاسی، شیفتگی عجیب و غریبی به سردار سازندگی خود یعنی هاشمی رفسنجانی دارند که نمونه های فراوانی برای این مدعا وجود دارد.
یکی از اعضای این حزب سید حسین مرعشی می باشد. وی پسر عموی عفت مرعشی، همسر هاشمی رفسنجانی است. مرعشی به علت این قرابت، معاونت سیاسی استانداری کرمان، استاندار کرمان، ریاست دفتر رئیسجمهوری، رییس سازمان میراث فرهنگی و نمایندگی مجلس را بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی، در کارنامه ی خود دارد!
حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی و از اعضای مؤسس و عضو شورای مرکزی آن محسوب می شود. وی پس از برکناری از ریاست سازمان میراث فرهنگی در سال ۱۳۸۴، به عنوان سخنگوی این حزب فعالیت می کرد.
ابراز ارادتهایی از نوع شیفتگی بیش از حد
سیدحسین مرعشی، در تاریخ 26 شهریور سال 75، زمانی که نمایندگی مردم کرمان در مجلس را برعهده داشت، در خصوص ریاست جمهوری مادام العمر هاشمی در جمع خبرنگاران مدعی تغییر قانون اساسی شده و گفت: «برای تمدید دوره ریاستجمهوری آقای رفسنجانی نیازی به تغییر قانون اساسی نیست و خود قانون اساسی پیشبینی کرده که در صورت نیاز و ضرورت و طبق تشخیص مصلحت نظام، می توان قانونی عادی، بر خلاف قانون اساسی وضع کرد!»
بزرگ کردن بحران احمدی نژاد و مخفی کردن عملکرد کارگزارانی ها از نسل سوم و چهارم انقلاب
به گزارش خبرنگار ما، با مروری به آنچه بطور اختصار در بالا ذکر شد چرایی اینکه کارگزاران به دنبال بزرگ کردن بحران احمدی نژاد و مخفی کردن عملکرد خود از نگاه نسل سوم و چهارم انقلاب است هویدا شده است. باید نسل سوم و چهارم و نسل های آینده همانطور که از انحرافات جریان احمدی نژاد بدانند از افکار لیبرالی و غیر اسلامی این عناصر هم باید به همان اندازه باید بدانند.
زیرا نسلی که به سبب هیجانات اولیه انقلاب برخی از آنان بدون اعتقاد راسخ به احکام اسلامی در صدر قرار گرفتند از مدیریت نسلهای بعدی که پرورش یافته مکتب امام و رهبر معظم انقلاب هستند به شددت واهمه دارند زیرا اداره جامعه بر اساس فرمولهای اسلامی را مغایر منافع استراتژیک خود می دانند.
در همین زمینه می توان به گفتوگوی حسین مرعشی با نشریه “ذکر” وابسته به حزب مؤتلفه در سال 86، که در آن از انکار وجود نظام سیاسی، اقتصادی و قضایی در اسلام سخن رانده اشاره نمود. وی اظهار داشته: «ما قائل به این که اسلام نظام اقتصادی دارد نیستیم. اسلام دین هدایت است، همان طور که نظام مهندسی ندارد نظام اقتصادی هم ندارد. نظامهای سیاسی و اقتصادی همگی دستاورد تجارب بشری است.»
ایری
اینها غارت گر بیت المال هستند البته مدعیان همچون افراد موردنظر نقش کلیدی در خصوصی سازی و سپس غارت آنها داشتند
دلسوز
تو توهمی برادر
مثل اینکه توی این جامعه زندگی نمیکنید
مردم خائنینی مثل شما رو کنار گذاشتند
نه هاشمی عزیز رو
یک بیسواد
چرا اکثرا رییس جمهور ها بعدا کنار میروند