به گزارش پایگاه عدالت خواهان"بیژن زنگنه روز پنجشنبه در حاشیه مراسم سالگرد ارتحال آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در مدرسه عالی شهید مطهری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بدنه فن سالار و تکنوکرات کشور و بروکرات های کشور متقابلا سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی را می شنیدند و درک می کردند و این پدیده بسیار مهمی بود.
وی، آیت الله هاشمی رفسنجانی را مدیری بسیار برجسته دانست و گفت: من کمتر مدیری را به برجستگی ایشان دیده ام، ایشان وقت شناس بودند و وقتشان را به بطالت نمی گذراندند.
زنگنه با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی عاشق ایران، سعادت ایران و مردم ایران بودند، افزود:زمانی که اقدامی برای عزت و سربلندی ایران انجام می شد، من اشک را در چشمشان می دیدم.
وزیر نفت با اشاره به اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی از هوش سرشار و توانمندی های ذهنی برخوردار بودند، اظهار کرد: ایشان برای ساختن خود و تسلط بر نفسشان تلاش و مجاهدت کرده بودند و انسان بسیار صبور، پرتوان و شکیبایی بودند.
وی گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی در مسائل عصبانی نمی شدند، با تدبیر فکر می کردند، نظرات دیگران را می شنیدند و برای آنان ارزش قائل بودند.
زنگنه با اشاره به دوران وزارت خود در زمان رئیس جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: ایشان در این دوران چندین بار گفتند که از من چیزهایی آموختند، در حالی که من چیزی نداشتم اما مرحوم هاشمی این مطالب را آنقدر می گفتند تا ما تعلیم ببینیم، تربیت شویم و رشد کنیم.
وزیر نفت اظهار کرد:آیت الله هاشمی انسانی نبود که ابهتش مانع ارتباط دیگران با او شود، ایشان زود ارتباط برقرار می کرد و افراد در مقابلش جرئت می کردند که صحبت کنند.
مراسم سالگرد ارتحال آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در مدرسه عالی شهید مطهری با حضور رییس جمهوری و رییس مجلس شورای اسلامی و جمعی از مقامات کشوری و لشکری برگزار شد.
آیت الله اکبر هاشمی بهرمانی، مشهور به اکبر هاشمی رفسنجانی (1313 - 1395 شمسی)، روحانی و سیاستمدار و از تاثیرگذارترین شخصیتهای جمهوری اسلامی ایران بود.
وی که از یاران شاخص امام خمینی (ره)در مبارزه علیه حکومت پهلوی بود، قبل از انقلاب اسلامی چندین بار دستگیر و زندانی شد.
آیت الله هاشمی که از موسسان جامعه روحانیت مبارز تهران بود، در دوران فعالیت های سیاسی پس از انقلابش، مسئولیتهای متعددی همچون عضویت در شورای انقلاب، سرپرستی وزارت کشور، عضویت در هیات موسس حزب جمهوری، ریاست مجلس شورای اسلامی، جانشین فرماندهی کل قوا و فرماندهی جنگ، دو دوره ریاست جمهوری، ریاست شورای عالی امنیت ملی، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام از تاسیس تا زمان درگذشت، امامت جمعه موقت تهران از سال 1360 تا 1388 شمسی، نمایندگی مردم تهران در مجلس خبرگان از ابتدا تا هنگام درگذشت و ریاست آن مجلس از سال 1386 تا 1389 خورشیدی و ریاست هیات مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده داشت.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، یکشنبه 19 دی 1395 در پی سکته قلبی، به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد و همان روز در 82 سالگی درگذشت.
در 21 دی 1395، آیت الله خامنهای در دانشگاه تهران بر پیکر او نماز اقامه کردند و پس از تشییع با شکوه مردمی در حرم امام خمینی(ره) به خاک سپرده شد.
انتهای پیام//