سیدمصطفی محمدی گفت: مرد بحران باید بحران را مدیریت کند نه در بحران به دنبال حاشیه سازی باشد و نمک به زخم مردم بپاشد خودت چه کردی که بعد از چند روز از تفریح برمیگردی و می آیی و به عملکرد سپاه اعتراض می کنی یک روز شمال را و یک روز جنوب را بازدید می کنی و یک هفته ازت خبری نیست؟
به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران"خطبه 16 فروردین 98 شهرستان عباس آباد خطیب ارزشمند جمعه شهرستان عباس آباد حضرت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی مشروح خطبه دوم نمازجمعه شهرستان عباس آباد بدین شرح میباشد
خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی به مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
باید در کسب تقوا تلاش کنیم و جزء مقربین درگاه الهی بشویم،سال نو باید حال نو و حال معنوی پیدا کنیم خصوصا امسال با ماه های با برکت رجب و شعبان آغاز کردیم سال جدید ان شاءالله سال تغییر و تحول روحی به سوی احسن الحال برای همه ما باشد.
حال که رهبری معظم انقلاب مثل هرسال برای ارائه طریق و ارائه سیاستهای کلان جاری کشور امسال را هم مانند ده سال گذشته بر اساس امور اقتصادی و از مولفه های اقتصاد مقاومتی نامگذاری کردند به نام سال رونق تولید مزین نمودند کار و تلاش و مجاهدت مجدانه می طلبد. رهبری معظم انقلاب سال 1398 را سال فرصت ها معرفی کردند اگرچه برخی امسال را سال تهدیدها دانستند اما رهبر فرزانه فرمودند بنده مطلقا این را قبول ندارم و سال 98 سال فرصت ها و سال امکانات و سال گشایش است البته کسانی که تهدیدها را به رخ ما می کشند به قول عزیز رهبرما اینها تحت تاثیر رجزخوانی های دشمنان این ملت هستند بدانند که در سال97 از این رجزخوانی ها زیاد داشتند که سال97 را سال شورش خیابانی می دانستند تابستان 97 را بعنوان تابستان داغ برای ایران تدارک دیدند و بعد از 13آبان اعلام کردند که با تحریم های جدید ایران را دچار چالشی می کنیم که جشن 40 سالگی انقلاب را نبیند گفتند ما جشن کریسمس را در ایران برگزار می کنیم که سرشان به سنگ خورده اینها رجزخوانی دشمن است که این به فرمایش رهبر معظم انقلاب از دو حال خارج نیست یا از حماقت آنها است یا از خباثت آنها است که باید گفت هم از حماقت آنها است و هم از خباثت آنها است که می خواهند جنگ روانی در ایران ایجاد کنند که حتی دشمنان غربی با کمک عناصر داخلی می خواهند این سیل که از خروش طبیعت است را به ناکامی نظام اسلامی تحلیل کنند که این هم از حماقت و هم از خباثت آنها است .همه کشورها سیل و زلزله و این مصیبت ها را دارند.
سال 98 حتما سال فرصت ها است چون با مشقت آغاز شده این سیل ویرانگر که 400 شهر و روستا را فرا گرفته و موجب تاسف و تاثر و تالم همه ی ما و عزیز رهبر ما گردیده است واقعا بسیار سخت است البته به همدلی بین آحاد مردم،جریان ها،فرق و مذاهب مختلف کشور خصوصا به وحدت و همدلی بین شیعه و سنی تبدیل شد و بسیاری از مسائل کشور از جمله توانمندی های مسئولین و حضور در صحنه مسئولین و کارآمدی و ناکارآمدی مسئولین برای مردم روشن شد.اگرچه آب نعمتی است و خروج از خشکسالی را به همراه داشت اما این خروش بی حد و حصرش نقمتی را هم به دنبال داشت خرابی های زیادی را منجر شد که حضور مردم در صحنه و استقرار نیروهای مسلح از روز اول بحران و سیل و پای کار آوردن همه امکانات، خود نمایش همدلی و نوعدوستی و ایثار بود که را مردم فهمیدند دستگاه رهبری و مدیریت حاکمیت و نیروهای مسلحی که در تحت فرمان رهبری و در اختیار رهبری هستند ازجمله نیروهای ارتش قهرمان و سپاه پاسداران در مقابل دشمن ما ،سرسخت و غیرتمند و همچون پولاد مقاوم هستند اما در مقایل مردم خاضع و خادم می باشند.
نهادهای مثل هلال احمر ،کمیته امداد امام، اداره تبلیغات نهادهای دیگر و ادارات و فرمانداری های سطح استان ها حتی روحانیت معظمی که از حوزه های علمیه سرازیر شدند شب و روز نمی شناختند این ظرفیت نظام است.
مسئولین استانی و حتی استاندار مازندران و برخی از استان های دیگر خوب عمل کردند بایستی هم تشکر کرد که اینها هم پای کار بودند اما با همه مشکلات و خرابی ها و سختی هایی که از ناحیه سیل متوجه ما شد
ما به این وعده الهی ایمان داریم که فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا بعد از هر سختی و مشکلی حتما راحتی و آرامش و آسایشی حاصل می شود و نعمت فراوانی جاری می گردد اگر صبر کنیم و جزء صابرین باشیم. سال 98 سال فرصت ها است اگرچه مشکلات اقتصادی و معیشتی گرانی و تورم را داریم اما رهبرعزیزتر از جان ما عامل این مشکلات را از دو ناحیه تحلیل می کند که هرکدام فرصت است و هردو عبرت است: اول اینکه این مشکلات قسمتی از ناحیه تحریم کشورهای غربی ،قدرت های غربی یعنی امریکا و اروپا است که خود تحریم فرصت است.
امام راحل عظیم الشان تحریم ها را تحفه آسمانی می دانستند زمانی که امریکا ما را تحریم کرده آن را بزرگترین خدمت به ملت ایران معرفی کردند در زمان جنگ ما را تحریم کردند حتی سیم خاردار به ما نمی دادند اگر در زمان جنگ ما را تحریم نمی کردند و به ما اسلحه و توپ و تانک و اسلحه و موشک می دادند ما این همه پیشرفت نظامی نمی کردیم که امروز ما از نظر تجهیزات نظامی در جهان حرف برای گفتن داریم امروز رهبری با صدای بلند می فرماید که دوران بزن و در رو تمام شده است اگر یکی بزنی ده تا می خوری.امروز رهبر انقلاب است که می فرماید:امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. امروز رهبر ایران است که می فرماید:اگر اسرائیل غلطی بکند تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می کنیم.
امروز رهبری ایران اضمحلال ایالات متحده امریکا و نابودی اسرائیل و سقوط آل سعود را به روزشماری گذاشتته است. امروز رهبری معظم است که امریکا را حتی تهدید می کند چون قدرت موشکی و دفاعی ما به حدی است که برای دشمنان ما بازدارنده شده است.ما موشک ها نقطه زن با برد دوهزارپانصد کیلومتر را به صورت انبوه تولید می کنیم.
ما اگر تحریم نبودیم به این موشک ها دست پیدا نمی کردیم و نمی توانستیم تولید کنیم. امروز جبهه مقاومت از دانش ساخت موشک های ما استفاده می کنند و خودشان تولید موشک می کنند اگر ما را تحریم نمی کردند ما نمی توانستیم پهباد تولید کنیم امروز ما با اشعه مادون قرمز و ردیابی لیزری پهبادهای دشمن را در دورترین مسافت شکار می کنیم این دانش را در اثر تحریم بدست آوردیم. اگر تحریم نبود این همه پیشرفت نبود اگر مثل عربستان انواع سلاح ها را به ما می دادند ما پیشرفت نمی کردیم و وابسته بودیم پس تحریم نعمت است فرصت است.
اگر امروز ما را در خودرو تحریم کنند حتما وضعیت ما صدبرابر بهتر می شود ما باید دعا کنیم که ما را در صنعت خودرو تحریم کنند که اگر در صنعت خودرو تحریم بشویم در سال رونق تولید خودروی پیشرفته کاملا ایرانی با قیمت مناسب تولید خواهیم کرد.چقدر جوان های ما خودرو تولید کردند که با برق و آب کار می کرد اما مافیای خودرو اجازه تولید ندادند امروز وزارت دفاع و نیروهای سپاه و ارتش ما خودروهای پیشترفته نظامی و بسیار پیچیده تر از خودروی معمولی تولید و صادر می کنند و این آمادگی را دارند که در کشور خودرویی با امنیت بالاتر و پیشرفته تر و ارزانتر تولید کنند اما مافیای صنعت خودرو اجازه نمی دهد که این کار انجام بشود که خودروی از رده خارج شده کشورهای اروپایی که بسیار ضعیف و ناامن و پرخرج است را به قیمتی گزافی به مردم ما می دهند که این در شان نظام جمهوری اسلامی نیست که باید در سال رونق تولید ما به خودکفایی در تولید خودرو برسیم. تحریم نعمت است اگر به طور کامل نفت ما را نخرند ما به فکر رونق تولید، به فکر رونق اقتصادی، به فکر تولید اقتصادی و صنعتی، به فکر تولید کشاورزی و خروج از تک محصولی می افتیم و از وابستگی به اقتصاد نفت خارج می شویم که رهبری چند سال قبل فرمودند که باید در چاهای نفت را ما ببندیم پس مشکل اقتصادی ما بخشی بخاطر تحریم است که خود نعمت است که این شاید ده درصد تا سی در صد را کارشناس ها اعلام کردند.
اما عامل دوم مشکلات ناکارآمدی مسئولین است که رهبری می فرماید بخشی مربوط به نواقص درونی خود ما و به ضعف های مدیریتی خود ما برمی گردد شاید تا 80 درصد ناکارآمدی مسئولین باشد یعنی ما در انتخاب مدیران خوب عمل نکردیم.که رهبری می فرماید:این هم فرصت هست و این هم عبرت است برای ما که چه مسئولی را انتخاب کردیم که آیا مسئولی در حال حاضر هستند کارآمدند؟ پس اگر مسئولی کارآمد نیستند و ضعیف هستند در سیل و زلزله ناکارآمدند مرد بحران ها نیستند در آینده مسئولین را با این تفکر و با این توانایی انتخاب نکنیم که هر وقت ما مشکل و چالشی در کشور داشتیم از انتخاب خود ما بوده است.
مگر در همین 22بهمن گذشته شعار مردم در پلاکارد ها این نبود که گرانی و تورم و صف گوشت نتیجه انتخاب است نه نتیجه انقلاب یعنی ما در انتخاب مسئولین اشتباه کردیم این خیلی خوب است که ما به این عامل آسیب ها رسیدیم که مشکل از انتخاب ما است که مسئولین ما مرد بحران ها نیستند چه بحران خارجی باشد که در سیاست خارجی روشن است که به دام 5 کشور اورپایی و امریکا افتادند که برجامی را پذیرفتند که هنوز خسارتش را می بینیم حتی تا 40 سال آینده ما زیر بار تعهدات آن خواهیم بود حالا به دنبال تصویب و پذیرش پالرمو و CFT و FATF که اینها هم مشکلات دیگری برای کشور به بار خواهد آورد
.مگر رهبری نفرمودند کسانی که پشت اجرای سند2030 هستند تقی زاده هایی هستند که قصد دارند ما را از فرق سر تا نوک پا غربی کنند چه کسی تقی زاده های امروزی هستند که احتمالا باید در خطبه آینده درباره این موضوع حرف بزنیم و مفصل صحبت کنیم. نه اینکه دولتمردان ما در بحران خارجی مدیریت نداشتند در مجلس ما هم طرحی در مدیریت بحران خارجی نداشتند حتی تسلیم بحران خارجی شدند برای تصویب برجام آنقدر عجله کردند که بیست دقیقه ای آن را تصویب کردند و بعد افتخار می کنند که ما جزء آن 70 نماینده ای بودیم که در تصویب برجام دیگران را به میدان آوردیم و از آنها رای گرفتیم که به مخالفت و گریه و ناله آن نمایندگان مخالف، آن نماینده ایثارگر و جانباز هم توجه نکردند حالا هم FATF هم تصویب کردند. مجلس ما در مقابل بحران خارجی بسیار منفعل و ناکارآمد است که با فلان خانم اروپایی عکس سلفی می گیرد و افتخار می کند این مجلس که رهبری درباره همین مدیریت بحران خارجی مجلس می فرماید:مجلس و کنگره امریکا 226 لایحه و طرح علیه جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و علیه کشور ایران ارائه و تصویب کردند که من هم گلایه و هم سئوال دارم از مجلس، که چند لایحه و طرح علیه کشور امریکا تصویب کردند باید از این موارد درس بگیریم ما مجلس انقلابی انتخاب نکردیم باید مجلس را اصلاح کنیم که رهبری می گوید من از مجلس گلایه دارم در مدیریت بحران داخلی هم مسئولین بسیار ضعیف عمل کردند در بحث ارز و طلا و گرانی و تورم مشکل معیشتی و قیمت اقلام و اجناس خوراکی و قیمت خودرو بلبشویی هست که در طول تاریخ 40 ساله انقلاب سابقه ندارد
در بحث زلزله کرمانشاه چه کردند؟ اصلا دولت زمین گیر شده بود حالا بحث سیل را ببینید چه کردند؟ حالا اگر مردم در صحنه نبودند اگر رهبری معظم ورود نمی کرد و اگر رهبر دلسوز ما ،فرمان حکیمانه خود را برای نیروهای مسلح صادر نمی کردند اگر نیروهای مسلح را در خدمت سیل زدگان قرار نمی دادند اگر علما و روحانیت و بسیج مردمی حضور پیدا نمی کردند معلوم نبود چه فاجعه ای اتفاق می افتاد؟!
ما مرد بحران ها می خواهیم که بحران ها را مدیریت کند نه بحران سازی کند و بحران درست کند. در اوج سیل و این مصیبت در تفریح و تفرج و استراحت بودند بعد از این همه مصیبت ها بیایند و عملکرد خوب سپاه را زیر سئوال ببرند بجای اینکه تشکر کنند عملکرد خوب مردم و بسیج و نیروهای مسلح را زیر سئوال ببرند. مرد بحران باید بحران را مدیریت کند نه در بحران به دنبال حاشیه سازی باشد و نمک به زخم مردم بپاشد خودت چه کردی که بعد از چند روز از تفریح برمیگردی و می آیی و به عملکرد سپاه اعتراض می کنی یک روز شمال را و یک روز جنوب را بازدید می کنی و یک هفته ازت خبری نیست؟
آقا امیرالمومنین درباره مالک اشتر می فرماید: او مرد بحران ها بود مالک لا ینام ایام الخوف مالک اشتر در بحران ها نمی خوابید در بحران ها خواب به چشم مالک نمی آمد نه اینکه تفریح نمی رود نه اینکه از محل کارش خارج نمی شود نه اینکه به دنبال الواتی و سفر به خارج از کشور و آنتالیا و قشم و کیش نیست حتی استراحت نمی کند مالک مرد بحران ها بود آنقدر مالک در صحنه و در سربازی امیرالمومنین بود که روزی همسر مالک هاجر دست فرزند کوچکش ابراهیم را می گیرد به محضر امیرالمومنین می آمد که علی جان مالک کجاست؟ امیرالمومنین فرمود:مگر مالک خانه نمی آید،گفت :نه مالک به خانه نمی آید.آقا فرمود:خرجی و نفقه می دهد.هاجر گفت:بله یا امیرالمومنین، اما دو ماه است که مالک را نمی بینیم. علی سرش را پایین انداخت صدا زد هاجر غبار فتنه و بحران تمام جامعه را گرفته است که مالک تمام وقت خود را برای ازبین بردن این بحران ها و فتنه ها گذاشته است،برای همین مالک به خانه نمی آید.هاجر صدا زد آقاجان من چه کنم دل ابراهیم خردسال من برای بابایش تنگ شده است. امیرالمومنین فرمود:هاجر اگر می خواهی مالک را ببینی باید دم دمای صبح، هنگام سحر، قبل از اذان صبح به مسجد بروی او نیم ساعت قبل از اذان صبح در مسجد نمازشب می خواند اونجا می توانی او را پیدا کنی . هاجر از امیرالمومنین خداحافظی کرد داشت می رفت که امیرالمومنین صدا زد هاجر كان الاشتر لي كما كنت لرسولِ الله مالک برای علی مانند علی برای پیامبر است.جایگاه مالک برای علی مثل جایگاه من است در نزد پیامبر به مالک افتخار کن دم دمای اذان صبح هاجر وارد مسجد شد دید مالک درحال نماز شب است نمازشب مالک که تمام شد در آن تاریکی شب هاجر صدا زد مالک،مالک وقتی برگشت دید همسرش و فرزندش ابراهیم است صدا زد هاجر تو اینجا چکار می کنی؟ تو اینجا را از کجا پیدا کردی؟آدرس من را از کجا گرفته ای؟ گفت:از علی گرفتم.یک وقت هاجر می بیند مالک دارد به خود می لرزد صدا زد مالک چرا می لرزی؟ گفت:نکند رفتی پیش امیرالمومنین و گلایه من را کردی و علی از دست من ناراحت باشد؟ مالک شجاع برای ناراحتی ولی به خود می لرزد. همسرش می گوید نه من فقط آدرس تو را از علی گرفتم ولی من به تو افتخار می کنم چون علی فرمود جایگاه مالک برای من ،مانند جایگاه من برای پیغمبر است این مالک بود که مرد بحران ها بود.
امیرالمومنین می فرماید:مالک لا ینام ایام الخوف مالک در روزهای بحرانی و حساس خوابش نمی برد مالک مرد بحران ها و طوفان ها بود. حالا مسئولین ما آیا اینگونه هستند بله ما فرماندهانی داشتیم که از27 اسفند تا به امروز خانه نرفتند یک بچه سپاهی داشتیم در مرکز ساماندهی اقلام سیل زده گلستان که می خواستند یک سری وسائل را به گمیشان ببرند به گمیشان سرکشی کنند گفت فلانی دارید به گمیشان رفتی سری به خانه من بزن خانه من زیر آب هست خبر ندارم برو ببین چه خبر است. اگر اینها نبودند اگر ما این نیروها را نداشتیم مملکت ما 40 سال دوام نمی آورد اینها مالک انقلاب هستند که وقتی مالک به شهادت رسید آقا امیرالمومنین جزء شهادت مالک را می شنود مانند مادر جوان ازدست داده اشک می ریزد و می فرماید مالک و ماادراک مالک. مالک که بود؟ مالک چه بود؟ چه کسی مالک را می شناخت و چه کسی مالک را درک کرده است. اگر مالک کوه بود کوهی بلند و استوار بود. اگر مالک سنگ بود سنگ محکم و مستحکمی بود.
آقا امیرالمومنین می فرماید:ای کاش خدا دو مالک دیگر به علی می داد.بعد می فرماید: نه ای کاش خدا یک مالک دیگر نصیب علی می کرد؟
آیا امروز امام زمان می گوید ای کاش امروز فلانی را به من می داد؟ یا ولی فقیه می گوید خدایا عمر فلانی را چرا بیشتر نکردی ؟ بله ولی فقیه دلتنگ صیاد شیرازی می شود ، صیاد شیرازی که بود؟ صیاد شیرازی مانند کارمندها به ستاد کل نمی رفت که ساعت هفت و نیم صبح کارت ورود بزند و دو بعدازظهر کارت خروجش را بزند و به خانه برود بلکه زودتر از همه می رفت و دیرتر خارج می شد،و می گفت این مملکت اسلامی است و این مملکت بقیه الله است این مملکت ولایت فقیه است در این مملکت ما باید برای خدمت به مردم سراز پا نشناسیم و شبانه روز نشناسیم از کار دست نمی کشید حتی وقتی زمانی که او را به تهران کشاندند و درجه های سرهنگی ایشان را از او گرفتند و بنی صدر او را خلع درجه کرد لباس بسیجی می پوشید و می رفت سپاه ،طرح و برنامه می داد و نمی گفت حالا درجه من را کندند من بروم تو خانه خودم بنشینم نه، برای همین است که بجایی می رسد که شهادتش غبار غمی بر قلب و چهره رهبری ایجاد می شود که حتی صبح روز بعد از خاکسپاری شهید صیادشیرازی خانواده اش بعد از نماز صبح به بهشت زهرا سر قبر صیادشان می آیند می بینند مقام معظم رهبری سر قبر صیاد است ،
فرزند شهیدصیاد به محافظین حضرت آقا می گوید اگر قرار بود حضرت آقا سر قبر پدرم بیاید اقلا ما را هم خبر می کردید ؟!گفتند ما خبر نداشتیم نصفه های شب بود که مقام معظم رهبری ما را بیدار کردند و فرمودند دلم برای صیادم تنگ شده است می خواهم برم پیش صیادم ،آقا دیشب نماز شبش را در کنار قبر صیادش خواندند .
صیاد چه کرد؟صیاد که بود ؟ میی گویند وقتی آقا سخنرانی می کرد همه گوش می کردند اما صیاد می نشست و می نوشت می گفتند صیاد چرا می نویسی؟می گفتند صیاد چه می کنی ؟ می گفت دارم نکات و اوامر و دستورات رهبری را یادداشت می کنم. می گفتند کل صحبت های رهبر ضبط می شود یا از طریق صدا و سیما پخش می شود و اگر محرمانه باشد به صورت مکتوب و مصور ارسال می گردد و فیلمش را دوباره می توانی ببینی ،می گفت نه تا آن موقع دیر است باید از همین حالا که از جلسه خارج می شوم به حرف های آقا عمل کنم و آن را اجرائیش کنم ،نمی خواهم یک لحظه امر مولایم روی زمین بماند.می گفت الان دستور دادم جلسه ستاد تشکیل شود برای اجرای اوامر رهبری راهکار پیدا کنیم برنامه ریزی کنیم ،عملیاتی اش کنیم. اما امروز سال تا سال می گذرد و شعار سال رهبری ،در حد بنر می ماند سال اقتصاد مقاومتی الان چند سال است امسال چهارمین سال است و امسال هم سال اقتصاد مقاومتی است سال قبلش هم اقتصاد مقاومتی بود
حمایت از کالای ایرانی یعنی اقتصاد مقاومتی ،رونق تولید یعنی اقتصادمقاومتی، چقدر اجرایی کردند. چرا شعار سال اجرایی نمی شود؟ این سیاست کلان نظام است که بایستی اجرایی بشود ان شاءالله که امسال همه مان کمک کنیم در این سال رونق تولید که ان شاءالله تولیدگران ما هم کمک کنند و کشورمان از نظر تولید هم قوی و هم غنی بشود.