به گزارش پایگاه عدالت خواهان"فائزه هاشمی عصر روز سهشنبه طی سخنانی در نشست « احزاب و آینده اصلاحات » که در محل ساختمان حزب اراده ملت ایران ( حاما) برگزار شد، با بیان اینکه «ما به عنوان اعضای شورای مرکزی احزاب ، نقش احزاب را چندان جدی نگرفته و آموزش لازم را نیز ندادهایم» اظهار کرد: با همه مشکلات احزاب توانستهاند در کشور موفق عمل کنند اما معمولا بعد از پیروزیهای سیاسی، وجود تشکیلات و احزاب کمتر جایگاه جدی در اداره امور داشته است.
وی افزود: یکی از مسائل قابل توجه در کشورهای توسعه یافته این است که دو حزب اصلی در آن کشورها وجود دارد اما تعدد احزاب در کشور ما تبدیل به یک مشکل شده است.
وی با بیان اینکه «وجود احزاب فراوان در کشور سبب میشود که انسجام لازم در فعالیتهای سیاسی به دست نیاید» اظهار کرد: در جامعه ما احزاب اصلاحطلبی که عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هستند ، 22 حزب هستند و تعدادی از احزاب نیز خارج از این شوراها هستند و در مقابل تعداد احزاب اصولگرا هم کمتر از احزاب اصلاحطلب نیست و ما در خانه احزاب بیش از 250 حزب داریم. این مسأله باعث میشود انسجام لازم در فعالیتهای سیاسی اتفاق نیفتد.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با اشاره به تجربه اصلاحطلبان در انتخابات هفتم اسفندماه 94 اظهار کرد: تشکیل شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات 94 حرکت مثبتی بود اما ایراداتی هم داشت که در نهایت همین که توانستیم دور هم جمع شویم یک حرکت رو به جلو بود.
در سال 92 هم این حرکت هماهنگ در جریان اصلاحات اتفاق افتاد و اصلاحطلبان منسجم شدند.
وی همچنین با اشاره به تجربه انتخابات سال 84 اظهار عقیده کرد: ما در انتخابات 84 به وحدت نرسیدیم.
وی با بیان اینکه «اصلاحطلبان تا زمان برگزاری انتخابات 94 بسیار خوب پیش رفتند و اکثریت مردم را با خود همراه کردند» ، ابراز عقیده کرد: اصلاحطلبان با برنامهریزی میتوانستند در مجلس دهم فراکسیون اکثریت را تشکیل دهند اما دچار تفرقه شدیم و بخشی از اصلاحطلبان از آقای لاریجانی حمایت کردند ، همانطور که بخشی از دولت نیز از آقای لاریجانی حمایت کرد و متاسفانه این تجربه ، برای ما تجربه تلخی شد.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با تاکید بر اینکه «اصلاحطلبان میتوانند در انتخابات 96 به پیروزی برسند» اظهار کرد: ما باید بر ای انتخابات پیش رو خودمان را ارزیابی کنیم و در شورای عالی اصلاحطلبان بر اساس تجربیات مثبت و منفی گذشته ، نقاط ضعف را برطرف و با برنامهریزی منسجم عمل کنیم تا به پیروزی برسیم.
وی همچنین با تحلیل وضعیت فعلی جریان اصولگرا اظهار عقیده کرد: جریان اصولگرایی هنوز نتوانسته به وحدت برسد و افق روشنی پیدا کند، حتی تعدادی از اشخاص اصولگرا در حال بررسی این موضوع هستند که در انتخابات 96 از آقای روحانی حمایت کنند و این نشان میدهد اصولگرایان چهره شاخصی در انتخابات آینده ندارد.
وی گفت: مردم در انتخابات گذشته پاسخ خوبی به ما دادند که این نشانه آگاهی عمومی و حرکت مردم به سمت بلوغ است. اما برخی از اصلاحطلبان در انتخابات هیأت رئیسه مجلس به این حمایت مردم خیانت کردند.
منبع: ایسنا