به گزارش پایگاه خبری عدالت خواهان گلستان"آیت الله سید حبیب الله قدمی از علمای برجسته ، نویسنده و محقق گلستانی طی یاداشتی که به پایگاه خبری عدالت خواهان گلستان ارسال نمود نوشتند:
- انتشار هرم "ا" فعالیت های"اقتصاد فرهنگی"آیت الله نورمفیدی/برای ترویج اسلام رحمانی در استان گلستان+کلیپ
- آقای نور مفیدی آیا درخواست مدیرکل منابع طبیعی استان راجع به ارائه حکم شرعی را اجابت کرده اید؟
باسمه تعالی
اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
انتخاب شعار اقتصاد مقاومتی مبتنی بر اقدام و عمل از طرف مقام معظم رهبری (دام ظله الشریف) از جنبه های متعددی قابل بررسی است؛
این شعار به نفع چه کسانی است؟
ریاست جمهوری و هم فکرانش
قطعا تحقق شعار سکان دار انقلاب اسلامی از نظر شخصی، بیشتر برای رئیس جهمور منفعت دارد تا اشخاص عادی!
زیرا عمل به این شعار است که موفقیت اقتصادی ریاست جمهوری را تضمین می کند و زمینه ی ریاست جهموری شخص خودش را برای دوره ی بعدی و زمینه ی ریاست جمهوری هم فکران او را برای دوره های بعد از خودش مهیا می کند؛ زیرا یکی از علل رأی شکننده مردم به آقای دکتر روحانی حل مسئله ی تحریم و چرخش اقتصاد و زندگی مردم بود. اگر قرار باشد مسئله ی تحریم حل شود و اقتصاد مردم بهتر نشود قطعا آقای دکتر روحانی برای دوره ی بعدی رأی نخواهد آورد و این چیزی نیست که قابل تردید باشد.
تولیدان کنندگان داخلی
قطعا تولید کنندگان و سرمایه گذاران داخلی از عملی شدن این شعار بسیار نفع می برند؛ زیرا در صورت حمایت از اقتصاد مقاوتی است که تولید رونق می گیرد و در پی آن، اشتغال داخلی و وضعیت اقتصادی بهتر شده، توان خرید مردم بالا می رود و زمینه ی صادارات نیز مهیا می شود. عدم حمایت از اقتصاد داخلی سبب می شود تا این قشر خدمتگذار، سرمایه ی خود را در مسیری دیگر قرار بدهد و کسانی دیگر که قصد سرمایه گذاری را داشته اند نیز به سرمایه گذاری در بخش تولید رغبت نکنند و در نتیجه تولید داخلی با رکود مواجه شود و زمینه ی واردات هر روز بیشتر شود.
اشتغال
اگرچه واردات می تواند در بخش تجارت برای عده ای خاص که در زمینه ی واردات مشغول هستند و برای بازاریان اشتغال زایی کند و شاید برای این عده، واردات و توزیع کالاهای وارداتی بهتر از توزیع تولیدات داخلی باشد ولی قطعا این وضعیت برای آنها هم در دراز مدت مفید نیست؛ زیرا با رکود تولید داخلی و کاهش قدرت خرید، بازار آنها نیز از رونق می افتد. پس بهتر است برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی پایدار به اقتصاد مقاومتی روی بیاوریم.
استقلال
استقلال یکی از شعارهای اساسی است که مردم ایران برای رسیدن به آن سالها مقاومت کرده اند و همین شعار سبب شد تا دنیا در مقام ایران اسلامی سر تعظیم فرود بیاورد. اگر اقتصاد مقاومتی عملی شود وابستگی کشور کمتر می شود و پایه های استقلال نظام اسلامی مستحکمتر می شود و هر روز بر عظمت این ملت و کشور و این اسلام افزوده می شود
تقویت نظام اسلامی
بی کاری و فقر، زمینه ساز فساد و بی عدالتی است و فساد و بی عدالتی پایه های حکومت را سست می کند. اقتصاد مقاومتی در مسیر فقر زدایی است. با از بین رفتن فقر، زمینه های فساد و بی عدالتی کاهش می یابد و با کاهش یافتن فساد و بی عدالتی سطح رضایت عمومی افزایش یافته، پایه های نظام اسلامی مستحکم می شود. با وجود فقر، کار فرهنگی اگرچه ممکن است ولی سخت است اما گر وضع اقتصادی مردم خوب باشد و از نظر فرهنگی نیز تقویت شوند قطعا مصداق "ربنا آتنا فی الدنیا حسنة و فی الاخرة حسنة" خواهد شد.
استحکام خانواده
کسانی که با مردم ارتباط دارند به خوبی می دانند بسیاری از اختلاف های خانوادگی ریشه ی فقر دارد. کمبود درآمدِ مدیر خانواده، نارضایتی اعضای خانواده را به همراه دارد. با افزایش درآمدها و تأمین خواسته های اولیه ی زندگی، سطح رضایت افزایش خواهد یافت و با افزایش رضایت است که خانواده های مستحکم می شود.
اما شعار اقتصاد مقاومتی به ضرر چه کسانی است؟
بعضی از وارد کنندگان
سرمایه دارانی خاص که منافع آنها فقط در واردات است و بس! آنها بیشترین ضرر را از اقتصاد مقاومتی می کنند؛ زیرا با اقتصاد مقاومتی زمینه ی واردات کاهش خواهد یافت و با کاهش وارادت منافع آنها نیز کاهش می یابد. بنابراین قشر سرمایه دارِ منفعت طلب، هر کاری خواهد کرد که این شعار محقق نشود و قطعا یکی از راههای رسیدن به این هدف، نزدیکی به قانون گذاران و مجریان قانون است. آنها با نزدیک شدن و تطمیع اهل قدرت، جلوی عملی شدن به این شعار را می گیرند.
سیاست بازان
بخشی از سیاست مداران که منافع آنها به صورت غیر مستقیم با افرادی خاص گره خورده است - همان هایی که برای رسیدن به کرسی هایی مجلسی که در آمد قانونی اش در مقابل پولی که هزینه می کنند بسیار بسیار ناچیز است، یا همان هایی که برای رسیدن به سرمایه، خود وارد اجرا می شوند و قدرت را به دست می گیرند، یا همان هایی که برای رسیدن به ثروت، خود را به دولتی نزدیک می کنند یا اساسا نزدیک بوده اند - برای رسیدن به در آمدهای زیاد، چاره ای ندارند که از طریق غیر مشروع، پول جذب کنند و پول های غیر مشروع در اقتصاد مقاومتی نیست بلکه در جایی است که واردات بی رویه رونق دارد.
نفوذی ها
بر هیچکس پوشیده نیست که دشمن برای نابودی انقلاب اسلامی، پول ها هزینه می کند و هزینه کردن آنها با برنامه ریزی بسیار دقیق است و یکی از برنامه های آن شکست اقتصاد داخلی و ایجاد وابستگی است و یکی از راههای شکست اقتصاد داخلی، به شکست کشاندن اقتصاد مقاومتی است.
در طول تاریخ، نفوذی ها همیشه از طریق نزدیکترین افراد به انقلاب ها وارد شده اند. مگر ممکن است ناخودی ها مستقیما انقلاب ها را در دست بگیرند؟! آنها خود را به خودی ها نزدیک کردند یا از نزدیکان خودی ها بودند و سپس بعد از نفوذ، انقلاب ها را در دست گرفتند و کار را به جایی رسانند که خودی ها خانه نشین شدند یا به وسیله ی شمشیر یا سم به قتل رسیده اند!
کشورهای وارد کننده
ورود بی رویه واردات، اشتغال در کشورهای وارد کننده را به همراه دارد. آنها برای رسیدن به اهداف خود در پی نفوذ در افراد مؤثر هستند. به آنها رشوه می دهند تا زمینه وارادت خود را مهیا کنند. نفع وارد کنند گان در ضرر تولیدکنندگان است و بر اساس روایت، کسی که نفعش در ضرر تو باشد دشمن تو است.
نصیحت و پیشنهاد
رهبر معظم انقلاب اسلامی - این موهبت الهی - در پی خدمت به اسلام و مردم است و بر اساس همین سیاست است که از تمام ریاست جمهوری های دوران خودش حمایت کرده است؛ از آقای هاشمی، از آقای خاتمی، از آقای محمودی نژاد، از آقای روحانی، ولی متأسفانه تجربه ثابت کرد که همه ی این آقایان اگرچه در شعار بیشتر از همه پیرو رهبری بودند ولی در عمل، سیاستی را اجرا کرده اند که خودشان می پسندیدند و در نتیجه، در پایان ریاست جمهوری یا برای کشور مشکلات فرهنگی بوجود آوردند یا اقتصادی یا هر دو!
آقای رئیس جمهور! شما برای اینکه، ریاست جمهوری شما برای دوره ی بعد تضمین شود حاضر هستید بعضی از قوانین را اجرا نکنید؛ مثلِ قانون امر به معروف و نهی از منکر! شما حاضر هستید در شعار از اقتصاد مقاومتی حرف بزنی و در عمل، اقدام قابل توجه ای نکنی! آیا فکر می کنید شما عاقبت بهتری از دیگران خواهید داشت؟!
جنابان فقهای نگهبان شما که در تأیید صلاحیت ها بعضا خیلی دقت می کنید، چطور صلاحیت کسانی را که قوانین نظام را به صورتی گزینشی عمل می کنند برای دوره ی بعد تأیید می کنید؟! آیا کسی که قوانین مصوب مجلس و مورد تأیید شما را اجرای نکند شایستگی برای ریاست مجریه را دارد؟
شما چرا صلاحیت افرادی را برای مجلس شورای اسلامی یا خبرگان رهبری تأیید میکنید که ده ها یا صدها و شاید میلیاردها تومان پول را برای رسیدن به کرسی یک از مجلسین هزینه میکنند؟! آیا صلاحیت این افراد احراز شده است یا بر اصالت برائت و ان شاء الله بز هست تأیید می شوند؟!
یکی دیگر از راه های گسترش فساد، عدم نظارت نمایندگان مجلس بر عملکرد قوا است. آنها به جای نظارت، در اجرا دخالت می کنند! آیا نمایندگانی که به وظیفه قانونی خود یعنی نظارت عمل نکنند، صلاحیت نمایندگی مجلس را دارند که هر دوره صلاحیت آنها تأیید می شود؟
یکی از دغدغه های حضرت آقا مبارزه با فساد است؟ جناب رئیس قوه قضایه! آیا کسی غیر از شما در کشور مسئولیت اصلی این امر را به عهده دارد؟! اگر نَه پس چرا در این زمینه به گونه ی اقدام نمی شود که دیگر، رهبری دغدغه ای نداشته باشد؟!
آقایان نمایندگان فقیه و ائمه ی محترم جمعه! جایگاه شما در نظام جمهوری اسلامی به منزله ی چشم، زبان و بازوی رهبری است. جایگاهی است که نظارت شرعی را به عهده شما گذاشته است. آیا فکر می کنید به اندازه ای نظارت کرده اید که دل رهبری شاد شود یا اینکه نتوانستید به این مقدار به وظیفه ی خود عمل کنید که در نتیجه، رهبری آرزویی کند که فقط عده ای خاص، مثل ما جانبازان با شنیدن آن، اشک در چشمانمان، حلقه زند و غم بر وجودشان هجوم آورد!
آری! اگر نظارت و قضاوت به درستی به وظیفه ی خودشان عمل کنند، مجریان نمی توانند فساد کنند.