به گزارش پایگاه عدالت خواهان"وقتی احمدینژاد رئیس جمهور شد ، اتفاقات جالبی، هم در بین رسانههای داخلی و علیالخصوص در بین رسانههای معروفD خارجی و بین المللی رخ داد.
اگر کسانی که قدری آشنایی با زبان میداشتند و سایتهای معتبر خبری تحلیلی، خبرگزاریها و شبکههای مهم آمریکا و انگلیس را میشناختند، با نگاهی گذرا به آن رسانهها و مخصوصا تیترهایشان متوجه میشدند که حملات علیه نظام جمهوری اسلامی تبدیل شده است به حملاتی از جنس نیشهای بسیار تند و گزندهی انواع انتقاد و تمسخر و استهزاء، علیه #شخص محمود احمدینژاد.
این تغییر جهت حملات به سمت شخص احمدینژاد خیلی پیامها داشت؛ ا زجمله:
جبهه ضد انقلاب با رئیس دولتی با شعارها و آرمانهای اصیل انقلابی مواجه شده بود که بر اساس اعتقادات انقلابیاش روحیه استکبارستیزی و ضدصهیونیستی بالایی داشت که اکثر رسانههای دنیا را با این مواضع انقلابیاش به چالش کشیده بود.
وی برای نظام سلطه و جبهه استکبار، تبدیل به مانعی بزرگ شده بود برای #نفوذ و ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی.
به عبارتی: با روی کار آمدن احمدینژاد، دشمن مجبور شده بود خاکریزهای مواجههاش با انقلاب را فرسنگها به عقبتر برده و از راهی دورتر با هستهی اصلی انقلاب و نظام دربیفتند.
درست در همان ایام، توپخانه رسانهای مخالفان داخلی نیز به شدت علیه رئیس جمهور وقت مشغول به آتش ریختن بودند و هر کار و برنامه وی را با انواع تهمتها منجمله کارهای پوپولیستی و عوامفریبانه مورد نوازش قرار میدادند. (یادم میآید مرحوم هاشمی در افتتاح کتابخانه دانشگاه آزاد شعبه نجفآباد بود که مواضع احمدینژاد در قبال دانشگاه آزاد را شرارت خوانده بود.)
در انتخابات سال88 ، برخی دوستنماها در دایره نظام، وارد صحنه مبارزاتی انتخابات شدند و بعد از واگذاری نتیجه ( آن هم با اختلافی بیش از 10 میلیون رای) فتنه همسویی را بنیان نهادند که فصل مشترکِ ضد انقلابِ داخلی و خارجی در آن فتنه نمایان شد.
در اواخر دولت دهم ، اوج حملات به رئیس دولتهای نهم و دهم بیش از پیش شدت یافت و بالاخره دولت یازدهم بر سر کار آمد. دولتی که یکی از سیاستهای اصلی تیمش از صدر تا ذیل دولت، عبارت بود از تخطئه، تخریب و ادامه خط استهزاء علیه دولت قبلی و شخص احمدینژاد.
وقتی سفرهای استانی احمدینژاد در نیمه اول سال95 و استقبالهای چشمگیر مردمی، نشان از عزم وی برای ورود به عرصه انتخابات ریاستجمهوری 96 میداد، توپخانه تخریب اصلاحطلبان ، اعتدالگرایان و ضدانقلاب خارجی، به صورت مشترک و با حجم بسیار بالایی شروع به کار کردند و حجم عظیمی از مطالب عمدتا لمپن و تمسخرآمیز علیه احمدینژاد در رسانههای مجازی تکثیر شد.
اگرچه با لغو قطعی کاندیداتوری احمدینژاد در انتخابات96 مقدار قابل توجهی از تخریبها کاسته شد و نوک پیکانِ آن حملات به سوی قالیباف روانه شده است، لیکن هنوز، اصلِ حملات ادامه دارد. کما اینکه طی همین چند روز گذشته، تیترها و تصاویر درشتی از احمدینژاد را بر روی تارک نیمصفحه اول خود قرار دادهاند.
علت این همه تهاجم خصمانه ( واقعا خصمانه ) علیه احمدینژاد چیست؟
چرا با توجه به قطعیت عدم حضور وی در انتخابات پیشرو ، دست از سر وی برنمیدارند؟/حماسه 8 دی