به گزارش عدالت خواهان گلستان" محسن رایجی فعال فرهنگی و سیاسی استان با ارسال یادشتی در مورد جمعآوری بنرهای مذهبی توسط شهرداری گرکان نوشت:"
بسم رب الحسین
«وَ مَنْ یُعَظِّمْ شَعائِرَ اللهِ فَإِنَّها مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ»؛ (هر کس شعائر الهى را بزرگ دارد، این کار نشانه تقواى دل هاست).
همواره رسیدن به اولین ماه قمری، ماه محرم، توام با مجموعه ای از تلاشها و تمرینات برای عرض ارادت به پیشگاه اباعبدالله(علیه السلام) بوده و از قدیمها رسم بود آنچنان که هر که هر چه در توان دارد در نقش های مختلف از فضاسازی تکایا و حسینیه ها، تا آماده سازی ابزار و تدارکات لازم جهت پذیرایی از عزاداران حسینی مهیا سازد و سنت رایج این بود که علم تکایا و پرچم هیئت های عزای حسینی در تدارکی پیش از رسیدن موعد محرم در معرض نگاه قرار گیرد.
خاطرات نسلهای مردم این کشور و دیار ما یعنی دارالمومنین گرگان آمیخته با این تکاپوها بوده و هست.
اما انگار محرم 1437 در گرگان با یک شوک مواجه شد!
شوک برخورد و عدم اجازه شهرداری با نصب بنرهای هئیت های مذهبی!
سوال کلیدی اینجاست که آیا در هیچ شهر شیعه نشینی در این ایام، مظاهر اطلاع رسانی مراسمات محرم، نصب نمیشده و نمی شود و آیا دیدن این چنین مظاهری از جانب شهردار و همکاران ایشان تعجب آور است؟
و آیا اطلاع رسانی مراسمی که قرار است نسل های بعدی این کشور را با فلسفه عاشورا آشنا کند در شهر اسلامی جرم است؟
و آیا اساسا تصمیم گیرندگان قصد قرار دادن نیروهای مذهبی و حزب اللهی در مقابل دولت اسلامی در سال همدلی و همزبانی را داشته و دارند؟
و آیا نهاد تصمیم گیرنده به عمق کلام امام خمینی(ره) که فرمود "محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته" پی نبرده و آیا مصداق عملکرد هر روز آنان نباید فرامین قرآنی باشد آنچنان که دستور به تعظیم شعائرفرمودند.
در آخر تنها کلام سهراب سپهری را راهگشای تصمیم گیران عرصه اجتماعی در مواجهه با هیئات مذهبی می دانم:
چشم ها راباید شست، جور دیگر باید دید
والسلام علی من اتبع الهدی