22 تیر 1395 جریان فتنه ،

شاخصه‌های سیاستمداران خوب ایرانی در نظر آمریکایی‌ها چیست؟

شاخصه‌های سیاستمداران خوب ایرانی در نظر آمریکایی‌ها چیست؟

 

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"«پارس»- معصومه امینی - دولت ایالات متحده‌ی آمریکا از زمان آغاز ارتباط‌های اولیه‌اش با ایران، همواره از سیاستمدارانی حمایت کرده و یا علیه سیاستمدارانی از کشورمان مواضعی داشته است. همه‌ی این‌ها به قبل از جنگ جهانی دوم و خروج سیاست‌خارجی دولت ایالات متحده‌ی آمریکا از انزوای خودخواسته برمیگشت. بعد از پیروزی در جنگ جهانی دوم و تقسیم غنایم بین‌المللی آن، دولت آمریکا در شرایط دوقطبی جهان، به اعمال نفوذ در میان سیاستمداران جهان پرداخت. از نظر آمریکا همواره سیاستمداران تأمین کننده‌ی منافع او، سیاستمداران خوب و سیاستمداران وفادار به آرمان‌های ملت‌ها، سیاستمداران بد بوده‌اند!

ایران، دهه‌ی سی

به سال‌ها پیش باز می‌گردیم. تا پیش از این در صحنه‌ی سیاسی کشور دو نیروی خارجی اثرگذار-انگلیس و روسیه- بودند و همواره مطالبات خارج از قاعده از هیئت حاکمه ی کشور داشتند. در این شرایط دولت‌های ایران تمایل داشتند تا با وارد کردن یک کشور ثالث به معادلات سیاسی و اقتصادی ایران، از بار قدرت دولت‌های روس و انگلیس بکاهند. این دولت ثالث ایالات متحده‌ی آمریکا بود. در واقع در دهه‌ی سی، مصدق نیز دچار همین اشتباه بزرگ شد. او هم مانند سایر دولت‌مردان پیش از خود تصور می‌کرد چاره‌ی کار یک دولت ثالث است، نه نقش و اثر مردم. ورود آمریکا به عرصه و اعتماد مصدق به این کشور، همه چیز را به هم ریخت. آمریکا فضل‌الله زاهدی را یک سیاستمدار خوب می‌دانست، اما در تعریف آنها مصدق یک سیاستمدار بد بود. البته علت هم مشخص بود. زاهدی کاملاً تحت تأثیر قدرت و نفوذ ایالات متحده‌ی آمریکا قرار داشت، اما مصدق با اتکا به نیروی واقعی مردمی روی‌کار آمده بود و بزرگ‌ترین اثر دولتش هم ملی کردن صنعت نفت به کمک ملت ایران بود. همین وضعیت باعث شد تا دولت آمریکا، مصدق را که حتی به آنها اعتماد هم کرده بود در یک کودتای پیچیده به زیر بکشد و زاهدی را به نخست‌وزیری برساند.

شاخصه‌های سیاستمداران خوب

امروز معادلات تاریخی تغییر پیدا کرده‌اند. تقریباً از کودتای بیست و هشتم مرداد 1332 تا وقوع انقلاب اسلامی در بیست و دوم بهمن 1357 ، دولت ایالات متحده‌ی آمریکا نقش محوری در صحنه ی سیاسی ایران و آمد و شد دولت‌ها داشت. پس از انقلاب، اولین برنامه‌ی دولت آمریکا مقابله‌ی مسلحانه با انقلاب بود. اما این سیاست جواب نداد و مردم به شدت از انقلاب خود حمایت کردند. نقشه‌ی دوم، پروژه‌ی نفوذ بود. نفوذ به ارکان سیاسی، تصمیم‌گیری و تصمیم سازی جمهوری اسلامی و تغییر ماهیت و کارکرد آن، به جای براندازی و مقابله‌ی مستقیم. این‌جا بود که دوباره تعریف سیاستمدار خوب و سیاستمدار بد، وارد ادبیات آمریکا شد. اما شاخصه‌های سیاستمداران خوب ایرانی در نظر آمریکایی‌ها چیست؟

1. ترجیح مصلحت به آرمان‌های واقعی و ارزش‌های عمیق 2.جایگزینی تفکر دموکراسی به جای مردم سالاری دینی 3.اعتقاد به مذاکره در هر شرایطی و بر روی هر مسئله‌ای(با شعار شنیدن نظر مخالف) 4.اعتقاد به اسلام رحمانی آمریکایی به‌جای اسلام ناب محمدی و جایگزینی مذهب خنثی و قیام و قعود صرف به جای اسلام پویا و سیاسی امام خمینی(ره) 5.دور کردن باورهای مذهبی از رفتارهای سیاسی به بهانه‌ی کثیفی سیاست 6.نفی امر به معروف و نهی از منکر به بهانه‌ی حفظ حقوق بشر و آزادی‌های فردی و به دنبال آن نفی جنبه‌ی اجتماعی اسلام 7. تعریف غربی و سکولار از نهادهای حکومتی داخلی 8. مطرح نکردن آرمان‌های انقلابی و اسلامی در مجامع رسمی و بین‌المللی به بهانه‌های مختلف 9. اعتقاد به مقطعی بودن انقلاب(انقلاب پدیده‌ای بود که رخ داد و به اتمام رسید و دوره‌ی آن گذشت) و...

این موارد البته شاخصه‌هایی هستند که می‌توان با مرور آنها ویژگی‌های یک مسئول خوب را از نظر آمریکایی‌ها شناخت. مسئول خوب، همواره معتقد است که راهی برای مذاکره وجود دارد و درباره‌ی هرچیزی می‌شود مذاکره و معامله کرد، مسئول خوب مصلحت سنج است و مصالح را بر ارزش‌ها و آرمان‌ها مقدم می‌داند، او به نام اسلام رحمانی تفسیری لیبرال و ایستا از اسلام ارائه می‌دهد و حتی معتقد است که نهادهای حکومتی هم مسئول اجرای احکام اسلام نیستند، مسئول خوب فریاد «زنده‌باد مخالف من» سر می‌دهد و اعلام می‌کند که علیه هرکس می‌توان تظاهرات کرد حتی علیه خدا، اما اعتراض و دلواپسی در مواجهه و مذاکره با کدخدا را بر نمی‌تابد و مردم دلواپس را مورد شماتت قرار می‌دهد. مسئول خوب از نظر دولت ایالات متحده، برای ابزارها ارزش و اعتبار قائل است و هدف‌ها را کمرنگ می‌داند، در کاخ‌های اشرافیت زندگی می‌کند و سبک زندگی او با مردم سرزمینش متفاوت است. با مسئول خوب می‌توان بر سر هر مسئله‌ای معامله کرد.

مسئول بد کیست؟

مسئول بد، از نظر دولت ایالات متحده‌ی آمریکا، به خاطر تأکید اسلام ناب محمدی و خط قرمز قائل بودن برای ارزش‌های انقلابی، افراطی و تندرو است. مسئول بد، از آرمان‌های انقلابی‌اش کوتاه نمی‌آید، انقلاب اسلامی را تجربه‌ای همواره جاری می‌داند و جلسه‌ی مذاکره‌ی مهم هسته‌ای را برای نماز ترک می‌کند، از تریبون‌های رسمی بین‌المللی آرمان اسلامی و انقلابی‌اش را فریاد می‌زند و از بیان آنها ابایی ندارد. مسئول بد، ارزش‌های اسلامی و انقلابی را قربانی مصلحت نمی‌کند و سر هر مسئله‌ای حاضر به معامله نیست. مسئول بد تندرو، اسلام را در تمام ارکان جامعه جاری و ساری می‌بیند و اعتلای کلمه‌الله را پیروزی می‌بیند. مسئول بد، انقلاب را دور نمی‌زند، مردم سرزمینش را برای مخالفت با کدخدا تحقیر نمی‌کند، به مردم سرزمینش حق می‌دهد که جنایت‌ها را نبخشند و کینه‌ی انقلابی داشته باشند و از همه مهم تر به دشمنان مردمش لبخند نمی‌زند و با آنها دست نمی‌دهد. مسئول بد به شاخصه‌های انقلابی پایبند است: «پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی اسلام و انقلاب، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آن ها، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر دشمن و نقشه ی او و عدم تبعیت از آن، تقوای دینی و سیاسی/ شاخصه‌های انقلابی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی».

مسئولان خوب در اروپا

سید ابوالحسن بنی‌صدر در آغاز در لباس یک مسئول بد از نظر آمریکا ظاهر شد، سخنان جنجالی بر زبان می‌آورد و از مبارزه و انقلاب می‌گفت. سرانجام زمانی که در مسئولیت خطیر ریاست جمهوری بود، نشان داد نه غم از دست دادن خاک این سرزمین را دارد و نه به مردم سرزمینش فکر می‌کند. این نمونه‌ی یک مسئول خوب برای آمریکا بود که از سوی ملتش طرد شد، از مقامش برکنار شد و در آخر در ظاهر زنانه از کشور خارج شد، به فرانسه رفت و حتی به کنگره‌ی ایالات متحده دعوت شد و در جلسه‌ی مجلس سنا علیه مردم سرزمینش سخنرانی کرد و شهادت داد. نمونه‌ی دیگر شبیه او، سید عطاءالله مهاجرانی بود. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دوران اصلاحات، مردی که به رسانه‌ها اجازه داد هر سخنی بر زبان بیاورند، کتاب‌ها و مکتوبات غیراخلاقی منتشر شوند و سیاست‌های سرکوب علیه فرهنگ اسلامی و انقلابی در پیش گرفت. مهاجرانی نیز در نهایت به دامان روباه پیر پناه برد و در وقایع فتنه‌ی 88 در خیانتی آشکار به ملت خویش به عنوان یک کارشناس فتنه‌انگیز از تریبون رسمی انگلستان برای دامن زدن به فتنه تمام تلاش خویش را به کار گرفت و به انقلاب اسلامی خیانت کرد.

اکثر مسئولین خوب امریکایی عاقبت به دامان اربابان خویش پناه برده اند و به نوکری در جوار آن ها ادامه داده اند، در شبکه های ماهواره ای تحت عنوان کارشناس علیه کشور و سیاست مردان وطن خویش نطق کرده و تفرفه اندازی نموده اند. مسئولین بد امریکایی نیز همواره آماج حملات فرهنگی و رسانه ای دشمنان بوده اند. از تمسخر و ساخت طنز در هر زمینه ای برای آنان تا زدن تهمت های ناروا به آنان و شستشوی مغزی جوانان و برخی مردم ساده دل نسبت به آن ها در رسانه های مختلف و فضای مجازی. حال هر کس مختار است انتخاب کند که در مملکت بیگانه، نوکری کند یا در مملکت خویش، ریاست؟! ملت ایران در هر لباس و منسبی که هستند، از ملت همیشه در صحنه تا مسئولین رده های مختلف نظام، نباید فراموش کنند که دشمن هرگز خیر و صلاح ملت ما را نمی خواهد. به عبارت بهتر، هر گز سلام گرگ بی طمع نیست.

 

 

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه
1
دیدگاه شما :
عکس/آیا رئیس‌جمهور این فرد را که برای عکس گرفتن در کنارش قرار دارد را می‌شناسد؟/ آیا پزشکیان از هویت او مطلع بود یا نبود؟ عکس/انتصاب با سوابق هتاکی و فحاشی به شهدای جان فدای مردم ایران؛ به مدیرعاملی ابر پالایشگاه نفت و بزرگترین شرکت قیرسازی در ایران و خاورمیانه اصرار رسانه‌های اصلاح‌طلب بر مذاکره با امریکا/ اگر می‌توانی بزن، اگر نمی‌توانی، صبر و پایداری کن؛ و اسیر هیجان مشو فیلم، جزئیات و تصاویر/ سوال از رئیس جمهور؛ عناصر بدسابقه در دولت روز به روز بیشتر می‌شوند؟! خوابگاه دانشجویی دختران مجدد دچار آتش سوزی شد +بسته عزاداری به مناسبت رحلت جانسوز پیامبر مهربانی و شهادت امام مجتبی(ع)/ چرا امام‌ حسن(ع) شجاع‌ترین چهره تاریخ اسلام است؟ افشای بازدید مالک تلگرام از مرکز صهیونیستی در باکو چگونه موساد در لبنان با تلفن همراه جاسوس جذب می‌کند؟ جزئیات دستگیری یکی از عوامل گروهک جیش‌الظلم شماره موبایل محسنی اژه‌ای شماره موبایل آقای اژه ای شماره موبایل شخصی آقای اژه ای شماره تماس مستقیم آقای اژه ای شماره موبایل آقای محسنی اژه‌ای تماس مستفیم با اژه ای ارتباط و تماس واکنش حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به اظهارات اخیرپزشکیان جزئیات تازه از ماجرای مرگ مرحوم میرموسوی متهم فوت شده در لاهیجان اقدام اسپانلو دادستان انقلابی و تلاشگر استان گلستان در راستای حفظ چند صد میلیارد پول بیت المال در شهرداری گرگان طرز درست کردن عصاره لیمو سیر و جعفری برای درمان پاکسازی و سم زدایی کبد و گرفتگی عروق قلب/طب سنتی, نحوه تهیه عصاره سیر لیمو جعفری, نحوه تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره سیر لیمو جعفری عکس اسناد/ درخواست مطالبه گران انقلابی گلستان از وزیر راه و شهرسازی در راستای دهمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان گلستان انتصابات افراد مسئله دار مسعود پزشکیان نهمین رئیس‌جمهور و رئیس چهاردمین دولت جمهوری خانم ترک فرماندار کردکوی! مگر بیت المال شهرداری ارث پدرتان است؟ ظریف را بیشتر بشناسید/ از شانتاژ و جنجال تا ژست استعفا محمد جواد ظریف رئیس شورای موسوم به «شورای راهبری کابینه» پیدا و پنهان رای اعتماد نمایندگان به لیست رئیس جمهور عکس/بازگشت تیم زنگنه به وزرات نفت فیلم و عکس/سخنان کامل رهبرانقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اولین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم قرار است، تیم اقتصادی مسعود پزشکیان چگونه مشکلات اقتصادی را حل کند؟ مداحی و فیلم/به مناسبت اربعین/ ابا عبدالله الحسین؛ این راه، راه عشق است فیلم و عکس/ انتقاد خادملو مطالبه گر گلستانی به ایجاد کانال اتصال خلیج گرگان به دریای خزر در بستر شن روان/ پیش بینی خشک شدن کانال ایچاد شده تا 4 سال دیگر در شهرداری شهرستان کردکوی چه خبر است ؟ _ ۱ اسناد/آزمون بزرگ برای مدیرکل راه و شهرسازی و نهادهای نظارتی در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات نظام مهندسی استان گلستان عکس/صدور مجوزهای کیلویی و بدون حساب و کتاب برای استخراج ید از اراضی شمال گلستان فیلم/این موشک ضد موشک ندارد آسیب شناسی مدیریت / مدیران استان گلستان برخلاف دولت انقلابی , مردمی ,سخت کشی و فسادستیزی شهید رئیسی , انتصاب باندی و ناکارآمد , کار نمایشی , صددرصد انتقادپذرنبودن , عدم مبارزه با فساد, برکناری کارکنان جریان انقلابی و مطالبه گر,, ریخت پاش بیت المال و ... از جمله عملکرد آنان میباشد مطالبه گری/مطالبه گری از دیدگاه اسلام و در کلام رهبران انقلاب/مطالبه گری چیست؟/هدف مطالبه گری/ مطالبه گری در کلام رهبری مطالبه گری در نهج البلاغه مطالبه‌گری‌ها منطقی دلیل ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس مشخص شد +جزئیات ترور اسماعیل هنیه در تهران/ علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. كساني كه كار را نمي‌شناسند ولي مسئوليت قبول مي‌كنند، خائن هستند. پرونده پولشویی موسسه نور روی میز حجت الاسلام محمدرضا مزیدی رئیس پاک دست و عدالت محور دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان گلستان فیلم/دلیل شهادت مصطفی نوروزی و مهدی جهانتیغ و محسن جعفری/لحظه پیدا شدن پیکر شهیدان وزارت اطلاعات(مصطفی نوروزی،مهدی جهانتیغ،محسن جعفری) از آب های دریای عمان انتشار لیست ثبت نام کنندگان انتخابات هیت مدیره نظام مهندسی استان گلستان قبل از تایید صلاحیت+اخبار نظام مهندسی ساختمان استان گلستان جمعه روز یک انتخاب مهم است/ اکثر دولتمردان روحانی در ستاد این نامزد اصلاح طلب مستقر شدند واکنش‌ها به مناظره دوم جلیلی و پزشکیان با نظرات پزشکیان درباره استادیوم رفتن زنان، فیلترینگ و مزایای نایب رییسی مجلس بیشتر آشنا شوید کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود را برای اطلاع عموم منتشر می‌کرد با ستادی ملغمه‌ای و شترمرغی نه می‌توان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه می‌توان آن را به اجرا گذاشت. امروزه در نقطه حساس و بزنگاه تاریخی قرار داریم؛ برای ما جای تعارف و درنگ وجود ندارد این همان چیزی است که اصلاح‌طلبان دوست ندارند در مورد آن حرف بزنند./اکنون آن پایگاه رأی کجاست؟ اوضاع کشور در دولت پزشکیان قابل پیش بینی است/ منتظر باک‌های میلیونی بنزین باشیم؟ اولین مناظره مرحله دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری یسعید جلیلی و پزشکیان در تلویزیون جزئیات جدید از قتل پنج نفر در روستای قزلجه از توابع شهرستان رزن همدان با سلاح گرم سند بر وقوع فجایع گسترده ی اقتصادی در مجموعه ی مدیریتی شیلات استان گلستان/ با عبرت از حواشی پرونده سه هزار میلیاردی شیلات بعنوان محصول عملکرد اصلاح طلبان با انتخاب کاندیدای اصلح و فسادستیز به عقب بر نگردیم +سند انتخابات ترسیم مسیر عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد و تجلی عزت و اقتدار کشور است رئیس ستاد انتخابات گلستان: اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در گلستان/ بیش از ۵٩١ هزار تعرفه اخذ رای استفاده شد