به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران"در اصطلاح برخی سیاسیون اصلاح طلب با لبخند وی مقامات سیاسی و اجرایی استان می آیند و با اخمش باید فکر رفتن کنند و البته نهایتا می روند!
نقش آفرینی وی در فرآیند انتصاب دو استاندار اخیر گلستان یعنی حسن صادقلو و مناف هاشمی به نقل محافل سیاسی اصلاح طلبان تبدیل شده و برخی معتقدند مجتبی تا بخشداری ها و دهیاری های استان نیز از مهره چینی دست بر نمی دارد.
برخی سیاسیون قدیمی انقلابی استان در باره ی وی عنوان کرده اند او از معدود چهره های سیاسی بوده که بعد از حواشی کوی ویلای گرگان در دهه ی شصت در صلابت سیاسی و نفوذ کم نظیری قرار دارد.این سیاسیون معتقدند وی باید برای وضعیت سیاسی فعلی دست بوس پدر باشد!و البته بیشتر برای عاملین تثبیت و بقای قدرت سیاسی خود برای گزینه هایی چون اصغر طهماسبی مایه گذاشت!!!
در بین سیاسیون گلستانی(البته در خلوت هایشان)مجتبی بعنوان آقازاده ای فعال! شناخته شده که از شرایط فامیلی و آقازادگی بهترین بهره برداری ها را جهت کسب قدرت انجام می دهد.او در حال حاضر به مدیریت موسسه ی به اصطلاح فرهنگی!میرداماد اشتغال داشته و همزمان بعنوان ریاست هیئت امناء مدرسه ی علمیه الزهرا(س) و ریاست شورای سیاستگذاری مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اشتغال دارد.او با وجود این همه مشغله و گستردگی کارهای این تشکیلات که وابسته به والد می باشد از لطف انتساب به دایی خویش مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی(ره)نیز بی بهره نبوده و به عضویت هیئت مدیره ی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)نیز در آمده است و با وجود این مشغله البته نمی گذارد تا مجموعه های اقتصادی فعال آیت الله نورمفیدی از نظارت و نظرات ایشان بی نصیب بماند!
این چهره ی سیاسی توانست قبل از انتصاب دکتر ولایتی از سوی امام خامنه ای (مد ظله العالی) به عنوان رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، به لطف سید حسن خمینی به عضویت هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گلستان برسد و چنان بر معادلات دانشگاه تاثیر بگذارد که به کانون لابی در دانشگاه های آزاد استان بدل شود.گفته می شود سایر اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی بویژه آخوند رهبر(از علمای ترکمن)به پیشنهاد وی به عضویت در هیئت امنای دانشگاه گلستان راه یافته اند.
اصلاح طلبانی نزدیک به سید مجتبی نظیر دکتر مزرعی،گلچین و...قبل از انتصاب دکتر طاهری بعنوان ریاست دانشگاه آزاد گلستان به قدرتی بی سابقه بدل شده و حتی گزینه هایی با گرایش فکری و سیاسی به میر حسین موسوی(یکی از سران فتنه88)به ریاست واحد های دانشگاهی استان می رسیدند.
او همچنین به عنوان یکی از اساتید دانشگاه های علمی و کاربردی گلستان نیز به فعالیت می پردازد و با وجود این همه منصب و مشغله و تدریس دروس حوزوی در قم، در استان محل نفوذ و قدرت پدرش- البته در سکوت خبری- به عضویت هیئت امنای دانشگاه های منطقه ای گلستان درآمده است تا از اعمال نفوذ در سایر دانشگاه های استان بعد از پایان قدرت در دانشگاه آزاد غافل نماند!
با توجه به همه ی موارد بالا سوالاتی ابتدایی در ذهن نگارنده طرح می گردد:
1-آیا سیره ی عملی سیاسی و عقیدتی سید مجتبی نورمفیدی کمترین قرابتی با فرزندان امام خامنه ای(مد ظله)بعنوان فرزند نماینده ی معظم له در استان دارد؟
2-با توجه به زندگی و کار اصلی سید مجتبی در قم و سفرهای کوتاه مدت وی به گلستان این همه مسئولیت و منصب ایشان در استان گلستان با اهمیت بالا چه پیامی را به اذهان عمومی منتقل می کند؟!آیا ایشان بعنوان یک عالم دینی نباید شرعا برای ایفای نقش در جایگاه های مذکور وقت بگذارند و حضور مستمر در محل خدمت داشته باشند؟
3-با توجه به عضویت سید مجتبی نورمفیدی در مجمع روحانیون مبارز بعنوان حامی فتنه88در استان و اینکه ایشان هرگز موضعی در قبال فتنه و سران آن نداشته است آیا حضور ایشان در عضویت در هیئت امنای یک تشکل علمی مهم دولتی در گلستان به سود محیط حساس سیاسی دانشگاه و دانشجویان می باشد؟!
4-آیا براستی روحانی ولایی و عالم برجسته ی دیگری در استان و مقیم این استان برای ایفای نقش در هیئت امنای دانشگاه های گلستان یافت نمی شود؟!
5-سید مجتبی نورمفیدی بعنوان عضو هیئت امنای دانشگاه های گلستان آیا در قبال جولان عناصر وابسته به فتنه88 در دانشگاه های گلستان حتی یک موضع از خود نشان داده است؟!آیا ایشان نسبت به جذب غیر رابطه ای گزینه های وابسته به دفتر شیخ صانعی در دانشگاه گلستان توسط دکتر یغمایی-دوست سیاسی خود-واکنشی نشان داده است و یا در هیئت امنا دانشگاه های منطقه ای گلستان برای این قبیل اقدامات در راستای حمایت از فتنه گران گرگانی چراغ سبز نشان می دهد؟!