به گزارش پایگاه عدالت خواهان" فرجالله رزاقی صبح امروز در جمع مدیران مدارس شهرستان گنبدکاووس که به منظور هماهنگی بیشتر سیاستها و برنامهها، پیش از آغاز سال تحصیلی در سالن همایشهای باشگاه فرهنگیان گنبدکاووس گرد هم آمده بودند با اشاره به اینکه باید در حوزه آموزش و پرورش به صورت متوازن به تعلیم و تربیت پرداخته شود، اظهار کرد: به همان میزان که ما برای پرورش جسم فرزندانمان اهمیت قائل میشویم باید برای پرورش روح آنها نیز برنامهریزی لازم را صورت دهیم.
وی با بیان اینکه در تعاملات اجتماعی و سرزندگی جامعه رشد اجتماعی و مدنیت، ارتقای بهداشت عمومی و استفاده بهینه از انرژی از عوامل تاثیرگذار است، افزود: به نظر ما هیچ مکان و ابزاری همچون مدرسه نمیتواند جامعه را برای رسیدن به این مولفهها و فرهنگسازی برای رسیدن به این اهداف آماده کنیم.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس با تاکید بر اینکه مدارس ما باید حیات داشته باشند، خاطرنشان کرد: برای زنده و پویا بودن مدارس باید همه عوامل مدرسه از جمله مدیران، معلمان، دانش آموزان، اولیا و حتی مسوولان و مدیران شهرستان به وسط میدان بیایند و در عرصه تعلیم و تربیت نقش آفرینی کنند.
رزاقی در توصیه به مدیران برای افزایش پویایی و رشد دانش آموزان در مدرسه نیز گفت: توصیه میکنم مدیران در برنامههایی هماهنگ شده و هدفدار به همراه شورای دانش آموزی به ادارات و نهادهای شهرستان بروند و ضمن ارتباط تنگاتنگ با مدیران شهرستانی آنها را به مدارس دعوت کنند.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید هماهنگ کننده تعلیم و تربیت و مجری برخی برنامهها باشد، ادامه داد: آموزش و پرورش به هیچ عنوان نمیتواند به تنهایی از پس بار سنگین تعلیم و تربیت برآید و متاسفانه بیتوجهی به آموزش و پرورش از سوی برخی دستگاهها و افراد هر روز بیش از گذشته میشود و این یک معضل برای آینده جامعه است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس بر لزوم توجه همهجانبه مسوولان و مدیران کشور به آموزش و پرورش، تصریح کرد: همه تحقیقات و پژوهشهای اجتماعی نشان داده است که یکی از مهمترین عواملی که میتواند به کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه کمک کند آموزش و پرورش و به معنای حقیقی تعلیم و تربیتی مبتنی بر سلامت جشم و روح است که بدون تردید با همکاری و همیاری همه نیروهای فرهنگی و آموزشی کشور قادر به انجام این رسالت خواهد بود.
رزاقی توانمند کردن مدارس و دانش آموزان را یکی از رسالتهای مهم مدیران مدارس دانست و گفت: توانمند کردن مدارس به معنای اصلاح ساختارها و روشها و تبدیل مدرسه به تابعی هوشمند برای تربیت دانش آموزان بوده و توانمند کردن دانش آموزان به معنای آموختن مهارتهای مورد نیاز آنها در جامعه در قالبهای مختلف است./فارس
انتهای پیام/