به گزارش پایگاه عدالت خواهان"حاشیههای مجلس دهم برای انتخاب رئیس مجلس حتی در دوران انتخابات نیز مطرح بود و رسانهها به گمانهزنی برای ریاست مجلس میپرداختند و بعضا برای حمایت از "عارف" یا "لاریجانی" همه قوای رسانهای خود را به میدان آوردند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید
از یک سو روزنامه شرق در حمایت از ریاست عارف بر مجلس دهم تاکید داشت و از سوی دیگر روزنامه آرمان در حمایت از علی لاریجانی قلمفرسایی کرد و در نهایت نیز علی لاریجانی کاندیدای اصولگرایان با رأی قاطع نمایندگان بر صندلی ریاست مجلس دهم تکیه زد.
پس از گذشت حدود 24 روز از سکانداری علی لاریجانی در مجلس دهم، روزنامه آرمان طی گفتوگویی با حسن رسولی از نزدیکان محمدرضا عارف تحت عنوان "افشای پشت پرده انتخاب رئیس مجلس" به بررسی انتخاب هیئترئیسه مجلس دهم پرداخت که در این پشتپردهها، جای پای دولتیها نیز دیده میشود.
حسن رسولی در مورد تلاش دولت برای تعیین تکلیف هیئترئیسه مجلس دهم از تشکیل کارگروه 6 نفرهای از جریان اصلاحات و دولتیها برای تصمیمگیری درباره هیئترئیسه مجلس خبر داد و گفت که "با توصیه رئیس دولت اصلاحات و برای ارتباط نزدیکتر و مداوم بین جریان اصلاحات و حزب اعتدال و توسعه یک کارگروه شش نفره تشکیل شد. در این کارگروه سه نفر از جریان اصلاحات شامل آقای محسن رهامی، حسین مرعشی و حسین کمالی و سه نفر از طرف حزب اعتدال و توسعه شامل آقای مرتضی بانک، محمود واعظی و علی جنتی حضور داشتند."
بنا بر اظهارات حسن رسولی در این کارگروه مرتضی بانک معاون کل سرپرست نهاد ریاستجمهوری، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور دارد تا در مورد هیئترئیسه مجلس دهم! با جریان اصلاحات و بنا بر توصیه رئیس دولت اصلاحات رایزنی کنند.
از سوی دیگر حسن رسولی از اقدامات لاریجانی برای کسب کرسی ریاست مجلس دهم نیز از تشکیل کارگروه ویژه توسط علی لاریجانی خبر داد و گفت که "هنگامی که فراکسیون امید به تصمیم نهایی خود درباره کاندیداتوری آقای عارف رسیده بود علاوه بر آقای تاجگردون و تابش، آقای شوشتری نماینده قوچان و آقای علی نوبخت نیز به رایزنی با آقای لاریجانی پرداختند. در این مقطع زمانی آقای لاریجانی تصمیمگیری درباره ریاست مجلس را به یک کارگروه ویژه ارجاع دادند. در نتیجه مذاکره با آقای لاریجانی به مذاکره با کارگروه مورد نظر ایشان منتقل شد. این کارگروه نیز بر این باور بودند که مذاکرات به جای اینکه صرفا در مورد ریاست مجلس باشد بهتر است درباره کلیت کرسیهای مجلس آینده اعم از ترکیب هیئترئیسه و روسای کمیسیونها باشد. در مقابل فراکسیون امید به این کارگروه اعلام کرد این فراکسیون تصمیم خود را درباره حضور آقای عارف در انتخاب هیئترئیسه گرفته و این مذاکرات باید قبل از تصمیم این فراکسیون و در شرایطی صورت میگرفت که پیشنهاد به آقای لاریجانی مطرح شده بود. در نتیجه آقای لاریجانی و کارگروه مورد نظر ایشان خیلی دیر حاضر به مذاکره شدند. این کارگروه از آقای کاظم جلالی، بهروز نعمتی، احمد امیرآبادی، محمد دهقان و محسن کوهکن تشکیل شده بود."