برای نمونه، در ماجرای پخش خبر اختلاف جهانگیری با روحانی، مهدی زاده طی گفتگویی که با روزنامه شرق انجام داده بود، طعنه های سنگینی را روانه نزدیک ترین افراد به روحانی کرد و گفت: «امروز زمان همدلی و همبستگی است، نه زمان بازهای سیاسی و جناحی. برخی افراد در دولت به جای کاهش تنش و فشار، برای رئیس جمهور هزینه ایجاد می کنند. تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد... دولت، واعظی توانمند ندارد و برخی افراد ناآشنا به سیاست، حرفهای ناپخته میزنند. اگر مردم نبودند و به صحنه نمی آمدند، برخی امروز به جای مسئولیت در دولت باید شغل پدری خود را در بازار ادامه می دادند، گذشته را فراموش نکنیم».
البته می توان دلیل دیگری برای این مصاحبه تند داماد رئیس جمهور علیه حلقه اول همکاران پدر همسرش هم ذکر کرد و آن هم پاسخگویی به توئیت آشنا است که با عبارت «سودای نمایندگی مجلس» تلویحا عزم مهدی زاده برای شرکت در انتخابات مجلس را لو داد.
در تازه ترین مورد، داماد رئیس جمهور به انتقادهای جدی این روزها به مدیریت پرخسارت نفت که آن را «هجمه به ژنرال» می خوانند واکنش نشان داده و خود را در این موضوع داخل کرده است. مهدی زاده با انتشار یادداشتی در روزنامه آرمان که اتفاقا در صفحه اول این روزنامه اصلاح طلب هم قرار گرفته در طی یادداشتی تحت عنوان «عدهای میخواهند زنگنه را در منگنه قرار دهند» در دفاع از وزیر پرحاشیه این روزها نوشته است: «فشارها بر بیژن زنگنه تازگی ندارد و دو ماهی است که این فشارها بر وزیر نفت شدت بیشتری گرفته و طیف مخالف دولت برای زنگنه حکم Wanted(تحت تعقیب) صادر کردهاند. سوال اصلی اینجاست؛ براستی دور زدن تحریمها به روش زنجانی گرهگشا بوده است؟ صد البته! برای جیب عدهای دلال و از خدا بیخبر گرهگشا بود. اما امروز آن روز نیست، امروز روزی نیست که زنجانیها از زندان آزاد شوند و به دولت درسِ دور زدنِ تحریمها را بدهند. بهتر است این شیوه تدریس را در اوین خاک کنند و با خود به گور ببرند. این دولت، دولتی نیست که زنجانیها در آن رشد کنند؛ با پول مردم پارتی بگیرند و برقصند و به مردم ایران بخندند. خیر، امروز آن روز نیست...»
یادآور می شود آذرماه 97 بود که خبر انتصاب کامبیز مهدی زاده به عنوان معاون وزیر صمت منتشر شد که در نتیجه انتقادهای جدی مردم به خصوص در فضای مجازی، عمر این انتصاب چندان دوام نیاورد و سه روز بعد داماد رئیس جمهور عطای این ریاست را بخشید و داماد 33 ساله آقای رئیس جمهورکه دانشجوی دکتری زمین شناسی است و سوابقی همچون مشاور مدیر عامل شرکت توسعه نفت، مشاور ریاست فدراسیون تکواندو، مشاور فرماندار کرج و ریاست یک ستاد در معاونت علمی ریاست جمهوری را در کارنامه داشت و حامیان دولت وی را نخبه(!) می دانند ترجیح داد به فعالیت های علمی و پژوهشی برگردد که ظاهرا این ترجیح اکنون تغییر یافته و در نگاه به بزنگاه سیاسی اسفندماه تغییر مسیر داده است.