پایگاه عدالت خواهان گلستان "به نقل از روابط عمومی دادسرا مرکز استان گلستان، عباس پوریانی در گردهمایی ویژه امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: این ستاد در سال 1372 با فرمان مقام معظم رهبری و ریاست آیتالله جنتی تشکیل شد و به تبع آن با مستقل شدن استان گلستان از مازندران، ستاد احیا با ریاست نماینده ولی فقیه استان و جانشینی استاندار وقت و یک نفر به عنوان دبیر این ستاد و با دارا بودن پنج معاونت در گلستان آغاز به کار کرد که تاکنون نیز با برنامهریزیهای مدون و جلسات متعدد با دستگاهها و ادارات دولتی سعی در ترویج معروفات و جلوگیری از شیوع منکرات در میان کارکنان دولت و مدیران دستگاههای اجرایی داشته است.
وی تصریح کرد: رسالت مهم ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان و هدف از تشکیل این ستاد معرفی معروفات دین در میان مردم و دعوت آحاد جامعه به نشر و گسترش فعالیتهای مثبت از کوچکترین نهاد اجتماعی به نام خانواده تا سازمانها و ارگانهای دولتی است.
دادستان مرکز استان گلستان افزود: آنچه که به عنوان واجبات و مستحبات در دین مطرح میشود به عنوان معروف و هر آنچه را که به عنوان محرمات و مکروهات در حوزه دین و اسلام عنوان شده مکروهاتی است که باید از نشر و گسترش آن در خانواده و جامعه جلوگیری شود.
اسلام دین تعادل و میانهروی است
پوریانی با مذموم دانستن دو مقوله افراط و تفریط در فعالیتهای اجتماعی، اسلام را دین تعادل و میانهروی برشمرد و تاکید کرد: اسلام از هرگونه افراط و تفریط به خصوص در زمینه فعالیتهای دینی و مذهبی به دور است.
وی با استناد به آیات و روایات متعددی که در زمینه امر معروف و نهی از منکر در قرآن بیان شده است، یادآور شد: در قرآن کریم بیش از 30 مورد در خصوص دعوت به معروف و نهی از منکر ذکر شده است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گلستان، صداقت در گفتار و رفتار، مدارا کردن با مردم به عنوان یک هنر اجتماعی برای خدمتگزاری به مردم، مثبتاندیشی، خوشرویی و خوشاخلاقی در جامعه و خانواده را از جمله مصادیق معروف عنوان کرد و افزود: به کارگیری این موارد از جمله ضروریات و وظایف یکایک افراد در جامعه است.