آقای استاندار در مراسم جشن پیروزی روحانی در بندرترکمن به مسئولین ستاد و اصلاح طلبان طرفدار روحانی - ولایتی - قالیباف اعلام داشت : مردم موج را ایجاد کردند و من و شما باید روی این موج سوار شویم و مدیریت کنیم !!!
آقای استاندار بارها در سخنرانیهای خود از قوم شریف ترکمن به عنوان ملت ترکمن یاد می کند
واژه ملت که ترجمه فارسی عبارت لاتین nation می باشد، بعد از معاهدات صلح وستفالی در سال 1648 در ادبیات سیاسی رواج پیدا کرد.منظور از ملت در مفهوم تخصصی آن عبارت از گروهی از انسانها که بر اساس علقه های مادی و معنوی تحت حاکمیت یک نظام سیاسی زندگی می کنند. بر اساس حقوق بین الملل در چارچوب جغرافیای یک واحد سیاسی تنها یک ملت وجود دارد و اطلاق عنوان ملت به سایر گروههای جمعیتی در یک سرزمین به مفهوم شناسایی حق تشکیل دولت برای آن گروه از انسانهاست. به عبارت ساده تر هر وقت ما از عبارت ملت برای توصیف یک گروه از انسانها استفاده می کنیم این کار به معنای شناسایی حق تشکیل دولت و نطام سیاسی مستقل برای آن گروه انسانی است.در این چارچوب عبارت یک ملت یک دولت به عنوان یک اصل ابتدایی در بین حقوقدانان رواج پیدا کرده است.- سایت اولکامیز نوشت : تعریف و تمجید استاندار از ملت ترکمن
استاندار گلستان در مراسم دهه فجر آق قلا که چندین بار از ترکمنها بنام ملت ترکمن یاد کرد و با تعریف و تمجید از آنها گفت: ملت ترکمن یکی از سازگارترین شخصیت ها را در نظام نشان داده است. من اعتقادم این است که ملت ترکمن همکارانه ترین و سازگارانه ترین شخصیت را در رابطه با درک انقلاب داشته است. (ولکامیز در تاريخ ۱۳۹۲/۱۱/۱۶ ۲۱:۲۴:۴۸)
- خبرگزاری فارس
آقای صادقلو در جمع مردم شهرستان بندر ترکمن با تبریک عید سعید قربان اظهار داشت:
صادقلو گفت: من امروز با ملت ترکمن آشنا نشدهام، بلکه سالهاست که با آنها زندگی میکنم و از کودکی به من آموختهاند که مردم استان گلستان از رامیان تا بندرترکمن با هم برادرند.
استاندار گلستان: در عزل و نصب هاي آينده به ملت تركمن توجه خواهد شد
- جمعی از ترکمنهای ساکن گرگان در روز دوشنبه 7/11/92 با آقای صادقلو استاندار گلستان دیدار کردند.این دیدار حدود یک ساعت ونیم ادامه داشت.اعضای حاضر در این نشست عبارت بودند از :
دکتر اراز محمد سارلی ،گرگان آخوند گرگانی (روحانی ترکمن مقیم گرگان )،عبدالله گل (فعال سیاسی )،محمد سعدی (کارشناس فنی استانداری )عبدالقیوم شکاری (از صداوسیما ) آقای رادمهر (اداره امور مالیاتی )عبدی باشقره (رئیس بانک رفاه شعبه نهار خوران )نظر محمد گل محمدی (فعال فرهنگی و بازنشسته صداوسیما)عبدالجلال ایری (عضو هیات مدیره نظام مهندسی استان )
آقای عبدالله گل در ادبیاتی احساسی خاطر نشان کرد که سرباز دولت تدبیر و امید است و بخاطر برخی از فعالیتهای خود در وقایع بعد از جریانات 88 هزینه های زیادی داده است !!!
آقای استاندار در این جلسه هم از قوم شریف ترکمن بعنوان ملت ترکمن یاد می کند
همچنین در این دیدار استاندار صراحتا اعلام داشت در مورد جبار ایری و قزلجه (شهردار گنبد )اگر من نبودم این اتفاقات خوب برایشان نمی افتاد
- شنیدیم مهران شکیبایی به عنوان مشاور استاندار در شهرستانهای گمیشان و بندر ترکمن تعیین شده است.
- لطفا مطلب (مصادره رای روحانی در گلستان / من و تو متهم هستیم نه دیگران !) کلیک و مطالعه نماید.
- لطفا روی این مطلب (آقای استاندار ! انتصاب می کنید یا انتصاب می کنند؟) را هم کلیک مطالعه فرماید.
- واما ....یکی از مصادیق کلی انتخاب، انتخاب مسئولیت است. بعبارت دیگر پذیرفتن مسئولیت به مفهوم عام، نظیر پذیرفتن مقام یا موقعیت ، پذیرفتن مقام یا سمت ریاست جمهوری، قبول مسئولیت نمایندگی مجلس، پذیرفتن وزارت یک وزارتخانه، قبول استانداری یک استان، قبول مدیرکلی یک اداره کل قبول فرمانداری یک شهرستان، قبول شهرداری یک شهر و خلاصه قبول ریاست یک آموزشگاه ابتدایی و امثالهم همه از مصادیق انتخاب مسئولیت هستند.
کسی که مسئولیتی بدین ترتیب قبول می کند اعم از آنکه انتصابی باشد یا انتخابی بر حسب مورد در حکم وکیل و نماینده تمام یا گروهی از مردم است. پس اگر کسی در خود توان انجام دادن مورد وکالت را ندارد. نباید وکالت را بپذیرد و حتی اگر کسی وجدان خود را در محضر خالق هستی قاضی قرار داده و به قضاوت وجدان خویش یا به قضاوت اکثریت خبرگان، خود را شایسته تر و توان مندتر از دیگران در انجام موضوع وکالت نمی یابد، نباید آن را بپذیرد، پذیرفتن هر نوع پست و مقام اداری یا سیاسی - اجتماعی در این چارچوب قرار می گیرد و شخصی که پست یا مقامی تحت هر عنوان اعم از ریاست جمهوری،استانداری ، معاون استاندار، مدیرکلی،فرمانداری،بخشداری، و امثالهم را می پذیرد. باید توانایی انجام وظایف مربوطه را بهتر از دیگران داشته باشد. در غیر اینصورت بحکم عقل و انصاف، حق این است که آن پست و مقام را نپذیرفته بلکه آن را به دیگری که توانمندتر و شایسته تر است ارجاع دهد.
اجمالا آنچه دراین خصوص مورد توجه و تاکید نگارنده است این است که وکیل در حکم امین موکل یا موکلین است و موضوع وکالت امانتی است که به وکیل سپرده شده است.
تعدی و تجاوز از حدود اختیارات، تفریط در انجام وظیفه، مسامحه در انجام مسئولیت و تعهدات ناشی از تفویض اختیارات، همگی در حکم خیانت است و این خیانت ضمن اینکه خیانت به مردم است خیانت به امانت خدا و خیانت به امانت رسول(ص) نیز تلقی می شود چون در جریان این فرآیند خیانت وکیل، امانتداری نسبت به عقل و تکلیف و نسبت به قرآن و عترت نیز رعایت نشده است.
آنجا که وکیل باید به حکم عقل مصالح جامعه را مورد توجه قرار دهد از روی حب و بغض یا هوای نفس، منافع فردی را در اولویت قرار دهد، امانت داری نسبت به عقل را رعایت نکرده و بدینسان به امانت خدا خیانت کرده است و آنجا که وکیل به حکم قرآن در انجام وظیفه، پیروی نکند و اوامر و نواهی عترت را مراعات نکند و به عنوان شیعیان آل پیامبر موجب ننگ آل رسول گردد به امانت پیامبر(ص) خیانت کرده است و بالاخره آنجا که وکیل به موجب تصمیم خویش اسباب خسران و زیان مادی و معنوی موکلین (مردم) را فراهم می آورد، به طور قطع و یقین به موکلین خود خیانت کرده است و بدین سان مرتکب یک گناه کبیر شده است و سزاوار است که در دنیا توسط مردم (موکلین) و در آخرت توسط خدای عادل و قادر و متعال مورد بازخواست قرارگیرد.
وکیل خائن باید بداند که دشمن خداست «ان الله لایحب الخائنین» و بداند که گناه او گناهی است که در قرآن محید و روایات معتبره نسبت به آن وعده عذاب داده شده و بداند که به فرموده پیامبر اکرم(ص) منافق است هرچند نماز بخواند و روزه بگیرد و خود را مسلمان بداند.( گناهان کبیره، صفحه۳۸۱) و بداند که به فرموده امیرالمؤمنین علی(ع) خود و اهل خانواده اش را فقر و نکبت می گیرد. و بداند که به فرموده پیامبراکرم(ص) خیانت در قیامت سبب رسوایی و سربه زیری خائن است. و وکلائی که در قالب کار شورایی فعالیت دارند بدانند که بفرموده رسول اکرم(ص)، آنچه در جلساتشان می گذرد و نیز اسرار و رازهای افراد نزد آنان امانت است و افشاء آنها خیانت و افشاءکننده مستوجب عذاب هستند.( همان صفحات ۹۶ الی۲۹۵)