حضرت حجت الاسلام شیخ موسی شاعری در تاریخ 6 اردیبهشت سال شصت و یک به امامت جمعه شهرستان کردکوی منصوب شدند. در حکم ایشان آمده است که «انشالله ضمن برگزاری این فریضه بزرگ و دشمن شکن مردم را به وظائف خطیر و حساس دیگری که در رابطه با اسلام عزیز و انقلاب دارند آشنا ساخته از تفرقه و اختلاف برحذر دارید و به وحدت و همبستگی دعوت نمائید» این نامه از سوی دفتر اقامتگاه امام خمینی بعنوان ایشان صادر شده است.
از آن زمان تا الی یومنا هذا، حاج آقا شاعری بر همین منهاج حرکت کرده اند. یعنی وظیفه حساس شان را در مورد وحدت و همبستگی در میان مردم کردکوی، به گونه اتم و احسن به انجام رسانیدند.
اما این جایگاه رشک برانگیز که در اثر ممارست و خودسازی انقلابی حاج آقای شاعری بدست آمده است و همچنان سرمایه بزرگی برای توسعه شهرستان و همه نیروهای سیاسی بشمار می رود، هر از چندگاهی از سوی برخی افراد سیاست پیشه ، مورد تعرض و دستبرد قرار می گیرد. واکنش ایشان همیشه با سعه صدر و حلم حسنی بوده است.
اخیرا در مقاله ای در صید نیوز در لباس دلسوزی ولی با نیت سوء، ادعا شده بود که حضرت حجت الاسلام شاعری به اقربا توصیه فرمودند که نظرشان به فلانی است. نویسنده مقاله البته با تشبیه این قضیه به رهبری، اتهامی هم به رهبری وارد کردند که حضرت ایشان هم به حلقه اول منسوبین خود، فرد خاصی را بعنوان اصلح توصیه می کنند. جدا از اینکه این بهتان از سوی برخی دستگاهها قابل پیگیری است، بنا به دلایلی که در حکم حضرت امام بعنوان ایشان آمده است، نمی توان این ادعا را تایید کرد.
منهاج و عمل سیاسی حاج آقای شاعری از اول انقلاب تا کنون تداوم داشته است. دستخوش دگرگونی نشده است . برای خوشایند فردی یا ناراحتی شخص دیگر، اقدام یا فعلی از ایشان که با این اصول که همان توصیه رهبر کبیر انقلاب به حفظ وحدت و همبستگی و جلوگیری از تفرقه و اختلاف است، مشاهده نشده است. این ویژگی را می توان این گونه فهرست کرد:
1- فروتنی و تواضع مثال زدنی:
حاج آقا شاعری علیرغم اینکه از نظر علمی هم پایه برخی از علما بوده و سابقه تحصیل در نجف اشرف را در پرونده خود دارند، اما هرگز این سابقه و آشنائی با بزرگان حوزه، به فخر فروشی و ریاکاری منجر نشده است. تواضع ایشان در بعضی از مواقع ، حتی از حد متعارف هم بیشتر می باشد. اما ناگفته پیداست تواضع علوی است هرگز باعث وهم افرادی و یا گروههای برای سوء استفاده نشده است.
2- ولایی و اصولگرائی:
حاج آقای شاعری از نظر سیاسی قطعا جزء آن دسته از روحانیون دسته بندی می شود که تعلق خاطر ایشان به ولایت و رهبری نمود عینی تری دارد. اگرچه همه سلایق سیاسی و قومی در پیش ایشان احساس امنیت خاطر دارند ولی ولایت و رهبری از خطوط قرمز ایشان بشمار می رود. وی این ممشی و منش را در طول دوران 33 ساله امامت جمعه خود حفظ کرده است و بر تبعیت از حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اصرار دارد
3- دغدغه توسعه و وحدت بصورت توامان
در عملکرد 33 ساله ایشان در منصب امامت جمعه شهرستان کردکوی، توسعه شهرستان و وحدت و تفاهم بصورت دوخط موازی همپای همدیگر به روشنی دیده می شود. ایشان هم در جهت توسعه غرب استان تلاش کرده اند و همزمان خواهان حفظ وحدت سلایق ، افراد و گروهها بودند. نکته گرانبها این که، حاج آقای شاعری این منش را بیش از همه در خود نهادینه کرده اند تا دیگران از آن درس بیاموزند. ایشان با همه مسئولان اجرائی در دوره های مختلف، بصورت پدرانه برخورد و رفتار کرده اند. علیرغم کبر سن به برنامه های آنها حاضر می شوند و رهنمود ارائه می دهند.
4- عدم موضع گیری به نفع یا به ضرر افراد:
نکته مهم در زندگی ایشان آن است که علیرغم اینکه هر انسانی دارای عقاید شخصی سیاسی می باشد، هیچگاه در صدد تحمیل عقیده اش به کسی برنیامدند. درب خانه ایشان به روی همه باز است. همه را تشویق به مشارکت در حفظ انقلاب کرده و می کنند. این منش استثنا هم ندارد. به عقاید همه سلایق سیاسی و شهری احترام می گذارد. در رفتار، منهاج و عمل سیاسی ایشان تفاوتی میان شهری، روستائی، کردکوئی، بندرگزی و هزارجریبی دیده نمی شود.
اما چرا بداخلاقی سیاسی با ایشان :
این بداخلاقی سیاسی از سوی سیاست پیشگان و انتساب برخی از موضوعات خلاف واقع به ایشان می تواند دلایل متعددی مانند توهم عده ای سیاست پیشه، بسیج کاذب و سوار شدن بر احساسات مردم به اعتبار روحانی عالیمقامی مثل حاج آقای شاعری، سوء استفاده از فروتنی و تواضع اخلاقی در جهت امور شخصی، و از همه مهمتر خرید اعتبار سیاسی از حساب دیگران داشته باشد. بنظر این امر نخ نماشده، بدسلیقگی و غیرقابل باور و ضربه به موقعیت سوء استفاده کنندگان خواهد بود.
کردکوی - ن - ک