20 بهمن 1393 یادداشت ،

جناب روحانی؛ دغدغه بزرگان را به یک خراش تقلیل ندهید!

جناب روحانی؛ دغدغه بزرگان را به یک خراش تقلیل ندهید!

به گزارش عدالت خواهان گلستان"رئیس‌جمهور با بیان "باید به همه جهانیان برسانیم که در انقلاب ما خردسوزی و افراط وجود ندارد" گفت: "برخی فکر می‌کنند با خارجی حرف‌‌زدن گوشه استقلال خراشیده‌ می‌شود!"، این سخنان رئیس جمهور در حالی است که هیچ یک از منتقدان داخلی چنین تصوری کوچکی که حکم خراش داشته باشد را ندارند بلکه همه منتقدان و دلسوزان نظام و انقلاب اعتقاد بسیار بالاتری در این زمینه دارند و آن اینکه؛ حرف زدن و قدم زدن با جنایتکاران آمریکایی اصل عزت و شخصیت دولتمردان نظام اسلامی را زیر سئوال می برد و مهر تائیدی بر هتاکی‌های آنان جنایتکاران علیه پیامبر اسلام(ص) و  مسلمانان محسوب می شود.

به گزارش عدالت خواهان گلستان"، حجت‌‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز یکشنبه در مراسم بیست و دومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست و دومین دوره جایزه جهانی کتاب سال حضور یافت و از تنزیل دغدغه نخبگان به یک خراش استقلالی سخن به میان آورد در حالیکه هیچگاه منتقدان نگرانی شان به یک خراش مختصر نشده و نمی شود اگرچه حتی یک خراش به استقلال را نیز خیانت می دانیم ولی عملکرد دولت در سیاست خارجی که موجبات نارضاتی نخبگان و منتقدان دلسوز را فراهم کرده است، در حال حاضر به چنین موضوعاتی مختصر و تنزیل داده نمی شود بلکه برخی اقدامات دولت محترم در عرصه سیاست خارجی به کلیت نظام و منافع ملی و آبرو و حیثیت نظام در انظار بین المللی خدشه فراوانی وارد کرده است که با اعتراض شدید مراجع عظام تقلید و حتی شخص مقام معظم رهبری در پاره ای از موارد همراه بوده است.

قطعا وقتی مراجع عظام تقلید به قدم زدن ظریف و کری انتقاد وارد می کنند و زمانیکه شخص حضرت امام خامنه ای به زیاده روی های صورت گرفته در اولین حضور رئیس جمهور در آمریکا نقد وارد می کنند، این موضوعات را نباید به حد یک خدشه به استقلال تنزیل داد. قطعا برخی رفتارهای دولت محترم در سیاست خارجی تیشه ای به ریشه انقلاب و منافع ملی محسوب می شود نه یک خراش سطحی که رئیس جمهور محترم حتی آنرا منکر می شود.

در این مراسم که در سالن اجلاس کشورهای اسلامی برگزار می‌شود، غلامعلی حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی، علی جنتی وزیر ارشاد، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور، حسام‌الدین آشنا مشاور  فرهنگی رئیس‌جمهور و برخی از چهره‌های اهل قلم و اصحاب فرهنگ و دانش نیز حضور دارند.

رئیس‌جمهور در این مراسم در سخنانی، گفت: به‌ظاهر به نظر می‌رسد از 150 سال پیش به این طرف رسانه‌های دیگر به رقابت کتاب آمده‌اند، مطبوعات، رادیو، سینما، تئاتر، تلویزیون و در نهایت اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و انواع ابزار و وسایل برای ارتباط انسان‌ها و انتقال اندیشه‌ها امروز به صحنه آمده‌اند.

وی افزود: شاید به نظر برسد که دوران کتاب تا حدی به سر آمده و رسانه‌های دیگر به‌ویژه رسانه‌های دیجیتال می‌توانند جایگزین کتاب شوند، اما واقعیت امر این است که کتاب به هیچ عنوان ارزش و جایگاه خود را از دست نداده است.

روحانی خاطرنشان کرد: همه آن ابزار و وسایل برای انتقال سریع‌تر مفاهیم و ارتباط سریع‌تر جایگاه ویژه دارند، اما اصل اندیشه و فکر و دانش هنوز هم در اوراق کتاب نهفته است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه رادیو و تلویزیون و سینما و همه ابزار امروز ارتباطی در واقع ریشه آن از کتاب است، گفت: فیلم و تئاتر هم که یک هنر نمایشی است و فیلم‌نامه که اساس است از کتاب اقتباس می‌شود.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه در بسیاری از امور دقت و ظرافت و حتی گاهی لذت فقط در کتاب است، تصریح کرد: گاهی آدم از خواندن یک کتاب آن‌قدر مشعوف و لذتمند و سیراب می‌شود که هیچ چشمه‌سار دیگری نمی‌تواند جایگزین کتاب شود، البته کتاب به‌معنای عام کلمه، یعنی همه خلقت و همه موجوداتی که خداوند آفریده کلمة الله هستند و همه سرنوشت عالم دیروز و امروز و فردا در ام الکتاب است و در روز قیامت هم باز با کتاب مواجه می‌شویم که اقرأ کتابک؛ کفی بنفسک الیوم علیک نصیبا.

روحانی در ادامه اظهار داشت: همه جا کتاب است از آغاز تا پایان؛ افتخار ما این است که معجزه پیامبر ما کتاب است و موحدان دیگر را هم به‌عنوان اهل کتاب می‌نامیم و می‌خوانیم.

رئیس‌جمهور با ابراز اینکه کتاب و مکتوب و قلم جایگاه خاص خود را دارد، بیان داشت: علی‌الظاهر آنچه از روایات برمی‌آید در آن جهان بالا و والا نیز از کتابت و نوشته سخن به میان آمده و بارها در روایات ما آمده که بر ساقه عرش چنین نوشته شده که ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاه، پس این کتابت و مکتوب و قلم همه جا حضور دارد، از عرش برین خدا تا روی سنگ‌ها و سنگ‌نوشته‌ها تا روی انواع ابزار و وسایلی که اندیشه را می‌توان در آنجا ثبت کرد.

وی با بیان "چقدر سخت بود یک لحظه فکر کنید که زندگی می‌داشتیم و کتاب نبود" تصریح کرد: چگونه می‌توانستیم با 200، 500 و 1000 سال پیش ارتباط برقرار کرده و از فکر و اندیشه و ذوق و دیدگاه و نظریه آنها بهره ببریم.

روحانی با طرح این سؤال "مگر اندیشه انسان چیزی جز تکامل هست؟" گفت: قدم به قدم این خشت‌ها به‌روی هم چیده شده است.

رئیس‌جمهور افزود: این فکر طلا و نقره کنار هم چیده شده و ساختمان اندیشه بشری را به وجود آورده که کتاب بهشت برین ما در این جهان و وسیله‌ای برای بهشت برین ما در آن جهان خواهد بود.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: البته که کتاب کلید است و باید همه قفل‌های زندگی را بگشاید، همه ابهام‌ها را باز کند و همه ظلمت‌ها را به نور و روشنایی تبدیل سازد.

وی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی ایران که در آستانه سی و هفتمین بهار این انقلاب هستیم ریشه آن از کتاب بود و از قرآن بود و از حدیث بود و از مکتوبات راهبران این انقلاب و در رأس آن امام عزیز و بزرگوار ما امام خمینی رحمة الله علیه، که اگر نامه‌های او و اعلامیه‌هایش و انتقال سخنان او یا از طریق نوار یا از طریق پیاده شده و مکتوب نبود، چگونه انقلاب پیروز می‌شد؟

روحانی اظهار داشت: بهترین روز در مکتوبات انقلاب آن روزی بود که کتاب حکومت اسلامی امام از نجف آمد و در ایران ولو مخفیانه پخش شد و برای اولین بار نظریه ولایت فقیه ایشان و اندیشه ایشان در زمینه فقه سیاسی منتشر شد و در واقع آن کتاب ما را وارد فاز جدیدی ساخت و همه سخنان امام و اعلامیه‌های امام و مکتوباتش بعد از پیروزی انقلاب بود که راه را برای مدیریت یک جامعه تحت عنوان حکومت اسلامی گشود و امروز هم کلماتش، مجموعه آثارش و وصیت‌نامه‌اش همه و همه راهنمای ما خواهد بود.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: این شما فرهیختگان و این شما اهل قلم از زنان و مردان این بار سنگین را بر دوش دارید که طراوت انقلاب و تازگی انقلاب را تضمین کنید و مفاهیم انقلاب را بسط داده و توضیح دهید.

روحانی با بیان "به همه جهانیان بگویید که انقلاب ما انقلاب اعتدال بود" تأکید کرد: به همه افکار جهان برسانیم و ابلاغ کنیم که در انقلاب ما خردسوزی وجود ندارد؛ کتاب سوزی وجود ندارد. در انقلاب اسلامی ما افراط وجود ندارد؛ تفریط وجود ندارد؛ عقلانیت، فهم، فقه و تفقه است و باز کردن گره از زندگی مادی و معنوی مردم است.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: این شما بزرگان و فرهیختگان و اصحاب قلم هستید که باید برای امروز جامعه ما بگویید چگونه باید بیندیشیم و فکر کنیم و حتی چگونه باید نقد کنیم.

وی افزود: نقد کردن هم شیوه می‌خواهد و ای‌کاش میان همه کتاب‌ها یک کتاب هم در زمینه شیوه نقد و نقادی بود و بالاتر ای‌کاش کنار جایزه کتاب سال، جایزه نوجوان و جوانی را هم قرار می‌دادیم که بیشترین کتاب را در طول یک سال خوانده و ای‌کاش جایزه دیگری قرار می‌دادیم برای بهترین نقادان کتاب سال گذشته و حتی کتاب‌هایی که برنده کتاب سال شد.

روحانی با بیان اینکه نقد یعنی وسایل حرکت، نقد یعنی مسیر تصحیح که البته نقد در فضای آزاد و امن امکان پذیر خواهد بود، گفت: اما نقد را باید یاد بگیریم، نه اینکه دو نفر چگونه راه می‌روند، نه اینکه چطور راه می‌رود، قدم را به کجا برمی‌دارد، این دوم مهم است؛ والّا نقد کنیم که کند رفت و تند رفت و یک‌نفره رفت و سه‌نفره رفت؟

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: نقد کنیم به کجا رفتن و به چه سمت حرکت کردن و نتیجه قدم چه بودن و به چه مقصد رسیدن را و این برای ما بسیار مهم است. کفشش چطوری بود و رنگ لباسش چگونه بود و یک خرده هم به جواهر بپردازیم، به جوهر بپردازیم، به‌جای این‌همه پرداختن به اعراض، به ماهیت و وجود مسئله بپردازیم، به‌جای اینکه آن‌همه در کم و کیف سخن می‌گوییم.

وی افزود: این شما بزرگان و فرهیختگان هستید که باید کتاب و مقاله بنویسید و نقد را تجلیل کنید و راه نقد را بیاموزید و حتی شما به ما بگویید بر کتاب چگونه باید نظارت شود نه اینکه ما به شما بگوییم.

روحانی خاطرنشان کرد: من معتقدم و پای می‌فشارم در هر زمینه‌ای متخصصان آن زمینه صاحب‌نظران آن بخش بهتر از دولت نظر می‌دهند، این را باور کنیم؛ تردید نکنیم؛ اصحاب قلم اصحاب کتاب راجع به کتاب بهتر از یک مدیر یک وزارتخانه نظر خواهند داد. چرا باور نمی‌کنیم؟ چرا باور نمی‌کنیم راجع به هنر اصحاب هنر بهتر بلدند سخن بگویند و اگر نقدی هست که همه جا هست آنها بهتر بلدند نقادی کنند، چرا با آنها مشورت نمی‌کنیم؟

رئیس‌جمهور با ابراز "این چه جفا و ظلمی است که بر علم و دانش و حرکت تکاملی کشور و توسعه و مملکت روا نمی‌داریم؟" گفت: چرا نظر آنها را نمی‌گیریم؟ مگر آنها که عمری در اقتصاد کار کردند و هزاران ساعت درس دادند و تدریس کردند اقتصاد را بهتر از مدیر معمولی که او هم یک نفر از صاحب نظران است جمع آنها از این یک نفر بهتر نمی‌تواند تشخیص دهد؟ راه را باز کنیم و سوءظن‌ها را کنار بگذاریم.

وی با بیان "هر کسی را با یک بهانه کنار نگذاریم" تصریح کرد: صاحب‌نظران و اندیشمندان و حوزه و دانشگاه دیده‌ها و کتاب خوانده‌ها و نوشته‌ها جواهرات و معادن ما هستند. به کوچک‌ترین بهانه می‌شود یک معدن طلا را بست؟ یک تکه طلا که از کوه بیرون می‌آوریم و عیارش کم بوده، می‌گویند در کوه را ببندید؛ این کوه اشکال داشته است.

روحانی تصریح کرد: عیبی ندارد اشکال را با زبان نرم بگوییم، اما چرا سوءظن پیدا کردیم؟ چرا سرمایه‌ها را به‌خاطر یک نقص کوچک تعطیل می‌کنیم؟ من نمی‌گویم ممیزی بر کتاب باشد یا نباشد، من چیز دیگری می‌گویم، می‌گویم که نمی‌شود صد اصل برای ممیزی درست کنیم، 2 تا کافی است، 3 تا 4 تا کافی است.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه بیان داشت: اخلاق به‌عنوان یک اصل باشد؛ مقدسات و ارزش‌ها به‌عنوان یک اصل باشد. امنیت ملی و مصالح ملی باشد. باز هم یکی اضافه کنید، اما صد تا نمی‌شود. خط قرمز یا مثلث و یا مربع است یا خیلی بشود ذوزنقه چندضلعی، اما هزار ضلع نداریم. این‌قدر کثیرالاضلاع داشتیم، اما چقدر کثیرالاضلاع؟

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: ما باید نظارت کتاب را قدم به قدم به صاحبان امر وابگذاریم. آنها بیایند و ناشران برجسته و نویسندگان و اساتید برجسته نظارت کنند و اگر کتابی چاپ شد و خواندند دو مرتبه برای چاپ دوم هم از هفت‌خوان رستم عبور کند؟

وی افزود: یک وقتی بود در همه عالم یک رسانه بود و آن کتاب بود، اما امروز هزاران و ده‌ها هزار رسانه و هر روز رسانه جدیدی متولد می‌شود. این‌قدر مته به خشخاش نگذاریم و تحریک نکنیم. توضیح بدهیم، شما بزرگان بگویید چگونه نظارت شود بر امور فرهنگی، شما بگویید که گفته شما تبدیل شود به آئین‌نامه، نه اینکه آئین‌نامه ما تبدیل شود به چارچوب.

روحانی در ادامه گفت: گفته شما باید تبدیل شود به قانون، قانونی که ریشه‌اش نظرات صاحب نظران باشد، استحکام بیشتری خواهد داشت و محکم‌تر و قوی‌تر خواهد بود.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: برخی قوانین 80 سال قبل از بس قوی نوشته شده و صاحب‌نظران نوشته‌اند روز به روز زیباتر و قوی‌تر و اصلاحاتش بسیار اندک است، اما آنها که صاحب‌نظر ننوشته هر چند یک بار قانون نیاز به اصلاح دارد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: ما باید هم جشن بگیریم برای بهترین کتاب‌ها و هم ان‌شاءالله جشن بگیریم برای روزی که در این کشور بیشترین جوان و نوجوان کتاب می‌خوانند.

وی در ادامه گفت: چرا تیراژ کتاب کم شده و شرح آن تراژدی شده؟ چرا جوان ما نمی‌خواند؟ نقص از چیست؟ نقص از عرضه کننده و یا متقاضی است؟ از کجاست؟ کتاب ما جاذبه ندارد؟ تشویق لازم این نوجوان برای کتاب نشده؟ ارزش کتاب تبیین نشده؟ این هم شما باید بگویید. شما باید بگویید: مشکلات کتاب چگونه باید حل شود؟ آموزش و پرورش چه کمکی باید بکند؟

روحانی اظهار داشت: در کشورهای غربی و اروپایی از دانش‌آموز سال اول دبستان آن‌قدر تشویق به خواندن کتاب می‌شوند، حداقل دانش‌آموز سال اول باید هفت کتاب را خوانده باشد و باید بیاید توضیح داده و بیان کند که در کتاب چه بوده است.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما از مدرسه یاد بدهیم و تشویق کنیم کتاب خواندن را و چه اشکالی دارد یک نمره ما این باشد که یک دانش‌آموز دو سه یک جلد کتاب را خلاصه و نکات مهمش را تبیین کرده باشد. هر راهی وجود دارد. ما باید از نوجوانان و جوانان شروع کنیم.

وی با طرح این سؤال "چرا در مسیر راه و در متروی کشورهای دیگر این‌همه کتاب خوانده می‌شود؟" گفت: چه بسیار افرادی که ده‌ها جلد کتاب را در ماشین و هواپیما و قطار خواندند، اما چرا ما عادت نداریم و مسیر دیگری طی می‌کنیم؟

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: همه بیاییم جامعه را تشویق کنیم به نوشتن کتاب‌های لازم، کتاب‌هایی که گرهی را باز کند. منِ نویسنده کتاب خود را قضاوت کنم که این کتاب من چه مشکلی را از کشور حل کرده؟ مشکل فکری، عقیدتی، زندگی مردم؟ تعالی علم؟ فناوری؟ زدودن ابهام‌ها؟ تاریکی‌ها؟

روحانی با بیان "خودمان بیاییم فکر کنیم چه کتابی امروز نوشتنش لازم‌تر است و این کتاب چطور سهل‌تر به دست همه برسد" گفت: کتاب یک زنجیره است و در رأس آن نویسنده یا مترجم است و بعد تا زمانی که به دست مشتری و مصرف‌کننده برسد همه‌اش باید مشکل‌شان حل شود و از جمله در کتاب‌های‌مان راجع به انقلاب اسلامی ایران، صدها ابهام در ذهن جوانان ما وجود دارد. باید معنا کنیم برای جوانان‌مان که انقلاب چه بود و برای چه انقلاب کردیم و حتی شعارهای اصلی انقلاب ما معنایش چیست. استقلال چیست و چه معنی دارد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: هنوز برخی جوانان فکر می‌کنند خارجی حرف‌زدن باعث می‌شود گوشه استقلال تراشیده شود. هنوز فکر می‌کنند زبان خارجی بلد بودن یعنی یافتن مسیر شیطانی، در حالی که زبان خارجی یعنی باز شدن باب جدید فرهنگ، فهم و علم.

وی افزود: ما باید استقلال را معنا کنیم. باید آزادی را معنا کنیم. باید نه شرقی و نه غربی را معنا کنیم و این شما هستید که باید برای جوانان ما تبیین کنید و الّا انقلاب را به ضدانقلاب برمی‌گردانند.

روحانی تصریح کرد: شما اندیشمندان و صاحب‌نظران واقعیت انقلاب و شعارها و واقعیت مسیر انقلاب را تبیین کنید برای نسل جوان ما و این یک ضرورت برای دنیای امروز است.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: شما باید تبیین کنید و اسلام رحمانی را برای دنیا تبیین کنید. افراط و آدم‌کشی و تروریزم نه تنها از اسلام نیست، بلکه هیچ رابطه‌ای با اسلام رحمانی و محمدی ما ندارد.

وی افزود: شما اندیشمندان باید با نوشته‌های زیبای‌تان امید را بیشتر و تدبیر را بیشتر کنید، راه تدبیر را به دولت و ملت نشان دهید. شما هستید که باید وحدت را بیشتر کنید.

روحانی در پایان خاطرنشان کرد:شما هستید که باید تنش را با جهان کمتر و کمتر کرده و همزیستی مسالمت‌آمیز را برای سراسر جهان به ارمغان ببرید.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه
1
دیدگاه شما :
عکس/آیا رئیس‌جمهور این فرد را که برای عکس گرفتن در کنارش قرار دارد را می‌شناسد؟/ آیا پزشکیان از هویت او مطلع بود یا نبود؟ عکس/انتصاب با سوابق هتاکی و فحاشی به شهدای جان فدای مردم ایران؛ به مدیرعاملی ابر پالایشگاه نفت و بزرگترین شرکت قیرسازی در ایران و خاورمیانه اصرار رسانه‌های اصلاح‌طلب بر مذاکره با امریکا/ اگر می‌توانی بزن، اگر نمی‌توانی، صبر و پایداری کن؛ و اسیر هیجان مشو فیلم، جزئیات و تصاویر/ سوال از رئیس جمهور؛ عناصر بدسابقه در دولت روز به روز بیشتر می‌شوند؟! خوابگاه دانشجویی دختران مجدد دچار آتش سوزی شد +بسته عزاداری به مناسبت رحلت جانسوز پیامبر مهربانی و شهادت امام مجتبی(ع)/ چرا امام‌ حسن(ع) شجاع‌ترین چهره تاریخ اسلام است؟ افشای بازدید مالک تلگرام از مرکز صهیونیستی در باکو چگونه موساد در لبنان با تلفن همراه جاسوس جذب می‌کند؟ جزئیات دستگیری یکی از عوامل گروهک جیش‌الظلم شماره موبایل محسنی اژه‌ای شماره موبایل آقای اژه ای شماره موبایل شخصی آقای اژه ای شماره تماس مستقیم آقای اژه ای شماره موبایل آقای محسنی اژه‌ای تماس مستفیم با اژه ای ارتباط و تماس واکنش حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به اظهارات اخیرپزشکیان جزئیات تازه از ماجرای مرگ مرحوم میرموسوی متهم فوت شده در لاهیجان اقدام اسپانلو دادستان انقلابی و تلاشگر استان گلستان در راستای حفظ چند صد میلیارد پول بیت المال در شهرداری گرگان طرز درست کردن عصاره لیمو سیر و جعفری برای درمان پاکسازی و سم زدایی کبد و گرفتگی عروق قلب/طب سنتی, نحوه تهیه عصاره سیر لیمو جعفری, نحوه تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره سیر لیمو جعفری عکس اسناد/ درخواست مطالبه گران انقلابی گلستان از وزیر راه و شهرسازی در راستای دهمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان گلستان انتصابات افراد مسئله دار مسعود پزشکیان نهمین رئیس‌جمهور و رئیس چهاردمین دولت جمهوری خانم ترک فرماندار کردکوی! مگر بیت المال شهرداری ارث پدرتان است؟ ظریف را بیشتر بشناسید/ از شانتاژ و جنجال تا ژست استعفا محمد جواد ظریف رئیس شورای موسوم به «شورای راهبری کابینه» پیدا و پنهان رای اعتماد نمایندگان به لیست رئیس جمهور عکس/بازگشت تیم زنگنه به وزرات نفت فیلم و عکس/سخنان کامل رهبرانقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اولین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم قرار است، تیم اقتصادی مسعود پزشکیان چگونه مشکلات اقتصادی را حل کند؟ مداحی و فیلم/به مناسبت اربعین/ ابا عبدالله الحسین؛ این راه، راه عشق است فیلم و عکس/ انتقاد خادملو مطالبه گر گلستانی به ایجاد کانال اتصال خلیج گرگان به دریای خزر در بستر شن روان/ پیش بینی خشک شدن کانال ایچاد شده تا 4 سال دیگر در شهرداری شهرستان کردکوی چه خبر است ؟ _ ۱ اسناد/آزمون بزرگ برای مدیرکل راه و شهرسازی و نهادهای نظارتی در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات نظام مهندسی استان گلستان عکس/صدور مجوزهای کیلویی و بدون حساب و کتاب برای استخراج ید از اراضی شمال گلستان فیلم/این موشک ضد موشک ندارد آسیب شناسی مدیریت / مدیران استان گلستان برخلاف دولت انقلابی , مردمی ,سخت کشی و فسادستیزی شهید رئیسی , انتصاب باندی و ناکارآمد , کار نمایشی , صددرصد انتقادپذرنبودن , عدم مبارزه با فساد, برکناری کارکنان جریان انقلابی و مطالبه گر,, ریخت پاش بیت المال و ... از جمله عملکرد آنان میباشد مطالبه گری/مطالبه گری از دیدگاه اسلام و در کلام رهبران انقلاب/مطالبه گری چیست؟/هدف مطالبه گری/ مطالبه گری در کلام رهبری مطالبه گری در نهج البلاغه مطالبه‌گری‌ها منطقی دلیل ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس مشخص شد +جزئیات ترور اسماعیل هنیه در تهران/ علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. كساني كه كار را نمي‌شناسند ولي مسئوليت قبول مي‌كنند، خائن هستند. پرونده پولشویی موسسه نور روی میز حجت الاسلام محمدرضا مزیدی رئیس پاک دست و عدالت محور دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان گلستان فیلم/دلیل شهادت مصطفی نوروزی و مهدی جهانتیغ و محسن جعفری/لحظه پیدا شدن پیکر شهیدان وزارت اطلاعات(مصطفی نوروزی،مهدی جهانتیغ،محسن جعفری) از آب های دریای عمان انتشار لیست ثبت نام کنندگان انتخابات هیت مدیره نظام مهندسی استان گلستان قبل از تایید صلاحیت+اخبار نظام مهندسی ساختمان استان گلستان جمعه روز یک انتخاب مهم است/ اکثر دولتمردان روحانی در ستاد این نامزد اصلاح طلب مستقر شدند واکنش‌ها به مناظره دوم جلیلی و پزشکیان با نظرات پزشکیان درباره استادیوم رفتن زنان، فیلترینگ و مزایای نایب رییسی مجلس بیشتر آشنا شوید کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود را برای اطلاع عموم منتشر می‌کرد با ستادی ملغمه‌ای و شترمرغی نه می‌توان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه می‌توان آن را به اجرا گذاشت. امروزه در نقطه حساس و بزنگاه تاریخی قرار داریم؛ برای ما جای تعارف و درنگ وجود ندارد این همان چیزی است که اصلاح‌طلبان دوست ندارند در مورد آن حرف بزنند./اکنون آن پایگاه رأی کجاست؟ اوضاع کشور در دولت پزشکیان قابل پیش بینی است/ منتظر باک‌های میلیونی بنزین باشیم؟ اولین مناظره مرحله دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری یسعید جلیلی و پزشکیان در تلویزیون جزئیات جدید از قتل پنج نفر در روستای قزلجه از توابع شهرستان رزن همدان با سلاح گرم سند بر وقوع فجایع گسترده ی اقتصادی در مجموعه ی مدیریتی شیلات استان گلستان/ با عبرت از حواشی پرونده سه هزار میلیاردی شیلات بعنوان محصول عملکرد اصلاح طلبان با انتخاب کاندیدای اصلح و فسادستیز به عقب بر نگردیم +سند انتخابات ترسیم مسیر عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد و تجلی عزت و اقتدار کشور است رئیس ستاد انتخابات گلستان: اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در گلستان/ بیش از ۵٩١ هزار تعرفه اخذ رای استفاده شد