جعفر گرزین فرماندار سابق گرگان در گفتگو با یکی از سایت های محلی گفت : انتظار می رفت پس از ۱۰۰ روز اول دولت در جامعه امید ایجاد شود اما من این امید و نشاط را در خیلی از نزدیکان ایشان در منطقه ندیدم، همچنین انتظار می رفت دکتر روحانی در گزارش صد روزه خود به فعالیتهای دولت تدبیر و امید اشاره کند اما نیم ساعت وقت مصاحبه را به نقد دولت قبلی اختصاص داد.
عدم ایجاد امید در جامعه بدلیل عدم برنامه ریزی پدیدار شد اگرچه افراد مجربی در دولت فعال شدند.
از سوی دیگر منتقدین دولت دهم عنوان می کردند که ۷۰ درصد مشکلات سوء مدیریت دولت دهم است و ۳۰ درصد تحت تاثیر تحریمهاست. همین حرفها امروز گریبانگیر آقای روحانی شد چرا که توقعات را بالا برد مردم انتظار دارند ۳۰ درصد تحریمها تحمل شود حالا دولت با مدیریت صحیح ۷۰ درصد مشکلات را حل کند تا الان آهنگی نواخته نشد که نشانگر حل ۷۰ درصد سوء مدیریت باشد.
ما باید خودمان را مخالف دولت ندانیم بلکه می بایست منتقد دولت باشیم ما می توانیم بگوییم دولت قبل مخالف داشت اما دولت یازدهم مخالفی ندارد.
مشکل تحریمها ایران نیست بلکه این برنامه استکبار جهانی بر علیه کشور ما می باشد به نظر من دولت باید کمتر شعار بدهد و بیشتر عمل کند. دولت باید واقعیت ها را به مردم بگوید و ایرادات خودش را نیز بپذیرد.
نظر شما درباره عملکرد استانداری گلستان در حدود ۱۰۰ روز کاری آنها چیست؟
یک نقدی که من به دولت نهم و دهم در گلستان داشتم عدم استفاده از قابلیتها و استعداد های بومی استان بود.
در دولت اصلاحات که همزمان شده بود با شکل گیری استان گلستان سه استاندار گلستانی داشتیم که به سمت بومی گرایی حرکت کردند و توانستند طیف وسعی از مدیران را در ارتقا آزمایش کنند و نتیجه کار خود را ببیند که موفق هم بودند از طرفی خیلی از دختران و پسران بودند که جذب دستگاهای دولتی و سازمانهای تابعه شدند اینها بومی بودند و این فرصت خوبی بود.
بعد از اتمام دوره فرمانداری من به عنوان مشاور استاندار منصوب شدم و دغدغه من همین به کارگیری قابلیتها و افراد بومی بود. ما افرادی داشتیم که اصلاح طلب بودند و از مازنداران آمده بودند این در شرایطی بود که ما می توانستیم از نیروهای اصلاح طلب بومی استقاده کنیم.
برای مثال در زمان فرمانداری من ارتباط کاری با شهردار گرگان ( کریمی) بسیار خوب بود هرچند ایشان را از طیف اصلاح طلبان و من را از طیف اصولگرایان تعریف می کردند.
تصور من این است که گلستانی ها این توانایی را دارند که در عین اختلاف سلیقه با یکدیگر کار کنند که البته اینها نادیده گرفته شد.
جناب دکتر صادقلو از فرزندان استان هستند اما برخی از افراد با تجربه و همفکر آقای روحانی در منطقه گله مند هستند که چرا با آنها مشورت نمی شود.
تحلیل من این است که در استان ما کلمه اعتدال را با برزخ باید یکی دانست چرا که ترکیب مجموعه استانداری نه چپ هست نه راست ، نه اصولگراست نه اصلاح طلب از طرفی مدیران ما در استان در وضعیت تثبیت شده نیستند که آیا می مانند یا می روند شرایط در وضعیت برزخی یا بلاتکلیفی می باشد که این یک آسیب جدی است.
سرعت در اجرای مسائل و تصمیم گیری ها از ضروریات مجموعه استانداری گلستان می باشد.