به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران" در این خبر پیرو اخبار قبلی در خصوص حوزه های انتخابیه ی استان گلستان بر اساس اخبار واصله از برخی منابع موثق مهمترین گزینه های اصلاح طلب و جریان نزدیک به دولت کاندیداتوری از حوزه ی انتخابیه ی مرکز استان را عنوان و برخی اخبار پیرامون آنها را متذکر می شویم:
*سید سبحان حسینی:نماینده ی ادوار مجلس شورای اسلامی و یکی از چهره های معقول اصلاح طلب با رویکرد اعتدالی،از چهره های اصیل و با سابقه ی اتحادیه ی انجمن های اسلامی گلستان که بنا بر اقوال منابع موثق اختلافات عمیقی با دبیر خودخوانده ی اتحادیه یعنی علی اصغری دارد.
سبحان حسینی گزینه ای بود که با انتخابات دموکراتیک اصلاح طلبان بعنوان رئیس ستاد روحانی در انتخابات دوره دوم ریاست جمهوری برگزیده شد لکن بدلیل کودتای سیاسی جریان افراطی اصلاح طلب گلستان به صحنه گردانی گزینه هایی چون محمد هاشم مهیمنی،درازگیسو و...طی فرآیندی غیر دموکراتیک از ریاست ستاد کنار گذاشته شد.
سبحان حسینی از معدود اصلاح طلبان شاخصی بود که به تصریح فتنه88را محکوم و از خطوط قرمز نظام اعلام کرد.(در مصاحبه تلفنی با پایگاه عدالتخواهان)
گفته می شود سبحان یکی از گزینه های مهم و جدی برای انتخابات مجلس پیش رو بوده و پشتوانه ی قابل توجهی از آرا را به خود اختصاص می دهد.
*سید عباس حسینی:فرماندار سابق گرگان و از اصلاح طلبان سنتی دارای رویکرد علمی و اجرایی،حسینی از اصلاح طلبان معتدل بوده که در معادلات انتخاباتی اصلاح طلبان نقش ویژه ای را ایفا می کند.نفوذ وی در شرق در حدی بوده که از او بعنوان محور اصلی تحرکات سیاسی شرق گرگان یاد می کنند و برخی مطلعین وی را گزینه ی اصلی شرق برای انتخابات پیش روی می دانند.
از او بعنوان یکی از گزینه های محتمل معاونت سیاسی-امنیتی و اقتصادی استانداری نیز یاد می کنند.
عباس حسینی استاد تمام دانشگاه بوده و از چهره های برجسته ی علمی بشمار می رود.
*محمد ولی علاالدینی:اصلاح طلبی که برخی منابع از وی بعنوان گزینه ای محتمل برای انتخابات پیش روی یاد می کنند.او دارای رابطه ای عمیق با جواد امام و همسرش(از چهره های فعال فتنه88)بوده و در سفر اخیر امام و لیلی سعادت از همراهان درجه یک آنها بوده است.
*نبی هزارجریبی:نماینده ی فعلی گرگان و آق قلا که به هر حال یکی از گزینه های قطعی برای انتخابات پیش روی بوده است.در حال حاضر بشدت از سوی طیف های مختلف سیاسی استان مورد نقد قرار می گیرد.در حال حاضر سیاسیون افراطی اصلاح طلب گرگانی تلاش می کنند تا اصطلاحا او را بزنند و در حوزه ی انتخابیه تضعیف نمایند.
*محمود ربیعی:معاون سابق اقتصادی استاندار و کاندیدای رد صلاحیت شده ی ادوار گذشته انتخابات،رئیس ستاد میرحسین موسوی(یکی از سران فتنه)در سال88،یک کارگزارانی افراطی که برخی معتقدند بدلیل رفتار اجرایی در قبال مردم استان و گرگان در زمان معاونت استانداری چنانچه تائید هم شود مورد اقبال مردم قرار نخواهد گرفت.محمود ربیعی و برادرش حسین در شورای شهر بدلیل آنچه در قبال حسین صادقلو(شهردار سابق دارای محبوبیت گرگان)مرتکب شدند به طور کم سابقه ای مورد انتقاد و هجمه ی مردم گرگان قرار گرفته اند و به قول برخی منابع مطلع دارای محبوبیت به سمت صفر در گرگان می باشند!
*نور محمد تربتی نژاد:نماینده ی فعلی گرگان و آق قلا که در حال حاضر شرایطی نامطلوب در اخذ تاییدیه از شورای نگهبان داشته،اقداماتی نظیر دیدار با سید محمد خاتمی(یکی از رئوس و آتش افروزان فتنه88)،تامین منافع فتنه گران گرگانی در ماجرای انتصاب صفوی بعنوان فرماندار گرگان،امضاء تذکر به رئیس جمهور با محتوای حمایت از سید محمد خاتمی و...از جمله مواردیست که رد صلاحیت وی را به مطالبه ی اصلی مردم ولایی از شورای نگهبان استان بدل کرده است.صرف نظر از تائید یا رد صلاحیت تربتی او وضعیت چندان مطلوبی از منظر مردم گرگان نداشته و انتقادات به عملکرد وی بیشتر از سوی خود اصلاح طلبان و حامیان سابقش طرح می گردد.
*حسین ربیعی:برادر محمود ربیعی و از جمله افرادی که در شورای شهر گرگان بعد از ورود به شورا در سایه ی حمایت از حسین صادقلو در برکناری این شهردار پرتلاش نقش ویژه و درجه یکی داشته است.برخی او را مجری سیاست های محمود در شورا دانسته و از وی بعنوان یک گزینه برای انتخابات پیش روی مجلس یاد می کنند.
*حسین صادقلو:شهردار سابق گرگان و از چهره های محبوب برای مردم گرگان،گزینه ای که او را نیز از زمره گزینه های محتمل انتخابات پیش روی می دانند.حسین صادقلو به شکلی غیر منتظره توسط حامیان خویش از شهرداری مرکز استان برکنار شد.از سید محمد مرتضوی و ناصر گرزین(دو عضو فعلی شورای گرگان) بعنوان دو یار وفادار صادقلو در شورای گرگان یاد می شود.گفته شده مرتضوی و گرزین از جمله حامیان صادقلو برای کاندیداتوری در انتخابات خواهند بود.
*عبدالرضا چراغعلی:کاندیدای رد صلاحیت شده ی دوره ی پیشین انتخابات و مدیرکل اجتماعی استانداری،از گرگانی های سرشناس که مواضع جنجالی نیز در عالم سیاست از خود نشان داده است.
*شیخ اسماعیل اسلامی:ملقب به شیخ اصلاحات گلستان،کاندیدای رد صلاحیت شده ی دور قبل انتخابات و از اعضای برجسته حزب مردم سالاری گلستان،بسیاری احتمال تائید صلاحیت اسلامی را بسیار ضعیف دانسته اگرچه اکثریت فعالان بر این باورند او رای چندانی نیز ندارد.
*عبدالله میراکبری:کاندیدای رد صلاحیت شده ی مجلس شورای اسلامی و از چهره های سرشناس سیاسی اصلاح طلب گرگان،رد صلاحیت میراکبری در دور قبل معادلات اصلاح طلبان استان را تغییر اساسی داد.
میراکبری سعی کرد بتواند بعد از رد صلاحیت و انزوایی کوتاه مدت به فضای سیاسی بازگردد و ظرف مدت کوتاهی در سازمان تامین اجتماعی کشور پست مهمی گرفت.برخی معتقند میراکبری در سازمان تامین اجتماعی خنثی عمل کرده و برای نزدیک ترین گرگانی ها به خود نیز کمترین مایه ای نگذاشته است و لذا بسیاری از همراهان سابق خویش را از دست داده است.
*ناصر گرزین:عضو فعلی شورای شهر گرگان و از یاران وفادار شهردار صاقلو،گزینه ای که برخی از منابع از احتمال کاندیداتوری وی برای انتخابات مجلس خبر می دهند.
برخی معتقند او گزینه ی مورد حمایت صادقلو برای انتخابات خواهد بود.
از ناصر گرزین و سید محمد مرتضوی به عنوان دو عضو وفادار به حسین صادقلو در شورای شهر گرگان یاد می شود.
*قدسیه آبشناس:کاندیدای رد صلاحیت شده ی انتخابات پیشین مجلس و منصوب ابوالقاسم صفوی در یکی از معاونت های فرمانداری گرگان...
برخی معتقدند: آبشناس جهت تامین منافع جریان اصلاح طلب گرگانی در انتخابات به سمت معاون فرمانداری گرگان تن داده است.او برخلاف آنچه سعی می کند جلوه دهد محبوبیت خود در بین سیستانی های گرگان را نیز از دست داده و شانس بالایی برای جلب نظر مردم را ندارد.
*شوذب میرآئیز:گزینه ای که احتمال حضورش در انتخابات بسیار ضعیف ارزیابی می شود.
برخی بر این باورند مطرح شدن نام شوذب برای انتخابات صرفا با انگیزه ی سهم خواهی وی صورت می گیرد.
میرآئیز در دوره ی اول ریاست جمهوری روحانی رئیس ستاد روحانی در گلستان بود و به مرور از معادلات سیاسی استان حذف گردید.و بیشتر از وی بعنوان فردی با انگیزه و اهداف اقتصادی صحبت می شود.
*احسان مکتبی:روزنامه نگار اصلاح طلب گرگانی و مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری،مکتبی در حال حاضر بعنوان گزینه ای پوششی از سوی اتحادیه بعنوان کاندیدای معاونت سیاسی مطرح شده است.
*سید هادی حسینی:رئیس سابق آموزش و پرورش شهرستان گرگان و کاندیدای سابق انتخابات مجلس شورای اسلامی،گزینه ای که برخلاف انتظارات به یکباره از صحنه ی رقابت به نفع اصلاح طلبان کناره گیری کرد!حسینی با وجود زمزمه هایی بر انتصاب وی در یک پست مهم در دولت اعتدال به پاس خدمت به اصلاح طلبان در انتخابات به جایی نرسید و کمتر از وی اخبار و فعالیتی مشاهده می گردد.
*امیر منصور خمری:امیر بازنشسته ارتش،فرمانده ی سابق لشکر30 و مشاور استانداری در پدافند غیرعامل،از خمری نیز بعنوان یک گزینه ی نزدیک به دولت اعتدال برای انتخابات پیش روی مجلس یاد می کنند.
برخی او را دارای پایگاه مناسبی بین سیستانی های گرگان دانسته و از او بعنوان یک مهره ی تاثیرگزار در بین سیستانی ها نام می برند.
بهمن طیبی:مدیرکل فعلی ورزش و جوانان استان گلستان و از افراد نزدیک به جریان دولت،برخی او را بعنوان یک گزینه با احتمال حضور اندک در انتخابات مجلس پیشرو نام می برند.
نصرالله کشیری:رئیس آموزش و پرورش شهرستان گرگان که برخی محلی های گرگانی از احتمال ضعیف کاندیداتوری وی در انتخابات اخباری را ارسال کرده اند.کشیری بعنوان گزینه ای اعتدالی و کم حاشیه شناخته می شود.
+++سایراخبار تکمیلی ومرتبط به مرور منتشر خواهد شد...