به گزارش پایگاه عدالت خواهان" سعدالله نصیری قیداری روز سه شنبه در آئین گشایش اتاق فکر تاب آوری شهرداری همدان تصریح کرد: بنا نیست قدرتهای جهانی قوانین بین المللی را بنویسند و ما آن را در مجلس تصویب کنیم.
وی تاکید کرد: کنوانسیون ها، بیانیه ها و توصیه نامه های زیادی در نهادهای بین المللی تصویب می شود که باید ایران در قانونگذاری جهانی نقش داشته باشد.
وی با بیان اینکه ایران باید در صحنه بین الملل حاضر باشد عنوان کرد که برخی کشورهایی ضعیف و کوچک هستند که ظهور و بروز زیادی در تدوین قوانین بین المللی دارند.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اظهار کرد: جای جای ایران زمین مملو از تمدن است اما به خوبی معرفی نشده است و نیاز به معرفی به جهان را دارد.
قیداری گفت: تدوین قوانین کنوانسیون جهانی ارزیابی مدارک آموزش عالی به ایران پیشنهاد شد و هم اینک ایران محور، نویسنده و تدوین کننده این کنوانسیون است.
وی افزود: معرفی همدان به نام مشاهیر کار بسیار خوب مسئولان این استان است که توصیه می شود فعالیت های صورت گرفته را در اختیار این کمیسیون قرار داده تا بتوان آن را به زبان لاتین بر روی سایت ملی یونسکو برای آشنایی جهان با مشاهیر همدان قرار داد.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اضافه کرد: تنها جایزه ای که ایران در یونسکو می دهد جایزه اخلاق و علم و فناوری به نام ابن سینا است.
قیداری افزود: این جایزه به نام ابوعلی سینا است که در همدان دفن شده ولی مغفول مانده و از این برند کم استفاده شده است.
وی تصریح کرد: دانش گردشگری ایران در سطح متناسب با ظرفیت های کشور نیست در حالیکه گردشگری فرهنگی بسیار مهم است.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران افزود: بسیاری از گردشگران دوست دارند با حضور در اقصی نقاط ایران به ویژه روستاها با آداب این کشور کهن آشنا شوند که باید برای این مقوله برنامه ریزی کرد.
قیداری افزود: یکی از بسترهای ایجاد صلح پایدار،گردشگری است و ایران با فرهنگ و تمدن توانست قوم مغول و هلاکو خان را و دیگر افراد ددمنش را رام کند.
وی تاکید کرد: باید به بحث گردشگری توجه شود البته توجهی که باید همراه با تخصص باشد.
وی یاداوری کرد: ایران سابقه 12 هزار سال تمدن دارد و استان همدان سابقه تاریخی و فرهنگی بالایی در کشور و جهان دارد که باید این موضوع توسط مسئولان در سطح بین الملل مطرح شود تا سهم همدان در تمدن جهان نمایان و معرفی شود.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران افزود: همدان می تواند در شبکه شهرهای خلاق یونسکو قرار بگیرد که تحقق این مطالبه همت شهرداری، مسئولان اجرایی و دانشگاه بوعلی را می طلبد.
قیداری افزود: ما مکلف هستیم در آموزش شهروندان، مردم و سیاستگذاران و تصمیم گیران کشور تلاش کنیم چون اگر جامعه سطح علمی و آگاهی بالا داشته باشد نمی توان هر تصمیمی گرفت و اجرایی کرد.
اتاق فکر تاب آوری و مدیریت بحران شهرداری همدان روز سه شنبه با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، رییس پژوهشکده سوانح طبیعی کشور، مدیرکل عمرانی سازمان شهرداری ها و شهردار همدان بهره برداری شد./ایرنا
انتهای پیام/