گفتگوی بی پرده عدالت خواهان گلستان با کمالی شهردار بندرگز بدین شرح میباشد:
عدالت خواهان: - لطفا از سابقه مدیریتی خودتان بگوید
شهردار : محسن دماوندی کمالی هستم.فعالیت کاری خود رابعدا از پایان دوران کارشناسی شروع کرده ام.
سال ۸۵فارغ التحصیل شده ام ودر سلل۸۶ به مدت یکسال بازرس اداره کا فرهنگ ارشاد اسلامی استان بودم.
وبعد از تاسیس داتشگاه پیام نور واحد بندرگز چون مدرک بنده مرتبط بود آقای فرماندار و امام جمعه وقت اصرار داشتند به عنوان مسول آموزش و پرورش در پیام نور به مدت یکسال به صورت قراردادی وارد شوم.وبعد از آن هم در آزمون استخدانی آموزش و پرورش شرکت کردم و بعد هم به صورت رسنی در سال۸۷وارد آموزش و پرورش شدم.مدت کوتاهی هم در مدارس بودم در مدارس به عنوان کارشناس فرهنگی مشغول شدم.وسپس بعد از مدتی تقریبا حدود سه سال به عنوان مسول ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات،مسول حقوقی گزینش آموزش و پرورش به مدت ۳سال.ویک سال و نیم هم معاون آموزش و پرورش بندرگز از سال ۹۲تا۹۳.
عدالت خواهان: چطور شد که مسولیت شهرداری را پذیرفتید؟
شهردار:عده ای از دوستان در مجموع شهر که شورا تغییر و تحول شده بود،انتخابات جدید شورا برگزار شد وپس از مستقر شدن به پیشنهاد یک نفر از اعضا شورا شهر تعدادی از افراد طرح هایشان را ارائه دادنند من هم یک سری دغدغه هایی داشتم در مورد یک سری مسائل به عنوان پیشنهاد من هم طرحم را ارائه دادم.
عدالت خواهان: طرحی که شما دادید در عملیاتی کردنش چقدر موفق بودید؟
شهردار:قطعا به عنوان کسی که از بیرون مجموعه شهر داری وارد شهر داری شدم خب یک بخشی از آن مواردی که در طرح بود قطعا با واقعیت داشته باشد نداشت. با فاصله یکساله بعداز آن قضیه وارد شدم. در طی ۶ماهی که جناب آقای درزی شهردار بودنند.فضای شهرداری آنچه که از دور به نظر میرسد یک مقدار متفاوت است.
مشکلات در امور داخلی وجود دارد شاید درست نباشد آدم همه مشکلات را گردن گذشتگان بیندازد ولی بعضی از مسائل دامنگیر ما شده.
مثلا قراردادهایی که در گذشته بسته شده که شایدنشود اسمش را تخلف گذاشت اما دقت کافی نشد.
شهرداری ها چون به لحاظ مالی مستقل هستند باید در آمد پایدار داشته باشند در دوره گذشته و شوراهای گذشته زحمت کشیدند و لطف کردند و منابعی برای در آمد پایدار اقدام کردنند که اتفاق بی افتد ولی متاسفانه شکل بستن قرار داد و شکل عملیات که انجام دادند به آن شکلی که باید و شاید به درستی انجام نگرفته. وهمه چهارچوب قانونی شاید به درستی رعیت نشده و نهایت امر تبعاتی برای ما دارد.
نمونه اش مثلا قرار داد بازارچه ساحلی که با مالک قرار داد مشارکت بسته شد که مالک در آن مکان مستقر باشد و بعد از ۵سال به شهرداری واگذار کند که این قرار داد ۲سال دیگر هم تمدید شد که نهایتا ۷سال شد. وبا توجه به اینکه مهلت ۷ساله قرار داد۳سال و خورده ای می گذرد ولی طرف مشارکت کننده حاضر به واگذاری نیست.
ویک سری مسائلی در این بین ،بین شهرداری و سازمان زمین و مسکن که وابسته به کل مسکن و شهر سازی است اتفاق و سازمان زمین شهری منجر به یک سری اختلافات بابت سند دریا که مالکیت دریا قبلا در استانداری در اختیار شهرداری قرار گرفته بود که بعدا مسکن طبق یک قانونی سند آنجا را گرفت.و حق و حقوق شهرداری در این میان نادیده گرفته شد.
چون این ملک در شهرداری مستقر شد و سند بعدا به مسکن و شهر سازی منتقل شد مشکلاتی را به وجود آورد که فرد حاظر نیست بازارچه را به شهرداری واگذار کند.اما قرارداد سی ان جی که به اندازه کافی چارچوب های بومی برای قرار داد که به نفع شهردای باشد در آن صورت نگرفته و باید دقت بیشتری می شد.
عدالت خواهان: آسیب قرارداد سی ان جی کجاست؟
شهردار:ببینید آورده شهرداری به عنوان قسمت تجهیزات در آن زمان حدود ۹۰۰میلیون آورده زمان برآورد قیمت داشت و آورده مشارکت کننده حول حوش۲۰۰تا۲۵۰میلیون زمین بود که آنجااحداث شد شما در نظر بگیرید که در این آورده به باید سهم شهرداری مشخص می شد در صورای که الان به صورت ۴۰_۶۰به نفع فرد مشارکت کننده است.
عدالت خواهان : کوتاهی از کجا بود؟
شهردار:شاید اسمش را کوتاهی نشود گذاشت ولی قرار بود تاسیسات و تجهیزات به صورت یارانه لی واگذار کردند یعنی حبه کردند چون فکر میکردند اقساطی هست قرار داد به این صورت بسته شد.
یعنی باید قسطش را پرداخت می کردند.در عین حال باید دقت بیشتری صورت می گرفت ولی در حال حاظر سهم شهر داری پرونده ای شد که در مراجع قضایی در حال بررسی است.
عدالت خواهان: نتیجه پرونده چه شد؟
شهردار: اعلام شکایت شده اولین جلسه اش برگذار شده و در مراحل رسیدگی است.
عدالت خواهان: در حال حاضر در آمد پایدار چه دارید؟
شهردار: ۲آیتم در آمد پایدار است.دوستانی که در گذشته سعی کردند دیگر نیستند مشکلاتی دارد.
غیر از آن بحث بازار هفتگی است که یک در آمد پایدار ما بازار هفتگی است.و مشارکت هایی که در بحث ساخت و ساز و شهر سازی انجام دادند یعنی مثلا انبوه سازانی که ساخت و ساز داشتند یک بهش از حقوق شهرداری را که به عنوان ملک شهرداری گرفت.
عدالت خواهان: چه تعداد است؟
شهردار:املاکی که داریم تقریبا ۸۵ تاست که البته قابل استفاده است.شامل واحد های مسکونی ،تجاری،مغازه و یک تعداد هم زمین خالی که محل تفکیک هاست که اجاره آن درآمد ما محسوب میشود.
عدالت خواهان :واجاره ۲هکتار زمین سواحل به به آقای ایرجی توسط شهرداری و فروختن آن توسط مسکن و شهر سازی به وی که توسط دادستان و مروتی پیگیری شد آیا این عمل انقلانی مسئولین به سرانجام رسید؟
شهردار: بله الحمد لله این اتفاق افتاده
عدالت خواهان: چرا استفعا دادید؟
شهردار : حقیقت مطلب به خاطر شرایط خودم،به صورت اخص مشکل مالی که وجود داشت به خاطر تحمل استرس و فشار زیاد دوچار عارضه قلبی شدم دوبار سکته خفیف داشتم یکبار قبل عید و یکبار هم بعد از عید.در حال حاظر هم بخاطر وضعیت سلامتی به توصیه پزشکان استعفا دادم.تا این لحظه که اعضای شورا هنوز استعفا را به صورت کامل قبول نکردند.
یک مسائله قانونی بوده که قرار بوده که قرار شده از دفتر شهری استعلام کنند که مشخص بشود به چه صورت باید عمل کنند.
عدالت خواهان: شورا چقدر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد؟
شهردار: من به این نتیجه رسیده ام که زمانی که قانون درست صورت نگیرد بیشترین آسیب ها را داشته بیشترین رانت صورت گرفته بیشترین سو استفاده صورت گرفته تا خدمت
عدالت خواهان " آیا از سوی شورا و یا افراد خاصی تحت فشار قرار گرفته اید؟
شهردار: تحت فشار که نه ،شورا ظرفیت خوبی می تواند داشته باشد به لحاظ اینکه برنامه ریزی فکری کمک حال شهرداری باشد از نظر پارلمان محلی بخواد اقدام وعمل کند براساس چهار چوب قانونی خودش،قطعا می تواند مثبت باشد.ولی خب فضا در شهرهای کوچک متفاوت است.به دلایل جنس آشنایی هایی که وجود دارد.
به قول معروف روابط در شهر های کوچکتر یک مقدار صمیمانه تر و نزدیک تر تعریف می شود.ممکن است روی این عملکرد تاثیر بگذارد
در شهرهای کوچکتر ولی در عین حال حقیقت امر را بگویم تعامل شخص خودم و مجموعه شورا و لطفی که مجموعه ابراز داشتند به نسبت جاهای دیگر که من می بینم اختلاف سلیقه و اختلاف نظر وجود دارد.و شاید در گیری هایی وجود دارد که به نسبت بسیار کمتر است شاید یک جورهایی قابل تقدیر باشد.اصلی ترین مشکل شهر داری ها نه بندرگز شهرداری های کوچک و بزرگ که در گیرش هستند اول شرایط مالی است بعد اینکه چهارچوب درست و مدونی در شهرداری ها وجود ندارد قانون شهر داری ها قانون قدیمی است و اصلاحیه هایی که خورده است نتوانسته پاسخگوی همه نیازهای یک شهر باشد ووضعیت استخدامی اشذمشخص نیست و دقیقا ما نمی توانیم در بعضی جاها مثلا وقتی بحث نظارت و بازرسی می شود می گویند شما زیر نظر استانداری هستید و وقتی بحث مسائل کمک های دولتی و حمایت های مالی و قضایی پیش می آید می گویند شما مردمی هستند.نهاد نیمه دولتی ،نیمه خصوصی هستید.
همه این تعارضها باعث می شود که تبعاتی در شهرداری در حوزه پرسنلی می بینید یعنی استخدامی که به شکلی در دوره های قبل وجود داشته در حال حاظر یک مقدار نظام مند شده یعنی از طریق دفتر شهری به شکل استخدام و آزمون استخدامی برگزار می شود ولی چون در دوره های قبل وجود نداشته این تخصص گری در شهرداری ها اتفاق نیفتاده.در بندرگز انباشت نیرو داریم چارت ما ۵۳نفر است ولی در حال حاظر ۱۴۳ نفر نیرو داریم.تقریبا ۸۰نیروی اضافه.
عدالت خواهان: نیروهای مازاد از چه طریقی آمدند چرا خارج از سیستم سازمانی جذب شدند؟
شهردار: ببینید در همه شهرداری ها ما نیروی اضافه داریم چون واقعا گرداندن شهر بندرگز با ۵۳نیرو مشکل است یعنی هود چارت هم مشکل داشته ولی همه شهرداری ها نیروی مازاد دارند ولی بندرگز با۵۳نیرو چرخیده نمی شود.ولی ۱۴۳نیرو هم برای شهرداری بندرگز واقعا زیاد است.تصویر کنید قایقی که ظرفیتش نشستن ۹نفر را داشته باشد اگر ۲۰نفر سوار شوند احتمال واژگونی دارد احتمال خطر وجود دارد ودنمی تواند به درستی از ظرفیت آن استفاده کرد.
عدالت خواهان: در حال حاضر۴ماهی هست که حقوقی و حتی عیدی هم دریافت نکردند درست است؟
شهردار: بله.عیدی هم نگرفتند.در شهرداری چیزی داریم به نام مساعده ما این را به عنوان رفع مشکلات افراد پوشش دهیم یعنی اگر می بینید که به حد انفجار نمی رسد علت اینکه در هر شرایط مشکلی دارند می آیند و متناسب با مشکلاتشان مبلغی را به عنوان مساعده می گیرند و امورات روز مره شان را حل میکنند.و ماهم دوست داریم که این مشکلات نباشد.
قطعا من هم جز همین جمع هستم.من از جای دیگری حقوق نمی گیرم.وجز کسانی هستم که ۴ماه است که حقوق نگرفته ام.
در خیلی جاها اینطور نیست اول حقوق رسمی ها را می دهند بعد پیمانی و سپس قرار دادی ها و آخر هم روز مزد ها.ما حقیقتا برعکس عمل می کنیم یعنی شهردار ذی حساب و معاونین آخرین نفری هستند که حقوق می گیرند.چون ما پول کافی نداریم حقوق کامل یک روز رو نمی تونم پرداخت کنیم.ما فاز بندی میکنیم از پایین شروع می کنیم به پرداخت کردن از قشر کارگر.از تک تک واحدها سوال کنید ولی من می دانم در شهرهای اطراف چنین چیزی را ندارند.
عدالت خواهان: وضعیت تاکسی در شهر به صورت است و در حال حاضر چند تاکسی دارید؟
شهردار: ما ۹۴ تاکسی شهری داریم .
عدالت خواهان: فکر نمی کنید بیش از ظرفیت باشد؟
شهردار: نه. سرانه ما ۱۲۰ تاکسی است.با توجه به جمعیت ۱۸هزار نفره شهر ما باید ۱۲۰تاکسی داشته باشیم.که تعداد موجود با توجه به شرایط در خیابانهای شهر پاسخگو در حال حاضر هستند.
هرچند باید یکسری مسیر های فرعی رابرای پوشش دادند باید برنامه برنامه ریزی کنیم ولی تقریبا در حد قابل قبول است.
عدالت خواهان: بهترین خاطرات شما در دوران خدمت در شهرداری چه بوده؟
شهردار: قبلش این بگم.چند روزی به زمان تودیع و معارفه کار داشت .من با همسرم اتمام حجت کردم که من وارد شهرداری بشم شرایط فرق میکنه.
شرایط مثل آموزش و پر ورش نیست.قطعا حوزه کاریش بیشرو گسترده تر است و احتمال اینکه من کمتر حضور داشته باشم زیاد است.وقت و بی وقت ممکنه که حوادثی به وجود بیایدکه من مجبور باشم در شرایط بحرانی منزل رو ترک بکنم.دقیقا روزی که من تودیع و معارفه شدم اولین روز کاری رو سپری کردم دقیقا ساعت ۴_۵بعد ظهر بود که با پرسنل صحبت داشتیم وبعد از آن رفتم منزل.
ساعت ۳صبح دیدم خطی که متعلق به شهرداری هست زنگ می زند.
گوشی رو برداشتم.
گفتندآقای کمالی شهردار.گفتم بله ،بفرماید.گفتند تبریک عرض میکنیم که شهردار شدید.ساعت۳نصف شب .
گفتند من مروتی هستم از ستاد بحران. زنگ میزنم گفتم در خدمتم.گفتندکه جزیره آشوراده آتش گرفته ما نیاز به لدر داریم اگر میشه هماهنگ کنید لدر بیاد طرف اسکله بندر ترکمن از اونجا اعزام بشه برای جزیره آشوراده برای مقابله که تقریبا اون روز یادم هست تا ساعت۶_۷صبح بیدار بودیم.درگیر پیدا و هماهنگی ارسال لدر پیدا کردن مسول موتوری و پیدا کردن راننده و باز کردن در واحد موتوری و پیدا کردن نگهبان و ..... که این اعزام صورت بگیرد.که تقریبا تا ۶_۷صبح طول کشید.
واولین روز جدید کاری که به صورت جدی با نهایت خستگی رفتم سرکار.
عدالت خواهان: و اما تلخ ترین خاطره شما؟
شهردار: شاید خیلی از زمانهایی که به من سخت می گذرد و خیلی اذیت می شوم زمانیست که کار گر شهر داری علی رقم اینکه حقوقشان عقب افتاد،ویا می افتد مجبور هستند کارهای خیلی سخت مثل لجن کشی جوبها و لایروبی کانالها رو انجام بدن.
در آن شرایط سخت وقتی کارگر ها رو می بینم به لحاظ روحی خیلی اذیت میشم و احساس شرمندگی میکنم.و تا چندین رپز نمی توانم بغضی از این صحنه ها رو از ذهنم بیرون کنم شاید خواب راحت نداشته باشم که بعضی از این صحنه هارو ببینم که کارگر در بد ترین شرایط مالی که شاید وجود داشته در عین حال با جدیت انجام وظیفه می دهد وکار سختی که هرکس قادر به انجامش نیست.
عدالت خواهان: در حال حاضرآخرین تصمیمات و نتیجه برای پرداخت حقوق کارگران چه شد؟
شهردار: ببینید نکته ای را بگم.شهرداری بندرگز در عین حال که شاید در حال حاضر شرایط خوب به لحاظ مالی نداشته باشد ولی شاید یکی از دارا و پول دار ترین شهرداری های استان گلستان باشد.به لحاظ اینکه ما خیلی مطالبات داریم.که بخشی از آن مردمی است.و اگر بخواهیم دنبال این مطالبات برویم مجبور میشویم به بخشی از اقشار ضعیف فشار بیاوریم.و ما سعی میکنیم تا جای ممکن با حداقل فشار نهایت تمکین البته درچهار چوب در مسائل قانونی با تقسیط و اینها بتوانیم رسیدگی کنیم.و بخشی از مطالبات ما مطالبات دولتی است. اصل مطالبات کمسیون صدور از مصالبات دولتی و عوارض ناشی از نوسازی چیزی حول و حوش ۹میلیارد تومان. از دستگاه دولتی واز دستگاه های مختلف.تلاش هم کردیم.
در آخرین مرحله پرونده ها را برای صدور اجرایی و بستن حسابها به اداره ثبت ارجاع داده ایم.که در حال طی کردن مراحل قانونی است.برای همه اداراتی که به شهرداری بندرگز بدهکار هستند این فرایند در حال اجراست و یک مقدار ممکن است زمان ببرد.اگر مطالبات شهرداری از این محل اتفاق بی افتد تقریبا بدون تاخیر چیزی معال در آمد دو سال شهر داری است.
عدالت خواهان:بیشترین طلب مربوط به کدام اداره است؟
شهردار: آموزش و پرپرش تقریبا نزدیک ۳میلیارد تومان و اداره ورزش و جوانان حدود ۲میلیارد تومان و ادارات دیگر کم و بیش هستند.بانکها،موسسات و دارات دولتی.
عدالت خواهان : نظر شما درمورد مطالبه گری چیست؟
شهردار: اگر به ۱۰_۱۵سال پیش برگردیم یک زمانی مرا در این شهر آدم مطالبه گر و عدالت خواهی می دانستند.وبلاگی داشتم به نام گرای نزدیک زمانی مطالب اقتصادی نوشته و برای بغضی از مطالب باز خواست شدم.و لین جاهای خاصی که شما رفتید من هم رفتم.در عین حال در هر شرایط و جایگاهی که هستم عدالت و گام برداشتن در مسیر عدالت هم وظیفه ماست و هم مطالبه گری وظیفه ماست.فرمایشات مقام معظم رهبری .
من بارها به شاهد مثال این قضیه را دیدم ونظر شخصی خودم من هم هست که هر جا که هستیم باید در مسیر عدالت گام برداریم باید عدالت را فریاد بزنیم تا ترویج بدهیم.تاجای ممکن که بتوانیم شرایط مطلوب و عادلانه ان شاالله در یک نظام اسلامی که می تواند الگوی مناسبی برای کشور های اسلامی ان شاالله پیاده کنیم.
عدالت خواهان :بزرگترین ضعف سایت پایگاه عدالت خواهان رو در چه می بینید؟
شهردار:سایت عدالت خواهان سایت خوبیست.اگر صفحه کامپیوتر مرا ببینید سایت عدالت خواهان جز مواردیست که من هرروز آک میکنم.سایت خوبیست عملکرد خیلی خوبی دارد ولی بیشتر از این گزارشات از غرب استان داشته باشید.گزارش مستقیم تهیه کنید که سایت عدالت خواهان میتواند سایت مرجعی قرار بگیرد.
عدالت خواهان: زمانی که سایت را فیلتر کردند فکردید بخاطری چی فیلترشد؟
کمالی: سایت عدالت خواهان یک مقدار صریح تر و واضح تر از خیلی از سایت های دیگر و بدون پرده صحبت میکند و این ویژگی به مزاج عده ای خوش نخواهد آمد.همیشه در همه دوره ها افرادی هستند که این شکل صحبت کردن و بیان صریح که با منافع آنها در تضاد است.و به هر حال طبیعی هم هست.که آنها بزای خفظ منافع خودشان اقداماتی انجام بدهند و در عین حال صراحت لحجه سایت عدالت خواهان را از خیلی قبل تر دوست داشتم.
عدالت خواهان: از زمان افتتاح پروژه میدان راه آهن مدت زمانی می گذرد این پروژه کوچک کی به سرانجام میرسد؟
شهردار: مشکل اصلی را عرض کنم خدمت شما حقیقتا وقتی که زمان بر خاک برداری به شبکه برق این میدان آسیب رساندیم .برای اینکه فرایند که میبیتید دوباره برقی را که سالها از مسیر جاده عبور میکرد مجبور نشویم کنده کاری کنیم زمانی را در این میان از دست داده ایم.تا دوباره بتوانیم کانال را از پایین پیدا و اتصال و تاسیساتش را انجام بدهیم که ن رو یک مقدار زمان بر شد.از فردا عملیات عمرانی شروع میشود.
عدالت خواهان: زمان اتمام پروژه ؟
شهردار فکر نمی کنم بیشتر از ۱۰روز فضا سازی کار ببرد جون همه امکانات و ملزومات لازماتش آماده است.یکی دیگر از میادینی که بازسازی داریم میدان امام علی ع است که المان آن نصب شده.
عدالت خواهان: شهرداری در بحث ترویج ایثار و شهادت چه قدم هایی برداشته؟
شهردار: حقیقت مطلب اگر بخواهم واقعه گرایانه عرض کنم اینکه با توجه به این که خودم وابسته به این جریان می بینم ولی یک مقدار احساس میکنم شاید در این زمینه به درستی کار نکرده ایم ولی خب تعامل سپاه پاسداران در آستانه یادواره شهدای شهرستان عکس تمام ۲۰۰شهید را در مسیر اصلی و هم در مسیر ورودی میدان تا پمپ بنزین در بالا نصب شده و نور پردازی را بشکل لاله انجام دادند که نیاز به یک سری بازسازی دارد.تمام تلاشمان را کردیم که در شهرمان اسم بعضی از خیابانها که قابلیت وجود داشت به اسم شهدای بزرگوار ،سردان شهید بندرگز نام گذاری بشود. شورا حمایت جدی و خوبی در این زمینه انجام داد و این اتفاق صورت گرفت و ان شاالله در جریان هم هست.
عدالت خواهان : آیا ساخت المان در راستای ایثار و شهادت در دستور کار دارید؟
شهردار: دقیقا طی هفته گذشته با روابط عمومی شهدای گمنام صحبتی داشتیم که قصد داریم یک خیابان کمربندی در ضلع شرقی برای شهر باز بشود که در مراحل پایانی است. یعنی فقط توافق با یک مالک مانده است.که توافق انجام بگیرد باز گشایی میشود ان شاالله.
اگر چه قبلا به اسم کمربندی جانبازان یا خیابان جانبازان نام گذاری شده.
صحبت شده که خیابان به نام سردار شهید عسگری نام گذاری شود در عین حال روابط عمومی شهدای گمنام کشپر هم متقبل شد که این تغییر صورت بگیرد.تندیس شهید عسگری را هم در ورودی این بزرگراه نصب کنیم.
عدالت خواهان : یک سوال خارج از حوزه شهرداری،نظر شما راجب خطبه های امام جمعه شهر حاج آقا محمدی ،چه نظری دارید؟
شهردار: حاج آقای محمدی حقیقتا جز شخصیت هایی است که من جدای از هیته کاری و فضای اداری به لحاظ شخصیتی دوستشان دارم.
خطبه های روشن گرانه و صریح ایشان را پیگیری می کنم و صراحت لهجه آقای محمدی را دوست دارم.
عدالت خواهان: وسوال آخر اینکه تا امروز کسی برای انجام کار غیرقانونی پیشنهاد خاصی داد؟
شهردار: به من مستقیما نه ولی به دوستان شهرداری پیشنهاد داده بودند ولی بلافاصه اولین نفری که در جریان گذاشتند من و حراست بودیم که جلواین کار گرفته شد.خود فرد آمد وگفت که چنین پیشنهادی به من بابت این پرونده شده.
عدالت خواهان: مبلغ چقدر بوده وپیشنهاد بابت چه پرونده ای بوده؟
شهردار: مبلغ را نمی دانم فقط پیشنهاد را می دانم.بابت ساختمانی بوده که تخلف ساختمانی بود که خیلی گسترده بود که عدد آن خیلی بالا می شد.ضریب بالایی بود.یکسری تخلفاتی که اینجا بوده که در حال حاضر دامنگیر ماهست پرونده هایی اینجاست که دنبال پایان کار هستند یا در خواست اضافه بنا را دارند که اصل پروانه یک مقدار زیر سوال است.سند آن زیر سوال است.یکی دو پرونده به صورت قضایی در حال پیگیری است.یعنی دوستانی که امضایشان جعل شده ما اقدام کردیم به شکل قانونی وقضایی .و به عنوام شخص حقیقی وارد بشوند و خود شهرداری هم وارد شد.
عدالت خواهان :وکلام آخر؟
شهردار: جا دارد از آقای مروتی بابت حمایت جدی و مجدانه ای که در پرونده واگذاری زمین نمودند تقدیر و تشکر و یژه داشته باشم.