به گزارش پایگاه عدالت خواهان"این روزها بدترین حرفی که من میشنوم، این است که زحماتش را ما کشیدیم، پست و مقامش به دیگران رسید. بزرگ و کوچک هم این حرف را میزنند. طرح این قبیل مطالب، در واقع ضایعکردن اجر کار عزیزان است. آیا حمایت از روحانی به امیدگرفتن پست و مقام بود؟ یا اینکه انتخاب ایشان برای اداره کشور بهتر از رقبا تلقی میشد؟ متأسفانه این روزها اعتراضات به آقای روحانی ریشه در سهمخواهیها دارد»
بهزاد نبوی در اینباره گفته است: "واقعیت این بود که بعد از عملیات کربلای ۵، فرماندهان به آقای هاشمی گفتند که دیگر در جبهه جنوب هیچ طرحی برای اجرا نداریم. اگر عملیاتی بخواهیم داشته باشیم، در جبهه شمال است. البته به نظر من در این مقطع، مرحوم هاشماین روزها بدترین حرفی که من میشنوم، این است که زحماتش را ما کشیدیم، پست و مقامش به دیگران رسید. بزرگ و کوچک هم این حرف را میزنند. طرح این قبیل مطالب، در واقع ضایعکردن اجر کار عزیزان است. آیا حمایت از روحانی به امیدگرفتن پست و مقام بود؟ یا اینکه انتخاب ایشان برای اداره کشور بهتر از رقبا تلقی میشد؟ متأسفانه این روزها اعتراضات به آقای روحانی ریشه در سهمخواهیها دارد»ی هم اشتباه کرد که با این پیشنهاد موافقت کرد و همه نیروها را به جبهه شمال منتقل کردند و جنوب را که استراتژیکترین نقطه کشور بود، رها کردند. کل حلبچه به اندازه یکصدم دزفول و اندیمشک ارزش استراتژیک نداشت. من در آن مقطع، چون در ستاد فرماندهی کل قوا صدایم شنیده نمیشد، برای امام نامه نوشتم و نقد خود را به انتقال نیروها به جبهه شمال به امام منتقل کردم. همین عقبنشینی باعث شد که عراقیها فاو را با کلی سروصدا تصرف کنند. بعد هم شلمچه و هور را گرفتند؛ البته آنها دیگر عاقلانه عمل میکردند و تا خط مرزی میآمدند. عراقیها جزیره فاو را هشتساعته گرفتند؛ ولی تا ۳۲ ساعت جرئت ورود به شهر را نداشتند؛ چراکه باور نمیکردند ما فاوی را که بهسختی به دست آورده بودیم، به این راحتی از دست بدهیم و فکر میکردند برایشان تله گذاشتهایم. در خط مقدم جبهه جنوب یک عده تفنگ به دست گذاشته بودیم که هیچ پشتیبانی نداشتند. "
*اعتراضها به آقای روحانی ریشه در سهمخواهیها دارد
در ادامه جلسه، درباره آینده جریان اصلاحات و نتیجه رویکرد اصلاحطلبان در چند انتخابات اخیر سؤال شد و نبوی پاسخ داد: «این روزها بدترین حرفی که من میشنوم، این است که زحماتش را ما کشیدیم، پست و مقامش به دیگران رسید. بزرگ و کوچک هم این حرف را میزنند. طرح این قبیل مطالب، در واقع ضایعکردن اجر کار عزیزان است. آیا حمایت از روحانی به امیدگرفتن پست و مقام بود؟ یا اینکه انتخاب ایشان برای اداره کشور بهتر از رقبا تلقی میشد؟ متأسفانه این روزها اعتراضات به آقای روحانی ریشه در سهمخواهیها دارد»
نبوی پرسید: «من در سال ۹۲ در زندان بودم؛ اما لازم است دوستان یک بار دیگر مرور کنند با چه منطقی در سال ۹۲ از آقای عارف که رابطه نزدیکتری با اصلاحطلبان داشت، خواستند به نفع آقای دکتر روحانی کنار برود؟» و ادامه داد: «علیالقاعده، شرایط موجود کشور این جمعبندی را به فعالان اصلاحطلب و بدنه حامی آنها دیکته کرد تا آقای عارف را که به اصلاحطلبان تعلق داشت، از نامزدی منصرف کنند و به یک روحانی عضو جامعه روحانیت مبارز رأی دهند. این تصمیم بر اساس مصلحتی بود که باید مبنای موضعگیری دوستان در انتخاباتهای بعدی باشد»
او تأکید کرد: اصلاحطلبان باید خود را از همین امروز برای انتخابات ۱۴۰۰ آماده و گزینههای مختلف را ارزیابی کنند. البته بدانند شانس تأیید گزینههای ایدهآل آنها بسیار ناچیز است و باید واقعگرا باشند. نبوی افزود: «در انتخابات ۹۲، من که از نامزدی احتمالی مرحوم هاشمی بیاطلاع بودم، از زندان به برخی دوستان توصیه کردم سراغ آقای ناطقنوری بروند. دوستان مخالفت کردند. پاسخ این بود که ایشان در بین اصلاحطلبان زمینه کافی ندارند. جالب است که شنیدم در انتخابات ۹۶ همان دوستان با آقای ناطقنوری دیدار داشتند تا با توجه به احتمال حضورنداشتن آقای روحانی، ایشان نامزد شوند که ایشان هم آمادگی پذیرش نداشت»اطلاع بودم، از زندان به برخی دوستان توصیه کردم سراغ آقای ناطقنوری بروند. دوستان مخالفت کردند