به گزارش پایگاه عدالت خواهان" احمد علی نژاد"از مطالبه گران پرتلاش غرب گلستان و دبیر جمعیت حامیان و یاوران ولایت نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
«کلّکم راعٍ و کُلّکم مسئولٌ عن رعیته»
سخنان حضرت آیة الله امام خامنه ای در دیدار با کابینه ی دولت آقای روحانی:
«مراقب باشید که برخی در صحنه ی سیاسی کشور با شعار اعتدال جریان های مومن را کنار نزنند... اعتدال همان اسلام است. یعنی مقابله شدید با کفار و مهربانی با یکدیگر یعنی امر به معروف و نهی از منکر، اعتدال به این معنا نیست که از کارهایی که جریان مومن احساس وظیفه می کند جلوگیری کنیم. (18/9/93)
اخیرا مطلع شدیم بر اساس اختیارات قانونی نماینده ی استانی مجلس شورای اسلامی، جناب آقای شمس الله شریعت نژاد، یکی از اعضای پنج نفره هیئت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در شهرستان عباس آباد، فردی معارض و کج اندیش به نام ( م – ی) را گزینش و با حکم استانی منصوب کردند.
فرد مذکور در فتنه ی 88 در این حوزه، نقشی فعال داشتند. از مبلّغان و فعالان ستاد باغی نظام میر حسین موسوی در غرب استان به شمار می رود.
سوابق او حاکی است که او مقلّد شیخ مطرود بزرگان جامعه مدرسین قم (یوسف صانعی ) است که همچنان در سفرهای زیارتی به قم به دست بوسی و دیدار این مرجع مخلوع نائل می گردد.
و همواره مبلغ مرجعیت این شخص منحرف از نظام و ولایت است.
در مقطعی هم از توزیع کنندگان و فروشندگان رساله ی احکام آقای صانعی بوده است.
در عرصه ی انتخابات 88، ایشان بارها در صحنه ی درگیری های آشوب طلبان در دفاع از خوارج زمان در تهران مشارکت داشته و کتک خورده و زخم خورده نیروهای امنیتی و مردمی انقلاب را نیز در کارنامه ی بی بصیرتی خود دارد.
در آن مقطع عکس میر حسین موسوی چون طوقی بر گردن او آویزان بود و در شهر و بازار با شال سبز راه می رفت و هم اکنون نیز برخی اوقات با شال سبز مشاهده می شود. رنگ سبز درب و دیوار منزل او نیز گواهی دیگر است.
نامبرده با عبایی بر دوش، بدون مجوز رسمی و تاییدیه روحانیت به شکل خودرو و بدون تحصیلات لازم و احراز صلاحیت بر منبر می رود. و به عنوان مداح نیز به کار گیری می شود.
و در منابر و مداحی ها، همچنان به عنوان فردی اصلاحاتی و مدافع فتنه گران ، نظام را متهم کرده و به بدگویی شهره است.
مادامی که امام جمعه ی انقلابی و اباالشهید حجة الاسلام نقیب پور در شهرستان سلمان شهر حضور داشتند به او اجازه نمی دادند بالای منبر رود و او را فاقد صلاحیت می دانست لیکن با رفتن او و حاکمیت دولت اصلاحاتی و اعتدالی فعلی جانی دوباره گرفت تا شیخ معارض و درس ناخوانده ی ما بر فراز منبر رود. و در سال گذشته نیز به حضور در جمع اصلاحات و گروه اندک تدبیر و امید شهر راه می یابد.
چند روز اخیردر سایه ی اعتدال و مدیریت اجرائی شهرستان و در پرتو حمایت اصلاحاتی ها ازطرف نماینده ی مجلس این حوزه به عنوان عضو شورای 5 نفره: ناظر بر انتخابات شورای شهر و روستا مفتخر می شود.
بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب: مسئله فتنه و فتنه گران از مسائل مهم و از خطوط قرمزنظام است که آقایان وزراء باید خط فاصل با آنان را رعایت کنند. (5/6/93).
آقای شریعت نژاد خود می دانید که این سخنان چند روز بعد از رای عدم اعتماد و عزل وزیر علوم آقای (فرجی دانا) در مجلس شورای اسلامی بوده است.
و یکی از دلایل عمده ی رای عدم اعتماد نمایندگان محترم مجلس به کارگیری فتنه گران در وزارت خانه و مراکز دانشگاهی و ... بوده است.
به کار گماردن برخی از هواداران و طرفداران فتنه و فتنه گران در مدیریت اجرایی آموزشی شهرها از جمله دو معاون زن در شهرستان تنکابن و عباس آباد، تعمّدا بی توجهی و بی اعتنایی به فرامین رهبری و دلسوزان نظام نیست؟!
لذا ما جمعیت حامیان و یاوران ولایت به نمایندگی از جوانان انقلابی و مدافعان نظام و ولایت این اعمال شما را که برازنده ی یک نماینده ی مردمی نیست محکوم می کنیم.
و عزل فرد مذکور در هیات نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در شهرستان عباس آباد را مطالبه می¬کنیم. و از مسئولین محترم شورای نگهبان در شهرستان و کشور، مدعی¬العموم (قوه قضاییه) و هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، تقاضا داریم بی¬تفاوت نباشند و در خصوص عملکرد ناصواب نمایندۀ این حوزه در این امر مهم ورود نمایند و احساس مسئولیت کنند. نقد عملکرد نماینده محترم را به فرصت دیگر می سپاریم لیکن به اختصار اشاراتی خواهیم داشت
جناب آقای شمس الله شریعت نژاد، در مصاحبه ای با هفته نامه شمال سبز مورخۀ 21/01/96 بیان داشتید: نفاق و دورویی در جامعه زیاد شده است و افراد بخاطر سمت و مقام به هر چیزی متوسل می¬شوند. از دستاورد برجام و خدمات دولت فعلی دفاع کردید و گفتید: تخریبها علیه دولت تدبیر و امید بسیار زیاد است. و قطعاً آقای دکتر روحانی در دوره آینده انتخابات رأی می¬آورد.
همچنین اشاره گردید: «پس از برخوردها در قضیه آقای کرباسچی شهردار وقت تهران، مسئولان ما از برخی نهادها وحشت دارند که این باعث شد جرأت تصمیمگیری بین مدیران ما کم شود.»!
آقای شریعت نژاد آیا این سخن شما در دفاع از دولت ضعیف و ناکارآمد فعلی و مدیران ناصالح و محکوم شده، جریانی و جانبدارانه علیه نظام قضایی و نهادهای امنیتی و حفاظتی نمی¬باشد؟!
جرأت کدام تصمیم¬گیری کارآمد معیشتی و اقتصادی در عرصه تولید و اشتغال و رفع بیکاری علی¬رغم نقدینگی 12 تریلیونی در جامعه، از مسئولین کشور سلب شده است؟
آیا منظور شما تصمیم¬گیری در انعقاد قراردادهای محرمانه با دشمنان نظام در پرتو پسابرجام است، یا اعطای حقوقهای نجومی به مدیران و مسئولان یا واردات بی¬رویه کالاهای مصرفی مشابه داخلی!
که به ورشکستگی و تعطیلی هزاران کارخانه و صنایع کوچک و مراکز تولیدی کشور انجامید!
یا سه برابر شدن هزینه¬های جاری دولت! و عدم حمایت از تحقق اقتصاد مقاومتی!
افزایش نارضایتی مردم از عملکرد دولت اعتدال و شخص رئیس جمهور که ناشی از فضای موجود و شرایط اسفبار اقتصاد کشور، نظیر، بیکاری (20-12 درصد جمعیت کشور)- رکود تاریخی- تعطیلی کارخانه¬ها، عدم اشتغال و فساد اداری ، نابرابری های اجتماعی و اقتصادی که در مقابل ، دولت تدبیرو امید به شغل شریف گفتاردرمانی و وعده و وعید دادن مشغول است. که تصمیم¬سازان و کارگروههای دولت در ایجاد معضلات موجود با سکوت و بی¬تفاوتی مجلس اختیار تام داشتند و مجلس محترم با وجود اختیارات قانونی و نظارتی، هماهنگی و هم فکری خوبی با دولت مردان داشته¬اند، پس آسیب¬ها کدامند؟
سهلترین پاسخ شما و دولتیان برای فرار از حقیقت و ناتوانی خود و سوء مدیریت در توجیه عدم کارکردی سیاه نمایی گذشته و تحریم دشمنان نهفته است . مردم دیگر فریب درروغ گویان دورو و بی¬تعهد را نمی-خورند.
آقای شریعت نژاد، اگر چه احتمالاً شما و عناصر پیرامونی بگویید، اولین بار است. که از شهرمان یک نیروی بومی و محلی از حوزه سه شهرستان غرب استان به مجلس راه یافته است به جای حمایت، شماتت می-کنند.
پاسخ ما چنین است:
اولین بار است که یک نماینده به خود اجازه می¬دهد بجای مصروف داشتن همت خویش در رفع معضلات و موانع توسعه شهری و پیشرفت آن، تمام¬قد از دولت ناکارآمد دفاع کند و از منتقدین انقلابی، سخت بر آشوبد. و در معرفی همه مسئولین شهری از استان یا مرکز دخالت کند تا مدیران یکسویه و از جریان اصلاحات و اعتدال باشند. نصب بنرهای متعدّد و تهوّع¬آور نمایش عملکرد شما از حبیب مردم از سوی عناصر اجرایی و منصوبین شما شاهد رشد فزاینده رذایل اخلاقی، چاپلوسی و تملق¬گویی مسئولین در این حوزه هستیم !
آیا در مقولۀ عزل و نصبهای مدیران اجرایی، جوانان انقلابی و گروهها و فعالان مذهبی و ائمه جمعه انقلابی، این حوزه مورد مشورت شما بوده¬اند؟
آیا از نصایح و انتقادات دلسوزان بهره¬ای بردهاید؟
آیا حداقل تعامل و همفکری و همگامی را با این عزیزان در عرصه¬های سیاسی و اجتماعی و گزینش مسئولین، مدیران اجرایی داشته¬اید؟ یا بالعکس؟ تحت القاء چاپلوسان و سالوس صفتان از ابتدا امر باب گفتگو و مودّت را بر روی انقلابیون ولایی و امام جمعه¬های بصیر و روشنفکر بسته¬اید. تعامل و هم فکری پیشکش شما. کسی توقع مخالفت و اصرار شما در عدم معرفی امام جمعه ولایی شهرستان را علی¬رغم حمایتهای گسترده مردمی و بسیجیان نداشتند.
چگونه است یاران و اطرافیان امام جمعه شهر را مسئله دار و منحرف و امام جمعه انقلابی را تند و افراطی می دانید و از روز نخست با آمدنشان ، ساز مخالف زدید ، آنچه در توان داشتید در عدم معرفی ایشان بکار گرفتید و به ایشان اقتدا نمی کنید ، در غیاب ایشان به بدگوئی ، سعایت مشغولید ، از طرفی انتظار دارید در تریبون نماز جمعه شهر سخن بگوئید.
بدیهی است که دست رد به سینه شما زنند و از حضور در این سنگر مقدس در شهر های انقلابی محروم شوید.
یک نیروی سالم و روحانی و به زعم شما بچّه محل را با وجود صدور حکمش برای تصدی نهادی چند ماه، معطّل کردید و از معرّفی او ممانعت می¬کردید! بعد میگویید: من در عزل و نصبهای مسئولین دخالت نمیکنم، فقط مشورت می¬دهم!
در مقابل آنهائیکه در ستاد انتخاباتی شما فعّال بودند یا در فرمانداریها، کسانی که همکاری خوبی با شما داشته¬اند، صرفنظر از احراز صلاحیت و شایستگی و تجربه، به مناصبی رسیدند: شهردار، بخشدار، فرماندار ویژه، معاون و ... عملکرد شما در تغییر مدیران اجرایی در تبعیت از مشیّ دولت¬مردان تغییر رؤسای دانشگاهها و مراکز علمی، آموزشی، عزل تمامی استانداران و معاونان و بیش از 95 درصد فرمانداران و بخشداران... مصداق عینی شعار سران کمونیسم در شوروی است: هر کس با ما نیست پس بر ماست. و هر کس بر ماست پس دشمن محسوب می شود و باید بر کنار و نابود شود.
واژگان صلاحیت ، شایستگی ، توانمندی ، تجربه ،در صحنه اجرایی کاربردی ندارد. اصل: جناح، جریان و وابستگی سیاسی افراد است . میزان درجه وابستگی و تعلق اشخاص به حاکمیت اجرائی رئیس جمهور و دولت است.
این فرآیند ، بسیار ناپسند و قبیح است . خلاف فرامین الهی و قرآنی است. روند فعلی با مبانی دینی و آموزه های دینی در تضاد است . این موضع و دیدگاه ما انقلابیون و یاران ولایت است ولو اینکه دولتی دیگر و به دلخواه ما باشد . اگر چنین کند دقیقا مورد انتقاد و اعتراض ما قرار خواهد گرفت . اصل باید شایسته سالاری باشد باید صفات و ویژه گی های (تدین، انقلابی، بصیرت ، شجاعت ، ولایت مداری ، مدبر بودن ) ملاک و معیار ارزشی در گزینش وزراء مدیران و مسئولین باشد. ما در مقابل جریان غرب گرا و اشرافیت کارگزاران خواهیم ایستاد .
"به فرمایش رهبر معظم انقلاب": بر خلاف ملت برخی دستان میخواهد همان جریان های محقر غرب زده بار دیگر امور کشور را به دست گیرند که باید در مقابل این حرکت ایستاد و این ایستادگی
کاملا صحیح و عقلانی است. تا زمانیکه این انتقاد و مطالبه گری و احساس تکلیف در میان شما باشد کشور نجات پیدا خواهد کرد. (2/5/93 در دیدار با دانشجویان کشور) هرگز از انتقاد و اعتراض نسبت به معارضان ، کجروان و کارگزاران ناشایست دو رو نمی هراسیم و این ایستادگی ا برخود فرض و تکلیف می دانیم .
حصار تنگ گروه گرایی شما در سنگرنمایندگی ، حتی برخی از یاران و همراهان پر تلاش شما که برای جلب آراء بیشتر و فریب مردم در آستانه انتخابات از طرف شما چند تن برنج میان روستائیان توزیع کرد به سبب رفتار نا صواب شما ،از شما فاصله گرفت و شمارا به مناظره دعوت کرد.
متاسفانه هم سوئی شما با جریان افراطی اصلاحات و دولت تدبیر و ناامید بر خلاف گفتمان انتخاباتی مبنی بر بومی سازی مسئولین شهر، حضور سه مدیر و مسئول بومی و محلی شهر خود را نیز به جرم اصلاحاتی نبودن و اصول گرابودن آنان در مسند امور ، تحمل نکردید و آنان را عزل کرید.
عزل فرماندار در سه ماهه باقیمانده عمر دولت در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چه پیامی دارد؟ چه توجیهی می تواند داشته باشد؟ اهداف چیست؟
استفاده گسترده دولتیان و مدیریت اجرایی کشور از فضای مجازی کشور ، از امکانات دولتی در تبلیغات زود هنگام و خلاف قانون در مرکزو شهرستان ها و استفاده از وکیل الدوله ها، از جمله نماینده این حوزه در جلسات خانگی و اتحادیه صنوف برای جلب آراء مردم در تداوم عملکرد این دولت خلاف قانون نیست ؟
وقتی نماینده ای بگوید من برای رسیدن به کرسی مجلس 17 سال تلاش کردم و 2-3 میلیارد تومان هزینه کردم تا نتیجه بگیرم و به مجلس روم . آیا چنین فردی برای خدمت به مجلس می رود؟ یا برای کسب قدرت ، ثروت، آیا سنگر مجلس برای او سنگر خدمت است یا تجارت و دکان کاسبی؟ آیا چنین فردی می تواند با انقلابیون و مدافعان ولایت وائمه جمعه انقلابی، تعامل و ارتباط سازنده بیابد؟
نماینده ای که با توسل به کانون قدرت و ثروت به مجلس راه یابد از پابرهنه ها و اقشار ضعیف جامعه از محرومان و گرسنگان و بیکاران جامعه دفاع خواهد کرد ؟برای توسعه و تعالی کشور نگاه او به درون کشور است یا به دست کدخدای جهان؟ به مردم و توان درون کشور اکتفا میکند یا به رفع تحریم و لبخند دشمنان . همین طیف نیستند که در توجیه تداوم حاکمیت نکبت بار دولت فعلی و فقدان کارکرد رضایت بخشی، پروژه (جنگ یا صلح ) مقاومت یا معیشت را مطرح می کنند. این بار مردم فهیم ما فریب این استراتژی مرعوب و وعده های دروغین 4 سال قبل را نخواهند خورد.
آقای شریعت نژاد، وحشت شما از رای منفی مردم به تداوم دولت ضعیف فعلی است که با تغییرات دولت مردان و مسئولان اجرائی کشورواستان نمی توانید در اموراجرایی به دلخواه خود دخالت کنید. فرامین مشورتی و جناحی و دخالتی شما در حفظ جریان حامی شما اجرائی نخواهد بود.
اگر اندکی اهل خرد و تدبیر و محاسبه بودید ، به جای متهم شدن به مدافع سینه چاک دولت بی تدبیر و حراف و دورو ، بی طرفی را پیشه می کردید که این اندیشه به عقلانیت و هویت ، گرایش کارگزارانی شما قرابت بیشتری می بخشید.
تغییر وضع موجود از مطالبات جدی مردم و انقلابیون و رهبری نظام است که قطعا بر خلاف تصور شما با رای مردم در بیست و نهم اردیبهشت ماه جاری رقم خواهد خورد .
دولتی انقلابی و حامی مردم و محرومان جامعه، با صداقت و عملگرا و پرهیز از گروه گرائی اشرافیت موجود در مدیریت کلان کشور با همت مردم و رهبری نظام به کوری چشم دشمنان و بر خلاف خواست انحصار طلبان و بدخواهان شکل خواهد گرفت و جانی تازه و امیدی دوباره بر کالبد مرده ساختار سیاسی و اجتماعی کشور در برابر جبهه زیاده خواهان جهانی و استکبار ، دمیده می شود.
اندکی صبر ، سحر نزدیک است. " انشاء الله"
شهرستان عباس آباد ( غرب مازندران)
دبیر جمعیت حامیان و یاوران ولایت (6/2/96)
احمد علی نژاد
-----------------
آیا وجدان شمس الله شریعت نژاد, نماینده غرب مازندران از خواب بیدار میشود؟!!
فتنه خط قرمز است
رهبر معظم انقلاب : یکی از مهم ترین درس ها و عبرت های فتنه، بی اعتمادی، مرزگذاری و استفاده نکردن از عناصری است که بی اعتمادی خود را ثابت کرده اند؛ «بعضی ها هستند که نشان دادند و ثابت کردند که عناصر نامطمئنّی اند... بی اعتمادی خودشان را برای نظام ثابت کردند، برای کشور ثابت کردند، برای جمهوری اسلامی ثابت کردند؛ هم برای اسلامیّتش، هم برای جمهوریّتش... همین هایی که سال ۸۸ آن بازی را راه انداختند، خب اینها با جمهوریّت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند، بدون هیچ منطقی، بدون هیچ حرف قابل قبول و پسندیده ی در مقابل آدم های باانصاف... از عناصری که نامطمئن بودنِ خودشان را اثبات کردند، مطلقاً استفاده نکنید.»
و بر اساس همین درس از فتنه ۸۸ است که تأکید می شود «مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است... باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.»