چاپ صفحه

کارآفرینی و تولید = نشاط و تعالی جامعه از دیدگاه ابوذر فردوسی، کارآفرین و تولید کننده نمونه کشوری

به گزارش پایگاه عدالت خواهان" ابوذر فردوسی، کارآفرین و تولید کننده نمونه کشوری : کارآفرینی درلغت یعنی متعهد شدن ولی در کلیت فرآیندی‌ست که تغییر و نو آوری را در سیستم اعمال می‌کند.
کارآفرینی ابتدا در نظریه های اقتصادی تبلور یافته و به عنوان یکی از عوامل اصلی تولید ثروت شناخته شده که بعد ها تولید علم و اشتغال نیز در ذیل تولید ثروت قرار گرفته است.

2 -  کارآفرینی نه تنها یک حوزه‌ی علمی نوخاسته، بلکه یک نوع راه و رسم زندگی پیشرفته‌ درجهان است.
توسعه‌ی فرهنگ کارآفرینی ضمن فراهم آوردن رشد اقتصادی، مشکلات جاری کشور از نا بسامانی های اجتماعی، فرهنگی، فقر و بیکاری انبوه جامعه به خصوص بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی را رفع می‌نماید.
کارآفرینی درمسیرکشف فرصت ها به منظور ارزش آفرینی در حوزه های اقتصادی، فرهنگی ،اجتماعی و محور توسعه‌ی همه جانبه جامعه می‌شود.

3-  شکوفایی نیز یکی از مهمترین انگیزه های کارآفرینان در محقق کردن چشم انداز آرمانی و ارزشی آنها می‌باشد و نتیجه این نیاز مهم این می‌باشد که در مسیر حرکت به سمت و سوی هدف مسائل حاشیه‌ای در اولویت پایین تری قرار میگیرد، پس علاقمندی “خارج” از این چشم انداز حرفه‌ای ،نظیر سردرگمی ها، نا امیدی، بی بند و باری های اجتماعی و غیره در الویت این افراد قرار ندارند و یا شاید فرصتی برای عواملی که ضعف اجتماعی محسوب می‌شود بوجود نیاید.

4-  در پایان کارآفرین یک گنجینه‌ی ملی است و باید از آن حفاظت شود و از طریق جامعه و مسئولین  تغذیه و تشویق شود، چراکه کارآفرینان مشاغل، ثروت، فرصت، شکوفایی و غیره را در کشور ایجاد می‌کنند و مهمترین عنصر در یک اقتصاد بازار محور و اجتماع هستند و تعدادشان هرچه بیشر باشند جامعه، جامعه‌ای قوی و متعالی تر می‌باشد