ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی بسیاری را داغدار کرد اما جریانی در این بین که از سوی شبکه های معاند بی بی سی و ایران اینترنشنال حمایت می شوند، سعی دارد با استفاده ابزاری از این موضوع به منافع و اهداف سیاسی خود دست یابد. در همین راستا بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی با هشتگ های مانند «کاسبان خون» و «لاشخورهای سیاسی» نیت شوم این افراد را در این حوزه افشا کرده اند.
جالب اینجاست که این افراد تا سه روز با بی اعتنایی از کنار حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی عبور کردند اما وقتی شنیدند این حادثه دلخراش به سبب یک خطای انسانی اتفاق افتاده است، به یکباره داغدار شده و به طور پروپاگانداگونه ای دست به کار اقدام علیه کشورمان شدند.
در این راستا اتفاق جالب توجهی که افتاد وقوع سیل در منطقه سیستان و برخی از شهرهای جنوبی کشورمان بود. اما جالب اینجاست که همان بی اعتنایی اولیه به سانحه هواپیمای اوکراینی برای ماجرای سیل سیستان توسط این افراد تکرار شد. به نظر می رسد که ماجرای سیل سیستان که بسیاری از هموطنان ایرانی را درگیر خود کرده است و آسیب جانی و مالی در بر داشته است، برای این افراد منفعت سیاسی ندارد که به آن بی اعتنایی می کند. اما در این میان چنان درباره موضوع سانحه هوایی سخن می گویند که گویی در کشور مشکلات دیگری وجود ندارد.
اتفاقات مشابه دیگری نیز در این راستا وجود دارد. پس از ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی این افراد با سکوت خبری از این حادثه تلخ که توسط تروریست های آمریکایی انجام شد، گذشتند اما بعد از ماجرای کشته شدن برخی از هموطنان در تشییع پیکر این شهید بزگوار در زادگاهش یعنی شهر کرمان این افراد به یکباره باز داغدار شدند. جالب اینجاست که همین افرادی که در حوزه ترور شهید سلیمانی سکوت کرده بودند حالا در ماجرای هواپیمای اوکراینی در شبکه های اجتماعی یقه می درند.
طیف این افراد از سلبریتی های وابسته به خارج گرفته تا ضدانقلابیون و اوباش گسترده است. شبکه های معاند نیز تمرکز خاصی بر روی التهاب آفرینی های این افراد در جامعه ایران دارند و درواقع این حادثه بهانه ای برای این التهاب آفرینی شده است. جالب اینجاست که حتی این موضوع برای حکومت های معاند مثل آمریکا و انگلیس آنقدر مهم بوده است که سفیر انگلیس خود به طور میدانی در این زمینه حضور یافته و با عکس و فیلم و لیدری این ماجرا سعی می کرد، به التهابات دامن بزند.
با این حال سیستان در این بازی های سیاسی ضدانقلاب مغفول مانده است. در کنار سیل در این استان سرما نیز زندگی در این اوضاع و احوال را سخت تر کرده است.
بعد بارش نزدیک به 200 میلیمتری در استان سیستان و بلوچستان،اجتماع تمساح های پوزه کوتاه ایرانی موسوم به گاندو؛ دستخوش سیل قرار گرفت و در سطح وسیعی پخش شدند. در چنین شرایطی مردم از یک سمت آواره ی سیل شدند و از سمت دیگر ترس حمله گاندو دارند.
گفته می شود که امدادرسانی برخی از مناطق کوهستانی و روستایی تنها با بالگرد امکان دارد و مردم این استان بسیار در مضیقه و تنگنا هستند. این درحالی است که در همین موارد هم جهادگران و بسیجیان در صف اول کمک رسانی به مردم مصیبت زده هستند. به هر جهت آنچه امروز از تحرکات سیاسی ضدانقلاب و برخی از گروه های خاص دیده می شود، چیزی جز دست و پا زدن برای بر هم زدن فضای وحدت جمعی که در کشور بوجود آمده نیست.