چاپ صفحه

10 نکته‌ی انتخاباتی برای جوانان انقلابی علاقه‌مند به حضور در نهضت ثبت نام انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

به گزارش پایگاه  عدالت خواهان ایران"انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با آغاز زمان ثبت نام کاندیداها از تاریخ یکشنبه 10 آذرماه 1398 وارد مرحله ی تازه ای می شود و نامزدهای حضور در خانه ی ملت تنها 6 روز (تا شنبه 16 آذر) فرصت دارند به همراه مدارک موردنیاز، به مراکز ثبت نام مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، با توجه به شرایط خاص کشور و نیز، فضای مساعدی که با همت امام خامنه ای برای حضور مسئولانه ی جوانان در گام دوم انقلاب برای آنها فراهم شده، و همچنین با اخباری که طی مدت اخیر از اقصی نقاط ایران اسلامی دریافت شده است، به نظر می رسد جوانان متخصص و دلسوز انقلابی، با همراهی توده های مختلف مردم و نخبگان، کمربندها را برای تغییر شرایط به نفع ملت محکم کرده اند و قرار است نهضت ثبت نام به راه بیفتد.

ضمن استقبال از این شرایط، ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد:

1. نهضت ثبت نام، فواید و معایبی دارد. اولین و مهمترین فایده ی آن، ایجاد شور انتخاباتی در نظام مردمسالاری دینی است و این پیام را مخابره می کند که صندوق های رای، همچنان می توانند امید مردم برای تغییر شرایط در چارچوب نظام به حساب آیند. اما یکی از آفات این نهضت، فرصت دادن به نفس خود و نیز اطرافیانی است که به سرعت فعال می شوند و نمی گذارند کاندیدا، در لحظه ی تصمیم نهایی، براساس فکر و خرد جمعی و تکلیف انقلابی عمل کند. از هم اکنون، خود و اطرافیانتان را نسبت به ادای تکلیف به هر شکلی، عادت دهید.

2. انتخابات، زمانی مناسب برای انتخاب افراد شایسته ای است که دارای اقبال مردمی هستند. بنابراین، چنانچه یک جوان انقلابی، در نهضت ثبت نام ورود کرد، اما به هر دلیلی، در ایام نزدیک به برگزاری انتخابات، به این باور رسید که فرد همسوی دیگری، دارای اقبال مردمی بیشتری است، درنگ نکند و تکلیف انقلابی اش را حمایت از فرد مذکور فرض نماید.

3. از لحظه ی ثبت نام و پیچیدن صدای آن در شهر، لابیگرها فعالیت خود را آغاز می کنند و مستقیم و غیرمستقیم، افراد را مورد آزمایش قرار می دهند. جوانان انقلابی به یاد داشته باشند که بسیاری از محافظه کاران اصولگرا و اصلاح طلب نمای امروزی، روزی داعیه ی انقلابیگری داشتند اما جیب باز آنها، همینک دهانشان را بسته است. جیب خود را از همین ابتدای راه، محکم ببندید.

4. لیست های انتخاباتی اگرچه چند سالی است اهمیت پیدا کرده اند، اما هرگز نمی توانند اصالت داشته باشند. بنابراین، سینه چاکی و لابیگری برای حضور در آنها، ابتدای بیراهه رفتن است. اگر لیستی براساس شایسته سالاری و ویژگی های انقلابی به نفع مردم تنظیم شد، حضور در آن حتما باعث افتخار است، اما اگر لیستی در شهری فاقد این خصوصیات بود، حتی اگر تابلوی پرطمطراقی هم داشته باشد، رقابت سالم با آن هیچ اشکالی نخواهد داشت.

5. مردم، تعیین کننده ی اصلی نتیجه ی انتخابات هستند؛ از هم اکنون به صورت واقعی به آنها نزدیک شوید؛ شنونده ی خوبی برای حرفهایشان باشید و برنامه های مبتکرانه ای برای خروج از شرایط فعلی طراحی کنید. جوان انقلابی باید به کشور اثبات کند که رهبر حل مساله است.

6. وحدت گفتمانی مهمترین موضوع در انتخابات پیش رو است. قطعا فضای انتخابات به دلیل ویژگی های خاص آن، صحنه ی تضارب آرا و بروز مباحث مختلف پیرامون مصادیق متعدد است. مراقبت شود اگر به هر دلیلی وحدت مصداقی امکانپذیر نبود، اما وحدت گفتمانی حفظ شود و از ایجاد شکاف و بروز اختلاف در بدنه ی جبهه ی انقلاب جدا خودداری شود.

7. مدل تبلیغات جوانان انقلابی طبیعتا باید متفاوت از سرمایه داران و کاندیداهای همسو با آنان باشد. آنان اهل ریخت و پاش هستند و جوان انقلابی اهل تعامل با بدنه ی مردم. باید فاصله گرفتن جامعه از مسرفان تبلیغاتی به عنوان یک شاخص در انتخاب گزینه ی اصلح مورد توجه و تبلیغ قرار گیرد. استفاده ی بهینه از فضای مجازی، حضور چهره به چهره با مردم و جوانان، استفاده از ظرفیت مساجد و برگزاری نشست های کم خرج اما مبتکرانه می تواند ضمن پیشبرد پویش تبلیغ، "نه" بزرگ به اسراف تبلیغاتی لحاظ شود.

8. شفافیت، ویژگی جوانان انقلابی و مطالبه ی حداکثری مردم است. از همین امروز نسبت به موضوعات مورد بحث در جامعه، موضع شفاف اتخاذ کنید و خود را به صورت واقعی در اتاقی شیشه ای به رویت مردم برسانید. بگذارید مردم باور کنند که شما از جنس آنهایید و آمده اید مشکلی از مشکلات کشور را حل کنید.

9. فریب تقسیم بندی های در اتاق های دربسته را نخورید؛ گول این حرف را نخورید که جامعه به 3 قسمت اصولگرا و اصلاح طلب و خاکستری تبدیل شده است. اکثریت مردم طرفدار فردی هستند که نشان دهد حرفشان را می فهمند و اثبات کند می خواهد مشکلشان را حل کند. پس مراقب باشید از هم اکنون وارد دسته بندی های دروغین سیاسی نشوید و بدانید که حضور واقعی از جنس مردم، اقبال حداکثری آنان را با هر نوع سلیقه ای به همراه خواهد داشت. پس، فقط و فقط خود را خادم مردم بدانید و نه وامدار احزاب و دسته جات کاسب سیاسی.

10. جوان انقلابی، علاوه بر استفاده از ابزار روز، از ویژگی منحصربه فرد دیگری نیز برخوردار است: توکل و توسل. این 2 وجه تمایز خود را هرگز و در هیچ مرحله ای از یاد نبرید و سعی کنید اولا خود، ثانیا اطرافیانتان را اهل توکل و توسل بار آورید که اگر اینچنین شود، هر اتفاق انتخاباتی برایتان حکم "احدی الحسنین" را خواهد داشت.