به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" هاشم یکه زارع در دوران مدیر عاملی خود در سایپا دیزل زمانی که سایپا دیزل با شرکت خوشنام ولوو همکاری تنگاتنگی داشت با وارد کردن میدل باس از نوع «یوتانگ» و کامیون «دانگ فنگ» اولین فرد وارد کننده خودرو چینی در ایران نام گرفت. همزمان در شرکت ایران خودرو دیزل نیز شیخانی با وارد کردن ۵۰۰۰ کشنده «هوو» سنگ بنای نابودی و ورشکستگی ایران خودرو دیزل را بنا نهاد که بدليل عدم كاركرد مناسب سيستم ترمز تصادفات مرگباری رادرکشور موجب شده است که فعلا از بیان جزییات صرف نظر میکنیم.
-------------------------
بیشتر بخوانید
در شرکت دولتی آسکوتک ( بزرگترین شرکت بازرگانی ایران در خارج ) چه می گذرد؟+اسناد
- سو مدیریت يا سو نیت؟ / در كميسيون صنايع چه مي گذرد؟+سند
- متهم اصلی پرونده فساد در شرکت آسکوتک بزرگترین شرکت های بازرگانی ایران از کشور خارج شد!
- جناب آقای رئیس جمهور! چرا به داد وضع آشفته صنعت و بازرگانی کشور نمی رسید؟!
- رفت و آمد های مشکوک انتخاباتی از اروپا به ایران/بیم ورود پول های کثیف به انتخابات مجلس 98 (تامین مخارج انتخابات مجلس از دولت!)
--------------------
بعد از انتصاب یکه زارع به مدیر عاملی ایران خودرو دیزل وی به جای قطع کردن واردات این خودروهای بی کیفیت با ایجاد تغییرات جزیی اینبار با نام «فراز» اقدام به واردات این خودروها کرد تا نام خود را به عنوان سر سخترین مدیر عامل مخالف ساخت داخل در صنعت خودروی کشور ثبت کند. جای این سوال باقی است که با توجه به وقوع فاجعه «هوو» در کشور و وجود ایرادهای فنی بسیار زیاد از جمله نداشتن «اسپید لیمیت» و ضعف شدید در سیستم ترمز این کشنده چطور و با چه هدفی مجددا واردات این خودروها انجام شده است؟
بعد از برجام به دلیل گشایش های سیاسی و اقتصادی علی رغم اینکه شرکت ایران خودرو امکان کار با شرکتهای فولکس واگن و فیات را داشت با شرکت پژو که همواره محصولات قدیمی و زیانده خود را به ایران می داده، قرارداد همکاری می بندد.
یکه زارع برای تثبیت جایگاه خود از پشتوانه بخشهای مختلفی از مجلس برخوردار بود. به عنوان مثال در دوران مدیریت خود آقای ولی ملکی نماینده مشکین شهر را به عنوان هیئت مدیره ایران خودرودیزل پیشنهاد کرده و با وی همکار میشود! و فصل جدیدی از روابط آنها آغاز میشود که نتیجه آن کم عمق شدن قطعات ساخت داخل و در ادامه ایجاد مشکلاتی مانند «گروه عظام» که عملا وارد کننده بزرگ قطعات یدکی چینی تحت عنوان ساخت داخل بوده است را در پی داشته است. حال سوال اینست که چرا شرکت بنز که سالهای سال با ایران خودرو دیزل در همکاری و فعالیت بود، جای خود را به محصولات بی کیفیت «هوو» که در بین خودرو سازان چینی در رده آخر می باشد و حتی کارشناسان شرکت ایران خودرو اذعان دارند که اگر قرار باشد که بین چینی ها شرکتی انتخاب شود، کشنده «هوو» که متعلق به شرکت «سینو تراک» است قطعا جزء آخرین گزینه ها می باشد. یکه زارع با حمایت ولی ملکی نماینده مشکین شهر با وارد کردن پنج هزار دستگاه از این کشنده ها «بحران هوو» را در ایران ایجاد کرده که نهایتا منجر به تصادفات مرگباری شده و خانواده های بسیاری را داغدار کرده است.
به گفته پلیس راهنمایی و رانندگی این کشنده ها فقط در سال ۱۳۹۰ عامل بیش از ۱۰ درصد تصادفهای منجر به مرگ در ایران بوده اند و بیش از ۴۰۰ نفر به علت این تصادفها جان خود را از دست داده اند.
ولی ملکی با لابي رضا رحماني در مدت حضورش در صنعت خودرو ارتباط گسترده ای با بخش های مختلف شرکتهای خودرو سازی ایجاد کرده است. بخشی از آن مربوط به لابی های سنگین ملکی برای تاسیس کارخانه «کامیون سازی مشگین شهر» در روستای ارباب کندی در مشگین شهر می باشد که این طرح عملا توجیه اقتصادی ندارد. حال جای این پرسش باقیست: هم اکنون که شرکت های بزرگ خصوصی و دولتی امکان تولید محصول ندارند، چگونه با چنین شرایطی اقدام به تاسیس چنین کارخانه ای آنهم بدون طرح توجیهی و توجیه اقتصادی شده است؟ درصورتی که این امر واقعیت دارد آیا با منافع شرکتهای دولتی ایران خودرو دیزل و سایپا دیزل منافات ندارد؟ اگر هم که واقعیت ندارد، پس مانورهای انتخاباتی و ادعاهای ایجاد شغل برای بیش از پنج هزار نفر در شرکت کامیون سازی مشکین شهر به چه معناست؟ و یا این سوال که اساسا تولید خودروی سنگین در کشور نیازمند افتتاح کارخانه جدید است؟
ولی ملکی در دوران حضورش در ایران خودرودیزل و شرکت های تابعه شمار زیادی از آشنایان و بستگان نزدیک خودرا درشرکتهای تابعه منصوب کرده است. ازجمله دو فرزند خود را بصورت مامور از ایران خودرو در مجلس مشغول کرده است، در حالیکه تمام حقوق و مزایای خود را از شرکتهای تابعه ایران خودرو دریافت میکنند.
صرف نظر از هجوم بستگان نزدیک آقای ملکی به ایران خودرو و شرکت های تابعه، ملکی در اقدامی عجیب و با لابی های متعدد با مدیر عامل جدید ایران خودرو پای آقای داوود آهنگر سریزدی را یک بار دیگر به ایران خودرو بازمیکند!
داستان جالب سریزدی در این مقال نمی گنجد و نیاز به موشکافی جداگانه ای دارد که بزودی پایگاه عدالت خواهان ایران پشت پرده آن را افشا خواهد کرد.
جناب آقای رحمانی،
براستی این حاتم بخشی ها در صنعت خودرو برای یک نماینده مجلس جای تعجب ندارد؟ آیا نماینده های دیگر مجلس نیز از این امکانات برخوردارند؟ که اگر جواب مثبت است بدا
به حال نهادهای نظارتی!!!
طنز ماجرا اینجاست که آقای ولی ملکی در بخش زنده برنامه رادیویی بعد از بازداشت یکه زارع متذکر میشود که به یکه زارع در خصوص اقداماتش تذکر داده بود!
بد نیست بدانید که آقای ملکی در تمام دوران حضور در مجلس با این همه مشغله (بخوانید مفسده) در صنعت خودرو مفتخر به اخذ درجه دکتری نیز گشته است. پاسخ این پرسش که از کدام دانشگاه و با چه اعتبار علمی؟! در این مقال نمی گنجد!
حال سوال اصلی این است که عضویت و حضور ولی ملکی در کمیته «تحقیق و تفحص از ناکارآمدی خودروسازان» آنهم در کنار محمد عزیزی دیگر نماینده متهم به اخلال در بازار خودرو، جز بی توجهی و حتی دهن کجی به افکار عمومی چیز دیگری میتواند باشد!
یگانه دری مدیریت پایگاه پایگاه عدالت خواهان ایران
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
21 3 4 5 6 7 8 9 10