پایگاه عدالت خواهان ایران" مثلث شومی در فضای مجازی در حال شکل گرفتن است و طبق معمول مسئولان امر بیاطلاع در خواب شیرین «همهچیز آرومِ من چقدر خوشبختم» فرورفتهاند. سه ضلع ایده پردازان تبلیغی، ستارههای بیخرد و شخصیتهای منحرف سیاسی اجتماعی این مثلث شوم را تشکیل میدهند. مثلثی که اضلاع آن روزبهروز قویتر میشود و برخورد با آن روزبهروز سختتر و پرهزینهتر.
به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" ، داخل این مثلث یک جریان با نام هشتگ مدیا (#مدیا) در حال رشد است و همه اضلاع در تلاش برای محافظ از این غده سرطانی هستند. غدهای که بعد از جراحی دملهای سرطانی مانند وَس (ستاره مربعها و تبلیغات پیامکی که جیب مشترکان تلفن همراه را در خفا و علناً میزد) و روحالله زم و آمدنیوزش، این بار در بستر اینستاگرام سر برآورده و رشد میکند. شاید فکر کنید قصد شلوغ کردن ماجرا را داریم، نه. توصیه میکنیم ابتدا گزارش قبلی در این زمینه را با عنوان «تیغزنی میلیونی سلبریتیها با عنوان کذایی مسئول امنیت صفحه» مطالعه کنید تا بیشتر در جریان موضوع قرار بگیرید.
مراسم قرعهکشی دور اول این کمپین دو شب پیش برگزار شد. در دور اول کمپین #مدیا شخصیتهای معلومالحالی قرار بود دنبال شوند. از رقاصههای اینستاگرام تا افرادی که جز ترویج ابتذال و شوخیهای جنسی راهی دیگر برای عرضه خود و جذب مخاطب طی نکردند. در دور دوم این کمپین که دیروز شروعشده است، افراد مشکلدار دیگری دیده میشوند.
عروس لاکچری آقای سفیر را به یاد دارید که مدتی پیش جنجالهای رسانهای پیرامونش شکل گرفت. کسی که در ظاهر کاملاً حجاب را رعایت میکرد، اما جشن عروسی او شبیه به جشن عروسی شاهزادگان در فیلمهای هالیوودی بود. دوربین مخفیهای خشن، وحشتناک و مبتذلی که اکثراً داخل خودرو به حریم خصوصی مسافران تجاوز میکرد، چطور؟
شخصیتهایی که در لیست فالو شوندگان قرارگرفتهاند، اکثر در راستای مورد هجوم قرار دادن ارزشهای ایرانی اسلامی و ترویج زندگی سکولار غربی، فعالیت اینستاگرامی میکنند. سوای اینکه چه پول هنگفتی به جیب آقایان فرهی و امیر تشکر میرود، قدرت تأثیرگذاری این شخصیتهای نامتعارف بر روی جامعه نوجوان و جوان، ناهنجاریهای غیرقابلبازگشت و معضلات امنیتی – اجتماعی که در آینده رخ خواهد داد، اهمیت موضوع را صدچندان میکند.
شاید بگویید سایت تابناک از این جریان حمایت کرده و گزارشی سراسر مثبت برای آنها منتشر کرده است. شاید بگویید بازیگران و مجریان تلویزیون هم از هشتگ مدیا بهشدت حمایت میکنند. اول اینکه سایت تابناک و هر رسانه رسمی دیگری به هر دلیلی مالی و غیرمالی از این جریان شاید حمایت کند؛ اما در گزارش آنها تنها به مسئله صداقت در قرعهکشی و واقعی بودن جوایز اشارهشده است که درباره آن باید کمی تأمل کرد.
اولاً گردانندگان این کمپین هزینه هنگفتی از دور اول به جیب زده و باوجود در نظر گرفتن 300 میلیون تومان جایزه، بیش از یک میلیارد تومان سود کردهاند. دوماً برنامهریزی آنها برای برگزاری چندین و چندباره این کمپین و سوءاستفاده بیشتر از کاربران است. قرار نیست از همان دور اول درباره جوایز بدقولی صورت بگیرد. سوماً بحث مالی این جریان در اولویتهای پایینتری نسبت به بحرانهای اجتماعی و امنیتی که در حال رخ دادن است، قرار میگیرد.
درباره اینکه بازیگران سینما و تلویزیون و همچنین مجریان صداوسیما هم از این کمپین حمایت کردهاند، باید گفت که آنها خود در این ماجرا ذینفع هستند. اگر به لیست فالو شوندگان نگاهی بیندازید متوجه این موضوع میشود. محمدرضا احمدی، بهنام تشکر، نیوشا ضیغمی، شقایق فراهانی، نسرین مقانلو و ... در این لیست هستند و قرار است دهها هزار نفر به تعداد دنبال کنندگان آنها هم اضافه شود.
«سامرست موام» ضربالمثلی دارد که میگوید: «یکچیز احمقانه، احمقانه است حتی اگر پنجاه میلیون نفر هم از آن بگویند.» پس حضور اینهمه سلبریتی دارای رسانه دلیلی بر درست بودن کمپین هشتگ مدیا نیست. مطمئن باشید این افراد هم برای رضای خدا و برنده شدن میلیونها تومان توسط شما، این کمپین را راه نیانداختهاند.
مسئولان محترم و پلیس تلاشگر امنیت تهران بزرگ، بهتر است به عمق فاجعهای که در حال رخ دادن است، توجه کنند. هشتگ مدیا همان راه آمدنیوز را میرود و امیر تشکر جا پای روحالله زم میگذارد. چرا؟
شاهد جولان دادن مسابقات شبه لاتاری در این کمپین نیستید؟ مشاهده نمیکنید این افراد معلومالحالی که در این کمپین حضور پیدا میکنند، قرار است توسط دهها هزار کاربر دنبال شوند؟ بیحجابی و ترویج بیقیدی، بیغیرتی، بیدینی و بیاخلاقی را در اکثر این صفحات ملاحظه نمیکنید؟ برخی از این افراد حتی مخل امنیت جامعه هستند و با راهاندازی پویش #رأی_بی_رأی دموکراسی را هم به سخره گرفتهاند؛ این افراد را در رصد اطلاعاتی خود نظاره نمیکنید؟
دستگاههای نظارتی برای مجوز دادن به یک رسانه ماهها وقت تلف میکنند، آنهم رسانهای که هنوز متولد نشده و برای دیده شدن باید سالها کار خبری و رسانهای انجام دهد. حالا چطور نسبت به این رسانههای خطرناک که هر بار صد هزار دنبال کننده به آنها اضافه خواهد شد، نظارتی صورت نمیگیرد؟
نباید این تحرکات را نادیده گرفت و در حد تحرکی کوچک در فضای مجازی دانست؛ بلکه با توجه به چندوجهی بودن آن، نیروهای تخصصی پلیس امنیت باید به موضوع ورود کنند. اینگونه تحرکات که چهبسا، پیادهنظام فرهنگی دشمن نیز باشند، باید بهدقت واکاوی شوند.
قرار باشد هرماه 99 شخصیت معاند فرهنگ ایرانی-اسلامی و مخل امنیت جامعه، به کاربران اجتماعی معرفی شوند که بحرانی بدتر از آمدنیوز و اتفاقات دیماه 96، رقم خواهد خورد.
مرحله اول این حرکت که به پایان رسید و هیچ برخوردی صورت نگرفت. مرحله دوم هم در کمال وقاحت آغازشده است. ناجا، پلیس امنیت تهران بزرگ و دستگاههای نظارتی دیگر نباید خانوادهای ایرانی، پدر و مادرهای نگران و امت حزبالله را بیشتر از این منتظر بگذارند.