به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" حواشی و خسارات های مدیریت شیلات گلستان به منابع آبزی پروری مسئله ایست که از بدو مدیریت سید جواد قدس علوی مدیرکل شیلات استان گلستان به صدر اخبار رسانه ها و محافل سیاسی و اجتماعی بدل گشته است.
خساراتی که در سایه ی غفلت دستگاه های نظارتی دولتی روزبه روز ابعادی پیچیده تر به خود می بیند و انتقادات بیشتری را منجر می گردد.
پس از تلفات 500 ماهی مولد خاویاری در مرکز شهید مرجانی در زمان مدیریت حسن میقانی رئیس ناموفق و برکنار شده ی آن مرکز و مسئول حراست فعلی شیلات استان گلستان اینبار اسناد و منابع خبری از خسارت و تخلفی دیگر در زمان این مهره ی نزدیک به جواد قدس علوی خبر می دهد.
سرنوشت مبهم و تاثر برانگیز600 قطعه ماهی خاویاری بیش از پیش از خسارات گسترده به گونه های ارزشمند خاویاری و حیف و میل این گونه های نادر پرده بر می دارد و مدیریت ناکارآمد و حاشیه ساز شیلات را مجددا به دید اذهان عمومی می رساند و این چرایی را در افکار عمومی ایجاد می کند که چرا با وجود چنین حواشی گسترده و خسارات گسترده ای به بیت المال همچنان راه برای خسارات هرچه بیشتر به منابع آبزی پروری هموار مانده است؟
اما جهت افشای این خسارت بزرگ و میلیاردی به بیت المال توجه به تفاهم نامه ی شماره ی4579 مورخ 4/5/1394 فی مابین اداره کل شیلات گلستان و تحقیقات شیلات در زمان تصدی حسن میقانی رئیس وقت مرکز و رئیس فعلی حراست شیلات گلستان جالب توجه است.همچنین توجه به مفاد صورتجلسه ی شماره ی443 مورخ7/5/1394نیز می تواند ابعاد این خسارت را روشن تر کند.
این صورتجلسه که به امضاء نورالله حسام مسئول وقت حراست و مشاور بازنشسته ی جواد قدس علوی و همینطور حسن میقانی رئیس برکنارشده ی وقت آن مرکز رسیده بود به وضوح دلالت بر این دارد که می بایست ماهیان خاویاری که جهت اهداف تحقیقاتی به تحقیقات داده شده بود به مرکز بازگردند و یا معادل ارزش ریالی آن در صورت تلفات پرداخت شوند.
این موضوع اما حالا که خبری از600 ماهی خاویاری در مرکز مرجانی نیست می تواند جای این سوال را ایجاد کند که آیا ارزش واقعی و میلیاردی ماهیان مذکور به خزانه ی دولت و بیت المال واریز شده است؟!و اینکه دقیقا چه بلایی بر سر600 گونه ی نادر ماهیان خاویاری آمده است!؟این ماهیان تلف شده و یا به شکلی طمع ورزانه در قالب چنین قراردادهایی به طور آزاد در بازار فروخته شده و در جیب برخی افراد خاص رفته است؟!سوال دیگر اینکه آیا شیلات در رابطه با بازگشت این سرمایه ی هنگفت به بیت المال اقدام حقوقی لازم را انجام داده است و یا اینکه بی تفاوت و در سکوت خبری از کنار این فاجعه عبور نموده است؟!چه کسی قرار است دقیقا در قبال این خسارات متعدد به منابع آبزیان و اقتصاد استان پاسخگوی مردم و بیت المال باشد؟!
در پایان این خبر پیرو مطالبات قبلی این پایگاه خبری در قبال تلفات گونه های ارزشمند آبزیان در استان انتظار می رود دستگاه قضایی استان گلستان در مورد حواشی شیلات ورودی قاطع را صورت دهد و با عوامل حیف و میل بیت المال برخورد قضائی و کیفری انقلابی را انجام نماید.