چاپ صفحه

تاکی باید شاهد خسارات بی سابقه به شیلات و ذخایر آبزی پروری در استان گلستان بود؟

به گزارش پایگاه  عدالت خواهان ایران" تلفات سنگین تعداد قابل ملاحظه ای از ماهیان رهاسازی شده( بیش از  1000000بچه ماهی )  در رودخانه های استان برای نوبتی دیگر توجهات افکار عمومی و رسانه های مختلف استان را به شیلات استان گلستان جلب کرده است.
تلفاتی که پس از تلفات سنگین ماهیان مولد خاویاری در مرکز شهید مرجانی در زمان مدیریت حسن میقانی (رئیس معزول و ناموفق وقت مرکز و مسئول فعلی حراست شیلات استان گلستان) و تلفات تقریبا ۲۰هزار قطعه میگو مولد در سال رونق تولید در مرکز آموزش میگو گمیشان باز هم خسارتی بزرگ به منابع آبزی پروری استان و نهایتا کشور وارد کرده است و آبزی پروری استان را در معرض نابودی و خسارت هرچه بیشتر قرارداده است.
این پایگاه خبری به مجرد اطلاع از این خسارت سریعا ابعاد این خسارت را پیگیری نمود و نهایتا طی تماس تلفنی با یکی از مسئولین سابق شیلات گلستان برخی ابعاد و دلایل این خسارت بزرگ را استخراج نموده و به قضاوت مخاطبین گرامی می رساند.
کارشناس با سابقه ی شیلاتی در خصوص این تلفات عنوان کرد زمانی که علم و تخصص قربانی مطامع و اغراض سیاسی شود و یک نیروی فاقد سابقه ی شیلاتی با مدرک غیر مرتبط لیسانس خاکشناسی در جایگاهی تماما تخصصی تکیه بزند فضای حاصل و خروجی کار از این بهتر نمی شود!
این مدیر سابق شیلاتی با تاکید بر اینکه سابقا شخص مدیران کل شیلات گلستان بر تمام مراحل تکثیر و تولید مراکز نظارت مستقیم و شبانه روزی داشتند تاکید کرد با فرض حضور مدیرکل فعلی شیلات با مدرک خاکشناسی چه دردی از یک فرآیند تولیدی نفس گیر و حساس و صد درصد تخصصی دوا می شود؟!در حالیکه مدیرکل کمترین توجهات تاریخ شیلات گلستان را به مراکز تخصصی شیلاتی دارد و اکثر توان شیلات را منحصر به میگو کرده است و البته با سیاسی کاری ها همان میگو را هم به عرصه آی نابسامان برای تولید کننده و سرمایه گذار تبدیل کرده است و امنیت اقتصادی و سرمایه گذاری را مختل کرده است.
این مدیر متخصص و دارای مدرک تخصصی شیلات گفت:دقیقا در مراکز شیلاتی ما چه می گذرد؟!چرا این حجم تلفات در مرجعی با حساسیت دنبال نمی شود؟!
این مدیر مجرب عنوان کرد وضعیت مراکز ما در گلستان به شدت خراب است و این وضعیت اگر به دز بسیار پائینی در زمان سایر مدیران شیلات اتفاق می افتاد قطعا عزل آن مدیر کمترین عواقب آن بود.
وی در ادامه افزود:رهاسازی برعکس آنچه مدیرکل غیر متخصص شیلات فکر می کند و به این قبیل مسائل در حوزه ی تکثیر و رهاسازی به چشم یک امر عادی می نگرد یک علم بشمار می آید علمی که نه با سیاسی کاری و کلی گویی بلکه با معادله و قواعد علمی و عملی منتج به نتیجه ی مطلوب می گردد و قطعا اگر آیتم های علمی رعایت می شد این حجم خسارت بعد از رهاسازی پیش نمی آمد.
این متخصص علم تکثیر و پرورش آبزیان خاطر نشان کرد:بعد از این همه حاشیه بعنوان یک مدیر ارشد شیلاتی در سال های نه چندان دور تصور می شد فکری به حال مدیریت شیلات گلستان شود اما ملاحظات سیاسی باعث می شود تا هیچکس از این تلفات دم نزد حتی امام جمعه ی گرگان و نماینده ی محترم ولی فقیه کلامی در خصوص شیلات و حواشی آن بر زبان نمی راند و انگار نه انگار ایشان شرعا مسئولیت عنوان کردن چنین خساراتی را برعهده دارند!
بنده بعنوان یک شیلاتی مطلع وقتی می بینم بخاطر یک قلاده پلنگ یک مدیرکل جابجا می شود اما پیرو تلفات میلیون ها ماهی یا هزاران میگو مولد و مولد نادر خاویاری کمترین برخوردی با مدیرکل فاقد تخصص صورت نمی گیرد هم احساس تعجب می کنم و هم شیلات را بسیار مظلوم می بینم.
این شیلاتی مجرب در پایان عنوان کرد:از دستگاه قضائی استان باید مطالبه داشت تا به جد نسبت به اینگونه خسارات بی سابقه به شیلات و ذخایر آبزی پروری ورود کنند و یک برخور عملی و قاطع را صورت دهند.
این پایگاه خبری در پایان این خبر ضمن تعجب از چرایی عدم برخورد قاطع و عملی با خسارات و حواشی بی سابقه ی شیلات گلستان بطور ویژه از دستگاه قضایی استان و سازمان بازرسی استان گلستان انتظار دارد تا برخوردی قاطع با تمام حواشی و تخلفات شیلات گلستان صورت دهند و اقتصاد أین استان را از نابودی کلی برهانند.