چاپ صفحه

تنها یک نفر در رابطه با پرونده فساد مالی و شهرداری تبریز دستگیر نشده است/ تخلف 100 میلیارد تومانی و دستگیری 10 نفر در حوزه ارز و صرافی

به گزارش پایگاه  عدالت خواهان ایران"  موسی خلیل‌الهی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تبریز به عنوان یکی از شهرهای بزرگ بوده و جزو امن‌ترین شهرهاست که عیار این تعیین آمار جرائم خشن است. 

وی افزود: قتل عمد، آدم ربایی، سرقت مسلحانه، کلاهبرداری عمده و کلان شاخصه جرائم خشن است که خوشبختانه در استان آذربایجان‌شرقی آمار این پرونده ها کم یا اصلا وجود ندارد.

دادستانی عمومی و انقلاب تبریز به جرم اول استان آذربایجان شرقی شرقی اشاره کرد و گفت: توهین به اشخاص، ضرب و جرح عمدی، تهدید، ایراد صدمه بدنه غیرعمدی تصادفات، تخریب، سرقت تعزیری، کلاهبرداری، خیانت در امانت، تصرف عدوانی ، ممارست از جمله 10 جرم اول استان آذربایجان شرقی هستند.

وی گفت: ۵۲ درصد کل وارده‌های استان در این عنوان اتهام بوده که جزو جرائم عادی هستند. 

آستانه تحمل در آذربایجان شرقی کم است

خلیل‌الهیادامه داد: در توهین به اشخاص رتبه اول کشور را هم داریم که نشات گرفته از آستانه تحمل کم در استان است و نیاز به یک اصلاح فرهنگی است و با کاهش بودن سه جرم می‌توان در بالا بردن کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها و کاهش ورودی و مراجعات خواهیم بود. 

وی به پرونده و تخلفات مربوط به حوزه ارز و صرافی اشاره کرد و گفت: ۱۰ نفر در این رابطه بازداشت شده و ۱۰۰ میلیارد تومان تخلف شده و برخی صرافی‌ها ارزی را با نرخ دولتی آورده و به نحوی از چرخه بیرون آوردند و ضابطین در حال جمع‌آوری عملکرد هستند و در این رابطه مسئول دولتی وجود ندارد.

خلیل‌الهی با اشاره به اینکه در استان دغدغه سیل کم بود چراکه برای آزادسازی مسیرها کار زیادی انجام شده است، تصریح کرد: ۹۵۸ هکتار از اراضی ملی تصرف شده را رفع تصرف کرده‌ایم که ارزش ریالی آنها ۱۲۰۰ میلیارد تومان بود.

وی بیان کرد: در حوزه دادسرای افراد نظامی پرونده‌ای در دادگستری تشکیل نمی‌یابد. 

دادستانی عمومی و انقلاب تبریز ابراز کرد: رای برای پرونده شورای شهر تبریز و شهرداری تبریز صادر  شده است  و تمام افراد و محکومان اعم از اعضای شورای شهر، شهرداری و پیمانکاران و غیره در زندان هستند و فقط یک نفر در زندان نیست که دستگیر نشده است. 

وی در رابطه با پرونده پزشک تبریز اذعان کرد: پرونده این پزشک در دستگاه‌ها قضایی استان رسیدگی شده است و از طرف بازپرس رسیدگی شده و در نهایت کیفرخواست و حکم قصاص صادر شد ولی با وجود تجدید نظر به دیوان عالی کشور ارسال شد.

خلیل‌الهی افزود: دیوان نقص در پرونده دیده است و دو سوال مطرح کرده و در حال حاضر این پرونده در خود استان رسیدگی می‌شود. 

وی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده آلودگی پتروشیمی، گفت: محیط زیست اعلام کرده است که این مجموعه و دو مجموعه دیگر آلاینده هستند ولی پتروشیمی با اسناد اعلام کرده است که در طول ۶ سال گذشته صنعت پاک اعلام شده و ما تلاش می‌کنیم تا با حفظ حقوق عامه به این موضوع رسیدگی کنیم و وضعیت را به شکل واقعیت کشف شود. 

انتهای پیام