چاپ صفحه

این‌ها پادوی ریخته_گران بودند/ ماجرای هدیه ۶۱۰ میلیاردتومانی!"

به گزارش پایگاه  عدالت خواهان ایران"  رشته توئیت میلاد گودرزی  سردبیر شهرداد از جلسه امروز دادگاه بانک_سرمایه؛ رسیدگی به اتهامات خانی، مدیرعامل سابق :

صحبت‌های قهرمانی، نماینده دادستان در نهمین جلسه دادگاه بانک سرمایه؛

-    ریخته‌گران {مالک ۳۸% از سهام بانک سرمایه} از ۳حوزه به بانک سرمایه نفوذ میکند.
-شرکت سایه‌گستر ۲-شرکت توسعه تجارت پایدار سرمایه قشم و ۳-تفاهمنامه بانک سرمایه با بانک تجارت. در اردیبهشت۹۸ هیئت مدیره بانک مصوب می‌کند که بانک ۱۵۰میلیاردتومان در قالب افزایش سرمایه به شرکت سایه‌گستر {زیرمجموعه بانک سرمایه} بدهد. این مبلغ نهایتاً از جیب ریخته‌گران سردرمی‌آورد.

-     سایه‌گستر یک قرارداد ۹۵میلیاردتومانی و یک قرارداد ۳۵۰میلیاردتومانی با شرکت ریخته‌گران می‌بندد که در یک نوبت ۵۰ و در یک نوبت ۳۰میلیاردتومان به ریخته‌گران پرداخت می‌شود که در این حین بازپرس شعبه سوم دادسرای امور اقتصادی {که مشغول بررسی پرونده ریخته‌گران بوده} متوجه شده...

-    و بلافاصله مدیرعامل سایه‌گستر را احضار کرده و به او تشر می‌زند که چرا با ریخته‌گران قرارداد بسته و به او مبالغ زیادی پرداخت کرده‌اید؟ مدیرعامل سایه‌گستر به بازپرس اعلام میکند که درجلسه‌ای باحضور اعضای هیئت مدیره بانک، ریخته‌گران و وکیلش اوحدی، متن قرارداد توسط اوحدی نوشته شد.

-    بدستور آقای خانی در سربرگ شرکت ما نوشته شد و بدون توجه به نظرات کارشناسی من، امضا و نهایی شد. الان هم خانی و اوحدی مرا را تحت فشار گذاشته‌اند که قسط بعدی به مبلغ 25 میلیاردتومان را به ریخته‌گران پرداخت کنم! مدیرعامل شرکت سایه‌گستر بعد از این گزارش به بازپرس، از کار برکنار می‌شود.

-     حیات خلوت اول {سایه‌گستر} لو می‌رود درنتیجه می‌روند سراغ حیات خلوت بعدی: شرکت توسعه تجارت سرمایه پایدار قشم {یکی دیگر از شرکت‌های زیرمجموعه بانک سرمایه}. در اینجا هم در هیئت مدیره مصوب می‌کنند که ۳۷۷میلیارد تومان از بانک به این شرکت پرداخت شود. برخلاف قوانین بانک مرکزی‌.

-    سپس شرکت‌هایی را به شرکت پایدار قشم جهت عقد قرارداد و دریافت تسهیلات معرفی می‌کنند. از جمله شرکت امیرتجارت هرمس شرکتی که به ریخته‌گران مربوط می‌شود و به اسم جوانی بنام امیراسلام ثبت شده است. امیراسلام اکنون در جلسه است و می‌تواند برای ادای توضیحات حاضر شود.

-    امیراسلام: من دانشجو و کارگر مغازه اشکان بودم.(قهرمانی، نماینده دادستان: اشکان طرخورانی داماد خانواده ریخته‌گران است.) حقوقم ۱میلیون و ۲۰۰هزارتومان بود. کل پاساژ من را می‌شناسند. یک روز گفتند یک شرکتی می‌خواهیم ثبت کنیم برای چند فاکتوری که باید برای دانشگاه تهران صادر کنیم.

-   سال۹۵ اشکان گفت کت و شلوار بپوش بیا جلسه با آدم‌های مهمی داریم. فهمیدم میخواهند وام بگیرند. گفتندخیالت راحت مشکلی پیش نمی‌آید. میگفتند اینجا بانک خودمان است. بعداً که شلوغ شد به من گفتند بیا بهت دلار بدهیم از کشور فرار کن. من یک کارگر بودم، وارد این ماجرا شدم، فیلمم هم پخش شد.

-   ادامه سخنان قهرمانی: مورد بعدی نفوذ ریخته‌گران در بانک سرمایه، تفاهمنامه این بانک با بانک تجارت است. تا پیش از این، تحت نظارت دادسرای امور اقتصادی، اموال ریخته‌گران در توقیف بانک تجارت بود که این بانک به نیابت از وی بدهی‌های بانکی او را تسویه کند که به نتیجه نرسیده بود.

-   ریخته‌گران به هیئت‌مدیره بانک میگوید اموال من الان در اختیار بانک تجارت است، شمابیایید قائم‌مقام بانک تجارت بشوید و بدهی‌های مرا تسویه کنیدو در عوض در اموال من {پتروشیمی اصفهان،فولادماهان و...} سهیم شوید. این موضوع در هیئت‌مدیره مصوب شده و خانی نماینده بانک در تفاهمنامه میشود.

-  مقرر می‌شود اموال ریخته‌گران به بانک سرمایه بیاید. نیم متر از دارایی‌ها نیامده ذیل بانک اما بانک سرمایه در دو فقره، 280میلیاردتومان از بدهی‌های ریخته‌گران به بانک تجارت را تسویه می‌کند. ۲۰میلیارد نقد و ۲۶۰میلیاردتومان درقالب یک ملک مرغوب در فرمانیه.

-    درمجموع ریخته‌گران در شرایطی که ممنوع‌المعامله بود، ۶۱۰میلیاردتومان از بانک سرمایه در قالب قراردادهای مختلف دریافت می‌کند. خانی نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در هیئت مدیره بانک سرمایه و مدیرعامل بود اما در اصل درخدمت ریخته‌گران بود. این افراد پادوی ریخته‌گران بودند.

-  بعد از جلسه به آقای قهرمانی، نماینده دادستان گفتم بخاطر دقت، صراحت و شجاعت‌تون، امروز میخوام عکس شما رو بذارم و تیتر بزنم: «قهرمان من!»
الوعده، وفا...