چاپ صفحه

سخنان ضداسلامی، ضدانسانی، ضدقانونی، ضدایرانی و ضدامنیت ملی معاون ظریف علیه مظلومان افغانستانی /مدعی العموم سکوت نکند

عباس عراقچی معاون ظریف در وزارت امور خارجه، در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه 2 سیما در شامگاه چهارشنبه 18 اردیبهشت 98 اظهاراتی عجیب، ضدانسانی، ضداسلامی و برخلاف قانون اساسی و مغایر با سیاست های امنیت ملی مطرح کرد.   به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، این فرد که از تحمیل کنندگان خسارت محض برجام محسوب می شود، در برنامه ای که قرار بود به تبیین اقدامات ناچیز، سطحی و منفعلانه ی دولت روحانی در سالگرد خروج آمریکا از توافق نابودشده ی هسته ای بپردازد، به ناگاه فرمان مباحث را به سمت همسایگان ایران، به ویژه افغانستانی ها، چرخاند و با ارایه ی آماری که صحت و سقم آن نیاز به بررسی دارد، تلاش کرد تا احساسات مخاطبان را با خود همراه کرده و فضایی ضدافغانستانی و حضور پناهندگان مظلوم این کشور همسایه در ایران فراهم کند.   ارایه آمار از قبل تنظیم شده، بیانگر این است که پیش از برنامه برای چنین فضاسازی علیه همسایه شرقی کشورمان طراحی به وجود آمده بود. معاون ظریف پس از انتشار آمار زیر، رسما اعلام کرد که احتمال اخراج این برادران و خواهران از کشور وجود دارد و بلافاصله در تکمیل اظهارات عجیب و ضدانسانی خود اعلام کرد اینکه به کجا بروند و کدام کشور را انتخاب کنند، به ما ربطی ندارد!   در آمار عراقچی ارقام زیر به چشم می خورد: - حضور بیش از 3 میلیون افغانستانی که بیش از 2 میلیون فرصت شغلی را اشغال کرده اند(!) و بین 3 تا 5 میلیارد یور از کشور خارج می کنند - حدود 468 هزار دانش آموز افغانستانی در ایران به رایگان تحصیل می کنند، به طور متوسط هر دانش آموز 600 یورو هزینه دارد - 23 هزار دانشجوی افغانستانی در کشورمان هستند، هر دانشجو 15 هزار یورو در سال هزینه دارد - و...   اگر بر مبنای بازار آزاد (و نه دولتی) و به دلیل سوءمدیریت برخی مسئولان دولتی، قیمت هر یورور را 17.200 تومان بدانیم، مجموع هزینه های اعلام شده توسط عراقچی عددی نزدیکی 69 هزار میلیارد تومان در سال می شود. برای سایر موارد مدنظر او نیز اگر هزار میلیارد تومان دیگر اضافه شود، به رقم 70 هزار میلیارد تومان نزدیک می شویم.   در همین باره نکته ی مغفول مانده ای وجود دارد که میزان سودآوری اقتصادی ایران از حضور افغانستانی ها در کشور است؛ مواردی همچون عوارض و دریافتی های متعدد و متفاوت دولتی، پرداخت های گوناگونی که توسط همان دانش آموزان و دانشجویان افغانستانی صورت می گیرد، سودآوری های ناشی از حقوق ارزان کارگران افغانستانی و نیز خدمات سختی که این کارگران زحمتکش به آن تن می دهند و دهها مورد پنهان دیگر که ظاهرا تعمدا درباره آنها هیچگونه اطلاع رسانی در این گفت و گو صورت نگرفته و تلاش شده از دید مخاطبان دور نگاه داشته شود.   اگر قرار باشد صرفا بر همین مدل آماردهی عراقچی بسنده شود و بر فرض صحت آنها، هزینه افغانستانی ها عدد 70 هزار میلیارد تومان در سال می شود. معاون ظریف به دلیل این سیاه نمایی در آمار، مساله اخراج آنها از کشور را محتمل دانست!   درباره این سخنان عجیب، چند نکته ی بسیار مهم حائز اهمیت است:   1. نژادپرستانه   اگر قرار باشد حضور یا عدم حضور هر انسانی بر مبنای میزان خسارت دهی او تعیین شود، آقای عراقچی و روسای او در این دولت، درباره این سخنان یکی از وکیل المله های مجلس چه پاسخی دارند؟
محمد دهقان نماینده مردم چناران و طرقبه: دلالان در سال ۹۷ از مابه التفاوت نرخ ارز آزاد و دولتی که به برخی شرکت‌ها و افراد واگذار شده، حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سود کرده‌اند.   عدد 200 هزار میلیارد بزرگتر است یا 70 هزار میلیارد؟! این فقط، یکی از اقدامات خسارت باری است که آن هم فقط طی چند روز و با نظر مستقیم دولت و اسحاق جهانگیری به کشور تحمیل شد. با نگاه عراقچی، روز محاکمه و تبعید این افراد چه زمانی است؟! اگر سایر هزینه های تحمیل شده ی ناشی از رویکرد لیبرالی به کشور برآورد و اعلام شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ چگونه باید آب و صابون آورده شود و صورت مفت خورهای غربزده را شستشو نمود!   2. ضدقانونی   اظهارات عجیب و از قبل تنظیم شده ی عراقچی برخلاف اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است. لطفا موارد زیر را با دقت بخوانید:   - اصل سوم، بند 16: تنظیم‏ سیاست‏ خارجی‏ کشور براساس‏ معیارهای‏ اسلام‏، تعهد برادرانه‏ نسبت‏ به‏ همه‏ مسلمانان‏ و حمایت‏ بی‏ دریغ از مستضعفان‏ جهان‏.   - اصل‏ 154: جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ سعادت‏ انسان‏ در کل‏ جامعه‏ بشری‏ را آرمان‏ خود می‏ داند و استقلال‏ و آزادی‏ و حکومت‏ حق‏ و عدل‏ را حق‏ همه‏ مردم‏ جهان‏ می‏ شناسد. بنا بر این‏ در عین‏ خودداری‏ کامل‏ از هرگونه‏ دخالت‏ در امور داخلی‏ ملتهای‏ دیگر، از مبارزه‏ حق‏ طلبانه‏ مستضعفین‏ در برابر مستکبرین‏ در هر نقطه‏ از جهان‏ حمایت‏ می‏ کند.   در قانون اساسی، علاوه بر "حمایت بی دریغ از مستضعفان جهان"، موضوع حمایت از "مبارزه حق طلبانه مستضعفین در برابر مستکبری در هر نقطه از جهان" تصریح شده است. حال، معاون وزیر خارجه که موارد فوق جزو وظایف ذاتی آن مجموعه است، براساس کدام منطق قانونی لب به چنین سخنانی گشوده است؟   3- ضداسلامی   حدیث معروف و مستند زیر را که نصب العین اکثریت مسلمانان به ویژه شیعیان است، با دقت بخوانید: "مَنْ أَصْبَحَ لَا يَهْتَمُّ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلًا يُنَادِي يَا لَلْمُسْلِمِينَ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِم‏.
امام صادق (علیه‌السلام) به نقل از رسول خدا (صلّی‌الله‌علیه‌وآله) فرمودند: کسی که صبح کند و اهمیتی به کارهای مسلمانان ندهد او از آنان نیست و کسی که صدای مردی بشنود که فریاد کمک خواهی از مسلمانان را سر دهد و پاسخش را ندهد مسلمان نیست."   آیا سخنان عجیب عراقچی با حدیث فوق همخوانی دارد؟ آیا استفاده از ادبیات تحقیرآمیز و پیش کشیدن موضوع اخراج مسلمانانی که به یک ملت و کشور پناه آورده اند و البته در این پناهندگی متاسفانه انواع توهین های اینچنینی را به جان خریده اند، نشانه ی ایمان و اسلام است؟   4- ضدایرانی   یکی از افتخارات دیرین ایرانیان، رسم زیبای مهمان نوازی آنان است. مردمان ایران زمین براساس تمدن فاخری که داشته اند، همیشه در نوعدوستی، انسان دوستی، مهربانی و کمک به سایرین جزو پیشگامان محسوب می شدند. شنیدن چنین سخنانی از دهان یکی از مسئولان دولتی در امور دیپلماسی آیا برای یک ایرانی مشمئزکننده نیست؟   5- ضدامنیت ملی   طی سالهای گذشته، نوعی پیوند ناگسستنی میان مردمان ایران و افغانستان تشکیل شده است؛ بسیاری از مردان و زنان این کشور با همسایه ایرانی خود تشکیل خانواده داده اند و به دلیل زبان، فرهنگ، دین و ویژگی های مشابه دیگر، قرابت بسیاری به وجود آمده است. در جریان اتفاقات تلخ تروریستی در سوریه، نیروهای افغانستانی بسیاری با یک اشاره ایران در جبهه بین المللی مقاومت وارد شدند و جانفشانی های بسیاری در دفاع از حرم و حریم اهل بیت و اسلام از خود به یادگار گذاردند. همزمان، نفوذ فرهنگ اسلام انقلابی و مقاومت در لایه های مختلف افغانستانی ها منجر به افزایش امنیت در این کشور و گرایش روزافزون آنها به انقلاب اسلامی شده است که همین موضوع، ضریب خاصی به حفظ و ارتقای امنیت ملی در ایران و مرزهای شرقی آن به داده است.   آیا عراقچی به تبعات انتشار این سخنان در میان ملت افغانستان اندیشیده است؟ آیا این اظهارات واهی، نوعی فرصت دهی به تروریست افراطی فعال در افغانستان نیست؟ آیا پاس گل خوبی به دشمنان ایران و انقلاب نداده است که با سوءاستفاده از این سخنان، حلقه ی دشمنان ایران را تکمیل و متحدتر نماید؟ آیا این سخنان ضدامنیت ملی نیست؟   *** همانگونه که در سطور ابتدایی آمد، نوع آماردهی عراقچی نشان می دهد برای چنین موضوعی ماموریت خاصی داشته و با آمادگی و هماهنگی قبلی لب به این سخنان گشوده است. بنا بر موارد فوق، به نظر می رسد مدعی العموم وظیفه ای تاریخی برعهده دارد و باید بدون رودربایستی و برخلاف نحوه ی محاکمه برادرزاده عراقچی که جزو متهمین اتفاقات ارزی سال گذشته در بانک مرکزی است، با این سخنان برخوردی قانونی و انقلابی نموده و فضا را برای ایجاد ناامنی در کشور مسدود نماید.   اگر با سخنان عجیب معاون ظریف برخورد جدی نشود، تبعات بین المللی، داخلی و منطقه ای آن بسیار گسترده تر از آنی خواهد بود که در این نوشتار به آنها اشاره شد.