چاپ صفحه

راز بزرگ ارتباط خوب آیت الله هاشمی با آل سعود فاش شد/ فاطمه هاشمی: پدرم به آل سعود تواضع داشت

به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران"خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی همواره یکی از افتخارات پدرشان را روابط خوب با آل سعود بیان می کنند.

اینک فاطمه هاشمی راز این ارتباط خوب با آل سعود را فاش کرده و گفته است که پدرش نسبت به ملک عبدالله تواضع کرده و این تواضع سبب رابطه خوب با آل سعود شده است.

  به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران"گزیده ای از اظهارات دختر آیت الله هاشمی با روزنامه اصلاح طلب آرمان را می خوانید:

*از آقای هاشمی درباره چگونگی گسترش روابط با عربستان سوال شد، که جواب دادند: «تواضع؛ من هیچ کاری انجام ندادم و فقط تواضع داشتم.» سوال کردند این تواضع به چه معناست که پاسخ دادند «زمانی که من رئیس‌جمهور و امیرعبدا... ولیعهد بود، قرار شد در داکا با هم صحبت کنیم که او خواست من به اتاقش بروم و قبول کردم. بنابراین فقط با یک تواضع توانستم رفتار را تغییر بدهم».

*آقای هاشمی منطقی داشت که در سخنرانی‌هایشان بارها اشاره کردند. ایشان معتقد بودند انقلابی‌گری کله‌شقی نیست که انسان روی یک موضع پافشاری کند بلکه باید واقع بین و منطقی بود. ایشان واقع‌بینانه به مسائل نگاه می‌کردند. در ضمن آرمانگرایی، ایشان نسبت به مسائل واقع بین بودند که جنگ تحمیلی نمونه‌ای از آن است. هشت سال در جنگ بودیم. در سال67 آقای هاشمی با حکم امام خمینی(ره) جانشین فرمانده کل قوا شدند که پس آن، جنگ به مدت چند ماه ادامه داشت. یکبار از ایشان پرسیدم روحیه شما با جنگ همخوانی ندارد پس چطور قبول کردید؟ که پاسخ دادند «زمانی که امام این موضوع را مطرح کردند، نمی‌توانستم شروطی برای ایشان بگذارم اما به امام گفتم من به ادامه جنگ فکر نمی‌کنم بلکه به پایان جنگ فکر می‌کنم». همه شعار می‌دادند جنگ جنگ تا پیروزی و مخالفان آقای هاشمی می‌گفتند که شعار ایشان باید جنگ جنگ تا یک پیروزی باشد، یعنی یک پیروزی خوبی به‌دست بیاوریم و جنگ را تمام کنیم و از موضع قدرت وارد پایان جنگ بشویم. آقای هاشمی آنچه که اجرا می‌کرد که به آن می‌رسید، هزینه می‌داد و پای آن هم می‌ایستاد.

*آقای هاشمی توصیه‌هایی به آقای روحانی داشتند به عنوان نمونه به آقای روحانی گفتند که باید برجام را بپذیرید. چرا که در غیر این صورت مشکلات زیادی در آینده خواهید داشت. البته لازم است این را هم بگویم که آقای روحانی شباهتی با آقای هاشمی نداشت. شاید باید این چنین گفت که آقای روحانی قسمتی در محیط اعتدالی پدرم بود. زمانی که آقای هاشمی رئیس مجلس بود، آقای روحانی نایب رئیس شد یا اگر بحث مجمع بود، آقای روحانی به عنوان معاون در مرکز استراتژی‌ها حضور داشت، اما اینکه دیدگاه و روش مشترکی داشته باشند چنین نبود. وقتی آقای روحانی به عنون رئیس‌جمهور انتخاب شد، پدر در دیدار اول گفتند که «دخالتی در کار شما نخواهم داشت اما هر زمانی که مشاوره و مشورت بخواهید در کنار شما هستم و نظرات مشورتی به شما می‌دهم».