چاپ صفحه

چرا حالا ياد جواد ظریف افتاده که در كشور پولشوئي داريم؟

به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران"چرا آقاي ظريف اين سخنان را در مجلس وقتي قرار بود تصويب شود، بيان نكرد؟

#  ايشان بعد از نتيجه نگرفتن از فشار هايي كه بر شوراي نگهبان آوردند و حتي به قول خودشان براي توجيه شوراي نگهبان به شورا رفتند، اما شوراي نگهبان قانع نشده و بعد از اين كه با دلايل قانوني شوراي نگهبان اين لايحه را رد كرده است، چنين حرفي مي زنند تا به نوعي به حاكميت دوگانه در كشور دامن بزند.

#  چگونه است در اين 5 سال به ياد پولشوئي نيفتاده اند و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي كه آقاي جهانگيري مسئول آن بوده است، كاري نكرده است و الآن كه به طرف اروپايي قول پيوستن به FATF‌ را داده اند و شوراي نگهبان با دلايل قانوني آن را رد كرده است، يادشان آمده است كه در كشور فساد و پولشوئي وجود دارد؟

#  آقاي ظريف مي خواهد با سخنان سياسي، روند قانوني را دور بزند و افكار عمومي را عليه شوراي نگهبان، تهييج كند و در واقع با فشار سياسي از شوراي نگهبان امتياز بگيرد؛ لذا جا دارد كه دستگاه قضايي از ايشان توضيح بخواهد.

#  اگر واقعا آقاي ظريف به دنبال مقابله با پولشوئي است، قانون داخلي مبارزه با پولشوئي كه در مجلس قبلي به تصويب رسيد را به درستي اجرا كنند

#  چرا بايد برون نگر باشيم و از آمريكا و كشورهاي اروپايي بخواهيم با تشخيص خودشان، جلوي پولشوئي در كشور ما را بگيرند!

#  آقايان به اروپا وعده داده اند و به هر طور ممكن مي خواهند FATF را تصويب كنند وحالا كه توانسته اند از مجلس عبور كرده و كارشان گير شوراي نگهبان افتاده است، مي خواهند با فشار سياسي از آن ها امتياز بگيرند و چنين وانمود كنند كه هر كسي و حتي شوراي نگهبان هم اگر با تصويب FATF مخالفت كرد، به خاطر اين است كه به دنبال پولشوئي است و تصويب اين لوايح منافع آن ها را به خطر انداخته است!

#  دستگاه قضايي بايد از وزير امور خارجه توضيح بخواهد كه اگر قضيه صحت دارد، چرا دولت پنج سال است كه قدمي در اين مسير بر نداشته است و حتي آن را گزارش نكرده است و با اين حجم از اين پولشوئي مقابله نكرده است؟ و اگر دروغ است چرا به برخي نهادهاي كشور تهمت زده و نسبت دروغ مي دهد؟
قاسم روانبخش