چاپ صفحه

ماجرای اغتشاش در زمان حادثه‌ سنندج چه بود؟ +عکس

به گزارش پایگاه عدالت خواهانبه نقل از فارس، ساعت 24 روز سه‌شنبه یک دستگاه اتوبوس مربوط به تعاونی دیدار سیر با 11 مسافر به مقصد تهران از ترمینال سنندج خارج می‌شود که حدود ساعت 20 دقیقه بامداد امروز و پس از سوارکردن 3 مسافر دیگر در بلوار دکتر حسینی، یک تانکر سوخت با آن برخورد می‌کند که همزمان با انفجار تانکر، اتوبوس نیز دچار حریق می‌شود.

در این تصادف علاوه بر تانکر سوخت و اتوبوس، یک دستگاه پراید و یک دستگاه وانت نیز دچار حریق شده و کاملا در آتش سوختند.



همزمان با این تصادف، نیروی انتظامی، آتش‌نشانی، فوریت‌های پزشکی 115 و نیروهای عملیات هلال احمر در صحنه حاضر شدند و تلاش برای مهار آتش شروع شد، اما وسعت آتش‌سوزی به حدی بود که زمان برای نجات مسافران را از نیروهای امدادگر گرفت و متأسفانه تمامی سرنشینان اتوبوس، جز دو نفر از عوامل اتوبوس که در همان لحظه اول خود را به بیرون پرت کرده بودند، تمامی سرنشینان در آتش سوختند.در این سانحه ناراحت‌کننده یک عابر پیاده نیز کشته شد.

عملیات اطفاء حریق حدود نیم ساعت طول کشید و پس از آن نیروهای امداد و نجات اقدام به خروج اجساد سوخته سرنشینان اتوبوس کردند.



در حالی که همه درگیر خاموش کردن آتش و کمک به سرنشینان گرفتار در آتش اتوبوس بود، عده‌ای تلاش کردند تا برخی خواسته‌های اجتماعی مردمی را به حاشیه ببرند که توسط خود مردم جمع شد.

در همین اثنا و حدود ساعت 1 و 30 دقیقه بامداد عده‌ای می‌خواستند اعتراض خود نسبت به تردد تانکرهای حامل سوخت و خاصتاً تانکرهای عراقی از بلوار دکتر حسینی را اعلام کنند که عده‌ای دیگر از این فضا سوءاستفاده کردند و با سردادن شعارهایی به نیروی انتظامی حمله‌ور شدند.



تعدادی جوان نیز که متأثر از فضای ایجاد شده بودند، با پرتاب تعدادی سنگ محدود مأموران نیروی انتظامی حمله کردند و مأموران هم با خویشتن‌داری و بدون هیچ عکس‌العملی از صحنه تصادف دور شدند.

تعدادی از همین افراد با پرتاب سنگ به دو خودرو سمند نیروی انتظامی که در حوالی صحنه تصادف پارک شده بود، حمله کردند که پس از واژگونی، یکی از دو خودرو را نیز به آتش‌ کشیدند.



اگرچه خواسته مردم یک خواسته اجتماعی بود اما عده‌ای محدود بودند که جوانان را تحریک و ترغیب می‌کردند به اینکه از صحنه دور نشوند و به سمت مأموران انتظامی سنگ پرتاب کنند.

در همین حال، عده‌ای نیز تلاش می‌کردند که جلو این اتفاق را بگیرند و با قرارگیری در جلو دوربین صدا و سیمای مرکز کردستان و خبرنگاران دیگر رسانه‌ها، خواسته‌های خود از مسؤولان مبنی بر جلوگیری از تردد تانکرهای حامل سوخت از بلوار دکتر حسینی را اعلام کردند.

کانال‌های تلگرامی و رسانه‌هایی هم که هویت آنها مشخص است و عناد آنها با جمهوری اسلامی بر کسی پوشیده نیست با انتشار عکس‌هایی از حادثه تصادف، برای تحریک جوانان و نوجوانان به ایجاد تنش موضوعاتی غیرقابل قبول برای عامه مردم را منتشر می‌کردند.

 پس از حادثه انفجار بلافاصله استاندار، فرمانده سپاه بیت المقدس، فرمانده انتظامی و رئیس پلیس راهور استان کردستان و شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر سنندج در صحنه تصادف حضور یافتند.