چاپ صفحه

انقلاب ما، انقلاب بخور بخور برسر سفره نظام نبود/ همه مردم باید مطالبه عدالت را از مسئولین داشته باشد/ خطا است که گمان کنیم که انقلابی فقط آن کسی است که فقط در دوران امام بوده

 

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"نمازجمعه این هفته (11 خرداد ماه 1397   ) شهرستان عباس آباد شمال کشور همچون گذشته به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه  انقلابی برگزار گردید.متن مشروح خطبه دوم بدین شرح میباشد

 -----


خودم و همه شما نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی به پرهیزکاری به خویشتنداری دعوت و سفارش می کنم.
تقوا داشته باشیم که خداوند عالم در قرآن مجید می فرماید: إِنَّ الأَرضَ لِلَّهِ يورِثُها مَن يَشاءُ مِن عِبادِهِ ۖ وَالعاقِبَةُ لِلمُتَّقينَ(اعراف آیه 18)که زمین از آن خداست آنچراکه از زمین بخواهد خدا به هرکدام از بندگانش می دهد که عاقبب نیک برای پرهیزکاران و اهل تقوا است.
وراثت زمین برای اهل تقوا خواهد بود یعنی اگر خوبی ها را در جامعه ترویج بدهیم،اگر متقی باشیم،اگر جامعه متقی داشته باشیم،اگر جاامعه اهل تقوا داشته باشیم آن وقت وارث زمین خواهیم شد،اگر جامعه ما ،جامعه اهل تقوا باشد نه جامعه ای که به روزه این عبادت الهی اهمیت ندهد نه جامعه ای که به حجاب و عفاف بی توجه باشد نه جامعه ای که احکام الهی را لگدمال کند بلکه جامعه متقی، جامعه اینست که به حجاب و عفاف توجه کند آن وقت این جامعه اهل تقوا وارث زمین خواهد شد.
اگر جامعه ،جامعه اهل تقوا باشد در زمین آقایی می کند اگر تقوا داشته باشیم عاقبت مال ماست
اگر از فحشا و ولنگاری و لااوبالیگری و این مسائل دور باشیم و جامعه ای درست کنیم که خدا می خواهد جامعه ای که مدینه فاضله مورد نظر دین باشد آن وقت آن جامعه اگر الهی شد بر کل جهان فرماندهی خواهیم کرد بر کل عالم فرمانروایی خواهیم کرد،حکمرانی خواهیم کرد،بر کل دنیا حکومت خواهیم کرد که حداقل حکومت بر افکار و اندیشه ملت های جهان خواهد بود.


یکی از راههای رسیدن به اهداف بلند و دست یابی به جامعه اسلامی که در کلام رهبری معظم در دیدار با دانشجویان مطرح شد که جامعه باید انقلابی به تمام معنا باشد.یعنی جامعه،جامعه پویا، زنده ،با نشاط و مطالبه گر باشد این طلبی است که رهبری معظم از جامعه دانشجویی بلکه از جامعه جوان کشور و حتی از کل جامعه ایران اسلامی دارند که مأیوس و افسرده نباشید بلکه زنده و بانشاط و اهل انتقاد و اعتراض و گله و تأیید باشید این نشان از انگیزه و ایمان و عزت است.این چیز بسیار خوبی است که جامعه ،جامعه بصیر باشد نسبت به عملکرد مسئولین هم نظارت داشته باشد،هم نسبت به خطاها اعتراض داشته باشد سرزنده و فعال باشد و نسبت به عملکردها با دید باز نگاه کند.
حتی رهبری معظم فرمودند: گاهی من هم گله دارم،گاهی من هم اعتراض و مطالبه دارم اما باید صبوری هم داشته باشیم،باید صبوری کرد.


رهبری معظم مثال می زند وقتی حضرت موسی پیغمبر مبعوث شدند معجزه نشان دادند بنی اسرائیل که منتظر یک منجی بودند که بیاید دستگاه ظالمانه فرعونی را ازبین ببرد فکر می کردند که موسی پیغمبر این منجی بنی اسرائیل باید یک شبه تمام مشکلات را حل کند دیگر ظلم و جور تمام بشود و دستگاه فرعونی را کون فیکون کند آمدند:محضر موسی پیغمبر گفتند: اوذینا من قبل ان تاتینا ومن بعدما جئتنا تو که آمدی چه فرقی کرد قبل از تو بیایی ما را آزار می دادند تحت فشار بودیم و الان هم تو آمدی باز هم ما تحت فشاریم. اما موسی پیغمبر فرمودند وعده الهی این است که صبر داشته باشید،فرهنگ الهی و دینی را پیاده کنید،اهل تقوا بشوید آن وقت شما بر کل دنیا آقایی خواهید کرد.


رهبری معظم می فرماید:باید حوصله انقلابی و صبر انقلابی مثل خشم انقلابی باشد اگر صبر داشته باشید و باید صبر داشته باشیم و اگر دین خدا را پیاده کنید و باید دین خدا را پیاده کنیم آن وقت می توانیم نتیجه بگیریم چون انقلاب ادامه دارد، انقلاب متوقف نمی شود، انقلاب تمام نمی شود.


نکته دیگری که رهبری معظم فرمودند این بود که از اول انقلاب یک تفکر غلط وجود داشت و آن این بود که انقلاب تا وقت تشکیل نظام است اما وقتی نظام تشکیل شد نهادها و مقررات و دیوان سالاری و مانند اینها مستقر شدند دیگر انقلاب برود دنبال کارش، دیگر کاری به انقلاب نداریم انقلاب را هم به تنش و دعوا و سروصدا و کارهای غیر قانونی از این حرف ها معنا می کنند یک چنین تفکری مال امروز نیست روز اول پیروزی انقلاب، اینچنین تفکری وجود داشت و این تفکر غلط است که حالا ما انقلاب کردیم و تمام شده است.
یادم نمی رود یکی از مسئولین می گفت که انقلاب تمام شد؟چهل سال گذشت و هنوز هم از انقلاب می گویید.
رهبری می گوید این حرف ها نیست و این حرف ها غلط است.
خیلی ها می خواهند تفکر انقلابی،حرکت انقلابی از ملت ایران بگیرند و انقلاب را دچار ایستایی کنند.


رهبری معظم فرمودند: بعد از رحلت امام ما هرجا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم،هرجا از انقلابی گری و حرکت جهادی غفلت کردیم عقب ماندیم ناکام شد.
رهبری بارها فرمودند:اگر از حرکت انقلابی غفلت کنیم ملت ایران سیلی می خورد و اسلام سیلی خواهد خورد.متوجه باشیم رهبری معظم بدون توجه حرفی را نمی زند می فرماید اگر از حرکت انقلابی غفلت کنیم ملت ایران سیلی خواهد می خورد و اسلام سیلی خواهد خورد.
تقدس زدایی از انقلاب یکی از راههای حذف تفکر انقلابی است.


یادم نمی رود یکی از کسانی که خود را صاحب این نظام می داند و انقلاب را به سفره ای توصیف کرد که همه دور آن نشسته ایم و پلوخوری می کینم و همدیگر را تحمل کنیم اما انقلاب ما انقلاب پلوخوری نبود،ما شهید ندادیم که یک عده ای شکم پر کنند.ما انقلاب کردیم برای اجرای عدالت، انقلاب ما، انقلاب مستضعفین بود، انقلاب ما، انقلاب برای مبارزه با اشرافیگری بود. انقلاب ما برای حمایت مستضعفان و حمایت از پابرهنگان بود، انقلاب برای کوخ نشینان بود نه اینکه فقرای جامعه فقیرتر بشوند و انقلاب برای عدالت و ازبین بردن ظلم بود، انقلاب ما برای پیشرفت، برای علم و دانش، برای ریشه کنی بیسوادی بود، انقلاب ما، انقلاب بخور بخور برسر سفره نظام نبود که برخی به دنبال اختلاف و اختلاس و فساد اقتصادی در مملکت هستند امروز باید همه ما این مطالبه را از مسئولین داشته باشیم همه مردم باید مطالبه عدالت را از مسئولین داشته باشد که رهبری در مورد عدالت فرمودند: عدالت در جامعه ما اجرایی نشده است.(تکبیرحضار)


برخی هم انقلابی بودن را محدود به تاریخ خاصی می کنند و می گویند که آنهایی که از خرداد چهل و دو وارد پروسه انقلاب شدن و در پیروزی انقلاب مشارکت داشتند و زندان رفتند و شکنجه شدند و فعالیت کردند تا انقلاب پیروز شد اینها انقلابی هستند ولاغیر
انقلابی بودن را به حضور در صحنه های قبل از انقلاب و اوایل انقلاب می دادند و برخی انقلابی بودن را به مسئولیت داشتن در نظام اسلامی در دهه های گذشته می دانند در صورتی که این تفکر غلط است.
مفهوم تاریخی از انقلاب مدنظر رهبری نیست،منظور مقام معظم رهبری این است که هر فردی از جوان و نوجوان در هر مقطعی می تواند یک انقلابی باشد رهبری معظم تصریح کردند که این خطا است که گمان کنیم که انقلابی فقط آن کسی است که فقط در دوران امام بوده یا در دوران مبارزات در کنار امام بوده است اگر معنای انقلابی این باشد باید دفتر انقلابی بودن را ببندیم.
این تفکر کسانی است که می خواهند زنگ پایان انقلابی گری را به صدا در بیاورند. انقلابی گری و انقلابی بودن کهنه شدنی نیست بلکه انقلابی بودن یک مفهوم زنده متحرک برای همه زمان ها است.
امروز جوان های ما انقلابی اند و می توانند انقلابی باشند یک جوان امروز از افراد با سابقه قبل از انقلاب و بعد از انقلاب می تواند انقلابی تر باشد که شاید کسانی بودند از دهها سال پیش از انقلاب، همزمان با 15 خرداد چهل و دو در نهضت روح الله همراهی کردند اما امروز انقلابی نباشند و انقلابی فکر نکنند و انقلابی عمل نکنند شاید کسانی بودند که دهها سال قبل از انقلاب با انقلاب بودند و بعد از انقلاب هم با انقلاب بودند اما در زمان فتنه جزء سران و اصحاب و یاران فتنه باشند اینها انقلابی نیستند.
اما کسانی که از اول انقلاب نبودند حتی دفاع مقدس را هم درک نکردند نسل سوم و چهارم انقلاب هستند اما حافظ انقلابند و انقلابی فکر می کنند و انقلابی عمل می کنند اینها انقلابی هستند.
یک انقلابی کامل امروز کسی است که برای حفظ اسلام و مقاومت، هزاران کیلومترآن سوی مرزها با داعش با تکفیری ها با النصره با وهابیت می جنگد انقلابی بودن محدود به مکان خاصی هم نیست.
امروز حزب الله لبنان،مقاومت سوریه و عراق و فلسطین و بحرین و انصارالله یمن و فاطمیون افغانستان و زینبیون پاکستان و پیروان علامه شیخ زکزاکی نیجریه و یاران شهید النمر عربستان و همراهان عیسی قاسم بحرین انقلابی هستند.
اما متأسفانه کسانی هم در نظام جمهوری اسلامی هستند و در فضای کشور ما زندگی می کنند حتی مسئولیت هم دارند اما انقلابی نیستند، انقلابی فکر نمی کننند، انقلابی عمل نمی کننند.
رهبری معظم برای انقلاب 5 مرحله را ترسیم فرمودند:
مرحله اول حرکت انقلابی و شکل گیری انقلاب اسلامی بود آنچه در اول انقلاب در سال 57 اتفاق افتاده مرحله اول انقلاب بود یعنی انفجار درمقابل یک نظام غلط باطل طاغوتی بود.
مرحله دوم تشکیل نظام انقلابی- اسلامی است این نظام بایستی ارزش ها را محقق کند یک نظام جدید بر مبنی آرمان ها و ارزش های نو تشکیل بشود و ارزش ها را محقق کند و نظام اسلامی ایجاد شود تا زمان حیات امام این دو مرحله از انقلاب پیش رفت.
مرحله سوم تشکیل دولت انقلابی- اسلامی است. دولتی که ارکان آن انقلاب را از بن دندان باور کرده باشد و به دنبال انقلاب باشد یک دستگاه مدیریتی بر اساس معیارها و الگوهای کاملا اسلامی تشکیل بشود که بتواند ارزش ها و آرمان های بزرگ انقلاب،که شهدا برای آن رفتند در جامعه اجرایی کنند که هنوز به آن دست نیافتیم.رهبری می فرماید هنوز به دولت اسلامی نرسیدیم ما هنوز در مرحله اول ماندیم.
مرحله چهارم جامعه انقلابی-اسلامی است وقتی دولت انقلابی- اسلامی تشکیل شد آرمان ها و آرزوها و هدف های انقلاب را در جامعه پیاده کرد آن وقت جامعه انقلابی-اسلامی تشکیل می شود.
مرحله پنجم مرحله تمدن انقلابی- اسلامی است بعد از اینکه با حرکت انقلابی نظام انقلابی و دولت انقلابی تشکیل شد ارزش ها در جامعه حاکم شد و جامعه انقلابی ایجاد گردید آن وقت گام نهایی تمدن انقلابی- اسلامی تحقق پیدا می کند که تمدن انقلابی کشورگشایی نیست بلکه به معنای تاثیر یافتن افکار ملت های جهان از اسلام انقلابی و از انقلاب اسلامی است.
الان در مرحله سوم یعنی تشکیل دولت اسلامی قرار داریم.دولت اسلامی باید آرمان هایی که برای تحقق دولت انقلابی است را در جامعه ایجاد کند که رهبری معظم برخی از این آرمان ها را در این سخنرانی اخیرش بیان کردند.
یکی عزت ملی است یعنی احساس اعتماد ملی بر اساس واقعیات جامعه باشد افتخارات ملی یعنی افتخار به تاریخ پرشکوه اسلام و افتخار به خون حسین بن علی که به ما عزت داد و افتخار به شهدایی که برای حفظ وطن و میهن و دین و اسلام و ناموس و قرآن و ولایت فدا شدند افتخار به این سندهای زنده تاریخ نه افتخار بر اساس توهمات و تصورات به حکومت کیان و هخامنشیان و مانند اینها که رهبری فرمودند اینها تصورات واهی و توهم است که افتخار آفرین نیست.افتخار و عزتی که متکی به واقعیت باشد که اگر این افتخارات ازبین برود چیزی نمی ماند.
دوم اعتماد به نفس ملی است اگر اعتماد به نفس به وجود بیاید ملت احساس نمی کند که به وابستگی نیاز دارد بلکه از وابستگی به دیگران می گریزد مسئولی که به فکر دلبستگی به غرب و شرق و امریکا و اروپا است او اعتماد به نفس ندارد .
سوم استقلال سیاسی ،اقتصادی و فرهنگی یکی از افتخاراتی است که باید برای ملت به وجود بیاید تا ملت مجبور نشود زورگویی و ظلم دیگران را تحمل کند.
چهارم آزادی اندیشه،آزادی بیان،آزادی فکر،آزادی عمل یکی از آرمان هایی است که رهبری فرمودند که آزادی موجب رشد جامعه می شود البته آزادی در چهارچوب قانون باشد اگر آزادی در چهارچوب قانون نباشد تبدیل به ولنگاری می شود.
پنجم استقرار عدالت و نفی تبعیض و نفی فاصله طبقاتی که جزء برنامه های اصلی اسلام و برنامه های اصلی پیغمبران و انبیاء است که اجرای عدالت جزء سخت ترین کارها است.
ششم پیشرفت مادی و تمدنی به برکت علم و فناوری که از عقب ماندگی نجات پیدا کنیم.
هفتم رشد اخلاقی و آماده سازی فضای جامعه برای رشد معنویت و رهایی از بردگی شهوت و غضب است اینها مقدمه تشکیل دولت انقلابی- اسلامی است تا وقتی که دولت اسلامی به طور کامل محقق نشود نوبت به تشکیل جامعه اسلامی و تمدن اسلامی نمی رسد سبک زندگی اسلامی در حد گفتمان سازی باقی می ماند.


اگر امروز اجرای احکام اسلامی که زمینه ساز جامعه اسلامی است در اوضاع وانفسایی که دو فرضیه امربه معروف و نهی ازمنکر به فراموشی سپرده شد و قبح گناه و معصیت هم با ژستی اتوکشیده و روشن فکرمآبانه شکسته می شود این همه جولان دادن اراذل و اوباش و مزاحمین نوامیس مردم و حمل کنندگان حیوانات و سگ های وارداتی و حتی ورزه خوری و بدحجابی و بی حجابی و بی عفتی زنان و مردان رکابی و شورت پوشیده را شاهد هستیم حتی متاسفانه برخی از مسئولین با جسارت و یا لجاجت ناتو و تهاجم و شبیخون فرهنگی را به سخره گرفته و توهم می پندارند چگونه می توانیم به جامعه اسلامی برسیم طبیعی است که امروز آلودگی های صوتی کشف حجاب در خودروها و پوشش های زننده بدون از شأن جامعه اسلامی و پارتی های شبانه و مجالس لهو لعب و تقلید کورکورانه صداوسیما از ماهواره ها و برنامه های غرب و ترویج موسیقی و هنر غیر حرفه ای سوسول مآبانه و تجدد را عین فرهنگ بدانند از آن سوی به اجرای طرح قانونی و ضروری امنیت اخلاقی نیروی انتظامی حمله ناجوانمردانه بشود از رسیدن به جامعه اسلامی دور خواهیم شد.
اما آنچه که ضروری است همه باید کمک کنیم تا جامعه اسلامی تحقق پیدا کند مسئولینی انتخاب کنیم که در تشکیل دولت اسلامی موفق باشند که آن همه ایثارها، شهادت ها و خون های پاک به زمین ریخته شهدای عزیزما به نتیجه نهایی برسد که نتیجه آن رسیدن به تمدن اسلامی و انقلاب عدالت محور مهدوی است که امیدواریم با رهبری امام خامنه ای این علمدار واقعی انقلاب،علم و پرچم اسلام به صاحب علم حقیقی مولایمان حضرت امام مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه شریف)برسانیم.
می خواستم درباره قرارداد و برنامه FATF و بررسی آن در مجلس سخنی بگویم که فرصت نشد ان شاءالله هفته آینده در این باره سخن خواهیم گفت.