به گزارش پایگاه عدالت خواهان"نمازجمعه این هفته ( 20بهمن١٣٩۶ ) شهرستان عباس آباد شمال کشور همچون گذشته به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه انقلابی برگزار گردید.متن مشروح خطبه دوم بدین شرح میباشد
خودم و همه و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی، به مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
یکی از نشانه های تقوا داشتن عطوفت و مهرورزی به برادران دینی می باشد که یک اصل از اصول اسلامی بشمار می رود و در روایات ما نیز توجه ویژه ای به این امر شده است و در قرآن مجید هم آیات زیادی در اهمیت انفاق و ایثار آمده است که در وقت نیاز به کمک همدیگر بشتابید.
14 اسفند سالروز تاسیس کمیته امداد حضرت امام(ره) برای رسیدگی به محرومین و فقرای جامعه هست تا 20 اسفند را هفته احسان و نیکوکاری نامگذاری کردند که شما مردم در آستانه عید نوروز و سال نو و سال جدید به فکر محرومین جامعه باشید فقرای جامعه را دریابید که در این روزها پیش زن و فرزندان خودشان خجالت زده نشوند ما آنها را در شادی خود شریک کنیم که امیرالمومنین (علیه السلام) می فرمایند:محبوب ترین انسانها نزد خدا کسی است که مومن فقیر را در تنگدستی دنیا و گذاران زندگی یاری رساند.
البته نباید عده ای در جامعه اسلامی امروز از فقر و نداری رنج ببرند چرا که ما انقلاب کردیم که عدالت در جامعه اجرایی شود ما نظام طاغوتی که مردم فقیر را که در پای کاخ های آن و در زندگی اشرافی آنها دیده نمی شدند را سرنگون کردیم تا نظام عدل محور برپا کنیم و برای زنده کردن عدالت انقلاب کردیم انقلابی که مردم 40 سال تمام پای این انقلاب ایستادگی کردند،پایداری کردند و ایستادند اما حق این مردم فقر و نداری و فلاکت نیست.
رهبری معظم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان سخنانی داشتند که به برخی از نکات آن اشارتی کنم.
نکته اول : اینکه انتقاد از مسئولان با حمایت از نظام اسلامی قابل جمع است.اینکه مردم از نظام اقتصادی کشور بسیار گله مند هستند که معیشت مردم طوری شده است که به زندگی خودشان نمی رسند گرانی،تورم،رکود مردم را بیچاره کرده است، از قیمت های حامل های سوخت و انرژی و هزینه آب و برق و گاز گله مندند. اینکه بسیاری از جوانان ما بیکارند و بیکاری افزایش پیدا کرده است،اینکه برخی از کارگران حقوق نگرفتند از مسئولین انتقاد دارند اما با وجود این گله ها و شکوه هایی که وجود دارد اما مردم پای نظام ایستادند و حساب نظام و انقلاب را از عملکرد مسئولین جدا کردند.
رهبری معظم فرمودند" وقتی مردم برای انقلاب و پای نظام اینطور وارد یک آگاهی انقلابی و یک کمال سیاسی بر ملت ایران به وجود آمده است که می توانند بین نظام انقلابی امت و امامت و بین تشکیلات دیوان سالاری تفکیک کنند با اینکه در یک جاهایی انتقاد دارند ،ناراحت هستند،گله مند هستند اما از اصل نظامی که به وسیله انقلاب بوجود آمده است و صدها شهید در راه این نظام در طول این 40 سال به قربانگاه فرستادند با همه وجود دفاع می کنند این انتقادها ،با ایستادگی پای نظام اسلامی ،پای نظام انقلابی ،نظام امت و امامت ،نظامی که با انقلاب این امت فداکار و این ملت بزرگوار به وجود آوردند منافاتی ندارند.
نکته دوم: اینکه امروز انقلاب در نظام انقلابی تعریف می شود و انقلاب تمام تمام نشده است. بعضی فکر می کنند انقلاب فقط در سال 57 بود و تمام شده الان دیگر یک نظام جمهوری اسلامی هست و دیگر انقلاب نیست این خطا است، انقلاب در سال 57 شروع شد و از سال 57 آغاز تغییر و حرکت اصلاحی در جامعه اتفاق افتاد و شروع شد و امروز گسترده تر و عمق تر ادامه دارد و باید ادامه پیدا کند و نیز اینکه خیال کنید انقلاب بدون نظام معنا می دهد یک خطای بزرگی است ،اینکه اگر قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی را بهم بریزیم و خود نظام را بهم بریزیم به اسم انقلاب و به همه بخشهای نظام اعتراض و انتقاد داشته باشیم و نهادهای انقلابی و مردم سالاری دینی و انتخابات آزاد را زیر سئوال ببریم به اسم انقلاب؛ این یک خطای بزرگ است که باید بگوییم انقلاب در قالب نظام اداره کشور و در قالب قانون اساسی معنا پیدا می کند.
انقلاب یعنی نظام انقلابی ، انقلاب یعنی نظام اسلامی، همین نظام امت و امامت که نظام مردم سالاری دینی است که با هدف ها و حرکت ها و موضع گیری انقلابی باید باشد اینکه بیایند نظام را ،مردم سالاری دینی را ،رابطه امت و امامت را نادیده بگیرند یک روز فریاد رفراندوم سر بدهند،روز دیگر انتخابات آزاد و زود هنگام را فریاد کنند هر دو صدا در مقابل انقلاب و امت و امامت است و هردو تفکر محکوم است.(تکبیرحضار)
نکته سوم: کارکردهای انقلاب را بشناسیم، انقلاب یک حرکت بزرگی بود کارکردهای فراوانی داشت که بسیار زیاد است،خدمات انقلاب،کارکردهای انقلاب که بعد از 40 سال هنوز ابعاد انقلاب و عظمت این انقلاب و کارکردهای این انقلاب را ما درست درک نکردیم.
مهمترین کار اصولی که انقلاب کرده است تبدیل نظام طاغوت سالار به نظام مردم سالار است که با الهام از اسلام ،نظام طاغوتی را سرنگون کردیم و با انقلاب اسلامی، نظام الهی را جایگزین کردیم که جمهوری اسلامی بر مبنای مردم سالاری دینی تحقق پیدا کرد که در این نظام مردم اصل هستند،هم در تعیین حاکمیت اصل مردم هستند،که رئیس جمهور را و نمایندگان مجلس را و شوراهای شهر و روستا را مستقیم انتخاب می کنند و با انتخاب نمایندگان خبرگان رهبری حتی را رهبر را غیر مستقیم مردم انتخاب می کنند که در واقع تمام مسئولین دستگاه های مختلف به وسیله مردم تعیین می شود.
همچنین در این نظام مردم سالار ،خود مردم در همه امور زندگی صاحب رای، صاحب تدبیر،صاحب تصمیم هستند درست نقطه مقابل آنچه که در طاغوت بود که مردم هیچگاه کاره ای در نظام نبودند، هیچگاه رای مردم ،نظر مردم مورد اهمیت رژیم طاغوتی نبود از خود رایی سلاطین رنج می بردیم این مردم سالاری دینی در همه ابعاد و اساس نظام جلوه گر است به طوری که اگر در زمینه صنعتی و کشاورزی و سلامت و در زمینه امنیت و دفاع پیشرفت کردیم ،در پزشکی،نانوفناوری،در موشکی،فضایی،هوافضایی،سلول های بنیادی پیشرفت داریم همه از برکات این مردم سالاری دینی است.
امروز موفقیت کشور باید در همراهی مردم جستجو کرد،تنها راه اصلاح اقتصاد کشور نیز تکیه به مردم است یعنی اقتصاد مقاومتی که رهبری آنرا طراحی و ارائه فرمودند که مسئولین در اجرای آن کوتاهی کردند.
اقتصاد مقاومتی یعنی هم تکیه به مردم و ظرفیت داخلی و هم استفاده از اقتصاد دنیا است که درون زا و برون گرا است جوشش از درون کشور است با تکیه بر استعداد مردم ،امکانات مردم،سرمایه مردم ،کار و ثروت و امکانات تولید بشود و صادر بشود و واردات هم در حد ضرورت داشته باشیم. نه اینکه همه چیز را از خارج وارد کنیم که انسان شرمش بیاید بگوید کود انسانی را هم از ترکیه وارد کردند یعنی 80 میلیون ایرانی کود انسانی را هم نمی توانستند تولید کنند اینقدر مصرف می کنند کجا می رود؟ که امروز مورد تمسخر جوانان عربستانی ،وهابی، ملخ خوار شدیم که بنام ولیعهد خودشان توئیت می زنند که شیخ حسن آل روحانی اگر کود انسانی می خواهد ما مدفوع ارزان تر و مرغوب تر از ترکیه می فروشیم.بدبختی امروز ما این است که مضحکه دست جوانان عربستان شدیم.
اتکا به خارج نداشته باشیم،اتکا به خارج را در برجام تجربه کردیم اعتماد کردیم اما سودی نبردیم تا جایی که در مونیخ آلمان شرکت نفتی فرودگاه مونیخ به هواپیمای حامل وزیرخارجه مان سوخت نمی دهد چراکه می گویند شما تحریم هستید،آقایانی که ادعا می کردند با برجام تحریم ها برداشته می شود کجایند؟ بیایند پاسخگو باشند.
چه جور آب و صابونی بیاوریم که رویتان را بشویید؟
شمایی که می گفتید تحریم برداشته شد کدام تحریم برداشته شد؟
با چه شوینده ای امروز رویتان شسته و پاک می شود؟
نکته چهارم: اینکه یکی از مهمترین آفت های انقلاب ارتجاع است.که در همه انقلابها اتفاق افتاد اکثر انقلابها در همان روزهای اول به بلای ارتجاع دچار شدند که امروز خطر ارتجاع بیخ گوش انقلاب اسلامی است.
ارتجاع یعنی حرکت انقلابی در یک جایی سست شود و بعد متوقف شود و بعد برگردیم به بعد از انقلاب.این ارتجاع است یعنی بازگشت به قبل از انقلاب.
انقلاب یعنی دگرگونی، انقلاب یعنی تغییر مسیر، انقلاب یعنی هدف بالایی را درنظر گرفتند و به سوی آن حرکت کردند اگر این هدف ها فراموش شود و یا اینکه این انقلاب متوقف شود آن انقلاب تبدیل به ارتجاع شده است.
ارتجاع خطر بزرگی است که اگر اتفاق بیفتد معنایش این است که همان آدم هایی سابق سرکارند دچار انحراف و اشرافی گری و دنیازدگی شدند و خط انقلاب را عوض کردند و یا با نفوذ دشمن ،و با تفکر غیر انقلابی، راه را عوض کردند کانه انقلاب شد طاغوتیان رفتند حالا دیگرانی به نام انقلاب سرکار آمدند کار همانها را می کنند و اهداف انقلاب را فراموش کردند که اگر این باشد باید گریست و گریه کرد.
شهید محراب آیت الله مدنی در همان سالهای 58 در جمع خبرگان ملت هشدار تکان دهنده ای به شخصیت های مطرح کشور و انقلابیون دادند که وقتی زنان مصر زلیخا را بخاطر عشق به یوسف ملامت می کردند زلیخا زنان مصر جمع کرد به ضیافتی دعوت کرد کارد و ترنج به دست زنان مصر داد در همان هنگام یوسف را وارد ضیافت و در جمع زنان کرد زنان مصر با دیدن جمال دلربای یوسف چنان مات و مبهوت شدند که دستان خود را بریدند و متوجه بریدن دستان خودشان نشدند،شهید مدنی گریه می کرد و می گفت" که نکند که در محشر و قیامت محمدرضا پهلوی جلوی ما را بگیرد و بگوید وقتی به دستان ترنج دادند دستان را بریدید و مثل من کاخ نشین شدید و طاغوتی شدید و راه خطا در پیش گرفتید!
مسئولین باید هشدار شهید مدنی را جدی بگیرند ما در دهه چهارم انقلاب هستیم،شعارهای انقلاب دست نخورده است یعنی مردم شعارهای انقلاب،اهداف انقلاب،آرمان های انقلاب را حفظ کردند پس در بین مردم انقلاب و خواستگاه انقلابی آنها ارتجاع نیست اما در عملکرد برخی از دولتمردان و مسئولین دست اندکار ارتجاع است که در این دهه چهارم انقلاب که به دستور رهبری دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شد به قول حضرت آقا پیشرفت به واقع کلمه در همه جا اتفاق افتاد اما در مورد عدالت ما عقب ماندیم پیشرفت بدون عدالت مطلوب و منطبق با آرمان های انقلاب اسلامی نیست آنقدر عقب ماندگی در باب عدالت است که باعث عذرخواهی ولی امرمسلمین از مردم عزیز و ملت بزرگوار شد.
یعنی در باب عدالتخواهی مسئولین دچار ارتجاع شدند،در عرصه عدالت ورزی مسئولان نظام اسلامی کوتاهی کردند که البته قابل مقایسه با دوران طاغوت و نظام ظالمانه مورد حمایت غرب نیست و نباید هم باشد اما در عرصه عدالت ورزی در کشور کوتاهی شد که رهبری معظم انقلاب به صراحت بیان داشتند که در مقایسه با پیشرفتی که حاصل شد عدالت لازم و مورد نظر اجرا نشد و باید برای آن تلاش بشود ان شاءالله با همت مردان و زنان کارآمد در این ناحیه پیشرفت کنیم. یعنی به نظر رهبری معظم ،اجرای عدالت در کشور نیازمند همت شما ،خواست مردم،مطالبه زنان و مردان کارآمد است،عدالت ورزی با صرف شعار یا رفتار مخالف اصول انقلاب یا بدون پایبندی به اسلام و دستورات دینی ممکن نیست.
امروز برخی عدالت را حضور زنان در ورزشگاه ها و دادن آزادی های بی قید و بند به جوانها می دانند که این خود نوعی ارتجاع است. اگر قرار بود که از هرزه گری به بهانه آزادی دفاع کنیم چرا انقلاب کردیم؟
انقلاب ما اسلامی بود برای اسلام واجرای احکام اسلام انقلاب کردیم،این همه شهید دادیم اگر قرار بود به بهانه نه به حجاب اجباری به احکام اسلام نه بگوییم چرا این همه خون دادیم جوان دادیم ،شهید دادیم آیا این شهدا برای خاک رفتند یا برای اسلام تا به افلاک پر کشیدند و رفتند دست برداشتن از ارزش ها و احکام اسلامی ،دست برداشتن از حجاب و عفاف، ارتجاع است که رهبری فرمودند این ارتجاع خطر بزرگی است.
چرا که مردم برای ازبین بردن ضد ارزشها قیام کردند اگر برگردیم به همان بدحجابی ،به همان بی حجابی،به بی حیایی،به عرق و ورق و شراب و لاابالیگری این ارتجاع است اگر برگردیم به ضد ارزشها این ارتجاع است.
ارتجاع این است که برخی از مسئولین در جمهوری اسلامی بر صندلی مسئولیت تکیه می زنند و می گویند طب اسلامی نداریم،اقتصاد اسلامی نداریم،علم اسلامی نداریم،علوم اسلامی را با برخی از مثال های سخیف به مسخره و تمسخر می گیرند و انکار می کنند شاید فردا بیایند اسلام را انکار کنند خدا می داند شاید فردا بگویند اصلا اسلامی نداریم.
وقتی سه مولفه فقر و فساد و تبعیض در جامعه عرض اندام می کند یعنی عدالت نیست ارتجاع است،اگر مسئولین به سمت اشرافیگری بروند به سوی ارتجاع رفتند هر مقدار تجمل گرایی و اشرافیگری در زندگی شخصی و اداری مسئولین رخنه کرد از آرمان ها و ارزش های انقلابی دور می شوند و به دوران طاغوتی نزدیک می شوند(تکبیرحضار)
اگر مسئولین به جای توجه به طبقه ضعیف دل سپرده طبقات مرفه جامعه بشوند ،دل سپرده طبقه زیادی خواه شدند این ارتجاع است این رفتن به سوی ارتجاع است.
اگر بر اساس تفکر حزبی و جناحی رانت به افراد داده شود،مثلا گفته اند شرکت رشت الکتریک که زمین آن را 90 میلیارد تومان کارشناسان قیمت گذاری کردند امروز گفتند به 4 زن مسئول اصلاح طلب به 2 میلیارد تومان آن هم در اقساط 13 ماهه واگذار می کنند این بی عدالتی و ارتجاع است.
اینکه از نظر رهبری ارتجاع حرکت ضد انقلابی است،اشرافیگری مسئولین حرکت ضد انقلابی است،زیاده طلبی مسئولین حرکت ضد انقلابی است،بی مبالاتی به بیت المال فساد و اختلاس حرکت ضد انقلابی است ،بی اعتنایی به طبقه فقیر و ضعیف و دل سپردن به طبقه مرفه حرکت ضد انقلابی است که اگر مسئولین حرکت ضد انقلابی دارند دچار ارتجاع شدند باید به دامن انقلاب برگردند و خودشان را اصلاح کنند نه اینکه دم از اصلاح طلبی بزنند باید به اصول پایبند باشند نه اینکه دم از اصولگرایی بزنند بلکه انقلابی باشند،انقلابی عمل کنند و انقلابی بمانند.(تکبیرحضار)
مطلب آخر
چرا اجازه برخورد مناسب به نیروی انتظامی در مقابل اقدامات وحشیانه داعش گونه اغتشاشات خیابان پاسداران را ندادند؟
نیروی انتظامی ما با دست خالی جلوی این جنایتکاران داعشی وحشی قرار بگیرند.
اگر فرزندان شما بودند این کار را می کردید؟
آیا فرزندان شما را با دست خالی جلوی وحشی ها می فرستادید؟
فرزندان شما در آن ور آب آنچه که در فضای مجازی از عکس هایشان پیدا هست دنبال لاابالیگری هستند اما فرزندان انقلابی ما را با دست خالی جلوی این وحشی ها فرستادید که پنج جوان انقلابی ما به شهادت برسند که امروز کاسه صبر ملت به سر آمد از رأفت و مدارا نسبت به اغتشاش گران داعشی معترضند که جای مماشات نیست این زیبنده کشوری که خاورمیانه را امن کرده است و داعشیان را نابود کرده است نیست که قمه کشانی وسط خیابان پایتخت جولان بدهند و فرزندان انقلابی مان را به شهادت برسانند که همه مردم خواستار برخورد شدید و محاکمه و مجازات عوامل اصلی فرقه خودساخته داعشی هستند.(تکبیرحضار)