چاپ صفحه

شیفته خدمتید؟» یا « تشنه قدرت!»

به گزارش پایگاه عدالت خواهان"اولین نقطه«قدرت طلبی»در تاریخ اسلام بعد از رحلت پیامبر اعظم(صلي‌الله‌عليه‌وآله) درسقیفه بنی ساعده رقم خورد... و از جمله یاران نزدیک به امیرالمومنین علی(عليه‌السلام) و از بستگان پیامبر اعظم(ص) «طلحه ابن عبیدالله» بود که درسقیفه بنی ساعده شرکت نکرد... «طلحه» در بسیاری از جنگها و فتوحات کنار پیامبراعظم(ص) بود و در زمان جنگ اُحد فداکاری بسیاری از خود به خرج داد... و درشورای شش نفره به همراه زبیر به امام علی(ع) رأی داد و پس از قتل عثمان، از اولین کسانی بود که با امیرالمومنین علی(ع) بیعت کرد ولی پس از مدتی به همراه دیگر قدرت طلبان  به دنبال «سهم خواهی» از امام علی(ع)، خواستند بخشی ازحکومت را به آنها بسپارد! اما چون امام درخواست آنها را رد کرد، «طلحه» به همراه عایشه و بنی امیه جنگ جمل را برامام علی(ع) تحمیل کردند...
-   سرانجام اشرافیگری، طمع ورزی و قدرت طلبی باعث شد که فقط عایدات «روزانه» «طلحه» از املاکش در عراق هزار دینار! بود و در سر طویله او هزار اسب بسته بود...
-   «طلحه» سرانجام در جنگ جمل بدست مروان بن حکم، داماد عثمان، (با انتقام خون عثمان)به قتل رسید و پس از کشته شدن طلحه امام علی(ع) چون جسد طلحه را دید فرمود: «برای تو سابقه‏ای در اسلام بود که میتوانست تو را سود بخشد، ولی شیطان تو را گمراه کرد و لغزانید و به سوی آتش شتافتی.»
-   خدمات«طلحه»درصدراسلام با دنياطلبي در دوره حكومت اميرالمؤمنين(ع) و در فتنه‎‎ها به باد رفت و در نهايت با انحراف از خط پيامبراعظم(ص)، عاقبت به خير نشد و«قدرت طلبی» باعث شد تا وی به راحتی ازدامن خاندان اهل بیت (ع)جدا شود و ذلت را به عزت ترجیح دهد و برای همیشه مایه ی ننگ و نفرین را برای خود رقم زند...
-  بیماری مزمن «دنیازدگی» و «رفاه طلبی» از صدر اسلام تا امروز باعث شدتا افرادی که فاقد هرگونه ثروت و سرمایه ای بودند دارای ثروت بی حساب شوند و این بزرگترین عامل انحراف در خواص جامعه پدیدار شد.
-  حضرت امام خامنه ای درسال1375درديدار فرماندهان لشكر 27 محمد رسول‌ا...(ص)با عنوان موضوع «عبرت‎هاي عاشورا» از خواص انتقاد مي‎كنند... این انتقادات در راستای مفاسد مديريتي دست‎اندازي به بيت‎المال در کشور بود... و بار ديگر از طلحه و زبير سخن مي‎گويند. اساس انحراف طلحه و زبير هم دست‎اندازي به بيت‎المال بود و رهبري بار ديگر نسبت به تكرار تاريخ هشدار مي‎دهند و مي‎فرمايند: "اگر امروز من و شما جلو قضيه را نگيريم، ممكن است 50 سال ديگر، 10 سال ديگر يا پنج سال ديگر، جامعه‌ اسلامي ما كارش به جايي برسد كه در زمان امام حسين(عليه‌السلام) رسيده بود!؟..."
-  هبری حکیم انقلاب درحالي اين سخنان را فرمودند كه هفت سال از رحلت امام راحل (ره) مي‎گذشت و رگه‎‎هاي انحراف در برخي ياران با سابقه انقلاب ديده مي‎شد و اتفاقا زمينه اين انحراف مانند صدر اسلام «انگيزه‎‎هاي مالي» بود. دورانِ لغزشِ خواصِ طرفدارِ حق، حدودا هفت، هشت سال و كمتر از يك دهه پس از رحلت پیامبر اعظم(ص) شروع شد. ابتدا سابقه‌داران اسلام - اعم از صحابه و ياران و كساني كه در جنگ‎هاي زمان پيغمبر شركت كرده بودند - از امتيازات برخوردار شدند، كه بهره‌مندي مالي بيشتر از بيت‌المال، يكي از آن امتيازات بود. چنين عنوان شده بود كه تساوي آن‎‎ها با سايرين درست نيست و نمي‌توان آن‎‎ها را با ديگران يكسان دانست!
-  «ماشیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.»
-  رحمت و رضوان خدا برروح بلند و تابناک شهید مظلوم دکترآیت الله بهشتی(ره)که این جمله زیبای آن شهید عزیز را باید با آب طلا نوشت که فرمود: «ماشیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.»
-  این جمله و سخن آیت الله بهشتی که در اوج تنش بین دو جناح حاکمیت آن روز – یکی مشهور به خط امام و با نماد حزب جمهوری اسلامی و دیگری لیبرال ها با نماد رییس جمهور وقت بنی صدر- بیان شده بود، پاسخی بود به اتهام انحصار طلبی که مجاهدین خلق (منافقین) متوجه حزب جمهوری اسلامی کرده بودند.
-  در پاسخ به این اتهامات بود که شهید بهشتی گفت:«ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت» و به همین خاطر بود که در اولین نشست خبری پس از عزل بنی صدر احتمال کاندیداتوری خود را رد کرد.
-   شیفتگان خدمت کدامند؟
-  شیفته خدمت، آن کسی یا گروهی است که در هر منصب و مسندی آماده خدمت است. شهید بهشتی نمونه بارزی از شیفته خدمت به مردم بود و در این راه هم جان خود را نثار کرد و شهادت را برای خود زودتر از آنچه تصورش می‌شد، به ارمغان آورد و عاقبت به خیر شد.
-  شیفتگان خدمت؛ انسانهای مومن، متقی و خدا ترسی هستند که هیج گاه اخلاق این گوهر کمیاب را از زندگی شخصی، اجتماعی و سیاسی خود دور نمیکنند.

شیفتگان خدمت؛ تکلیف گرا هستند و هرکجا احساس تکلیف نمایند بدون در نظر گرفتن منفعت کار را برای رضای خدا انجام میدهند.
-  شیفتگان خدمت؛ برای کسب رأی و مسئولیت متوسل به هر شخص ،گروه و ابزاری ولو غیر شرعی نمی شوند  و خود را ذلیل نمی کنند.
-  شیفتگان خدمت؛ درد دین دارند و به فکر حل مشکلات مردم هستند.نه منافع  شخصی، حزبی و گروهی.
-   شیفتگان خدمت؛ راست قامت ، شجاع و انقلابی اندو در روبه رو شدن با دشمن سازشکار، منفعل و ترسو نیستند.
-  شیفتگان خدمت؛ اهل مبارزه با فساد و پاکدستی منش آنهاست و حقوق بگیران نجومی را ذخیره انقلاب نمی دانند.
-  شیفتگان خدمت؛ وقتی منافع ملی ومصالح اسلامی به خطر می افتند سکوت نمی کند  وبی ریا از هستی انقلاب دفاع میکند.
- شیفتگان خدمت؛ ساده زیست اند و اهل اشرافیگری ،ثروت اندوزی ، طمع ورزی و قدرت طلبی نیستند.
- شیفتگان خدمت؛ در8 سال دفاع مقدس برای رفتن به جبهه و روی سیم خاردار سرو پا نمی شناختند و مسابقه میگذاشتند.
-   شیفتگان خدمت؛ در هر پست، مقام و منصبی مردم را به معنای واقعی ولی نعمت میدانند و وقت مردم را مدیریت و اجازه نمیدهد مردم پشت در اتاقش ساعتها منتظر بشینند.
-  شیفتگان خدمت؛ درخانواده هایی رشد میکنندکه تربیت صحیح در گفتار، رفتار، کردار واخلاق اسلامی را دوران کودکی تعلیم دیده باشند.
-  شیفتگان خدمت؛ فرزندان صالح و مومن تربیت میکنند تا راه درآمدو کسب حلال را در زندگی خود بیاموزند و در آینده غارتگر بیت المال نشوند
تشنگان قدرت کدامند؟
-  تشنه قدرت، آن کسی یا گروهی است که از هر فعالیت و انتقاد یک هدف را بیشتر تعقیب نمی‌کند و آن کسب قدرت است و پس ازآن نیز جز به حفظ قدرت نمی‌اندیشد.
-  بنی‌صدر نمونه بارزی بود که تشنگی قدرت در آن موج می‌زد و برای همین هم شرایط را به گونه‌ای پیش برد تا این که مردم خود دیگر او را نخواستند و آنگاه حضرت امام(ره) و مجلس شورای اسلامی ورود کردند و تکلیف او را روشن ساختند و اینگونه انسان نماها مثل «طلحه» عاقبت به خیر نخواهند شد.
-  تشنگان قدرت؛ عطش قدرت طلبی دارندو دائم به دنبال کسب مقام اند، این دوره نشد، دوره دیگر ، سنّش بالا برود هم مهم نیست، هشتاد، نود ساله هم بشود، باز تشنه است و می‌خواهد به قدرت برسد.
-  تشنگان قدرت؛ انسانهای بی تقوایی هستند که هیج گاه اخلاق این گوهر کمیاب را نه در زندگی شخصی، نه در زندگی اجتماعی و نه در زندگی سیاسی خود پیاده نمیکنند.
-  تشنگان قدرت؛ نه خودشان نه فرزندانشان حاضر نیستند به عنوان مدافع حرم پا به جبهه جنگ با داعش بگذارند که مبادا زخمی برتن نازنینشان!؟ وارد آید و فقط با ادای آدمهای دلسوز دیگران را تشویق به شرکت درجهاد وکار خیر می نمایند.
-   تشنگان قدرت؛ فرزندان خود را به صورت بورسیه در بهترین دانشگاههای غربی با بهترین امکانات به تحصیل روانه میکنند تا پس از تحصیلات با تفکر غربی به صورت خزنده وارد سیستم دولتی و حاکمیتی نمایند.
-  شنگان قدرت؛ با آموزه های غربی به هر طریقی حتی نامشروع  میخواهندکسب ثروت و درآمد داشته باشند تا فرزندانشان در آینده مشکل نداشته باشند.
-  تشنگان قدرت؛ برای اینکه بتوانند وزیر، استاندار، فرماندار، بخشدار و شهردارشوند، دست به مسابقه ای میزنند که شاید برای بدست آوردن قدرت پا روی دین و خانواده اش! بگذارد و قسم دروغ هم بخورد.
-   تشنگان قدرت؛ برای اینکه بتوانند درهمه دولتها مسئولیت داشته باشند مثل بوقلمون رنگ عوض میکنندودر دولت اصوالگرا دست به دامن کاندیدای اصوالگرا، در دولت اعتدال دست به دامن نماینده اصلاح طلب میشوند تا قدرت خویش را از دست ندهند و بی شرمانه تر اینکه به خاطر رسیدن به پست «شهردار»ی یکی از شهرهای کوچک دست به دامن شورا و افراد صاحب نفوذ میشوند تا شاید بتوانند در شهرداری برای خود و باندش در تغییر کاربرها و...خدمت بی منت!؟ داشته باشد که البته سعادت شهردار شدن! قسمت این مدیر با «ژن برتر» نشد!؟
-   تشنگان قدرت؛ چهره های مرموز سیاسی، منحرف و پلیدی هستند که با هدایت جوانکی(که اوقات بیکاری و عشق بازی خود را با طناز، نادیا، الناز، آتنا و هلیا میگذراند!) میخواهند وی را به اصطلاح چهره سیاسی مطرح نمایند و مثل «دستمال کاغذی رنگی» در معرض نمایش مردم قراردهند و وقتی به اهدافشان رسیدند و پس از بهره برداری کامل و«اتمام مصرفش»، وی را در سطل آشغال قرار دهند.
-  تشنگان قدرت؛ با هر کلکی حتی نامشروع به عضویت بعضی از شوراهای شهر و روستا درآمدند و به فکر دست‎اندازي به بيت‎المال و ساخت و سازهای غیرقانونی و تجاوز به حقوق مردم می باشند.
-   «تِلْكَ الدّارُ الآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذينَ لا يُريدُونَ عُلُوَّاً فى الأرْضِ وَلا فَساداً.»قصص/ آیه83