چاپ صفحه

بخش باغباني جهاد کشاورزی گلستان خانه امن و حیات خلوت برای عده ایی خاص!!

به گزارش پایگاه عدالت خواهانمورات مربوط با باغبانی در جهاد کشاورزی گلستان از اهم مواردی بشمار می رود که با توجه به تاثیر باغبانی در پروژه های اقتصاد مقاومتی بسی حائز اهمیت می باشد. متاسفانه بدون توجه به این اصل مهم شاهد حمايت های جریانی و خارج از قاعده از مديرضعيف باغباني استان آقای مرتضي ص توسط مدیر حوزه ریاست سازمان جهادکشاورزی استان گلستان و مدیرحوزه رياست سازمان، محمدس  هستیم. این حمایت از نيروهاي ضعيف صرفا در مثل مهندس مرتضي ص خلاصه نشده و در کنار وی می توان از مهندس ب  نیز كه باغباني استان را خانه امن و حیات خلوتی قرار دادند نام برد.برخی انتقاد های وارد به مدیریت آنها از سوی صاحب نظران سازمان جهاد استان بشرح ذیل می باشد:
۱-عدم موفقيت در كشت گياهان داروويي که حاصل استفاده از نيروهاي غيرمتخصص در كميته گياهان دارويي استان همچون دكتر د (دكتراي زراعت) و خانم ژ می باشد.گفتنیست همين نيروهاي غيرمتخصص كارشناسان انها را آموزش ميدهند که جای بسی تامل دارد!؟
۲-استفاده از شركتهاي اغماري در باغباني استان بدون اعلام عمومي و استفاده از يارانه دولتي براي اين شركتها، كه براي گياهان دارويي غير صروری كه كشت ان در كشور اشباع شده است!؟ در این زمینه مرتضي ص  رييس نه چندان موفق باغبانی استان و حمايت های خارج از قاعده ی محمد سبزه مسئول دفتر مختار مهاجر نقش بسزایی دارد!؟
۳-استفاده از شركتها و افراد غيربومي با واسطه گری مرتضي ص  و دادن امتياز كارخانه به افراد غير بومي!!!؟
۴-تصويب اشتباه و غير كارشناسي كشت گياهان دارويي در استان كه بجز مناطق بالادست كه از تجربه طرح ترسيب كربن منابع طبيعي استفاده شده مابقي مصوبات نظر كشاورزان را جلب نكرده است!!!؟
۵-كشت نكردن گياهان دارويي توسط سازمان جهاد استان در مقیاسی قابل توجه و عدم موفقيت در طرح اراضي شيب دار در استان توسط باغباني،كه در این زمینه ضعف باغباني استان باعث عدم اعتماد كشاورزان می باشد تا جائیکه کشاورزان بصورت خودجوش و سنتی عمل می کنند و به کارشناسان ذیربط اعتمادی ندارند !درگذشته در این زمینه اعتماد به چند كارشناس خبره بومي شده بود كه خوشبختانه موفقيت حاصل شده  و بيش از صد شغل توسط امور روستايي استان و اين كارشناسان بومي ايجاد شده است که می توان با ادامه ی این مسیر کارشناسی به موفقیت های بیشتری دست یافت!؟
۶-خريد انحصاري بيش از٢٠٠هزار نهال توسط مهندس ص از بردارش!!!؟و بهانه قرار دادن گواهي سلامت براي نهالستان ها و از بين بردن فرصتهاي شغلي توسط باغباني استان با حمايت محمدس مدیر حوزه ریاست ظلمی دیگر در حق باغبانی استان و واحد های تولیدی نهال بشمار می رود!
۷-عدم تعامل و همكاري ادارات و نهاد های ذیربط، با باغباني استان و آقای ص رئیس باغبانی از دیگر آسیب های کارشناسی این بخش بشمار می رود!
در پایان با توجه به موارد مذکور به جناب مختار مهاجر رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یادآور می شویم که امروز مسئله ی اقتصاد مقاومتی رابطه ای تنگاتنگ با مدیریت صحیح و غیر جریانی دارد و مدیریت های منطقه ای -ناسیونالیستی راه کسب نتیجه در بخش اقتصاد مقاومتی برای استان نیست. جا دارد دلسوزان کشاورزی و اقتصاد استان موارد مذکور را  بررسی و به حمایت های خارج از قاعده  حوزه ریاست وی  از این جمع بیندیشند و ببینند بودجه اراضي شيب دار كه بايد براي کمک به اشتغال و مردم فقير استان خرج شود در كجا خرج مي شود؟!و باغداری استان هم اکنون چه وضعیتی دارد